Hemma hos Erica

Dagen på jobbet gick kanon den, lite segt fakiskt, åkte direkt till Hofors efter jobbet och sitter nu i Hofors hemma hos Mathias kusin Erica!
Hade frukostmöte i morse och nu är man fast anställd :D Grattis som fan til mig :D

I helgen blir det lugna puckar :D Fest nästa helg :D Och då är det pepp pepp :D

Nej nu kom Erica ut ur duschen och liltösen vill då inte somna lillplutten.... Så sjuuuukt söt den lilla varelsen


Full fart...

... på jobbet är det nu :) NU  har det äntligen börja på riktigt!! :) I morgon har vi frukostmöte innan jobbdagen, kommer säert gå igenom scheman och grejer :) Känns roligt faktiskt :)
Har beställt lite roligheter från jotex.se :) Mycket fina och roliga saker faktiskt!! Har gjort om i vardagsrummet också. Kanske tar ett kort för att visa :P Men det blev iallafall mycket bättre och mysigare :D
Helgen var trevlig :) Kände dock att lillpuben inte var riktigt min grej faktiskt!! Kände mig som att man börjat första gymnasiet och alla kollade på mig som om jag vore från ett annat land. för det var exakt så de var det var. jag var från ett annat land :P Haha!!!


jaja heeejhej

Lite trött på blogga..

vart jag ett tag faktiskt! :P Men nu är jag i gång igen :) Jobbat idag till 15 :) Sen var jag och Magdalena till Dollis och öpte nå lysarmband :D Haha sen var vi och handlade lite groggvirke, ska snart möta upp brudarna på stan sen blir de maaaat :) Efter de blir de full fart :P Ska bli riktigt kul i kväll :D

Ja nej om man ska fixa naglarna då :D Yes

Åh inge trött heller!!!!!

Skulle då gå in och kolla på bilderna på bilen som Mathias ska åka och kolla på i morgon, men annonsen är borttagen :( Tycker det är sjukt tråkigt om den har blivit såld för det var ett kaap!! Var en gammal dam som hade haft den och skulle sälja den för hon inte skulle köra bil nå mer. Riktigt billig och sjukt välvårdad och fin om inte annat. Men med våran tur då är den väl borta.
Mathias var tydligen den första som ringde också, har även bestämt att dom ska träffas imorgon och så, men är den såld så är den, sjuuukt synd bara! ETT KAP!!!
Det finns ju andra bilar, men man verkar inte bli vuxen än heller :D HAHAHA! Det visar sig om han har tagit bort den ändå. Håll tummarna för mig att den finns kvar!!!!!! Alla tummar, tår och ögonlock!!!

nej nu ska jag borsta tänderna och skölja med FLUX :P Det är inte flax, det är Flux! Känner ni igen den reklamen? :P

Efter tandborstningen blir de kojan! Ska upp och jobba i morgon! Sweet :) Och om jag känner min kollegor rätt blir de en vild dag :D hahaha :P


Hej da heeeej!


Mycket trevligt!

Har vi haft på Oden :) Mycket god mat och trevliga arbetskollegor så var de en magnifik kväll! Kommer hem och kommer på att det är dokumentären om Josef Fritzl... Fy fan... Inte så jävla trevligt mer. USch... Mycket intressant faktiskt men det är sjukt och äckligt!!!!! FY!!!

Mina två otroligt härliga arbetstjejer frågade om jag skulle med ut och slira på lördag! Har ju bestämt med Angie och Babi att vi skulle käka sushi och sånt, men det vore så kul att gå ut med jobbarbrudarna!!! Banda lite :P Vi har ju sagt länge att vi skulle slira, men det har inte blivit av förren nu då... Om Angie förstår mig :)


Nej nu ska jag kolla på världens psykfall!!


Opel Kadett GT -89

Jaa det är en bil vi ska se i morgon, inte jag dock, men Mathias ska åka och kolla på den! :) Får se om de blir ett bilköp i morgon, då blir jag bilägare :P Haha! De känns lite roligt. Bli vuxen :P Hahaha!
Skriver mer i morgon :) För i dag ska jag ut och äta med jobbet :)

Ganska besviken!!

Skaffade med ett bankID för att se hur mycket jag får tillbaka på skatten och det var ju ingenting att hurra för heller :( men så länge jag inte får betala tillbaka är jag nöjd iallafall :) Men nu har jag det där klart med deklaration och sånt. Slipper man oroa sig för de också :P
Ska till tandis 11.15, efter de ska jag möta Helene och vi ska ta en tripp på stan tänkte vi. Jag ska hämta ut mitt recept på migtäntabletter! Hoppas dom inte kostar skjortan!!!! Hoppas kan man ju göra!
Sugen på frukost men jag vill inte äta frukost själv jämt, men man kanske kan få upp karln? :P Jag ska prova alldeles straxt!!!
Ska klä på mig också. Känner mig som en sliten gammal kärring! Nej lite kläder och smink så känner man sig som 20 iallafall :P

Ja just de skulle prova väcka karln, men det rör sig där inne :P

Sjukanmäld!

Har precis ringt och sjukanmält mig. Har haft den här jääävla migränen sen i SÖÖÖNDAGS! Gått över lite titt som tätt men nu är den tillbaka och jag vill då inte jobba med migrän, värsta jag vet. Har också ringt hälsocentralen! De mååste bli någon ordning på detta!! UUUUSCH!!

