Måndag

Första dagen på veckan har gått och de blir långvecka på jobbet, jobbar nämnligen i helgen. Mindre roligt då Mathias fyller år.

Oh dag har vi fått in nya kylen och frysen, den har bara stått i vardagsrummet i ca 1 månad nu :P Haha. Men nu är skiten på plats och nu är de bara nya golvet och tapeterna som saknas sen ska de nästan vara klart :P De ista blir nog till att fixa skåpluckorna som vi ska lämna in på lackering. Hittade en firma i går och dom skulle ha drygt ÅTTA TUSEN sjuuuukt jävla dyrt. Får se hur det blir med det. Iallafall så ska de fixas upp med lite nytt kakel också, så luckorna blir nog de sista vi gör i köket :)

Ja dags för mig att hoppa i kojan. Sova ut lite!

Torsdag

Jaa jag fick gå hem klockan 14 idag och det var underbart :) Hann med att färga håret, träna lite gran. Men inge börja slipa på trapp. Tidens hanns inte med...
I morgon ska Mathias och hans pappa fixa in nya kyl och frysen. Och efter jobbet ska jag till Gävle och träffa min favoritbrudar :) Vi ska ta en kall jävel :) Och de ska bli så jääävla gott. Helt underbart.

I morgonbitti ska jag ut och gå igen :) Vilat tillräckligt i mina benhinnor :)

Karln fyller 22 nästa torsdag och till dess tänkte jag baka bullar, men jag känner mig inte riktigt hemma på den fronten än så mamma ska hjälpa mig tänkte jag :) På tisdag ska vi ha lite bullbak hemma hos mig :) Ska göra lite chokladbollar också tänkte jag och två prinsesstårtor :) Jag är expert på att göra princestårtor :) Vet en perfekta presenten till honom också!!!!! :P

På lördag kommer Mathias familj hit och ska fika lite och kika på huset :) Vet inte vilka som kommer, men som tur har jag köpt massa fikabröd som ligger i skafferifet (Oöppnat), av klubben (rättare sagt Angelica som tvingade på mig TRE lådor) man ska ju sponsra sin klubb :)

Nu ska jag borsta tänderna sen kanske de blir lite tv :) Och sen kojan

Tordag

Ja då var det dags att dra till jobbet igen då, slutar dock klockan 14, och då ska massa göras innan klockan 17. Bland annat ska jag färga håret (har haft hårfärg hemma i ca 2 veckor, dags att fixa?), börja slipa på trappen också ska vi hinna åka och handla. Men Mathiaspojken kanske kan åka och handla själv? :) Ska fråga honom, karln har haft natt och jag har sovit underbart bra i  natt faktiskt. Trodde inte jag skulle osva så bra. Vaknade till i morse när han kom hem. Sen poff sov jag igen :)

Köpte på mig lite höstkläder i går, chansade dock på en utav klänningarna och det var på tok för kort. Slutade strax under stjärten. De vill man kanske inte. Den åker tillbaka till Kappis idag

Nej nu ska jag borsta tänderna sen dax för.....

Onsdag

Ja onsdagen är snart slut och jag har inte gjort ett skit med taken, Mathias tyckte att det kan vi göra sen. Jaha okej då. I morgon tänkte jag börja slipa lite på trappen, vi har fått hem mammas slipmaskin, det går lite lättare då. Sen ska jag ner och träna badminton  :) Yes yes det känns bra.

I morse hoppade jag morgonprommen också, fick så jäkla ont i benhinnorna så jag kände att jag ville vila en dag. Vilar i morgon också sen på fredag blir de dags igen :)

På jobbet

Ja jag står på jobbet, det är nästan helt dött här. Utom jag och Maggan som andas :) Klockan tickar på och när jag kommer hem ska jag börja med att måla taken :) Måste bli gjort nu :)
Fixa trappen i helgen kanske :D Haha

