Söndag 1 advent

Yes första advent idag och tiden går lite fortare än vad min hjärna hinner med. Snart sitter vi där på Idolfinalen och hejar :P Har väärsta rethostan! Dryyyygt. Hittade Mathias jullåda sen hans rum hemma i huset och har dragit upp lite julgardiner i sovrummet och lite juljus :) tänt forsta ljuset i staken och hostar som en galning. Undrar om vi ar nå hostmedicin. Hmmm.
Kl 17 är det adventsfika hemma hos moster Marita hela släkten kommer :) Förutom karln han är ju och spelar badminton i Kumla. Som också spelar final just nu :) I mixed. Fick ett sms nyss om att dom spelade grymt så hoppas att dom vinner :) Vore ju roligt :)

Nu ka jag kolla om den där hostmedicinen medans Åströms partyskiva går lös här hemma :) Snart finns de inte ett dammkorn i denna lägenhet :)

Lördag

I dag har jag städat massa och tagit en promenad med mamma. :) Sen åkte vi till Valbo för att leta i mina byggbyxor om mitt visakort låg där och de gjorde det. taaaaaack gud. Sen gick vi in på ikea och snackade med helle en stund sen gick vi ett varv och de va som julruschen. asmycket folk..... ¨åkte hem efter ett tag och gick in på willys och handlade. haaatar den affären. det är jämt mycket folk och 2-3 kassor öppna så man får stå i kö o en kvart innan man får betala. Kass butik. Ica säger jag bara!!!!
Sen åkte vi till graven och tände ljus på morfars grav och hans föräldrars. Sen åkte vi vidare till nästa grav.

Nu sitter jag och denise med guitar hero och mumsar chokladbollar. Denise var så sugen på choklad också tänkte vi ta en promenad till statoil men då regnade de då gjorde vi bollar i stället...

En nyhet: mina katter är homosexuella. Dom sätter på varandra och de innebär att dom är könsmogna och de innebär vetrinären nästa..

En till nyhet: Vi ska på Idolfinalen den 12 december. Iiiiiiiiiih.. Vi satt och pratade här jag och denise och vi sa faaanva åker. Men de går inga tåg när de slutar. Men då kan jag ta bilen sa Mathias så då parkerar vi hos Denise vän som bor i city och gratis parkering i Estokholmo är ju inte heeelt fel. Annars kanske vi ska sova över där och då tar vi tradera tågbiljetter och åker hem på lördag :) Ser fram emot de gaaaaalet mycket... De blir nog en miiiicket trevlig kväll/helg. Och den 13 på lucia ska jag, Mathias, Andreas och Emelie på hockey. Djurgården gästar Läkerol Arena så de ska bli trevligt.
 
Meeeen sjuukt taggad till Idol och hoppas alla som inte ska dit är jäävligt avis :P Haha

Lördag

Kom inte i säng förren ca 3 inatt. Somnade och vaknade runt 11 tiden i morse och ringde mamma och frågade om honne med att gå en sväng så vi begav oss och gick kanske 30 minuter 40 kanske. Nu sitter jag hemma och har börjat städa och rensa garderober, passar på medans Mathias inte är hemma :P Sen ska vi handla jag och mammsen. Vi ska in till Valbo för at handla plus att jag har slarvat bort mitt Visa kort men har för mig att det ligger i byggbrallerna. Hoppashoppas.. Annrs blir man ju som en fattiglapp. Fast det är jag redan ;P Haha...

I kväll ska jag bara ta de lugnt och städa mera. man kan aldrig städa för mycket. Men sånna saker som inte märks, till exempel vädra kuddarna i soffan och vända dom så man inte sitter ner soffan. Vädra hela lägenheten, och kanske byta till julgardiner men de får vi se, :P Men jag har massa skoj att göra idag, eller det kommer kännas bra efteråt ialalfall. Kanske inte medans man gör det för då är man ju bara less :P Haha...

Nej nu ska jag ösa Åströms parttyskiva sen ska jag börja dooona!! :D

Fredag

Och idol är över för veckan. Johan åkte ut och det var då på tiden. Han skulle helst inte alls har kommit med i Idol. Gillar han inte alls faktiskt. Men de är dom bästa kvar nu, mina favoriter. :) Heja Kevin :) Han är såååå bra. Känner att migränen börjar komma ikapp men i dag ska jag börja med mina nya p-piller som inte innhåller östrogen. Som kan framkalla migrän. Skitgrejer man stoppar i sig egentligen. I morgon har jag bestämt mig för en liten kort promenix på en halvtimme. De va det läkaren ordinerade så, på med pjucken bara och bege sig ut i vinterkylan. Och ingen alkohol blir de heller. Läste i Jönssons blogg att det sög i akoholtarmen och de vill jag lova att de gör  på mig också plus att de rycker i dansnerven. :P Haha men de är som de är.

