18 april

I dag är de 18 april och det är en dag som två väldigt nära vänner fyller år :) Grattis till dom båda! <3 Har varit ut och ätit med en utav dom idag, vi var ett gäng på 8 st som käkade på Napoleon i Sandviken, kom precis hem och har tagit mig en lååång dusch. Jag har haft ont i huvudet heeela dagen och hade lust att åka hem direkt efter jobbet men tillslut bestämde jag mig för att hänga på. Ska till födelsedagsbarn nr 2 på söndag för att fira henne :)

Det blev också vår för någon månad sedan men nu verkar den vara över och hösten har kommit tillbaka :( Ogillas! Vill ju inviga mina nya sommarskor jag har köpt :)

Har förövrigt äntligen börjat blivit frisk efter 4-5 veckors ordentlig förkylning som avslutades med en härlig bihåleinflammation och efter en veckas kur med kortisonnärspray har jag blivit pigg. Tänkte ge det 2-3 dagar till innan jag börjar köra på gymmet igen. Så sjuuukt less eftersom jag hade kommit igång så jävla bra med att gymma på morgonen också går man å blir sjuk. Nä nu ska de bli ändring på det!

Mmmmmm. å sen då!? 6 finalen i morgon mellan Brynäs - Skellefteå och eftersom Brynäs jävla skitregel att man som medlem får köpa ÅTTA biljetter på förköpet gör ju att alla köper på sig och vissa blir helt utan, både jag och Mathias är medlemmar men när vi skulle in å köpa igårkväll var dom slut. Detta gör mig vansinnig då folk lägger ut köpta biljetter för 300:- på Blocket för 2500:- det är ett jävla skämt! Hoppas att dessa blir makulerade som ligger på Blocket. Eftersom vi blev utan och inte får se matchen i Läkerolen så bokade vi bord på Harrys och ska se matchen där. Ja det är väl det. Och vinner inte Brynäs imorgon hemma så tror faktiskt jag att det är mer eller mindre kört. It aint over 'til the fat lady sings.

Detta får räcka!

Trädgårdsplaner

Våra trädgårdsplaner som vi har från och med i år och frammåt är många och jag tänkte bara skriva av mig av några :)
Som jag beskrev tidigare ska vi bygga ett däck med spalje för insynsskydd och för att det är fint :) Det kommer nog bli supermysigt och längre fram ska vi glasa in hela altanen med hela glaspartier och några med skjutfunktion, kommer nog bygga ner ett litet soldäck så vi kan ligga å jäsa på :) Vi vill ta bort den gamla fula asfalten på infarten och lägga grus istället, måla om grunden på huset och gräva om stenarna runt om samt nytt grus runt grunden, plantera fler fruktträd som plommon, körsbär och fler bärbuskar som vinbär, krusbär. 

Fylla på häcken med fler plantor så den jäklen växer till sig någon gång och blir tät, Mathias klippte ner den så fruktansvärt mycket första året vi bodde här för den var helt övervuxen och inte tät ända nerifrån utan bara upptill. Det börjar komma nya men de går för sakta så vi vill sätta ner nya skott så de tar sig :) Minns inte vad den heter men det får man fram ganska lätt ju :) Skulle egentligen vilja sätta en thujahäck eller högt plank men de har jag inte disskuterat med karln så :)

Ja men det var väl lite pläänz :)


Aktiv

Ja men jag har gått och blivit aktiv på bloggen igen verkar det som :) Vaknade imorse av att Mathias har gått och blivit magsjuk av nå slag. Men nu 6 timmar senare mår han som vanligt, så det måste ha varit något han hade ätit men Angelica blev exakt likadan imorse. Skumt. Jag klarade mig :)

Mycket att planera för framtiden också, hemligt än så länge men inom kort så blir de officiellt :)

Håller på att planera trädgården också, mot grannen längst bort på gräsmattan ska vi bygga ett däck, med plats för stolar och bord. Och mot grannen ska vi göra en lång spalje med massor av klätterväxter som rosor, Klematis och murgröna kanske :) Det kommer bli supermysigt tror jag, sen även inreda med tyger/myggnät, lyktor och massor med krukor fyllda med blommor. Möblerna hade jag tänkt mig en loungegrupp i rotting samt ha en lång sittbänk med förvaring för kuddarna och sånt. Det kommer bli sååå bra tror jag :)

