Jahaja

På väg til jobbet om 10 min. Jenny ringde nyss: Vill du med och sola? Neej jag sliter hellre häcken av mig på coop. Hatar att jobba när det är fin väder. Gaah
Peter rinde också nyss. Furuvik på tisdag antagligen :) Ska höra med kära Ulla om hon kan jobba min tisdag :) :) Hääärligt
Nej nu ska jag dona klart

12-19

Ganska fräsch dag lär jag säga. Det bästa på hela dagen: Det låg en stor färgfläck på golvet på lagret. Också kommer jag och Ulla och går. Också säger jag åt Ulla. Kliv i det där. På skoj då men det fattar ju inte hon så hon sätter foten rakt i färgen. Haha och det var inte lilla fläcken heller. Hahaa. Falurödfärg även.
Lilla gumman då. Haha.

11-20 i morgon och det funkar väl :)

Gått fort på jobbet..

.. i dag. Började klockan åtta med att hämta återköpen. Skittråkigt. Sen vart det lite högtryckstvättar och sånt skit. Sen vart det hängrennor och stuprör heeela dagen började vid lunch och fick inte klar pallen tills vi fck gå hem och då hade vi vart 2-3 stycken på den pallen sen lunch. Haha. Skitdrygt men det måste ju göras. :)
Kom hem vid halv 5 tiden :) Käkade lite också blir det en tripp till Angie och Patty :)

Ledig i morgon och jag hoppas på en riktigt stekar dag :)

Vilka idioter

... När jag kom hem nu från Angelica och Patriks nya lägenhet så ligger det en lapp innanför min dörr "Släpp in kattungarna dom vill in / Djurvän"

VA FAN säger jag bara jag lämnade dörren öppen och så pass mycket att dom kunde gå in breve varandra och lite till. Blir så förbannad på sånt där folk. Skriv vem det är i från. Plus att dom kunde gå in om dom ville. Faan.

Jobb i morgon 8-16

Bakis och jobb

Vaknade och kände mig inte så bra. Men man är ju som man är, tog sig til jobbet liftade med Malin sen jobb hela dagen. Fyy nu blir det lugnt fram till Cf tror jag. Sjukt sliten börjar jag bli. Också jobb på det. Kom nyss hem till mina missar :) Saknat dom. :)

Ska lägga in lite bilder på bilddageboken tänkte jag :) Får se om det är något jag missat Och jag glömde kameran i går. :(

Hade kul i går :D Var ut på Lobby :) Miiicket trevligt :)

En dag med sool :)

Fy fan vilken härlig dag det har vart. Var hem till mamma och la mig i solstolen :) Sen ringde Jenny och vi la oss på den stroa gräsmattan utanför och stekte en timme ungefär :) I kväll ska vi ta oss en jävel på min balkong med jordgubbar och kanske lite glass :) I morgon blir det utgång antar jag! :) Avskedsfest för Emma och karln hennes. Dom ska nämnligen flytta till Falun.
Var till Gävle och hämtade mammas kattunge :) Fyyy vilken söting :) Peppan bara frästa åt den lille men det tar någon dag innan dom vänjer sig.

Har precis duschat oh tagit på mig mitt nya linne som jag köpte i dag innan vi åkte till Gävle. Var in på MQ och kikade. En rosa klänning och ett rosa linne sjukt sött linne iallafall :) Var även rea så det blir man glad för :D

I går när vi åkte till Gävle mot bion så skulle vi ta ut pengar så tävlade jag och mathias från bilen till automaten också ramlar jag rakt in i uttagsautomaten me huvudet så jag är heeelt öm i pannan! Faaan när man ska vara tävlingsinriktad det går bara åt helvete :D hahahaha

Batman - The dark knight

Var vi på i går, Jag, Mathias, Helene och Saman :) Sjukt bra om jag får säga det :) Riktigt kanon :) 5/5 lätt :) Inte är det synd att Christian Bale är en av världens sexigaste män heller :) Han kan man inte kolla på för mycket! I dag ska vi hämta mamis katt i Gävle :) Men innan det hoppas jag att vi åker in en sväng till Valbo och kikar lite :) Är ute efter lite kläder och lite skor :)  Nu ska jag diska det lilla som är.


Hejdå

Häääärlig dag

Denna dag har gått så sjuukt fort. Fick as,ycket gjort på grovbyggen. Så det var skönt. :) Ska snart sätta våran kos till Gävle för Berggrenska :) Ledig torsdag och fredag :) det tackar man för

En sjuuukt dryg dag...

