Ganska sliten

efter denna helg men det har vart en riktigt trevlig helg. Var till Gävle i går och skulle kika på bilar men fastnade på Tant Grön. Trevligt tog 0.45 bussen hem, sen hamnade Sändy på soffan och jag raka vägen i sängen. Vaknde ganska sent och åkte till Hofors  på vägen skjutsade vi hem Sändy och när vi var i Hofors hjälpte vi Mathias morfar att flytta saker till nya lägenheten, han ska sälja huset nämnligen.
.
Käkade kinamat sen åkte vi till mathias kusin som precis har fått en bebbe :) sjuuuukt söt. höll i henne hela tiden. gobit. man blir ju bra sugen men absolut inte före 25. skönt att ha månha vänner och bekanta med bebisar ;)

jaja nu ska jag lägga in lite bilder sen i fredags och lördag


Bakfull och en dagskryssning

Ja fy fan. Hade riktigt kul i går:) Hade taggat hela veckan och jag hade verkligen skiiiiitkul. :) Mathias mötte mig är jag gick hem i går. Såg en igelkotte också. Kommer nog lite kort under veckan.
Mathias fick nästandra upp mig ur sängen i morse. Kom hemrunt halv 3 och klev upp klockan 6 i morse. 3½ timme är inte illa pinkat.

Mådde inte skitbra i morse men det gick bra. Fick låna toaletten på bussen, efter den vändan mådde jag mycket bättre. Kom till Grisslehamn och fick stiga på båten. Käkade en räkmaka och drog i mig lite cola. KOm till hamnen i Eckerö och gick tillbaka in på båten. Käkade mat. Rödspätta, potatis och en sjukt god sås. HElt underbart gott. Satt ute och åt, både dit och hem. Härligt med solen som sken. Men på hemvägen blev det lite kyligt så vi fick gå in. Men handlade lite på taxfreen och sen var det bara den 2½ långa trippen hem då. Sov typ hela vägen.

KOm hem nyss och har klappat missarna och sagt hej. Nu ska jag lägga in bilder på datorn som jag sen lägger upp på bilddagboken.


Hej

En dag med arbetsförmedling och Gävle

Jaja imorse var jag ner till arbetsförmedlingen på möte. Fick en sån här mapp en grön läcker färg :) Riktigt klemig :) Kom inte fram till så mycket bara att jag mnåste ringa a-kassan och lägga in mitt cv på deras hemsida vilket jag har gjort. Sen i morgon ska jag ringa a-kassan innan jobbet. Viktigt!!!!!

Var in till Gävle efter det med Angie och Patty, åt på Max :) Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Ska ta tag i kaoset hemma här snart. Dammsuga och greja :)Diska och sånt. Mathias går ut sista natta nu i kväll sen blir karln ledig några dager :)

Jaja jag ska väl hugga tag :)

Möte klockan 9.00

På arbetsförmedlingen, har ett och annat jag måste fråga dom om. Skitsvårt med sånt där skit. Speceillt om man aldrig har gjort sånt här förut. Drygt som fan. Men nu hoppas jag verkligen jag kan få klart för mig hur jag ska gå till väga med allting.
Senare kanske jag och ANgie ska till Gävle, vi får se hur det blir med det. Drog in akut till Valbo i går med Denise och hon spenderade lite mer än mig. Köpte en sjal bara och hon släpade sina kassar efter sig :) Haha. Nej inte speciellt så men :)

I morgon är det fredag och det innebär: jobb 10-21 och utgång med Sändy på Kharma :) Helle ligger väl nu i Turkey och har det gått. Får ånnu mer panik..... GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

En ny dag...

... jag har inte gjort så jävla mycket i dag. Bara tagit det lugnt, tog en promenad vid 12 tiden och handlade vid maxi. fick hem papper från arbetsförmedlingen och handels. ska ner i morgon och snacka med dom på mötet klockan 9. var över till mamma en sväng och tittade till missarna lite. nu har planet till turkey gått också. åååååååååh. där skulle man ha suttit nu. jag får panik över att gå runt hemma. jag vill bort härifrån. jag vill göra det jag vill och bara resa hela livet. bort från denna verklighet från arbetslösheten och bort till stranden med en solnedgång och sånt.. gaaah jag får panik.....

ska snart till forsbacka och hämta en cykel som mathias ska köpa.


