Fredagskväll

Jaa men då var det fredag igen och det är dags att lägga sig för imorgon innebär det jobb både att städa på Coop och som vanligt på Bokia! Dock har jag sagt upp mig från städjobbet men måste iallfall jobba 2 lördagar till, alltså denna och nästa! Kände tillslut att detta jobb med dessa tider inte var något för mig!

Ja idag bokade vi våran bröllopsresa och det blev till Rom och från Rom till Paris och sen hem till Sverige igen! Den 17 september åker vi till Rom och sen den 20 till Paris! Det kommer bli underbart! Längtar så jag spricker.

Men nu måste jag sova!


4 juli

Onsdag den fjärde juli och jag slutade klockan 14, gick och köpte ett par nya promenad/springskor samt lite nya strumpor. Sedan åkte vi in till Gävle för att se på lite bäbis :) Kom precis hem och har satt oss i soffan. Min man kom äntligen hem idag efter en 1½ veckas semester i stugan i Finland, saknat han massor!!!

Har egentligen inte så mycket att skriva om... satt..


Testar från telefonen

Jaha så det är här man skriver ett inlägg alltså! :)
Imorgon tisdag är jag ledig och jag ska börja med att träffa EM-mästarinnan i strypbrottning av nå slag på en kaffe och snacka massa skit som vi alltid gör så bra :) sen ska jag in till Gävle och bäbismysa med min bästa vän Helenes nykläckta son Ralph! Längtar så jag spricker!
Vi var upp och myste i underbara Högbo på kvällen :) helt magiskt vad idylliskt det är här!
Jag tappade mitt bankkort idag, för första gången i hela mitt liv! Spärrat och beställt ett nytt har jag gjort med :)

Ja vi avrundar här! :)


RSS 2.0