SNÖSNÖSNÖ...

gå och dö!!!!!

Jaha inväntar Hellepelle, ska klippa henne en sväng sen ska vi nog snacka lite skit :P Men vad faaan är de för väder? Säg mig??????????? FInns inget mer jag hatar än snö! Skulle lätt kunna offra en tumme för att ha somar ååååret runt!!! Högerfoten tillochmed!!!!

Nej nu ska jag kanske klä på mig så inte hellehelle vänder i dören :P Hahaha

PUSS

Lördag

I dag är de lördag :P Har mysiga plans med pizza och Robinsson i kväll :) Mysmys. Har hårfärg nu också som jag ska lägga i antigen i morgon eller senare idag, men de är bara en toning för att Sändys frisör rekomenderade de istället för att färga varje gång.. Så nu framöver blir de bara toning i håret, myycket bättre, ska bli kul att de kvaliteten på håret..

Mathias: Kan du inte ta farsan dins bil och hämta han sen?!
Jag: Vadårå?
Mathias: Jag har nyss tvättat bilen ju.
Jag: Ja men nästa gång vi tvättar dina jeans så kan du inte använda dom för att vi har ju tvättat dom!!!

HERREGUD....

Heeeelt såld...

...  på Twilightfilmen, blev tipsad av min arbetskollega Magdalena om att den var sjukt bra, så man fick hem den och vi har kollat på den nu, jag sändy och hellepelle. Och alla tre är heeelt såld på Edward :P Kan nog satsa ganska mycket på att alla som ser den blir ganska såld på honom... :P
Och filmen sig var mycket bra, de arbetas tydiligen på en 2:a för när vi stängt av filmen och ska kolla lite på tv, och vem är inte gäst i The Jimmy Kimmel Show? JOo de ska jag tala om, kvinnliga huvudrollen så klart, de händer alltid mig.Jäämt. Så fort man får något på hjärnan så händer de i inom den närmsta framtiden. För Scotts blev man ju ganska såld på också i Melodifestivalen och vart ska inte dom spela om inte Torsåker i Maj. :P Men de suckar man ju inte över direkt :P

nej nu ska både jag och hellehelle sova :) I morgon blir de också mys med Robinsson :P

Puss på er så bjuder jag på denna :P


11.15

Står klockan på när jag ska börja traska mot mötesplatsen där jag ska träffa på Helene, sen blir de en promenad :) Kanske genom stan :P Fönstershoppa lite :P Mathias åkte till Hofors i morse för att lämna in bilen, drygt de. Men de lär ju göras. Tyvärr...
Åh vilket väder, blir helt glad när jag ser de :) Underbart är vad det är :) Kanske man ska åka med Helene til Hofors sen :) Får se hur de blir med den saken ;P
Nej nu ska jag börja ta på mig skorna innan de är dags att dra...

Hejdahejdaaa

Bara 3 maskiner :P

Sorterade nyss tvätten och till min förvåning var de bara 3 stycken :) Sjukt skönt för de innebär bara 1 sväng ner :) De finns de maskiner :P Kaanon de :)
Jäävlar vad man har stått i i dag, vaknade vid 10 och drog upp Mathias vid 11 tiden, käkade lite frukost och började tvätta ren fönstrena :), Natalie kom förbi och sa hej :) lite senare kom helene :) som var så snäll och hjälpa till med blommorna och dona :) Käkade lite lunch och Helene drog till jobbet. Tog en promenix med Mathias, sen åkte vi och handlade och nu håller man på i tvättstugan :P Man känner sig jäkla duktig :) Tänkte göra korv med bröd i kväll :) Mums, Mathias är och hämtar mamma och moster som har simmat. Jag hhoppade simningen idag, kände hellre att jag ville vara ute och frå frisk luft i de fina vädret :)

Nej nu ska jag avrunda :)


Välkommen våren!

Gud va lycklig man är när vädret är fint och solen är framme!!! Hjärtat fylls av massa underbara känslor! I dag har jag tvättat alla fönster och duschat blommorna :) De känns så härligt att göra fint och fräscht hemma när vädret är fint :) De gillar vi, både jag och Helene. :)
Skulle plocka björkris men de var alldeles för mycket snö i skogen så jag får vänta någon dag eller kanske vecka :P Sjukt hur fort tiden går, siiickt. I morgon ska bilen in på verkstaden! Känner sig så sjukt låst när bilen inte funkar :( Men nu är de dags för mig att ta fram hojen :) Nu blir de cykla till jobbet :) Om de inte regnar eller snöar förstås :)
Verkar bli simning idag iallafall :) SKoj skoj, var ett tag sedan, förra tisdagen..

Missarna är galen av all frisk luft dom får, dom kutar och har sig, men de är lite roligt att de är glada och pigga :)

Mammas killar är dutti att hoppa :)

Tisdag

Och grattis till Babak som fyller 26 :) Blev en dag på jobbet och sen blev det fika :)
I morgon ska jag gixa fönstrerna om de blir fint väder, fint varje gång jag jobbar :( Tråkigt tråkigt. Men hoppas på annat i morgon :)
Ska fixa naglarna också tänkte jag :) Skulle ha haft lite aceton...

jag har ingenting att skriva!