TÄNK OM ALLT VORE ENKELT.

En till uppdatering

Blir så trött av allt jävla jobb och skit. Jag vill ha en anställning och det med omedelbar verkan. Sökte ett jobb på Sängjätten som ska öppna i Gävle men såg precis ett mail dom skrivit. Hade inte fått det men tack till dom för att dom medelade mig så jag inte går och hoppas kanske. Tack för det men synd att jag inte fick det för jag tror att det hade varit ett jobb som passat mig som handen i handsken. Ja men liver går ju inte under(?) eller det känns som det. Var in och kikade på ams.se och såg lite nya jobb som dykt upp. Sökt ett utav det. Ska iallafall ner till dom på torsdag och snacka lite om jobb och grejer. Får man se om man blir nå klokare av vad dom säger....

Blir så trött av att gå runt och vara osäker på jobb och pengar. Så jävla tråkigt det tar sån jävla onödig energi från en så det finns inte, man går ju och oroar sig hela tiden om man får nå mer tider eller om man kommer få det där jobbet som man har sökt. Klarar vi oss med pengar nästa månad. Så otroligt drygt. Men det är vad det är och det går inte att göra något åt. Tyvärr lär jag säga...

Hoppas på svar snart av arbetsgivaren. Det var nog allt för i kväll för min del. Vill bara lägga mig och vips.

hemma från...

... Gävle. De blev aldrig valbo för vi hittade allt och det blev så sent när vi var klara i gävle :) Köpte 2 stora t-shirtar med knappar på ärmarna och en lång kofta :) myskläder nu när det börjar bli höst. varjefall så bokade jag platser till Eckerö på lördag idag. Så det ska bli kul Renathe ringde så det blir obb på fredag :) 10-21 ganska lång dag men det får gå.

jaja så har jag inte så mycket mer att skriva... Hörs

En ledig dag...

... och jag vaknade vid 9 tiden av att Angelica ringer. Var bara att kliva upp, väckte gobiten och käkade frukost. Åkte ner till arbetsförmedlingen för att skriva in mig. Satt och väntade i säkert 45 minuter och dom gick rätt så sakta. Blev min tur och allt var klart på 4-5 minuter. Fick mig en E-matris och åkte hem och skrev in mig via internet och min egen dator. Jaja så är det klart. Bokade ett möte på torsdag klockan 9. Sen ska jag och Angie till Gävle och kika lite. Får se om det blir något. Efter arbetsförmedlingen så åkte jag hem och Angie dök förbi också började vi måla på badrummet. Gjorde svarta blommor. Ska ta lite kort men bilderna hamnar på bilddagboken. :) Sen åkte vi hem till Denise och beställde skor från Japan, inte jag dock men jag följde med. Och där satt dom och åt tårta, då visar det sig att denise bror daniel har fått körkort. mycket grattis till han.

efter det åkte jag, angelica och denise och handlade. sen tog jag och denise en cykeltur medans angelica gick hem till sig. Efter vår cykltur. åkte vi till mig och gjorde iordning ciabattabröd med salami och brieost. Mycket mums. Kikade på 27 dresses.. Mycket bra film :)

sitter här hemma medans Mathias har haft eftermiddag plus en natt på det, så jag blir helt solo i natt :( bara 3 nätter kvar mycket tråkigt....

nu är det sex and the city och jag ska kika runt lite mer

En till dag på jobbet

Denna dag har gått mindre fort. Har hunnit tänka idag iallafall. I morgon ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Drygt allt känns, jobbade sista dagen i dag. Som schema lagd. Får se om jag får något jobb någon gång. Kom hem för ett tag sedan om mamma kom upp sen sväng. Drog i hop lite våffelmix och vatten också åt vi lite våfflor med grädde och sylt. Mums. :) Var länge sen jag åt det.

