29 oktober 2010

Det har gått en otroligt lång tid sen jag skrev här sist och jag har haft fullt upp med annat, men nu när jag inte har så mycket att göra tar jag tillfället i akt och skriver av mig lite.

I dag kom vi hem från en veckas semester uppe i Norra Finland, vi har varit i Mathias familjs stuga i en vecka och inte gjort något speciellt utan bara varit och tagit hand om varandra och njutit av tystnaden och att vara ifrån datorer och allt sånt i en vecka är otroligt skönt, bara det finns el och vatten så är jag nöjd :) Vi har hälsat på några släktningar som jag inte förstod ett skvatt av vad dom sa men dom tycker det är kul med sällskap men jag vet inte om jag var något kul sällskap för jag satt helt tyst och kollade ut genom fönstret i hopp av att se något vilt djur, de kryllar av vilda djur däruppe men jag såg då inget på hela veckan.  Och fick jag någon fråga så började jag småskratta generat och sa att jag inte förstod.

Första morgonen vi vaknade och drog upp rullgardinen så var de en decimeter snö ute men vi hade plussgrader hela veckan så det försvann sakta men säkert, vi hann göra en snögubbe iallafall som sakta men säkert också försvann.

Nu är vi iallafall hemkommen och jag är så glad att Angelica bor här nu så hon kunde se efter huset och våra kära älsklingar det har då varit hemskt tomt utan dom i en hel vecka. Jag har tvättat upp lite kläder som luktade stuga och eld, plus att Angelica hade en helt tvättkorg med tvätt som snälla jag tvättat åt henne :) Dock 3 maskiner kvar :)

Ikväll blir de fredagsmys med Sändy med Idol och de, fick också reda på att IdolElin den finska tjejen, kommer ifrån de stället vi var på, det skillde bara någon mil ifrån varandra. Hon är ju sjukt bra iallafall :)

Nu ska jag fixa tvätten och åka till jobbet för att hämta upp sirran!


RSS 2.0