Några bilder sen helgen :)


Gävle

I dag drog jag och syster till gävle, köppte en tröja på cubus inget mer, blev mat på subway :D MUUUMS. Åkte till Sandviken där jag handlade ett par solglasögon på Lindex :) Sånna här mega :P Haha :) Angelica köpte en sjuuuukt fin kläning/linne på byoung. mycket fint :) Åkte itll dollis sen och köpte en ram :)
I morgon är de jobb som gäller :) dra in lite kronor :P Nu ska jag fixa med bilder som jag ska lägga ut :P

Hemma till våren :)

Kom hem för ett tag sen, mamma har gjort en laddning pannkakor till mig som vi har ätit upp :) Sen tog jag och helene en promenad ganska lång. invigde nya tugskorna och jag höll dom vita :)
nu sitter vi hemma hos mig och se ska wipeout :)
helgen i stockholm var sjuk rolig!

ett jävla ståhej...

... innan vi kom in i går, eftersom alla inte var 20, vi blev nekade. sen ringdes de lite kontakter och roger kom :P då var de bara trilla förbi vakterna och se måttligt nöjd ut :P haha. en sak om vi inte var 18 allihopa, men så länge man är myndig så ska de inte vara ett problem, speciellt om man står på listan!!! Vete tusan när vi kom hem, stupade rakt i säng iallafall :P borstade tänderna sen bara poff så hade både jag och helene somnat :P
jag har klivit upp och duschat, helt redo för frukost är jag. brummar i magen höögt högt..
Alla sover utom jag, men kl 10 vill man ju äta för kl 11 stänger frukosten. sen klockan 12 är de utcheckning, då åker vi heeem :)

missarna har saknat mammsen:P

faaan törstig, bakfull och hungrig. kan de bli sämre??

Man kan tycka att..

.. jag inte borde ha tid att skriver blogg var tioende sekund för vi har så otroligt mycket at göra och vi har sjukt kul. Men samtidigt som vi har skitkul och Helene lockar håret på Sändy så har jag inte bättre för mig att blogga :P Haha... Också blir man lätt rastlös när man bor ganska långt i från city.. I dag har jag också lockigt hår :) Inte varje dag man har de :) Och jag är inte van med de så jag tycker inte att jag passar i de riktigt :P Men kanske man ska börja ha de mer :)

Nu kom våran hemlige gäst och nu är de fest :P

Grettings från Estockholmo / Sändy, Helly och Micky

Lite roligt det där

... att shawn inte kunde få in oss på cafe opera men när våran andra vän kunde fixa in oss hur lätt som helst, lite roligt, de lär tyda på att shawn inte ens har försökt.... ja nej nu har alla vi duschat och jag ska snart börja brottas med strumbyxorna, de är inte de lättaste heller... ska sminka mig först och de ska jag göra nu!!


i som i miiiiikaela

:P Haha vi har haft en trevlig dag på stan, synd att jag tog peakjackan för ag höll på att svettades ihjäl, önskade jag hade tagit trenchen istället. Köpte lite smått och gott. vita tygskor, ett linne och jeansleggings på gina :) sen köpte jag inge mer. Vo har fått i oss lite mat och nu har jag och helene solat :) Har solat 1½ timme sen i går, och de blir en till gång innan vi åker hem i morgon :P HAha solsemester kallas de :P

Har inte skådat några celebs idag :( Men de kanske kommer mot kvällningen :P

Och faaan va solningen har tagit :P Nu är man lite brun :) Sista solningen alldeles nyss tog som fan och de syntes verkligen efter den här gången :P

Nu ska jag hoppa in i duschen, men först ska jag kolla mitt konto :P

Markoolio :)

Som sagt vi drog ner till Hard Rock Cafe som ligger gatan ner från hotellet :) Vem ser vi inte där om inte självaste Markoolio :P haha. En riktigt livserfarenhet :) Really! Haha. Drack någon öl och hade skittrevligt :) På vägen hem stannade vi på BK (burger king ;P) käkade en crispy chicken meal :P sjukt gott men inte godare än mc chicken :P
Jaa vi hade iallafall jävligt kul på vägen hem :) Jag och Sandra snackade lite och plötsligt så försvann jag haha, var tioende meter var de nedsänkt och där klev annan ner så jag höll på rasade i backen, bra nära på att man låg där, men vi började asgarva och höll på att skratta ihjäl oss ända vägen hem iallafall :P

De spökar här och de går inte att lägga in bilderna :( Men jag ska göra ett till försök senare :)

KLockan står på 08.45 sen ska vi sola klockan 9 sen FRUUUUKOST :) Hoppas de är en god frukost :)


Sov gott!!!


Sweet kissing in the moonlight!


H.E.A.T på Hard Rock

I kväll ska vi till Hard Rock Cafe och ta en drink :P I morgon ska vi också dit och i morgon efter melodifestivalen ska Heat dit :P Vi ska dit iallafall :P Haha...Lite roligt.
Men vi har hela lördagen att döda först. Vi tar väl en sväng nere på stan först, sen är de hem och göra sig fin inför kvällen :P
Blir ingen rehab detta heller som vi sa frånbörjan :P Får se hur de blir ikväll för de första :P Haha...