Sugen på att tatuera mig igen. Skulle också vilja göra något mer på tatueringen jag har. En liten stjärna eller blomma ute vid svängen vid M:et. Det visar sig. Ingen mer piercing iallafall. Tungan räcker gått och väl. :)

En dag på jobbet

som gick oerhört fort. Hann nästan inte ens tänka. Inte gjort många knop på bygget men det blir pengar :) Jobb i morgon också. Kom hem och har precis ätit. Ska snart ta oss en promenad till Hemmakväll :) Ska hyra en film :) Härligt att umgås med karln när vi väl kan. Nästa tisdag funderar vi på att åka till Ullared :) Varken jag eller Mathias har varit där så det skulle vara kul :) Får se om det blir något. Då övernattar vi också, har kikat priser och det var inte så dyrt :) Kul att göra något tillsammans till slut. Har bara bett om att få göra något speciellt sen i MAJ. NU funderar vi på att åka i väg någonstans. Ska kika upp det där mer, sen får vi se.

Nä nu ska jag göra mig klar sen ska vi gå :)

04.15

Stod klockan på  i morse. :/ Hade precis lyckats övertala Mathias om att det var han som skulle skjutsa in pappa till Gävle. Men det blev jag för vi kom på att han kan inte komma sent när han ska samåka med en annan kille. Så det blev jag. 04.30 åkte vi. Jag kom hem 05.20. Gaaaaah. Nu är jag uppe igen för att åka till jobbet och det suger. Hårt.

Nu ska jag dricka juice sen ska jag sminka mig så man vågar sig ut. I dag är ingen bra dag!

En låååång cykeltur

har jag och Helene tagit idag. Fört mot Hedåsen där vi stannade och kände på vattnet. Var där en stund innan vi åkte vidare tillbaka mot Sandviken, svängde vänster vid Trebo och mot Stensätra. Sen mot Björksätra och hem till Norrsätra, , och har nu ätit lite mat. SKa åka och handla. Sen ska Mathias på bio och Helene ska till Gävle. Så jag blir helt solo i kväll.
Bilder kommer upp under dagen från cykelturen på bilddagboken

En sväng i Hofors

I dag drog vi till Hofors och donade lite. Trodde vi skulle flytta men så blev det inte. Däremot hamnde vi hemma hos Mathias föräldar och käkade mat. Drog hemmåt, och hamnade i soffan och kikar på tv. 10 orsaker att hata dig med snyggingen Heath Ledger, en riktigt fin kille alltså. 10-poängare. Synd bara att han har gått ur tiden.

Tror jag har ätit något dåligt för jag har såååå ont i magen.

I dag ska vi...

... åka till Hofors och hjälpa Mathias morfar att flytta. Har har köpt lägenhet :) Ska sälja huset. Så det blir att städa och flytta saker. Det borde gå ganska fort för det blir väl en del som ska vara med :)
Hade en riktigt trevlig dag i går. Filmen var ju helt kanon, exakt som vi när vi är gamla. Helle kommer bo i Turkey :) Haha Och Sändy är en ensamvarg. Haha skitroligt när det var exakt som vi är. Hahaha. Läste Helles blogg nyss och hade helt glömt bort resan hem. Hade sjukt kul när vi sjöng med i radion. Haha man uppskattar små saker :) Haha. Ska ta en penecilin nu, sen drar vi väl snart skulle jag tro.

Ny dag.

Som sagt det var en riktigt kanon dag i går. Sändy och Helle sov här i natt :) Trevligt. Mathias klev in innanför dörren vid 4 tiden tror jag! Åh. I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Får se. Känner för att hyra en film kanske. :) Visar sig. Mathias sover fortfarande. Tanden börjar bli bättre :) Tacka gud för det

Vilken dag

I dag har det vart enr iktigt bra dag. Vaknade vid 10 tiden. Sen badade jag, Sändy och Helle komsen drog vi till gävle vid 18 tiden. Såg Mamma Mia :) Skitnbra film :) Sen pkte vi hem och gick över till nicklas. Nu sitter jag här och brudarna har lagt sig i soffan, ska inta sängen strax.