Tisdag

Ja det är tisdag och grattis till min pappa som fyller år idag :) Åker raka vägen dit från jobbet :) I går hade jag sån fruktansvärd huvudvärk att jag ville bara dö. Tänkte att jag skulle sova ut och strunta i promenaden men klockan ringde och jag kände mig pigg så jag drog på mig kläderna och hurtade i 35 minuter ungefär :)

Ska snart dra mig till jobbet och jag ser fram emot denna dag faktiskt för jag har massa att göra, det kom en till pall med almanackor i går. Pjuu hur ska jag få upp allt undrar jag faktiskt, men det får bli en utmaning och bara sätta igång kl 10 :)


Söndag

Såå nu har heeeela helgen gått och de tar emot att kliva upp i morgon. Klockan står på 7.15 och de blir en morgonpromenad :) Skönt att ha någon att gå med annars vet både jag och alla som läser att jag kommer stänga av klockan och skita i det. Det känns jävla bra att ha någon som puschar och vill mitt bästa :)

Jag som skulle fixa trappen i helgen har jag inte gjort. Jag hade ingen som hade tid att hjälpa mig med detta och då kände jag att då fixar jag det med Mathias kanske nästa söndag. Under veckan hade jag tänkt att sätta i gång att måla taken i hallen både uppe och nere samt i trappen :) De ser ju sååå mycket fräschare ut med helvitt än laserat :)

Ja nej nu ska jag hoppa i kojan så man är pigg och allert till morgonprommen i morgonbitti. De tar emot de också!

Söndag

Härligt med en ledig helg, har inte gjort speciellt mycket. Skjutsade pappa till Gävle i går med Angelica och sen blev det Ikea :) Köpte gardinerna och åt frukost :) Mumsigt :) Färskt bröd :)
Sen åkte vi till Hofors och kollade på karln och lite Sandvikare som spelade :) Man blev riiiiktigt sugen alltså :)

Sen mot kvällningen kom favoritbrudarna Sandra och Helene :) Blev lite prat och lite skratt :) Härligt det, man ses ju så sällan  nu förtiden!

Men nu ska jag åka och hämta Angie!


Fredag lunch

Sitter hemma hos Angelica på lunchen och tänkte sova en stund men det kanske vore en dum ide för man blir väl bara tröttare skulle jag tro, i morgon ska vi skjutsa pappa till Gävle och sen tänkte vi åka in till Ikea en sväng efter det :) Äta frukost :) Haha :) Mumsigt :) Köpa gardiner till sovrummet ska jag också göra.

I morse åkte peggyn in på oljebyte också ska de bytas lampor vid hastighetsmätaren och det där :)


Fredag

Gissa om veckan har gått fort :) Verkligen :) I går vart det lite badminton som sagt, fick med mig syrran och vi blev där en timme :) Kände vi orkade inge mer :) Man minns inte hur jobbigt det var att spela :) Vi hann med att spela en dubbel iallafall och vi vann den :) Haha så jävla roligt :) Helt slut efteråt men det var de värt.
Kom på i går att vi ska börja med morgonpromenader :) Klev ut i morse 7.30 ja precis :) 7.30 Men det gick bra och vi var ute i 35 minuter ungefär i bra tempo lär jag säga :)

Sitter hemma nu nyduschad och ska snart sätta på mig ansiktet. Frukost fick jag i mig hos Angelica som var så vänlig att bjuda :) Äggröra med skinka och purjolök :) Mumsigt :)

Känner mig verkligen skiiiiittrött, men vi får se hur dagen artar sig. Känner att jag börjar bli sjuk, men jag får kurera mig i helgen, jag orkar inte vara sjuk.

Nej nu måste jag föna håret och fixa fejan som sagt.