Vi ska sart bege oss

Soooolat :P

det är gratis solarium här på hotellet och vi har precis kommit upp efter en 30 minuter i solariet :) Blir nog en solning i morgon bitti också, sen kanske en gång innan utgången i morgon och en gång på sönndag innan utcheckningen :P Haha grattis är härligt :P Speciellt solning :D
Nu börjar let's dance och i morgon verkar de blir att de kanske blir en drink på Hard Rock :P
Skönt som fan att ha datorn med mig faktiskt :) En film i morgon, vem vet :) I pausen ska vi gå över till hemmakväll och köpa chirre :) Kall cola har vi redan...

känns som jag bara skriver massa strunt. just de jag ska lägga in lite bilder :)

framme på hotellet

sitter på rummet nu och de är ganska fint faktist, litet tyvärr men de duger åt oss. ska väl snart ut och se oss omkring i området :) fin utsikt är de också.
när vi skulle ta tunnelbanan till odenplan så såg vi ut som 3 vilsna får :P Hahahaha...
får se vart våra vyer tar oss.. just nu lyssnar vi på lite musik och bloggar lite :P lägger in bilder i kväll tror jag :) på bilddagboken eller här, ni får hålla koll alltså :) mina 7 läsare :D HAhhahah...

neeej nu ska jag avrunda!!

Blondinbella vs Brunettmikkan

Haha, sitter på bussen och är på väg till stockholm :) underbart med datorn med :) Känner mig lite som blondinbella :P Haha... vi ser fram emot denna helg i huvudstaden :) de är nu 12,4 mil kvar, mathias ska tävla ihelgen och ska sova i Hofors så vi har kattvakt i helgen :) Angie & Babi, dom är i trygga händer :)
I morgon är de melodifestivalen och de ska vi se förmodar jag :) Får se men de tror jag alla gånger :P

nej nu ska jag runda av lite :)

I dag drar vi :)

Har precis klätt på mig och sminkat mig, man är redo att dra, men de är om en timme de :) Innan de ska vi äta lite frukost och se att vi har med allting :) jag är jävligt hungrig, men jag kan ju inte äta utan mina vänner, en håller på med håret och en sover så skönt i soffan, jag sitter här och skriver blogg...

jag tror på oss :)

HHAHAHAHAHA

Helene jag och sitter med SCOTTS på högsta volym och dräglar framför datorn,

Helene: jag tänker på mazariner. vad sjunger han?
Mikaela: HAHAHAHA en massa rödljus!
Båda: Hahahahahahahaha


 det där dräglar vi åt :) iallafall jag :D


Stockholm!?

Vi Keepers har haft ett krismöte via telefonen och vi har kommit fram till följande:

Vi åker till Stockholm, via SGSbussen dit, sen kanske vi får skjuts hem, annars bokar vi hemresa via SGS också. Vi tänkte ta tåget för de skulle bara bli 17 kr dyrare än bussen men sen kom vi på att Sändy är en stor flicka nu så vi lära göra om och då blev de en hel hundring dyrare per person så vi tar bussen tänkte vi då.

Vid närmare eftertanke så skulle inte detta få förstöra våran efterlängtade resa men de är då fan sjukt att vi ska behöva betala en resa vi har vunnit som sagt.

11.10 går bussen från Sandviken och vi kommer fram i Stockholm klockan 13.55 där tar vi tunnelbanan från t-centralen till Odenplan där hotellet ligger :) Jag ringde och frågade hotellet om de var någon speciell tid för incheckning men de var det inte så de var fritt fram :) Hela kalaset för resor inklusive tunnelbana där och sånt kommer hamna på ca 200:- visst de är inte så mycket pengar men de är principen som gäller och bara för de blir jag dumsnål!!! Om vi inte får våran skjuts så måste vi boka sgsbussen hem också :) och de blir 130:- till det.
Men vi kan hoppas, och om jag känner våran hemliga chaufför rätt så kommer vi inte få betala bensinpengar till chauffören men jag ska se till att de slinker ner en slant någonstans :P

Nej nu ska jag avrunda!!

216 cm lång?!

sitter och kollar på oprah, en kille som är 216 cm lång, förstår ni hur jäävla lång man är då? Jag är 175 cm lång, de tycker jag är ganska långt, sen har vi mina 3 pojkar till kusiner som alla tre är 200 cm långa. Men tänka sig dom 15 cm längre är heeelt sjukt. När man står brevid dom 3 känner man sig som ett barn HAHA... Tänka sig då att den här killen är ca 40 cm längre än mig..
Nu ska jag klä på mig, för jag känner mig som en sliten gammal kärring när jag ständigt går i mina mysbyxor, men de är så bekvämt och härligt, nej lite ändring, och plus att de ser ut som skit här IIIIGGGGEEEENNNN. Blir så när de är mycket folk här och man inte har diskmaskin, berget i diskhon blir ju som ett berg när man har ätit och druckit 2 glas med vatten, sååå jävligt tråkigt.