... Fy fan. Hur har man tänkt när man sätter 1 fast anställd och en sommarjobbare som inte kan ett jävla skit och mig på en avdelning där kunderna behöver som mest service och hjälp på heeela dagen. Plus att jag kollade på schemat och det var ingen på byggen kvar till stängning. Och gissa vem det blev? Jaa men rätt. JAG. DÅ vart jag även själv från kl 18 till 21. Men snäll som man är så ställer man ju upp. Det får man ju tillbaka när man själv vill ha lite. Men det är ju mer sällan än ofta det. Vill man ha något får man fixa det själv. Men internet var helt borta från lunch typ tills vi stängde så hela dagen har det inte gått att kolla priser i datorn eller betala med kort. Sjuukt drygt..

Nu ska jag börja leta på andra jobb för får jag jobba en sån där dag en gång till och det är jag som säger ett och annat till den där chefen.

En sista ledig dag..

.. gud va härligt det har vart i 3 dagar nu. Men i morgon börjar det igen :) På torsdag ska vi till Gävle och kika bio :) Batman :) Härligt det.
Ryktas om utomlands i augusti????

Kikade på Thailandsresor idag! Det är fan dyrt med 3 veckor men det är värt det. Ca 30 tusen för 3 veckor. 10 tusen i veckan. :S
Avmaskade missarna idag :) Ska ge dom tabletter 2 dagar till nu :)

Jahaja

Ännu en ledig dag från jobbet. UNDERBART. Vädret är sjukt härligt. Sitter hos mamma. Lämnade balkongdörrarna uppe åt katterna :) Dom klarar sig nog. Ska gå över få se hur dom klarat sig :) Ska köpa avmaskning åt dom i dag. Fritz äter ju som fan börjar ju bli fet. Och feta katter vill man inte ha.

Tog hem dom till mamma en sväng. Men peppan blev ju skiträdd så jag gick hem med dom :)

In Tooooorsåker

Sitter i Torsåker med Sandra och myser :) Ska festa i kväll ut på GÄSTIS ska vi :) Kommer nog bli ett jävla ös där i kväll hoppas jag :) Kan bli sjukt kul :) men det blirju vadman gör det till :P
Ska snart börja med alkoholen sen får vi se vad det blir. Ska käka en kebbabis sen :) Världens goadste finns på Gästis i Torsåker.

Jaja hoppas på en trevlig kväll med roligt folk och en bra fylla.

Fy fan vad jag inte har tid

.. med att skriva i denna här bloggen. Vart fest i går men det vart pankaka av allt tycker jag. Vissa kom inte in där och där var det stängt. Gaah. Vart lite uttråkad. Jag, Angelica och Mathias köpte hamburgare sen väntade vi in sista bussen :)

I dag ska jag till Tooooors och träffa min keeperstjärna :D Det blir fest i kväll, men vet icke om jag kommer få hem mitt vin tills dess. Annars får det bli hemkört och lingondricka då. ;)

Mina missar lever om som satan men dom är sååååå söööööt :D

Allt och ingenting som vanligt

Jag har jobbat idag från 8-17 så det var en hyffsat fin dag :) Det var fint väder så kunderna höll sig på stranden:) Tack och lov. Fick migrän där ett tag men fick sjuuukt mycket gjort nere på trädgårn så det var härligt. bara hugga tag i morgon när jag ska dit till 12.
Köpte med min tapeter hem för vi skulle tapetsera hallen :) Men när jag kommer hem så vill inte Mathias göra det själv utan vill att hans pappa ska göra det. dryyyygt. Man vill väll lära sig någon gång själv också! Jaja men han får väl göra det då.

Kom hem från jobbet och gjorde lite mat och matlåda. Bara chillade plockade lite, sen kom Helle och vi kikade film och åt vattenmelon. I morgon blir det utgååååång :) Hääääärligt det, Sjuuuukt taggad. slutar 19 men det blir nemas problemas :)

Laddar hem lite filmer, Sex and the City, Alvin och gänget, 21 bland annat..

Och missarna växer så det knakar och dom äter ju som dinosaruier

Allt och ingenting

Är hemma nu efter en ganska lugn arbetsdag har inte alls vart mycket folk så det är skön T hahaha

sk dra en snabbdusch sen vet jag inte vad som blir

Blivit lite...