Mathias är i Örebro och spelar i helgen så man sover själv  heela helgen. Men som tur är har jag missarna :P

Nu på kvällen har jag och Angie köpt pizza på take away och jag har ont i magen. Så fort man äter bröd så får jag ont i magen men de är för att jag aldrig äter bröd annars.

Snart blir de bedden men först ska jag ta ett av mina nya p-piller

Toooorsdag

wooooork och läkarbesök. Gick bra har fått 2 till tider som jag ska på. >För att mäta och greja. Vi har fått nya datorn och den är så fiiiin och stooooor 17 " skärm :D min nya baby :D lite ovant med det stora tagnetbordet man måste flytta händerna så mycket haha men de ska nog gå bra. Mathias har precis anslutit DONGELN till den gamla datorn. Det är den vi ska ta med oss om vi ska någonstans:) och nyingen ska vara hemma. så i helgen ska mathias till örebro och då ska han ta med den gamla :)

har jobbat idag 13-20 gick fort. i morgon är det 9-18 tror jag. eller om de va 19 kommer inte i håg men kl 9 är det iallafall :) Fått massa bra nyheter. :) Och de för med sig bra grejer också hoppas jag :) Ska dricka ett glas vatten sen blir det bedden för mig iallafall :) Ska upp med tuppen i morgon. Köpte ett par fina kilklackskor idag eller pappa köpte dom åt mig. Vi var och fikade idag innan jag slutade för han hämtade så vi fikade på Waynes mitt i Valbo och sen tog vi en sväng på Wedins och hittade dom :) Och jag hade inte pengar med mig så pappa bealade och sa sen dom finaste orden: du får dom där av mig du. taaack pappsen!!!!!!!

Jaja nu blir det det där vattnet!!!!!

Nu kan de va slutet på det här skiten

fick ett samtal av min kära vän Sandra nyss. Dom sitter på quizen och har trevligt medans jag sitter hemma. Det är så att jag har ju migrän för dom som inte visste. Sandra och Helene kom på något bra. Att min migrän kan komma utav p-piller. Och allt stämmer ju så bra, jag bytte sort i 1an eller om de va 2an och efter de kom migränen tillbaka och de var den sorten en annan vän hade ätit och hade migrän sen slutade hon och mirgänen försvann. Och som tur är ska jag till läkaren i morgon och jag ska byta sort på mina p-piller så min migränskit kommer kanske försvinna. Och jag är så lycklig tänk om det är slutet på min migrän. Det kommer vara det bästa som någonsin hat hänt mig.

Just nu är det mycket positivt som händer i mitt liv. Hoppas bara att de som händer kommer få bra avslut och inte skita sig för då är man tillbaka på ruta 1 och stampar. Och det orkar jag inte med.....

Onsdag

Dagarna har inte gått lika fort som dom andra dagarna i de förra veckorna. Men iallafall har jag inte gjort något alls idag. Har åkt runt med mamma nästan hela dagen. Har haft migrän sen i måndags har gått över lite gran nu på kvällen, men känner att jag skippar quizen i dag. I morgon är det dags för sjukan innan jobbet. Hopppas doktorn kommer fram till något vettigt. Har julat lite här hemma, ljusstakarna är uppe och skulle sätta upp en stjärna på fot i köket men den är helt borta. La den på sängen vid lunch för mamma ville se den men nu ligger den inte där, Mathias måste ha tagit den annars är spöket laban inneboende. Nu kikar jag på roomservice fast just nu är det reklam tyvärr.

Undrar om jag ska värma lite glögg och äta en lussebulle men jag tror jag skippar de idag.

En rolig sak har hänt men de är lite hemligt än så länge.

Tisdag

Fick en jättemigrän i går kväll och har det fortfarande. :( Satt och sökte jobb i går innan träningen och sökte ett på Telenor Shop i Sandviken, fick mail nyss om att jag ska komma på intervju på fredag men då ringde chefen i morse och frågade om jag kunde jobba på fredag. Så då fick jag ändra tiden. Dom skulle höra av sig hoppas idag så man kan boka in ett möte. Ser fram emot de tokmycket :) Verkligen!!!