SOm ni alla vet vann vi en resa till Stockholm på quizen med tåg och hotell, i går var Sandra på quizen och då Kharmas ägare Shawn, kommer fram och ska ge henne allt vi ska ha, som tågbiljetter och allt sånt, meeeen vet ni vad karln säger, hotellet blev så dryrt så ni får stå för tågbiljetterna själv!??? Är han helt tappad? Har man vunnit en resa, så ska man väl fan inte få bekosta något själv. Jag kollade på tågbiljetter  igår och de skulle bli 1164:- för oss tre ner och hem, men de är pengar som jag känner att det här tänker jag inte betala själv, och jag har inte lust att ta pengar från mitt sparkonto för att betala en resa vi redan har vunnit... De finns ju biljetter på tradera också, men de har jag inte heller lust med att hålla på att buda, sen när vi ska hem då, tänk om vi inte vinner budningen. JA då kommer vi inte ens hem...

Jävligt dålig stil av Kharma Lounge, och jag vet ju att jag tänker aldrig välja de som första hand när jag ska gå ut i fortsättningen, jävligt besviken och ledsen, vi har suttit där varenda jävla onsdag sen september till december och slitit för att kunna vinna den där resan tillsammans, umgås. Vi har haft skitkul vissa gånger men vissa gånger han man bara åkt hem efter quizens slut.  Kan ju inte säga att de är bortkastat heller, men det är 50/50 det där...

Jaa resan i helgen har blivit inställd för våran del. om ni inte förstod....

Tänker aldrig med gå dit på en onsdag för att quiza, kanske man överdriver men de är iallafall så jag känner nu. Kanske är annorlunda om 3 månader vem vet. men för tillfället är jag sjukt besviken!!!

det här blev ett långt inlägg.

Nu väntar jag in Helene som ska kika lite film här innan hon drar till jobbet vid 5 tiden!!

Ja klä på mig var det..


HEJHEJ


Reseledare, något för mig?!

De kan jag lova att de är, älskar utlandet, är grymt serviceinriktad och de finns inget som skulle passa mig bättre än att vara reseledare. De finns en hake, MATHIASHEDBERG. Hade de inte vart för min älskling så hade jag varit loooong gooone :P Kanske kan de funka att vara borta 5 månader om året eller mer, men de är ingenting jag vill utsätta vårt förhållande för. Vet att jag skulle trivas som fisken i vattnet att vara just reseledare, men kärleken övervinner allt :)

Jag har aldrig varit lyckligare heller, nyförlovad och upp till öronen kär är jag, finns inget bättre än att känns hans armar och känna kärleken spira :) Kanske man har blivit en liten toffel :P Men nog kan man dra en utekväll med tjejerna och de är de bästa som finns för kvällen, men dagen efter man känner sig lite bakis så finns karln där och kommer in med vatten :) Käääärlek... Och nu när vi klivit in i vuxenvärlden med ring på ringret och hustittning så känns de så rätt, de är jag och han :) Och nu i höst ska vi ut och resa tillsammans bara han och jag och de kommer bli uuunderbart.

nej nu ska jag sluta snacka kärleksdravel :P Och fortstta kolla på semestersvenskar :)


Picasa 3

har jag laddat hem, helene tipsade mig om att de var bra. hon hade fått iden av kenza men eftersom jag inte läser hennes blogg så visste inte jag :) det är ett jättebra program och de är roligt att dona :) Kan göra mssa roligt och fint i de :) Skulle ha vart lite mer ramar :)
Ganska rastlös är jag också, skulle vilja vart ut lite men de blir kanske lite mer mot kvällningen. har inte vart ut så mycket idag faktiskt. nu får de bli fredag för jag vill åka nuuuu:)  får se om de blir någon quiz i kväll :) har druckit lite vatten och inte fått någon lust så om man ska bli pigg lär man dra i sig lite vatten och få lite luft!!

uppe med tuppen

var iallafall jag i morse, klockan 7 var man i tvättstugan och donade. skulle ha tvättat fönstrerna men de snöar ju så de är ingen anledning, var på stan till tio, hämtade min påse som jag glömde i går på bokia, köpte lite påskfjädrar och en bok :) Slumdog millionaire, filmen som vann 8 oscar :) Har några böcker att avverka men de byggs en hög :) Kanske man hinner dra av en i stockholm :) dötid på tåget som ska göras något, men om jag känner oss rätt kommer de bli en del tjatter :D HAha...¨
Helene är på väg hit och vi ska hänga lite innan hon åker till jobbet vid 5 tiden :) får se vad jag gör efter det :)
Angeie är också här och vi sitter vid datorn :) Mysigt:)

den rätta för rosing...

vad fan är de för program, så de första gången hemma hos erica och tyckte inte de var nå speciellt bra, men femman  var på och de började och jag har inte bytt kanal. känns så fjantigt, hon springer efter 19 åriga pojkar och tror själv att hon är 25, nej fy fan vilket skitprogram. men kanske man ska ta tag i disken och hänga upp badkläderna och sortera skitvätten för i morgon klockan 07.00 är de dags för tvättis!!

Hårdkörning;P

Jaa min dag på jobbet gick ganska segt, åkte och simmade efter jobbet, sen åkte vi och handlade. Köpte lite hokuspokus, så man kan göra smoothies :) Sitter och smuttar på en skitgod nu :) sen har jag mat i ugnen, en ugnsomelett gör jag nu :) Lite matlåda till i morgon :) Var på Willys och handlade, där har dom chausew(?) nötter i naturella i lösvikt, fast ioförsig var de ett tag sen jag kolade om de på ica :) men jag blev mycket glad. de är så sjukt mycket salt på de andra så de smakar äckligt. men de här är mumsigt :) Köpte lite drickyogurtar att ha på jobbet så man har lite mellanmål...