... uppdatering på senaste. Har haft lite att göra. Var in till Gävle vid lunch för att spå oss. Jag. Angelica och Denise. Shhiiiit fan va äckligt de var när tamefan allt hon sa stämde. Jaja men vi får väl se då :) I framtiden! :P
I kväll blir det lugna puckar i morgon är det dags för jobb 8-17 :) Så det få bli som det blir. :)

Jaja men nu back to my kittens :P

Lite kort :)

Detta är mina och Mathias missar dom har ätit lite och sniffat omkring på allt. har busat otroligt mycket. Dom verkar inte särskillt rädda iallafall :) Dom jamade lite i bilen på väg hem men det var ingen fara tror jag! väntar bara  på att dom ska inviga kattlådan. dom vet vart den finns iallafall :)


KATTERNA

HAR LANDAT :D. HAHA

hämtade dom nyss :) Våra missar :) jätteroligt


Kika film och tacos

När jag kom hem kl halv 10 ungefär hade Mathias gjort i ordning tacos :) Men han hade redan ätit så jag fick äta själv :) Men det gjorde inte så mycket! :)
Förhoppningsvis hämtar vi missarna i morgon och jag har aldrig längtat så mycket efter något som jag har gjort åt mina katter :) iiiih.

i morgon är jag ledig. ryktades om berggrenska men får vi hem katterna vill jag vara med dom faktiskt :) Så vi får lära känna varandra! Haha...

Jaja ska snart gå och sova för i morgon tänkte jag städa lite och diska kanske :) Ska be Angie klippamig lite och färga den förbannade utväxten som kommer var fjärde vecka. Fick jag önska mig något var det att vara permanent svarthårig. Håret ser så fett ut med utväst fast det är nytvättat. Uschusch!

Nu ska jag sova snart sen ska jag njuta av min lediga dag i morgon för jag kommer vara fast på coop för resten av mitt liv. Jag kommer ruttna där med mördarsniglar och rosbuskar

Woooooork

Slutar 21 i dag vilket är om 45 minuter :) Då ska jag hem!

Kanske kommer katterna i orgon :D IIIIH

En heldag...

... med damerna. Sandra kom med oss hem i går sen kom Helle vid 11 tiden någon gång. Åkte till Hofors med 12 bussen sen gick vi till någon salong där Sandra fixade naglarna :) Fikade med Sandra, Helle och Mathias. Sen åkte Sandra hem till Tors och vi andra åkte hem. Nu på kävllen var vi ut och gick en ganska lång sväng kikade lite tv och spelade gutarhero. sen spelade vi lite fotboll på grusplanen! Sen åkte helene hem och jag har precis badat :)
Ska snart slå mig ner i soffan med karln och spela lite guitarhero :)

Snart kommer missarna. :D

Sweet arbetsdag

I dag har det vart sweet. Tog en lunch på Ikea med Ulla så har jag slappat mest hela dagen och haft 100% och det är inte fy skam! :)
Var till Torsåker en sväng och hälsade på Natta och hennes bebbe :) Guuud vilken söt :) Sen plockade vi upp Sandy på vägen hem sen ska hon svoa här, i morgon ska vi färga håret på mig sen ska vi till Hofors och fixa hennes nails :)
Jobb, tis, tors, lör och sön. Precis som denna vecka :) I morgon är de vecka 28 och det är veckan som vi får missarna våra :) IIIIIIHHH. Vill ha dom på stuberten :)
Torsdag blir det Berggrenska med damera :) Sen på fredag ska jag spå mig. Lär säga att jag är lite skeptisk till det hela men det visar sig på fredag :) Får se om hon säger något om katterna eller kanske att jag kommer ruttna på coop. För det är det jag kommer göra om jag inte kommer komma på något annat.
SKIIT


Hörs

Siiiista dagen

Innan första dagen ledigt. Eller ska man säga ENDA. Har fan aldrig ledigt två dagar i rad. Jämt så är det varanann! Och de tär drygt för då hinner man inte känna på ledigheten! DRYYYGT.
I går hade vi en myskväll, bara jag och Mathias :) Det var härligt. :) Funderar på vad det blir idag efter jobbet. Har planer men vet inte hur de kommer bli.
Ska bege mig till jobbet nu.