Påskdagen

Söndag är det och det är påskdagen :) Vi har spenderat denna lediga dag ute i Skommarhyttan ute i Torsåker någonstans, ätit lunch och en supergod tårta. Kom hem runt 17 tiden och började röja i vardagsrummet, alla som har varit här vet att vi har gröna och vita gardiner i alla fönster, nu tog jag ner alla gröna och satte de vita längst fram efter ha strykigt och ångat alla... PJU, nää men det blev riktigt bra, flyttade om blommorna också, så det blev ett helt annat rum faktiskt. Ska köpa nya blommor också, vi har bara en kruka i fönstrerna och jag tänkte att vi skulle ha någon klätterväxt som fick krypa på någon ställning, en rund, ett hjärta eller något annat. Ska kolla vad det finns för fina. Vill ha samma i alla fönster. Plus att jag skulle vilja ha nya lampor också, större lampskärm och högre fot. :)

Nu är de klart att Brynäs möter Skellefteå i finalen och jag tror de kommer med 4-1 i matcher till Brynäs sen är guldet hemma i Gävle igen! <3

Happy easter

Påskafton är de och vi har varit hemma hos mamma och ätit mat :) Jag åkte hem ganska tidigt eftersom jag fortfarande är lite halvsjuk och då blir de jobbigt med mycket folk och alla som pratar högt. Mathias blev kvar och tänkte åka och hämta han när han vill hem eftersom jag inte drack något ikväll, känner bara för att bli frisk nu och med alkohol i kroppen tror jag att det blir jobbigare för kroppen att återställa sig. Hoppas han ringer snart så slipper de bli så sent. Imorgon ska vi till Mathias systers killes föräldrar (hängde ni med?) för att äta med mat förstår jag :) Jag har aldrig träffat dom så det ska bli trevligt, vi var ditbjudna på midsommar tror jag det var men då hade vi ju en egen liten fest :)

Appropå midsommar så vet jag inte hur de blir iår, jag vill åka bort typ Öregrund, Åland eller dylikt vill bara härifrån, så jäkla trött på att vara hemma med samma folk jämt. Plus att är vi kvar i Sandviken blir de fest hemma hos oss och jaa man vet ju hur de slutar. Därför vill jag bort och bara göra annat.

Nu är man ledig söndag och måndag och det är helt underbart, ska verkligen ta tillfället i akt och rensa ur mina bokhyllor på massa skitböcker typ som Göran Perssons självbiografi :) Haha massa böcker jag har fått från jobbet som jag tänkte slänga så man får plats med böcker man verkligen vill ha och kommer läsa. :) Håller på med tredje boken som Lars Kepler har skrivit Eldvittnet, har kommit en bit men de tar ju sån tid för mig att läsa ut en bok för jag tar aldrig mig tid att läsa, prioriterar annat. Kanske ska ta en timme imorgonkväll :) Sen efter denna blir de Sankta Psyko av Johan Theorin, verkar riktigt bra och läskig så vi får se vad de är fla :)

Nu får jag hoppas att Mathias ringer snart så får vi se hur sent de blir ikväll :)


April April

2 April står det i kalendern :) Vips liksom, vad är nytt... Hm... Dagarna blir längre och det är underbart att det fortfarande är ljust ute när man slutar jobbet klockan 18.00, snart kan man gå direkt till uteserveringarna och ta en cider efter en tuff jobbdag ;) Längtar med stort L, Brynäs spelar semifinaler mot Färjestad och de leder semiserien med 3-1 vinner dom imorgon(tisdag) så är de i final och det gillar vi starkt här hemma. De spelar ju varanann dag och då brukar de vara fullt hus här hemma :) Soffan full med Brynässupportrar som skriker för fulla muggar, jag älskar de, att vi alla (de flesta) samlas och umgås, kollar på hockey och pratar massa. Man ser ofta i serier ett stort kompisgäng som de oftast handlar om som jämt umgås tillsammans också tänker man sådär vill jag också ha det, men då kommer man på sig... men vänta nu, jag har det ju sådär :) Älskar det, man borde uppskatta sina nära och kära mer iallafall jag...

Det snöade idag... vad ska man säga liksom, det har varit tokfint och jättevarmt flera dagar nästan veckor också kommer de snööö. Vill bara att solen ska vara framme jämt nu för tiden så man får lite energi och att kanske känna sig lycklig. Älskar när man känner sig lycklig och det gör jag extra mycket när solen är framme :)

Imorgon (tisdag) ska vi till våran revisor för företaget och disskutera kring framtiden och jämnföra statistik samt kolla siffror, ska bli spännande att se hur mycket plus vi gör i företaget jämnfört med 2011s siffror. Vi ökade litegran under 2011 så vi får se nu då om vi ökar nå mer :)

Jo men de vart lite text idag mä :)



RSS 2.0