Mathias har förmiddag idag och i morgon men nu är han på hockey, han kanske är hemma om 45 minuter-1 timme.. ska simma i morgon också :) och i morgon kanske de blir en promenad till jobbet.... om en kvart är maten klar tror jag och fram till dess ska jag avnjuta lite nötter och en smoothie :)

Jaha!?

Då var helgfan slut och de känns tråkigt. I fredags blev de utgång och jag hade iallafall sjukt roligt :) Som sagt så skulle vi på en 20-årsfest och vem träffar där om inte min chefs son :P haha de var lite roligt, hoppas att han inte tjallar att jag var ute i svängen dagen innan jobbet :) Men på jobbet gick de skitbra faktiskt, för så pass på arselet jag var så trodde jag att de skulle gå åt helvete. Men pigg  klockan 9 när jag vaknade och fixade lite frukost. Har sjukt ont i min hand men de var för att jag rasade i backen i fredags. Men ingen såg :D för de var bakom bilen när jag skulle pinka :) de var sjukt halt :D haha..

I går var de lugna puckar efter jobbet, gick hem till kusinvitamin som fyllde 29, sen hämtade jag karln i hofors men telen dog så jag fick åka hemt ill hans mamma och pappa för att ringa och fråga vart tusan han var. och då när jag skulle backa ut från uppfarten så lät de i växellådan när jag skulle lägga i backen. lät som att man inte kopplade ordentligt men de gjorde jag så jag provade jag igen och tröck kopplingen ännu hådare ner. men samma sak lät igen. och växlarna var skitsvåra att få i. så nu har vi konstaterat att kopplingen är lite paj, och de känns så jäääävla underbart för så fort vi har haft biljävlen hos verkstaden så blir de nå nytt. sjukt trött på de här både jag och mathias så de är sjukt.... lär väl åka in med den på måndagmorgon... lämnade in bilen på service också för kanske 1-2 månader sen så de kommer ju lägligt... pissbil... kul när den funkar men faaan åt helvete när den jäämt ska krångla...


Iallafall kikade vi på melodifestivalen i går, det är faaan åt helvete att hon gick vidare. snälla snälla nån... sjukaste av allt för faan! skulle inte förvåna mig ett dugg om hon vinner alltihop och går vidare till eurovision... jag tänker då inte kolla då...

nej nu kanske man ska ta sig en dusch.. vi har pratat om att göra om lite i vardagsrummet nu när vi ska bo här ett tag till. så de blir väl kanske nästa månad :) måla om iallafall, sen kanske vi ska möblera om också :) lite ska vi göra om i möbelväg så de ska bli roligt att få lite nytt, eftersom vi ska bo här ett tag till så vill man ju trivas, jag trivs i det här vardagsrummet men älskar ju att pyssla och måla om och sånt :) de var Mathias som ville så jag säger ju inte nej :P

Nej nu ska jag iiinte duscha vi ska åka skridskor :D


Hade inte en aning...

... om att jag skulle jobba i morgon för de skulle jag tydligen min arbetskollega ringde precis och sa de, och tusen tack till hennne :D men de gör mig ingenting för jag tänker då inte dra i strängarna för de :) Jag tror inte de kommer bli nå problem att komma upp i morgon, antar att sändy min vän ska sleepa här och klockan 7 ska hon kliva upp och då ska ja be henne väcka mig :) Utifall man mår som en påse skit. Då finns de tid att göra något åt de :) HIHI. nuu ska jag fortsätta poppa lite musik och nu ska jag ta mig migrän tabletter. UTIFALL man får den skiten i kväll och jag lovar de vill vi inte..

Nej ju poppar jag vidare :)

Touch you right now!!!

Nu är de fest och jag har aldrig vart mer taggad, kände inte alls för de i morse men ju mer man ha gjort sig klar och pumpar touch you right now blir man bara mer och mer taggad för en riktigt underbar kväll med mina bästa tjejer någonsin.
Undrar om man ska börja hälla upp en grogg? sjukt sugen på en men kanske blir lite för tidigt att börja alla redan? Undrar dock vilka skor man ska ha i kväll, pumps eller kilklackarnA?

I DONT WANNA WORK TODAY, MAYBE I JUST WANNA STAY AND TAKE IT EASY, CAUSE THIS NO STRESS!!!

NO STRESS!!


Hoppas att vi kommer få en underbar kväll mian väninor och jag för jag har aldrig varit mer taggad!!!

Infintity!!!!!! och neej jag har fooortfarande inte tröttnat!


Slutspel...

I dag började slutspelet och ja har kollat på matchen hemma hos Babak men jag drog vid tredje perioden. Nu har jag lagat matlåda till i morgon och vart och köpt groggvirke till i morgon :) Hoppas man känner sig pigg efter en dag på jobbet i morgon då :) Mathias åkte in på matchen med någon jobbarkompis och kusinen hans. Nu ska jag ta mig ett bad och samtigt ska jag peela mig lite och fixa naglarna :) Hoppas på en lyckad kväll i morgon, skriver kanske inte förren på lördag för de känns som att tid finns de inte plats för i morgon när man ska hem och göra sig klar för en kväll ute i svängen!

Rastlös?

I brist på annat!