Torsdag

Torsdag, otroligt vad veckan har sprungit iväg, helt sjukt. Ledig i helgen och det blir till att fixa trappen nu tror jag, ska be Angelica om lite hjälp :) Ska slita bort den där fula plastmattan också som ligger i heeela trappen i olika bitar så de ska bli spännande och se hur lång tid det tar egentligen :P

Idag får jag gå hem klockan två :) I like it :) Klockan 17 blir de badminton :) Får se hur de kommer gå :P

Nu ska jag fixa de sista innan det är dags för jobbet :)

Onsdag

Yes, onsdagkväll är det och vi har vart på bio idag, nya Beckfilmen blev det och den var bra, den var inte en helt vanlig Beckfilm utan den var lite annorlunda men otroligt sevärd :) Kom hem ca 20.20 och satte i gång  hemma med att städa lite, fick undan tvätten nere i tvättstugan så nu ser de lite bättre ut här än förut. Mathias har fått bort massa skit i hallen uppe så nu ser de bra ut :) men frågan är om de ser bra ut i "gästrummet" haha icke. All skit åkte in dit :) men det är ingen ide att plocka bort det för de ska användas och det blir bara massa extra släp hit och dit. 10 liters färgburkar väger inte så lite :P

I morgon är det torsdag och det är min tur att gå hem från arbetet klockan två, då ska jag fixa lite hemma sen klockan 17 ska jag bege mig mot Björksätra och inta badmintonskorna och raketet för sedan blir de 2 timmarspass med badminton :) Gissa om jag är taggad!!! Oh vågar inte gissa hur mitt fotarbete kommer vara, haha, som en påse betong!?

Tiden tickar i väg och nu ska jag göra mig redo för sängen, duktiga Mathias har gjort matlåda i morgon :) Bara värma för mig när jag kommer hem..

Vi hörs :) Hej hej hej dåååådåådåååå

Tisdag

Jaa tisdag, hoppas veckan går fort så de blir helg för jag är leeeeedig :P ska fixa trappen då tänkte jag :) Mathias ska tävla :) Och vet ni på torsdag ska jag träna :D Riktigt peppad faktiskt :)

Snart kojan också, men´innan de blir de en dusch :)


Rastlös, klarvaken och lite rädd...

.. ja rädd ja. Det går väl över så småning om därför passar jag på att skriva ett till inägg nu så här på kvällningen/natten.
I morgonbitti vid sju tiden kommer min älskade vän hem och de kommer bli underbart. I morgon eftermiddag ska vi till hans mami och äta lite mat :) Mycket trevligt :) Och gott hoppas jag och tror nog att de blir :)

Appropå ingenting så fick jag för mig att kolla badmintonklubbens träningstider och eftersom jag jobbar ända till klockan 18 på kvällarna har jag ingen tid att träna på, men sen slog de mig. Jag har ju en ledig eftermiddag i veckan och denna är på torsdagar då vi har två timmars träning från 17-19 och då hinner jag ju med den :) Nu blir de lite badminton framöver. Som jag har tjatat och nött om detta så kan jag äntligen få spela lite :)
Oh vad jag har saknat att hålla i ett racket och slå lite, röra på mig. Synd bara det att jag vill inte "träna" jag vill ju spela. Klart jag vill träna slag och teknik men eftersom det är tusen gånger roligare att spela speciellt då jag bara kan träna 2 timmar i veckan så hoppas jag till tusen att det är lite mer spelträningar.

En vacker dag hoppas jag att de kan bli aktuellt för 3 pass i veckan och kanske eventuellt någon tävling här och där. Men med detta måste jag byta jobb, jag skulle absolut tänka mig att byta jobb för att få spela mer badminton, det är de bästa som finns och jag vill prioritera det högt. Men som sagt, att bara byta jobb i denna tid ser gaaanska omöjligt ut och ett butiksjobb som inte innebär lite senare eftermiddagar är gaaanska sällsynta.

Oh vad jag saknar badminton. Tänka er, 3 pass i veckan i närmare 9 års tid. Sen bara ge upp allt för att man har börjat jobba lite extra. Det är tråkigt så otroligt tråkigt. Jag får lite ångest när jag vet hur jag bara har skitit i det för att få de där extra timmarna på coop, "åh men det är ju så bra ob på kvällarna", någon träning kan jag hoppa över, någon blev flera och flera blev alla. Sen nu sitter man här och funderar på hur bra man hade varit, om man kanske hade till slut lärt sig slå en lika bra backhand som killarna kan, om mina skruna droppar äntligen börjat tagit fart, kanske mina cleerar satt lika perfekt vid baslinjen som alltid. Om jag hade fortsatt spelat och fortfarnde varit med i Serielaget som skulle slita så hårt för att komma upp i div 2.