Varför ska jag alltid...

... bli väckt av att någon ringer till mig på morgonen. Jaja det är inte så mycket att göra åt. Lär erkänna att det inte har blvit mycket motion på senaste. Har haft så förbannat ont. Men efter detta blir full gång igen...

Bio i kväll med Sändy och Helle

En ny dag och nya tag

I går kväll hade jag så ont att vi funderade att åka in till Gävle på akuten. Men stod ut och somnade till slut. Vaknade i morse och hade fortfarande lika ont. Ringde tandläkaren och berättade att jag hade så ont. Men dom tippsade om Voltaren och Ibumetin. Har tagit 2 tabletter nu får se om värken går över.

Har inte ätit något sen i förgårr heller Förutom 2 skålar med yogurt och 2 små tuggor på en macka som jag tillslut lärade ge till Helle för det gick bara inte. Gud vad jag hatar det här. Men det här skiten går väl över snart. Hoppas jag iallafall...

Nu ska jag fortsätta kika på OS

ALDRIG MER ALDRIG MER ALDRIG MER

Tandläkaren. Jag ska aldrig mer gå dit. Dom gör bara illa mig mer och mer. Började ju med att jag har tandvärk i visdomstanden. Bokade tid i dag och fick komma dit kvart i 1. Kom in och han började snacka om att det såg infekterat ut och inte så lite heller. Sen började han pilla och det gjorde så ont att jag började grina. Fy fan tårarna bara rann och han sa att han vet hur det kändes och hade verkligen medkänsla. Sen la dom en bedövning och lät den verka. Tårarna fortsatte rinna för jag var så rädd och det bara värkte i min tand.. När den hade verkat så började dom gräva runt om tanden innanför tandköttet och under tanden och sköljde med koksalt runt hela tanden. Tårarna bara rann och rann.

Nu har jag så ont att jag inte kan svälja ordentligt, inte skratta och vad jag är gör så dunkar det och värker. Jag som trodde jag var rädd för tandläkaren. Nu vet jag hur det är att vara rädd. Känner mig inte ett dugg bättre. Fick penecilin också. Men kan knappt svälja skiten. 3 om dagen i 10 dagar. Blir ingen utgång på torsdag heller. Men hellre att det här skiten blir bättre. Orkar inte mer. Men gud vad dom gjorde illa mig. Blir helt tårögd när jag tänker på det. Vill bara lägga mig på kudden.

Åt ingen frukost heller innan så jag har inte ätit och jag är sååååå hungrig. Kan inte äta. Men kanske man ska försöka?? Måste men då börjar jag väl gråta ännu mer.


Snälla tyck synd om mig!!!!!


Tandläkaren...

... ska jag tyill idag, ringde nyss och berättade hur ont jag hade. Hoppas att det går bra för dra ut nå tänder vill jag då inte. Skiträdd för sånt där fuffens. Min Sex and the city box har kommit idag! :D Ska åka och hämta den efter tandis tänkte jag. Får se om Mathias vill fälja med. Annars får jag väl åka själv.

undrar om jag ska äta fruksot efter eller före tandis?? Ähh gör det efter

Egentligen skoldag...

... idag men en annan har ju tagit studenten men det känns inte ens som det eftersom dagen SÖG. Emma och Helle har vart här, snackat lite skit och bara umgåtts. Emma har ju flyttat till Falun nu. Så det blir väl om ett tag man ser henne. I morgon är det första att ringa tandläkaren. Så får dom göra något åt detta skit.