Inväntar Mathias han kommer om 45 minuter kanske. Saknar han idag känner jag :) Saknar han väl alltid men idag är det lite mer :) På tosdag ska jag till läkaren kl 11.. Känns väl sådär, men ska bli härligt för att se vad som orsakar mitt höga blodtryck. Jag själv tror att de är för att jag är så stressad över jobb och vet varken ut eller in är så osäker på hur framtiden kommer se ut och så. Men förhoppningsvis så kanske man kan få ett jobb nu... Håll tummarna för mig!!!

Också läste jag att högt blodtryck kan orsaka migrän och hög alkoholkonumsion kan orska högt blodtryck. Alkoholen är bara skit. Får se vad läkaren säger. Hoppas han ska säga att jag får INTE får fricka en droppe. För då gör jag ju det inte och då får vi ju se. För som jag säger att jag ska hålla upp med alkoholen också sitter där man på quizen och drar i sin nån öl och någon drink. ALKOHOL är skiiiit.

Måndag

Träning har jag varit på och den gick sådär. Jag är jättehungrig och skulle vilja ha en matbit. :P Ska koka något ägg kanske :P Mmmm mums....
På eftermiddagen har jag gjort 3 styckna julgrupper :) Med hyacinter och vitmossa. Jag var över och gav en till papppa han var sjuk också sa Mathias att han inte tål dom. Karln har ju allergier mot gräs och sånt. Men en ska jag behålla för att se bara om det går eller inte annars får jag väl ge bort den också. :( Har gjort iordning min adventljusstake :) Ska bara fixa lite 4 ljus så är den klaaar. Första advent är ju i helgen :)

Och grattis till min vän :) grattis så hemskt mycket.


Måndag

Har inte uppdaterat på hela helgen va? Haha har jobbat en massa så jag har inte orkat. Bingolotto i går men ingen vinst. :(
Var uppe med tuppen i morse nästan.¨
Släppte ut missarna på balkongen när jag gjorde frukost och det låg massa snö på golvet, dom bara rusadde ut sen insåg dom att det var kallt om tassarna men fan vad dom gillade snön. massa kattspår i snön :P Mina gooobitar!
Väntar på att Hälsocentralen ska ringa upp mig

Torsdag

är de i dag och jag har suttit hemma en heeel kväll utan dator för den hade mathias med sig till hofors. så jag har städat och städat heela linneskåpet. Guu vilken oordning men nu är de fint. Gjorde ren spisen med svinto nu är dom skinade rena. Sen blev jag rastlös så jag bakade en kladdkaka.
Wellwell cykelställ så ska jag jobba 9-18 i morgon :) Och sen är det 10-19 både lördag och söndag :P


Onsdag

15-21 idag. Värdelös tid egentligen. Men det ska nog gå de å. Quiz i kväll, å i kväll ska jag då inte köra, så trött på de nu. Se alla njuta av en öl också sitter man där och säger neej men jag kör. Men i kväll så blir det väl en och annan öl kanske. Har bokat bord också. Till kl 22 så slipper man stressa med tanke på att jag slitar 21. Hem och stassa om bara.

Vi har ju köpt granris i plast för att sätta på balkongräcket och ett lampsnöre. Men då är det en sladd som är av på snöret så den funka inte och tror ni har spart kvitto????? NEJ jag brukar vara noga med det men nu när något skiter sig är det borta. Hmmmmm. Men min elektriker Mathias ska kolla  på det. :P

Wellwell min julgran borde komma snart också. Beställde fan den i oktober. nu är det mitten av november det är ingen brådska än men va fan... Bore köpa julgranspynt också kanske :) Vi har en plats för julgranen också :) Det är så mycket at bo hemifrån när man ska julpynta och göra sin egen grej. Jag ska ha julbak också. :P Det lär vi bestäm datum för :P


Tisdag

Ni vet när man har en låt så man får chills för att den är sååå himla bra och man låter hela kroppen tas med i tonerna till låten. Det finns nästan inget bättre. I dag ska jag då inte göra något speciellt...

Måndag

Jag har varit jävligt dålig på att uppdatera på sistonde. Kan börja med att berätta tidigare idag slrev jag blogg men jag glömde trycka på "spara och publicera" knappen och sen gjorde jag något annat och sen loggade jag ut. Hmm.
Anyway. I dag har jag inte gjort något speciellt, var ner på stan och skulle köpa en ring men den fanns ju inte i min strl. Och det blev lite si och så för jag ville ha den på långfingret men det fanns ingen storlek alls för jag har fingrar som en man. Men då tänkte jag att jag kan ha Bismarck ringen på långfingret och ha fina diamantringen på höger ringfinger. Det få bli som de blir. Men ska tänka på det mer. :)

Har vart och tränat nu på kvällen och Mathias har åkt till jobbet och det innebär sova själv. Tidigare i morse tvättade vi också vädrade vi sängkläderna och bäddmadresserna. Sen tvättade vi också madrasskydden och bytta håll på madrasserna. SÅ nu är det heeeeelt bytt i sängen och det är härligt. Dammsög och torkade golvet under sängen. Det är så svårt när madrasserna ligger i för sängen är så låg så man inte kommer under.