När gick du upp idag?
10.00
Diamanter eller pärlor?
Båda :)
Favorit TV-program?
Las Vegas, OC
Vad åt du till frukost?
Ett glas apelsinjuice
Vad är ditt / dina andranamn?
Johanna
Din favoritmat?
Bakad potatis med skagenröra :).
Vilken mat gillar du inte?
Bruna bönor
Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Hmm ingen speciell
Vilken bil kör du?
Mathias Skoda Octavia RS
Vilken är din favoritmacka?
Subway ;P
Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Haha??
Vilka är dina favoritkläder?
Leggings.
Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Las Vegas och Miami
Favoritklädmärke?
Tycker om Ginas kläder men inget speciellt
Favorittid på dagen?
Precis innan man somnar
Var är du född?
Gävle BB
Vilken är din favoritsport att se på?
Hockey
Coca cola eller pepsi?
Coca cola
Fotboll eller ishockey?
Hockey
Är du morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla självklart, hatar morgonar
Predikyr eller manikyr?
Manikyr, alltid lyxigt att ha fina händer och naglar :)
Några spännande nyheter att berätta för oss?
Spännade vet jag inte!
Vad ville du bli när du var liten?
Tandläkare står de i böckerna, men nu på senare dagar är de inredningsarkitekt :P
Bästa barndomsminnet?
husvargnssemetrarnaa :)
Varit i Afrika?
Inte än, 2 september drar vi :)
Nånsin rullat in någon i toapapper?
HAha nej,
Varit med om en bilolycka?
En moped körde in i våran bil en gång, inte nå mer
Favoritdag i veckan?
Fredag
Favoritblomma?
Liljor
Favorit-snabbmatsrestaurang?
Subway
Har du någon cykel?
Ja en läcker dampirra :)
Vem fick du senaste mailet från?
Mäklaren Linda
I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
IKreditkort är inget att ha
Senaste personen du delade en middag med?
Mathias för 3 timmar sen :)
Vad sysslar du med just nu?
Skriver detta och kollar på secret window med deppan :P
Favoritfärg?
Massa fina, beroende på om de är kläder eller möbler :) men Svart och Vitt går alltid :)
Hur många tatueringar?
Ett M på min handled

hur vore de om...

.... de kunde bryta ut då????? har gått alltför länge och känt att sjukan är på väg men de bryter tamefan aldrig ut. känner mig slö och tung i huvudet och lite luft i huvudet har alltid fått en må bättre, tog en liten promenad runt området men känner mig lika hängig forfarande. bara om skiten kunde slå ut så man kunde bli frisk!!

Jaa husköp och lån, massa siffror åker runt i huvudet och vi vet varken ut eller in, något vi vet är att de inte blir någpt husköp förren nästa år, och till dess har vi hunnit spara på oss bra mycket pengar! vi har gjort funderat på hur vi ska spara och i går på banken öppnade vi ett gemensamt e-sparkonto som vi ska spara gemensamt på :) Så de känns att de är på g, bara att de blir inte förren ett år vi kommer ha ett hus, de är lite tråkigt för vi vill helst ha ett hus nu, jaa helst i förrgår men ett helt jävla år kvar är de iallafall, ett år går fort :)

nu är de secret window på 6an och den ska vi se innan de är dags för kojan!

Pantbrev och lagfart...

... är ord jag aldrig i hela mitt lvi har hört förut, inte Mathias heller, och vi fick förklarat för oss att de är avgifter som kommer  vid ett husköp, jag kontaktade mäklaren med det här pantbreven och det låg på 836.250 tror jag, upp till 1095000 är det 258750:- och 2,5% av de är  6460:- som vi måste ha i kontanta pengar, sen det här med lagfart vilket jag heller inte fattar varför de finns, men de skulle bli 16.000:- ca, tillsammans blir de ca 22.000:- som vi ska ha men inte har till ett hus, så för våran del blir de inge hus än på ett tag tyvärr. Men timmen hos banken i går gav oss mycket, vi fick massa papper med oss hem som vi ska gå igenom ikväll tänkte vi :)

För er som inte vet vad pantbrev så ska jag som inte heller riktigt vet förklara lite :) HAHA. Varje hus har pantbrev de kan vara 1 de kan vara 8 och så vidare. Pantbreven tillsammans ska ligga på summan man köper ett hus för och i vårat fall 1095000:- de som inte finns med (258750:-) ska 2,5 procent betalas kontant och de blev då 6450:-

Lagfart vet jag inte vad är så de kan jag inte heller förklara för er vad de betyder, men vet ni kan ni ju slänga in en komentar :) Själv ska jag läsa lite på internet vad de kan vara för påhitt :P

En annan har hållt på att bli sjuk i 5 veckor och de bryter inte ut, man får gå och må halvtaskigt och skithängig innan de kan bryta ut nån gång!!! DRYGT


Tisdag

Hualigen vad min dag har flugit i väg hade en kvarts lunch på hela dagen för min hela timme spenderade vi på swedbank med en bankman(kvinna), pratade om månadskostnader och lån och sånt där :P Man fick lite med inblick i hur de kommer se ut varje månad efter att ha betalat på lånet och sånt, de hade dom en liten regel att ha 10.000 kvar i månaden efter att ha betalat på lånet. vi hade mer än dubbelt så mycket kvar och de var mycket possitivt :P Vi fick välja om vi ville ha ett lånelöfte eller om vi ville vänta tills mina papper är klara från Bokia. Och han skulle fixa de så fort som möjligt :) Men tyvärr kanske de blir lite för sent för att vi ska få vårat dreamhouse :) Men de kommer fler hus men kanske inget som detta!!!


förstår mig inte på mig själv????

i bokrearuschen köpte jag på mig runt 10 böcker och i stället för att börja läsa så sitter jag här som en idiot. skprtning. Kanske man ska börja med milleniumserien kanske??? JAAAAAA!!!

nej nu ska jag borsta tänderna sen ska jag stänga av all jäkla elutrustning och drömma mig in i böckernas land!!!!