Nu börjar också det hårda livet. Nu kan man inte förlita sig på skolan längre. Nu är det jobb och slit som gäller. Tänk om allt var enkelt här i världen. Då skulle det inte vara speceillt roligt. Man vill ju kämpa för det man vill.
Sova själv i natt också. Lite tråkigt men nu är sista natten sen har karln ledig vecka så då blir det några nätter :)

Hoppas Helle och Emma uppdaterar bloggen också ;D

En till kväll ute i svängen

Kom hem kvart i 3 i natt. Jag, Sändy och Emelie var på Granliden och hade faktiskt riktigt skoj för att jag har aldrig vart där. Blev bjuden på efterkepa men en annan liftade med vakten hem så jag kunde då inte gå på någon efterkepa. Synd var då det.
Nu ska jag göra ett tappert försök att färga håret. SJÄLV, men det tror jag inte ska vara några problem. :) Får se hur det går. Ser ju förjävlig ut i huvudet. :)

Helene och jag ska nog ta en promenad sen, hon skrev och frågade så det blir nog en powerwalk vid eftermiddagen. Vaknde kvart i 1 också av att mormin ringde och väckte mig. Och appropå ingenting snart hugger jag ut tanden själv. Den ska jag bränna om jag får och kan. Pisstandvärk.

Handlat...

... har precis kommit hem. Har vart och handlat en massa. Bland annat sprang jag in på Kicks och köpte en parfym åt Mathias som han ville ha i går men som han inte kunde köpa. Men snäll som jag är så köpte jag den åt han. :) AquaDigio :)
Handlat lite mat också var vi upp till ÖB och köpte kattsand hittade ett katttorn :) 3 våningar med klösbrädor :) Bortskämda katter ;P

Hade kul i går också! Det ska jag inte sticka under stolen med. :)

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Jag har såååå sjukt jävla ont i min tand. FORTFARANDE. Tänkte att jag skulle ringa tandläkaren nu på morgonen men det är stängt och då lär man prata med jourhavande. Hur dyrt blir inte det då??????? Jooo jävligt dyrt så jag måste pina igenom helgen och leva på alvedon. Men det värsta är att jag är hård och svullen på högersidan. Och kan inte ens svälja.
Tandvärk kan dra åt helevete.

Full och nöjd!?

Sitter hemma just nu och jlockan är endast halv 12 :) Har några lirare i krippen så jag känner mig på g :) Kom precis hem från Tonys ohch var vart en sväöng på Tant Grön i gävle och jikat på trubban :) drog våran kos till sandviken ich hamde på onys.
Åsström den stjärnan gav mig lift hem innan hon åkte och hömtad karln i gävle igen. Sitter hemma nu och är sååååå nöjd och hyffsat dragen!


En dga i Valbo

har det vart idag. Handlade inget åt mig själv. Tror inte att dom har fått in så mycket höstkläder än. Men det blir fler svängar.
Vilken jävla match i tennisen :) NUU DÅÅÅ!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!


Shiiiiiiit. Och han tog den!!!! Helvetes jävla.

Snart Gävle och möta Sandra sen åter hem till mig och sen blir det rajtantajtan!

En ganska trög dag...

... på bygget. Men det är så vissa dagar. Köpte hårfärg som jag skulle färga när jag kom hem men det får bli i morgon i stället :) Ska snart lägga mig. Men till tillägga att i dag är det 4½ år som jag och karln har varit tillsammans :) Roligt för oss.

Sjuuukt ont i mina tänder men nu ska jag sooova. Helene fick jobb i morgon så det blir inte någon cykeltur för oss men Angie kanske ville. Annars är jag sugen att åka och kika på lite clothes och lite höstskor och tröjor :)

Uppe med...

... tuppen. Eller klockan 9 klev jag upp, satte ägg på kokning och körde ett pass på crosstrainen. Sen åt jag och Mathias frukost och sen tog jag mig ett bad och nu sitter jag här beredd att åka till jobbet. Blir där till 21 i kväll. Sen är jag ledig och det är ledig helg :) Taaaackar :D I morgon ska jag och Helene ta en cykeltur :D En lång cykeltur med matsäck och vatten denna gång. Haha. Vart lite törstigt i slutet :D Vi sa även att vi skulle ta med oss vatten men det glömde vi :(

Nu ska jag ta på mig dojerna och sen blir det 740n till jobbet :D

En dag med mycket gjort...