Nej massa badmintonpladder och jag kommer ju säkert drömma något om de i kväll. Hoppas ni orkat läsa genom :P Haha


Nu ska jag tagga till för på torsdag blir de min första träning på ca 9 månader. Det ska bli så roligt. Jag ska ge allt, ge järnet. Jag vet också att jag kommer röra mig som en säck potatis, jag kommer slå ut de flesta bollar, kanske till och med råmissa helt och att bollen landar rakt i mitt ansikte. Men jag vet detta och därför får jag ta det med en klackspark och de det från den ljusa sidan att de kommer bli bättre. Om 4-5 träningar så kommer jag kanske få fart på alla slag, men det där med säck potatis kommer nog hålla i sig ett tag :P Men eftersom jag vet med mig om detta så kommer jag inte tappa tålamodet. Jag ska komma tillbaka om de bara lär bli 2 timmar iveckan så kommer jag till slut bli en bra badmintonspelare igen, det får ta den tid det tar helt enkelt.

Oj det bara bar i väg i ord, hahaha.

Fortfarande inte ett dugg trött. Kanske ska kolla på hemnet efter fina hus och få lite inspiration :P


Lördag

Jaa i dag har jag jobbat, sen mötte jag upp brudarna på stan och tog en sväng för att kika på Barnens dag som var och herregud, var bland de sämsta jag har sett. Köpte remmar som är ett måste.
Drog hemmåt och gav Sandra en guidning i huset, Mathias drog till Hofors och sen åkte vi och köpte lite mat på MC, åt hemma och Angie och Babi, de har den snyggaste trappen ever. Och vi har också beställt sånna där svarta halvmånar att sätta på trappen :) Kommer bli helt outstanding ;P Sen blev de lit4e kladdis och sen film, Twilight :)

Ja som sagt karln drog i väg till Hofors och de är första dagen efter 3 veckors semster och gissa vilket skift han börjar med, joo tamefan nattjävlen och gissa vem som får sova i ett mega stort hus helt ensam, JOO JAG! Känns lite sådär, men jag har sovit själv förut då vi bodde i Norrsätra, men nu är de inte en liten tvåa på 60 kvm utan de är ett hus som är mer än dubbelt så stort, ett stort lycka till till mig som ska somna :)

Jag tänkte börja läsa Steig Larssons andra bok men kom på rätt så snabbt att vi inte har någon bra läslampa i sängen och ingen taklampa för den delen heller.

I morgon blir sovrummet klart med tapetseringen, trodde de skulle bli idag men de fanns inte tid som räckte till riktigt. I morgon är båda lediga iallafall jag, Mathias har en natt till och börjar 21.30 och till dess ska vi nog ha hunnit med att tapetsera lite :) Känner starkt för en sväng till Ikea, men vet inte riktigt om tiden finns till de heller. Får göra mitt bästa, har sett riktigt fina gardiner där som kommer passa helt perfekt i nya sovrummet :) Måste också passa på att säga att jag är så trött på panelgardiner så de är sjukt, rummet blir ju helt stelt och tråkigt. Usch för de. Så glad att vi inte valde de i vardagsrummet.

Jag lovar lite före och efter bilder sen på sovrummet men gissa om jag vet vart kamera eller telefonsladden är? Nej jag har inte en aning. :P

Nu ska jag kika lite bloggar :)


Fredag

Ja hejsa hejsan!

Kom hem i onsdags och skulle börja ha jobbat i torsdag men insåg til slut att de inte går att jobba. Har dragit på mig någon slags turistmagsjuka och lär springa till toan vare kvart ungefär och har kramper mellan åt så de funkade inte riktigt annars är jag helt och hållet pigg och frisk. Vet dock inte hur de blir i morgon, eftersom jag ska jobba. Får se om chefen hör av sig annars lär jag slå han en pling lite senare.