HEEEJEEEEJ


shopping :)

Jaa dagen ha vart bra, mathias åkte med katterna till vetrinären i morse, sandra kom till mig vid 12 tiden sen hämtade vi missarna vid 13 och dom var så glada att se oss :) och de känns i hjärtat att dom hade saknat oss :) Åkte hem med dom sen drog vi kosan till Valbo jag och Sändy :) Köpte inte speciellt mycket, ett par som alla köper just nu stentvättade jeansleggings, vita converse skor och en bikini :) inget märkvärdigt med andra ord men de var kul med lite nytt iallafall :) käkade en skitgod bakad potatis med skagenröra när vi kom till köpis på deli :) sandra åt en kyckligsallad med sweet sour sås :) efter ca 2 h i massa affärer så tog vi en ficka på waynes :) kladdkaka med mjukglass :) Så sjuuuuukr gott så de finns itne :P
Träffade på Mathias faster och syster på Gina och bjöd hem dom på fika, kom hem till oss och efter 20 minuter kom dom på besök :) Drack lite kaffe, inte jag dock :P
Nu är jag laddad för jobbet i morgon, har ju haft långledigt men dom här dagarna har ju försvunnit med vinden lär jag säga!!! ojojoj, men de känns br de :) tillbaka på jobbet, men nu återgår vi till tisdag och fredag tills i slutet på mars :) Sen i april kanske i början på maj blir de en anställning :) Och taaaack gud för den lyckan!
Inte många som anställer i denn kris men en annan har ju kämpat på och lyckats fått en arbetsplats!!

200:-

Jaaa inte fan blev de någon jackpott heller, 200:- blev de iallafall :)bättre än inget. Ååh jag är så sjukt taggad på fest nu så de är fan sjukt. så fort jag har en låt med pump i känns de som att dansnerven ska ryka sönder. Nu får de blir lite fest med lite fart. Fredag har jag snackat med Sandra om men Helene har jag inte hunnit prata med än, känns som att Gävle lockar. Slick? :) Har bara vart ut på hangloose när vi vart ut i gävle så de skulle vara kul att prova slick, alla säger hur mycket drag de är, men om 2 veckor är de ju stoooockholm och då blir de feeeeeeeeeest också!!!!! iiiih, också fyller babbi den 17 så då blir de fest också!! ryktas om kryssning? yesyes :P

Nej nu inväntar jag angie och babi sen blir de kanske nån film eller dylikt. i morgon är de vetrinären kl 8 som gäller sen efter lunchtid blir de VAAAAAALBO

Söndag, sista dagen på helgen!

Gårdagen var trevlig, dålig hockey och pissmål så de var inge kul hockey men de var roligt att göra något annat. De blev då i inge Valbo för Angelica höll på att vela och de orkade jag inte med så jag sket i de och henne. Sluta vela och säg ja eller nej i stället!!

Iallafall kom vi hem runt halv tio och kollade på Slumdog Millionarie som fick ÅTTA oscar, kände att vi bara lära se den och den var bra, mycket bra men jag vet inte om de den var åttaoscar bra de vet jag väl inte om jag kan tycka och de sticker jag inte under stolen med heller så var de bra med det...

Klockan 12 var de mat hos mormor i dag :) Mycket gott med kyckling i någon sås i ugnen och ris :) Jäkligt gott. Spelade lite kort och kom på att de var månadsfinal på bingolotton i kväll. Och då slog de mig att jag och karln har inte spelat bingolotto sen i julas då de var uppesittar kväll.. Men i kväll är de min kväll (och ja jag säger de vaarje gång vi spelar) och jag ska dra hem jackpotten på 250.000:- så är de vi som har ett hus i sommar :) Jaa så var de med det.

Nu är de första att spara i hop till en skrutt :) Som Mathias kan ha till jobbet så slipper vi dra på massa onödiga mil på Skodan och kanske sänka bensinkostnaden lite gran i månaden, blir ändå en räkning på 2500:- i bara bensinen när Mathias har den till jobbet. Kanske kan få ner den till 2000:- kanske tillochmed 1500:- De märks de märks!!

Förmodlingen blir de Valbo i morgon med Sandra, och i morgon har jag bilen så man slipper den där skitbussen. De feels good :) Önskade man hade en egen liten skrutt men som sagt inom kort blir de en tillökning i familjen :) Appropå tillökning så ska missarna till vetrinären i morgon för att knippsa kulorna :) Nu är vi bra trött på att dom skriker för att dom vill ut och att som sätter på varandra hela tiden men de ska bli skönt att få dom kastrerade :) Kanske inte för dom men för oss :)

Nej nu ska jag runda av lite :)

RSS 2.0