... städade klart och kände mig jävligt nöjd. Sen kom Helle hit och vi gick på en ganska lång promenad, men kanske hade gått i 10 minuter började det regna men vi höll ut och gick på tills vi kom hem. Gick kanske 2,5 km. Mer kanske. Sen kikade vi på Äntligen Hemma och åkte och handlade åt mamma. Dirket efter åkte vi ut på en jätte cykeltur. Och känner mig ännu mer nöjd. Men innan vi åkte hem så gick vi in på Ica Maxi och handlade. En paj också som vi körde in i ugnen. Den blev super god. :) Tror det är Ekströms paj som man köper en förpackning med 2 förpackningar som man först har ner bären och sen smulpaj och in i ugnen. Skitsmidigt. :)

I morgon är det 12-21 som gäller. Själv sista timmer som vanligt men det får gå. Sen ska jag ta mig ett långt jävla bad

En ledig dag...

... ägnar jag åt att städa. Jag och Mathias har storstädat hela lägenheten nu :) Men köket blev inte riktigt klart för det gjorde Mathias innan han åkte till jobbet. Ska fortsätta med det alldeles straxt för nu tar jag en paus vid datorn. Så tråkigt för det blir ju kattsand över hela badrumsgolvet. Men ska kika på en kattlåda som en bur liksom så slipper det komma över exakt hela golvet.

I dag senare vet jag inte vad jag ska göra, molnen är helt svarta så man blir väl inne hela dagen förstår jag! Hoppas på en cykeltur mot kvällningen :) Cyklade ju i går och det var första gången på 2-3 år kanske. Haha. Det är svårt när man ska göra det på väldigt länge. Var lite vingligt i början :) Men det gick bra :)
Nä kanske man ska ta i tur med köket så är jag klar sen :) Undrar också om Mathias har dammat våra bokhyllor? Det tvivlar jag på så jag får väl göra det också men det brukar gå fort.

RISE TO THE OCCASION

Fy fan...

... vilken dag, i dag får det bli ett kort inlägg..
trött som fan. tog en cykeltur till min moster och hennes karl. var där i någon timme.

nu sängen och ledig i morgon och då ska det städas

Känner mig...

... inte så pigg i dag lär jag säga, lite migränkänningar och förkyld IGEN, plus att jag kände mig varm i morse. Nu är det strålande sol och blå himmel. Självklart för jag ska ju JOBBBBA. Idag efter jobbet kanske man ska ta sig en promenad,eller kanske jag ska lägga mig ner och vila. Ska ta lite nässpray också innan jag far till jobbet.

kikar på os nu, dom sitter i en sån här lång kanot liksom och ror, vet inte vad det heter. men det ser ut att gå skitfort iallafall :)

Jobb och promenad

Har jobbat hela dagen, började 10 och slutade 19. Gick ut och gick i kanske 40 minuter med Mathias och nu sitter vi hemma hos mamma och ska äta Langos :) Jobb i morgon också 13-19 ganska skön tid :) I dag fick Fritz ett getingstick men det gick bra. Fick det medans jag var på jobbet. Nu börjar jag bli hungrig, hoppas det blir mat snart.

Jag har funnit den rätta...

... ja men det där gick ju skiitbra det där :) Kände efter bara 7 minuter hur svetter sipprade fram i pannan, kände ju armarna och benen blev helt varma :) medans jag höll på så undrar jag? varför har jag inte gjort det här tidigare? jag älskar att röra på mig ju. älskar att känna hur adrenalinet bara pumpar och man vill bara köra hårdare och bli helt slut för man kämpar och ger allt. därför är det också så sjukt svårt att kombinera träning med ett jobb. egentligen skulle man vara arbetslös så kunde man träna de tider som man har träningar, för jag har inte vart på en badmitnonträning sen ja april kanske. började ju jobba i maj på vikariatet sen började sommarjobbet och mycket ledigt har man ju inte haft. men det är ju bara att ta sig tid att göra något annat än dom vanliga tiderna man får göra något annat liksom. ut och spring för fan liksom. nej! man sätter sig hemma efter jobbet och kollar runt på bloggar och tittar om det är någon som har lagt upp någon ny bild på bilddagboken. SKAFFA DIG ETT LIV MIKAELA! Men sen kanske det finns någon som trivs med detta och är nöjd. Visst älskar jag att snoka och kika runt men det måste finnas något mer.