HC, Vollyboll, Grill och "fest

Var som sagt upp till Hälsocentralen idag och besökte doktorn. Berättade som det var och att jag hade vart förkyld i 7 veckor. Han kom fram till att jag hade fått bihåleinflamation och fick en penicelinkur på 10 dagar. Ickeparty på 10 dagar men det kan väl fan bara vara nyttigt för en tycker jag... Var upp till Högbo sen och solade lite och spelade lite vollyboll :) Kul det. Sen var det grillfest och fest för vissa och eftersom jag går på pencilin så var det nyktert. Ändå jobb i morgon så :)
10-19 så det känns ändå hyffsat! Klockan står på ca 01.00 och jag ligger i sängen. 3 helger på rad nu som jag jobbar men fan alltså...

Börjar få sekundära tankar om det aktuella. Har kanske inte tänkt i omvända roller. Får tänka lite mer. Kanske som alla säger så är det något panikartat som jag kom på i morgon. Om man säger så. I brist på annat. Rastlösheten! Min panik över att inte veta vad jag vill göra med mitt jävla liv. Tror nog att jag avaktar och se vad som händer. Min stora chansning kanske är för mycket. Får tänka mer på situationen.

Men allt kanske inte är så jävla kul om man är som luft heller.


Godnatt.


Orkar inte med detta...

.... gaaaah jag vill hem!

Åh vad trött jag blir

... faan i morgon ska jah ringa hälsocentralen för att få pencelin. Har fan vart förkyld i SJU veckor nu . Gaaah. Blir galen! Jobb id ag iallafall! 12-21 Inte skitroligt men det får gå. Mathias skjutsar in mig och hämtar mig. Fick inte ta bilen själv tydligen :S Hmm..

GuitarHero, Vollyboll och GuitarHero

Har dagen beståt av!  Har tvättat också! Så nu har man kläder rena :) Tacktack! använder dock inte kläder när jag då jobbar ganska mycket :) Drog upp till Högbo i dag och spelade lite vollyboll:) Bilder finns på facebook :) I morgon är det dags för jobb. Börjar 12-21 dryyyygt. Ryktas om partaj i helgen. Meen får se hur det blir. Sjuuuukt taggad men jag ska jobba i helgen. Då också att man måste dra ner på det där festandet alltså. ojojoj. Men det blir nog fest! men som sagt får se närmare helgen :)

Nu är Nicklas, Angie och Saman här och spelar GuitarHero fast Angie sitter och tittar på .Hon är inte lärd än hahahaha!

Nej nu hej!

Det börjar komma i gång...

... allt med min resa :) Det känns kanon och helt bortom min värld på nått sätt. Men jag tror att allt kommer gå kanon under min resa. Har som sagt pratat med Mathias om detta kommande år. Och båda säger så här att skulle någonting hända under året som att vi skulle komma i från varandra så tror båda två att vi kommer hitta tillbaka till varandra när mitt år är slut. Och det hoppas och tror jag verkligen att vi kommer göra om något skulle hända. Nu får vi hoppas att inget sånt tragiskt kommer hända med jag har läst om flera stycken som har klarat det. Man blir ju starkare som personer också om man klarar ett heeeelt år borta från varandra..

Många tänker säkert "hur kan hon åka som har en pojkvän, kan hon riskera det". Men då säger jag så här. Kan jag verkligen riskera att sitta med den där ångern när jag sitter där 45 år och har två barn och chansen kommer aldrig aldrig mer komma igen. Jag tar min chans nu och tar en riktigt jävla chansning. Man måste chansa för att vinna! Och det tänker jag göra! Men just att vi precis har flyttat i hop och ska skaffa våra missar är lite synd. Men Mathias flyttar till Hofors i ett år och jag hoppas att under det året ska han se fördelarna med att bo i Sandviken ;) Haha. Sen så tror jag missarna våra kommer överleva kanon utan att jag är hemma och skämmer bort dom. :) Haha...

I dag har jag suttit på jobbet och inte gjort många knop. :) Ganska sweet ändå lär jag säga. Har precis duchsat och funderar över att gå över till Nicklas och säga hej. Men jag är sjuuuukt trött så det bli nog chill hemma tror jag! Mathias är på jobbet och har nattskift i natt.

Åter jobb

ja som sagt så ska jag snart dra i väg till jobbet. 8-17 gäller idag och jag ska åka nu. efter jobbet blir det umgås lite med Mathias. Man lär ju passa på medans man är hemma ;)

RSS 2.0