På stan var jag och ANgelica och kikade sen mötte vi upp Mathias och Patrik vid Monroes och åt lite löönch. Tacobuffé mycket smarrigt. Liftade med Peter till träningen och nu sitter jag här. Ledig fram till onsdag eftermiddag och jag hoppas Bokia ringer till mig... Han har ringt 2 gånger men jag har jobbat på Coop då :S Skit tråkigt för jag vill jobba på Bokia!!!!!

Tråkigt att behöva säga nej för att jobba någon annan stans men jag ska inte ta åt mig så mycket i veckorna så jag kan åka ner om han skulle ringa!!!!! Håll tummarna för mig!!!!


Söndag

Helgen har gått fort. I går blev det en oplanerad utgång i Gävle på Hangloose med Sandra. Hade jäävligt kul. I dag har jag vart och ätit hos mamma och spelat bingolotto men ingen vinst idag :( Syndsynd men vad ska man göra åt saken. Fick massa reklam idag och fick Guldfyndsbladet. Var massa ringar med och jag har hittat en som jag ska köpa. Jääääättefin. Och det bästa är att jag ska betala den med pengarna jag fick av mami och papi i födelsedagspresent. Också har jag ett presentkort kvar sen studenten och ett fick jag av farmor i födelsedagspresent. Hoppas den finns i min storlek bara. :)


Lördag

Wellwell. Har varit ner på stan en sväng på morgonen jag och Mathias, köpte en parfym Christina Agiulera och nagellim. Och nu har jag fina naglar på mig :) Sitter och funderar på fest i kväll eller om det blir en hemmakväll.
Heeej tjo klackarna i tacket.

Mathias har åkt till jobbet och jag funderar på att städa lite gran faktiskt. Ser ut som skit här igen

Måndag

måndag måndag och måndag. dagarna och veckorna går såå fort. i dag har jag tränat badminton och det gick skit i början men vid slutet började jag komma in i det. vi har kollat på irene huss och ska snart kolla på american gangster.
i morgon är det coop, 9-19 vad är det för mördartid då? 10 h...
i morgon klocka 7 är det tvätttime. och det suger men det var enda tiden till på tisdag nästa vecka och det är fööör långt. bara pallra sig upp då det och slänga i en maskin. ska ändå upp kl 8 så en timme tidigare är väl en baggis...

onsdag dags för quiz och pizza på american pizza place :) Mmmm vad gott. nu på kvällningen har jag badat och målat toenailsen :) red :) ser förjävligt ut men vem kollar noga på tossingarna då?

har lust att lägga mig i sängen och sova.

Söndag

i dagär det fars dag och vi har vart till pappsen och ätit tårta, nusitter vi hemma hos moor och ska spela bingolotto :) hopppas på en bil idag :P
kändes sååå skönt att vakna upp och inte var ett dugg bakfull. läste olika bloggar i går och såg att det var inte bara ja gsom satt hemma och hade abstinensbesvär.
iallafall så hoppas jag att alla håller tummar och tår för oss i kväll :)

Lördag

och här sitter man en lördagkväll helt nykter. det känns i kroppen att man vill göra något. jag vill ut och dansa och träffa folk och vara härligt full när livet leker. nej nu sitter jag hemma och helene har nyss åkt hem vi har kollat på wanted och innan de gick vi på en lång promenad. det springer i benen på mig. men ingen alkohol. hörde att det var en kanontrubadur på lobby också.

på fredag blir det lite fest iallafall och då är det sista utekvällen innan min vita period. snart ska jag lägga mig. men när jag vaknar i morgonbitti kommer jag vara pigg istället för bakfull och spy. häääärligt...

Torsdag

Grattis till syster som fyller 22 idag :) Hade kalas här i dag för både henne och mig. Fick lite presenter och så; pengar, handdukar, presentkort på Kicks, Make Up Store och ett på hela Sandviken :) Ska få present av Mathias i morgon han hade inte köpt något, inte ens så han kunde åka till Ica och köpa en blombukett. Haha...
Tårtorna som Patrik gjort var sååå sjuuuukt goda. Ojojoj. Sen bakade jag och Sändy kladdkaka tidigare idag och den var inte heller fy skam :P Cred till Sändy :P HAHAHA.

