Söndagskväll

Nu har hela helgen gått och jag sitter här på kvällskviten och kollar på Ballar av stål :) Inte lika riktigt bra som förra säsongen tyvärr men det är roligt ändå :) Drog till Borlänge i dag och kikade badminton och handlade lite kläder i Kupolen och resan dit av one of a kind, i bilen var det jag och min kära syster Angelica vi är ju inte direkta GPS:er någon utav oss så vi fick tipset att åka igenom Falun så slipper man åka runt allt. Vet inte var vi var men vi var vid ett Sibylla i centrala Falun och frågade om vägen till Borlänge, en ytterst trevlig man hjälpte oss på traven och vi var på g mot Borlänge och badmintonhallen som ligger där. Vid första rondellen ska man ta vänster och vi var ganska överrens om detta fast en liten tvekan men vi skulle chansa på vänster. Vi kommer till ungefär mitten av rondellen och Angelica ser en skylt som pekar rakt och står Kupolen på. Hon skriker KUPOOOOOOOLEN och kastar sig in i den andra filen medans jag skriker NEEEEEEEEEJ.

Jag höll på att skratta i hjäl mig, tillslut kommer vi till badmintonhallen och kikar någon match sen drog vi vidare mot Kupolen för lite shopping. Dit hittade vi iallafall :) Vägen dit bestämde jag iallafalla att jag skulle köra.

Avlutade med en god macka på Subway innan vi drog hem till Sandviken igen, karln vann mixed och kom två i dubbel :) Så det var en lyckad helg för honom.

I morgon är det en ny jobbvecka som börjar men jag är ledig på lördag och det ska jag fira utav tusan med en utgång på Hjärtat, min vän och systers karl Babak fyller TJUGOSJU och det ska firas :) Med tårta hoppas jag också :) Även känner jag att är jag ledig en helg utav 4 så vill jag ju också vila och ta igen mig :) Nu är jag ledig men sen jobbar jag nästa! Man får inte ut mycket ledighet tyvärr. Men lite har jag att skylla mig själv då jag vill tjäna lite pengar. Men som man säger man ska leva för att jobba, inte jobba för att överleva.

Jag har bokat tatueringstid också :) Den 22 mars :) Antigen har jag Angelica med mig eller Mathias, han var med sist men fick inte följa med in i rummet. Men nu hoppas jag på att jag har någon att prata med och slippter sitta och spänna mig. För sist satt jag och spännde mig så mycket att när jag väl slappnade av så höll jag på att svimma. TVÅ gånger! Åt helvete det med :) Haha.

Nej det här blev också ett långt inlägg, men jag tänkte skriva lite mer nu. Jag vet inte huuur många gånger jag funderar på vad jag gjorde förra året den här tiden. Så nu ska jag skriva lite mer.

NU ska jag tvätta ansiktet med mina nyinköpta hudvårdsprodukter från Kanebo. Fattar inte varför allt ska vara så dyrt men det funkar och det är sååååå värt det. Har också köpt tandblekning som jag ska köra på lite nu här i veckan. det funkar tydligen skiiiiiit bra och det ilar INGENTING! Underbart :)

God natt!


Onsdagskväll

Vi är rean inne i Mars månad på år 2010, vilket är heeeelt otroligt att det har gått så sjukt fort. Liten uppdatering kände jag att behövdes, jag har gått från svarthårig till brunröd(?)hårig och jag trivs mycket bra, idén med det hela är att bli ganska ljus till sommaren :) Vilket jag tror starkt på, men mitt fina hår fick ju slita lite för att komma någonstans från de svarta, på en helg körde vi TRE avfärgningar/extrema blonderingar + en vanlig färg som jämnade ut det tokblekte i hårbottnen, fast vi inte hade i håtbotten så blev de så ändå :) Så de känns lite slitet, var till frissan måndagen efter helgen som vi hade hemmapulat och fick de avkapat någon centimeter :) Köpte också shampo, balsam och en inpackning hos frisören, så nu kör jag inpackningar varanann gång jag tvättar håret och de känns inte sååååå himmla slitet som jag trodde de skulle göra.

Bokrean är snart över och min psykiska hälsa är snart tillbaka där den ska vara :) Jag har jobbat som en idiot känner jag, mycket folk på jobbet mycket i huvudet helt enkelt så jag har inte haft alla hästar hemma på ett tag känns de som iallafall :)

Våran är på gång och jag känner hur min energi är på väg uppåt... Bara att jag måste beklaga mig över att jag inte är en flitig besökare på gymmet längre. Jag är en såååådan slarver. Men jag har lite att skylla på för att jag har som sagt jobbat otroligt mycket och min personliga pusher (Angelica) som tidigare var arbetslös har börjat jobba heltid med mig på Bokia, hon har nämnligen inte lika mycket energi som tidigare. Men nu måste vi börja puscha varandra och ta tag i denna skit igen. Jag vet ju hur bra jag trivs när jag tränar, man känner hur kroppen blir smidigare och tajtare. Jag vet ju allt detta men varför inte masa sig dit. Jag vet ju att bara jag kommer dit kör jag mitt pass.

Mer då.. vi har köpt en ny bil :) En Saab 93 :) Riktigt fin svart pärla :) Tillslut, idag rättare sagt, fick vi Skodan såld av en bekant och plus de så fick vi hennes lite äldre skoda på köpet, det är ingen sportmodell som vi hade tidigare, och lika bra är de för de bli så jäkla dyrt bara de är sportmodell :) NU ska vi sälja min lilla peggy i stället :) Kommer sakna henne :) En riktig racerbil är vad det är :) Det är ju sportmodell på den med :) Går utav fan kan jag ju säga :) Fina minnen med henne :) Takluka har hon med :) Elhissar, ytterst lite rost. Hon föddes ju 89 satt lite förslitningar blir de på en lite äldre bil :)

Nu blev de ett ganska långt inlägg..

Just de jag ska tatuera mig igen :) Skulle ringa tatueraren i morgon för att boka en exakt tid :) Hon sa att de finns någon tid till nästa vecka så hoppas de passar mig :)

Så de får räcka!


RSS 2.0