Färdigduschad och klar sitter jag med datorn i knäet och har all tid i världen till att kika runt på denna här grejen. Kanske man ska stretcha lite för så otränad som jag är så har jag säkert värk i morgon. HAHAHAHAHAHAHA.

I morgon ska jag gå upp i tid och göra mig en god frukost :) Uppdaterar säkert innan jag far till mitt kära arbete. I morgon ska lagret vara rensat. Kom dit i morse och undrar om dom inte har gjort något annat än kört in pallar på bygglagret. Helt fullt men allert som man är fick jag säkert upp 4 pallar idag. Och i morgon ska det bli så jäkla rent där. På måndag när resterande ordinarie personal kommer tillbaka ska dom bli glada över att se ett sånt pallfritt lager.

Fan va långt det här blev. Men nu kan inte Helene klaga iallafall :)

Saknar dig Keeper!

Orkar inte ha det så här...

.. längre.

Jag är så trött på vad ALLT heter. Måste ta tag i mitt liv och mig själv. Kommer hem från jobbet och sätter sig vid datorn och gör absolut ingenting på hela kvällen. Orkar inte med det här. Måste börja röra på mig, eller kanske hitta en hobby. Var iallafall och hämtade OrbiTreken från mamma i går, som jag ska börja använda dagligen. Alla mina muskler sen all års badmintonträning är heeeelt BORTA kul? neeeeej. Hoppas hitta tillbaka till mina ben och arm muskler igen. Hoppas kanske på att göra av med ett kilo eller två ;P Haha. Nej men lite planer har man väl på att göra något åt det här.

Använder man den där grejen 20 minuter om dagen så tror jag att det gör skillnad om man kör i ett tempo där pulsen är hög. Får se nu då om musklerna vill kika tillbaka igen :) SKa locka dom med myyyycket ben träning. Plus att 20 minuter om dagen hinner man ju varje dag. En annan femma är om man ska ta sig till ett gym, gymma 20 minuter och ta sig hem. PANG så har man säkert 40 minuter. Dubbelt så mycket. Därför löser jag detta hemma. Nu ska jag dra på mig min iPod och köra 20 minuter. Undrar hur trött jag kommer vara efteråt. Var ju minst 2 månader sen jag spelade badminton. Haha

Önska mg lycka till så kör vi.



Hoppas Helle också tycker att detta inlägg är roligare :)

Skiiitfort......

... har denna dag gått, den har bara flugit förbi. Har hunnit med mycket dock :) Och 2 timmar kassa så det hart gått jävligt fort. Funderade starkt på att åka till Gävle efter jobbet men ändrade mig myycket snabbt när jag såg vädret. Men det verkar gå upp nu. Så kanske åker in och kikar lite. Får se hur det blir. Var dop i dag också som jag inte kunde gå på. Skitirreterande. Har försökt i 3 veckor att få ledigt men det fick jag fixa själv med en ersättare men det var absolut ingen som kunde ställa upp men det vet man ju til nästa gång när någon vill att jag ska jobba men då då jäklar.

Iallafall så har jag fått klagomål från Helene att jag inte uppdaterar så ofta och skriver så tråkiga inlägg. Jaha men det här är mitt liv liksom. Haha. Jag har ett tråkigt liv utan några som helst roligheter. Jag har förlorat mitt sociala liv och tror att jag ska bli galen snart. Bara bita i hop. Nu ska jag nog kanske ta mig en macka och sen får jag se hur det blir med Gävle.

Ingen cf

Som jag sa tidigare så blir det ingen cf. kanske åker in i morgon kväll och bara kikar :) jobbar till 16 i morgon så det ska man väl hinna. 9-16 :) jatack :) annat på söndag 10-19 skit.. sista dagen på söndag :)
håller på att laga lite kek med min kära sambo nu :) sen ska vi smida planer :P Haha.. Sen en film också antar jag! :)

Ingen rubrik

Neej fy fan. Det regnar och jag blir föööör deprimerad. Riktigt dryyyygt. Helene ocn Sändy sov här i natt :) Alltid trevligt med sovsällskap :) Har donat här på morgonen. Mathias kom hem för en timme sen ungefär :)
Vill kika film och mysa. Orkar inte med någon cf, DET REGNAR JU. USCH

Uppdaterar igen...