I morgon är det bio och mat i Gävle på min födelsedag :) Ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Skulle få jobba 8-16 i morgon. Yesyes

Tisdag

Heela dagen har gått och det har vart en bra dag :P Var ner på Bokia idag och snackade med chefen Per och det lät intressant :) Ska jobba extra där framöver om det funkar bra med personal och butik så att säga. Fick till och med provjobba en timme idag lärde mig kassan och de. :) Riktigt roligt faktiskt :)

Sen har jag städat en massa och lagat mat :) Duktig jag. I morgon är det dags för Coop också. På torsdag är det dags för kalas också :P Yeeeah

Tisdag

I dag blev jag ringd och väckt av chefen, ska jobba onsdag och fredag. 14-19.30 i morgon och 8-16 på fredag. Sen efter ett tag ringde det en annan som ville att jag skulle komma ner och snacka lite. Lite nervös ska ner mellan 14-18 så man hinner förbereda sig bra.

Ska göra om lite mer i vardagsrummet nu. Ska ta bort gardinerna i ena fönstret och sätta upp en trägardin kan man säga. Också har vi flyttat soffan mer åt höger så slipper gardinerna i stora fönstret sitta så stramt vid soffan. Snart fyller jag år :P WEEEEE.

Måndag

Tänk att det ska då aldrig gå min väg heller. HV förlorade tyvärr men det går inte att göra så mycket åt det nu heller. Inte fick man åka till Umeå heller. Dom som tränar mest får åka. Men det är då ganska orättvist med tanke på att vissa jobbar ju, och jag jobbar mest kvällar så det blir svårt att träna. Men nu är reglerna ändrade och det är träningsresultat som gäller. Så förhoppningsvis får man vara med i Sandviken den 13 december, men då är det ju hockey också Brynäs mot Djurgården. Men det hinns nog med om man får vara med på serien vill säga.

Snart kommer Mathias hem, men nu ska jag ta en dusch med min nya duschcreme och sen ska jag smörja in mig med min nya hudcreme :)

Söndag

ja då var helgen redan slut men det gör ju inte så mycket när man inte jobbar något. det är som det är det. Har vart över till mormor och ätit och spelat bingolotto. Var ett nummer i från 100 000:- och ett nummer från 250 000:- Men det är som det är det.

Läste i en tidning i dag om alkohol och sånt. Att man verkligen måste dricka alkohol under sociala tillställningar. Appropå det. Jag har bestämt mig nu för att försöka vara nykter så länge jag kan. Jag uppskattar inte en utekväll lika mycket nu än vad jag gjorde för ett år sen och känner att det har blivit lite för mycket nu på sistonde. Och så fort man inte dricker på en fest så är man antingen med barn, man äter pencelin eller så kör man eller något. Det känns som man alltid måste ha en ursäkt för att man inte dricker något. Och har man inte det så är man tråkig. Jag förstår inte det. Hur kan man kalla någon tråkig bara för att man inte dricker. I stället för att nästan trycka ner en människa för att den försöker vara nykter för att man vill vara lite hälsosam för en gångs skull kan man inte bara säga jaha bra för dig och sen är det klart.

Nej utan nu ska jag vara hälsosam ett tag framöver för att jag känner att jag behöver det. Känner du att du måste kalla mig tråkig så varsegod.


Nej nu ska jag invänta karln men innan det ska jag kolla på Starsky and Hutch...


1/11

Jaaaa jag mådde skit imorse men nu är man på G igen ;P Sändy är här och det innebär alkoholhaltiga drycker :P Rester av vinet sen i går och en cirre ligger på kylning :P Så snart är man på igen :P Jaja nu ska jag göra det sista sen är det time för dryckerna att driva in :P

Lördag 1/11

Nu är det bara 6 dagar kvar. Och i dag mår man som en påse skit. Gaaah fy fan va mycket det vart i går. Kom hem jag vet inte när men jag tog mig ett bad iallafall. Men ett kort bad. Sen gick jag och la mig. Vid 7 tiden i morse vart det toalettbesök. Men nu mår jag gaanska bra förutom en jääääävla huvudvärk.

Jag förstår inte varför man utsätter sig för samma sak varje gång. Man dricker och dricker och vaknar upp med en huvudvärk som heter duga och måste få upp allt igen för att man ska må bra.

nu ska jag ringa mamma

RSS 2.0