Ja jag vågar inte kliva utanför dörren ens, Mathias har vart och hämtat kyl och frysen som kom under förra veckan, nu står dom i vardagsrummet och skiner :) Vi har inte någon tid för att montera in de just nu men de kommer så småning om, började fixa lite i nya sovrummet i går, målade lister och tak helvitt, har sista strykningen i taket kvar som Mathias ska fixa i kväll, sen i morgon blir de till att slipa av spackel och sen är de bara börja med tapetseringen och de kommer bli sååå fint :) Finaste sovrummet jag har sett :P

Mathias har åkt i väg och handlat, och sen blir de mat och kanske en bra film :)

Har fått massa trädgårdsredskap av Mathias pappa, massa bra saker :) Slipper man köpa fast å andra sidan är sånt inte såå dyrt men många bäckar små som min fästman brukar säga till mig lite allt för ofta.


Hem ljuva hem

Ja då var vi hemma i Sverige igen, och vi har haft det riktigt bra, vart liiite liite besviken över hotellet, bilderna kan verkligen lura en. Men som sagt vi har haft de underbart härligt men ändå fanns de en hemlängtan de sista två dagarna. Riktigt skönt att komma hem till våra missar. Saknat dom otroligt mycket.

Lägger upp massa bilder sen på bilddagboken skulle jag tro.

Nu är vi hemma igen och nu blir de dags att börja ta tag i huset :) Det ska målas, tapetseras och läggas golv, rivas i kök och in med nya fräscha vitvaror. Ska ringa Anticimex om en fläkt som ska fixas, nu är de massa på gång och jag älskar de :) Full fart och massa skoj.

Förrsten så har vi redan börjat fundera på en ny resa till nästa sommar. Love it..

Nu ska jag fixa lite sen blir de kojan. Tidig kväller i kväll, vart uppe sen kvart i sju i morse.


tisdag

oh det ar hett ute, hett hett hett, underbart men jag behovde en paus kande jag :p i morgon kl 8 gar transferbussen fran hotellet, skont att komma hem till sverige igen faktiskt, saknar missarna :p
idag kl 15 ska jag pa manikyr :p hoppas de blir fint och bra

igar var vi till port el kantoui och kakade pa en bat so, lag ocg flot i vattnet, de blev en pepparstek men det var ingen hojdare direkt

i gar hade jag en nara doden upplevelse, nar vi akte fran el kantaoui sa akte vi tuk tuk hem, de ar som en moppe med flera sittplatser, och de ar ganska langt mellan stallet vi skulle till, vi satt langst bak med ryggen mot trafiken och daren som korde hade plattan i mattan hela vagen hem, blaholl oss heeela vagen hem, och jag maste tillagga att vi hde inge balte, ingenting som holl oss kvar pâ moppen utan benen fladdrade mitt ut i vagen, vi sa de om vi nagon gang mer ska aka nagonstans blir de taxi, appropa taxi holl vi pa att kora over en kille som sprang over gatan nar taxichauforen skulle kora om en bil,

forkyld har jag gatt och blivit ocksa, kommer gora ont nar vi landar, fy for de,

ses i svergie i morgonkvall

Sondag i Tunisien

Jaha vart ska jag borja. jo tangentbordet sitter helt huller om buller. var pa helkroppsmassage i gar och aldrig mera har ont i hela kroppen idag hon var saaaaa hardhant
i morse var vi pa en battur och de var roligt.

nu ska jag spela pa facebook

Tisdag

Ja då var de tisdag snart är de onsdag :) Dagen har gått fort och bra, slutade 18 och for hemåt för att börja packa resväskan :) Smärtfritt det med, men nu är de bara att invänta att vi ska fara, 1.30 åker vi härifrån :)
Får se om jag skriver något där nere, annars uppdaterar jag på onsdagkväll när vi kommit hem :)

Ja nu ska jag spela Farmarville på Facebook innan avfärd :P

RSS 2.0