... Mathias och hans syskon åkte på kryssning idag och lämnade mig hemma helt jävla själv. Åh. Trööökigt. Ska väl gå och lägga mig snart. finns liksom inget annat att göra.
i morgon tror jag att jag ska baka lite bröd :) få lite vuxenpoäng. :)

Taaaaaaandvärk

ajajajaj... jag har så jäääävla ont i min ena vidsomstand. Fan vad öm jag är i hela ena sidan och kan knappt tugga. Så här ont har jag aldrig haft.
Åååååh jag vill köpa hus och göra det till mitt och hur jag vill ha det och jag vill ha ett arbete där jag vill gå till jobbet och ha roligt och trivas. Jag vill bli vuxen samtidigt om jag vill leva livet och resa vart jag vill, se världen göra det jag vill göra. Så den enda lösningen är ju att leva livet.

Har vart hos Angie nu på kvällningen och druckit en cider, käkade på Monroes som har öppnat precis under sirran. Gott var det. I morgon ska jag åka ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Sen ska jag njuta av min lediga dag.

......

allt rasar känns det som. inget går åt mitt håll. hur vore det om allt kunde gå min väg???????????????????? eller en sak kanske, inte nå mycket begärt kanske? VAAAAA?

det här suger

back to work igen

känns bättre i bihålerna. men jag har sååå ont i ena visdomstanden för den växer upp. såh är ont har jag aldrig haft. ajaj.
12-20 och jag tror inte att det är någon av mina hängisar som jobbar. kul dag. men ulla kom jag på jobbar. blir nog kek på ikea :D Haha

Bihålsinflamation?

Igen tror jag. Hade skiiitont så jag var tvungen att gå hem från jobbet. Hoppas nässprayen fixar upp allt.

Back to work

Ska snart till jobbet. Om 1 ½ timme ska åka och handla först sen blir det jobb. Ska skicka in ansökan i dag. Hoppas höra något snart.
Hungrig är jag för vi har inge bröd hemma. :(

Sista kvällen...

... som ledig för i morgon ska jag tillbaka och slita röven av mig. Appropå det. Har precis skrivit klart personliga brevet och mitt cv som jag ska skicka in i kväll. Bara be till gudarna nu. Vill inte vara kvar på ett ställe där man bara blir utnyttjad. Jaja men så är det. Helene var här och vi har kikat på film National Treasure. Tänkte se tvåan i morgon. I dag har jag inte ens vart utanför dörren. Tragiskt. Men så är det.

Nu ska jag bara invänta Mathias sen så är det bara kliva upp i morgon.


Var ett tag sen...

... jag skrev i denna blogg. Vårat internet har krånglat sen den här jätteåskan som var för någon dag sedan.
Var nykter i fredags och det var väl första fredagen jag har vart nykter sen ja kanske sen Turkiet. Men det kändes skönt. Skulle till Torsåker i går på brännbollstunering. Men det blev inte av något. Allt blev skit och kände inte alls för att festa. Senare på kvällen kom Helle och vi kikade på Batman som jag fått hem men det var ganska dålig kvalitet men vi såg ju den på bio så det var skitsamma. Sen dök Saman och Tobias upp. Vid halv 9 tiden ringde Angelica. Ska du med ut i Sandviken? Neeeej fan känner inte alls för det. Kanske vid 9 så orkade jag inte sitta hemma så jag drog på mig en klänning och ett par skor så drog jag ner. Drack Martini och champagne. Smakade skit. Vid 23 tiden åkte jag hem! Skitkväll. Jag visste att det skulle bli så där.

Nu sitter jag hemma och ska snart äta frukost med min pv.

Min keeeeeper och jag har plans på Grekland vid löning :)

RSS 2.0