Två inlägg på en dag :)

Blev lite rastlös här på kvällen så jag bara kände för att skriva lite mer :) Nu när jag har varit sjuk så pass många dagar så har jag inte tränat heller, kände av halsen redan förra måndagen så då har jag inte tränat sen dess :( Jag som hade kommit igång så bra med mina morgonpass. Men jag ska bli riktigt frisk och pigg först innan jag börjar igen för jag vill då inte åka dit igen och innan jag blev sjuk så åt jag apelsiner varje dag till frukost och minst 1 kiwi om dagen, tydligt så är frukt inte bra för kroppen ;) PLUS att jag hade ju börjar köra kondition nästan varje dag, man tycker ju att detta i kombination borde vara bra för imunförsvaret men men...

Jag har länge funderat kring nya gardiner till vardagsrummet men det är inte bara att åka och köpa direkt, eftersom jag vill ha hissgardiner och våra fönster är så otroligt breda plus att jag vill täcka listerna också PLUS att jag har 3 stora fönster och ett fönster med en altandörr också... Jag har letat och letat efter cleana vita hissgardiner med en bredd på 160 cm men inte hittat några därför ska jag sy egna med lite hjälp av mamma :) Och det är inte så svårt heller eftersom jag ska ha sånna man rullar upp på rundstav och knyter band runt liksom och det enda man behöver göra är ju att sy två kanaler, 1 för gardinstången och en kanal för rundstaven, göra två sömmar plus två knytband så är det klart liksom :) Och vill man så man kan ju stila till dom att skriva ut ett fint möster på sånt där papper man kan strycka fast på tyg så vips så har man ju helt egna gardiner som ingen annan har :)

På fredag ska jag som jag skrev tidigare till Gävle för att se Brynäs - Färjestad med mina underbara damer och innan tänkte jag dra med Helene lite på stan, skulle behöva köp nya skor :) Ett par sneakers, också skulle jag bebhöva ett par nya svarta pumps, helst med öppen tå, också kanske ett par sommriga söta sandaler med lite kilklack eller nå. Hoppas det finns lite mer att välja på än här i lilla Sandviken :) Jag har så sjukt svårt att hitta skor, jag har breda och höga fötter liksom, direkt vid tårna börjar foten gå uppåt så det är svårt och sen är jag så sjukt dålig på att mactha skor med kläder. Fast man jobbar med kläder varje dag så tycker jag det är svårt, men roligt. Jag har ju inga problem med att tycka vad som är snyggt och fult på en annan människa men på mig själv fattar jag ingenting...

.. det är lika med hem och hus, hemma hos andra har jag alltid åsikter (som jag håller för mig själv oftast) om hur saker och ting skulle se bättre ut eller vara mer praktiskt men här hemma har jag inte en aning om hur jag vill ha det eller vilka färger jag vill ha...

Ja de vart ju en del nu iaf och nu ska jag hoppa i kojan så man kommer upp imorgon :)

Slutet på mars...

... närmar sig, och är snart förbi. Har gått och blivit sjuk här på senaste dagarna gick hem från jobbet i torsdags och sen var jag hemma i fredags och kände mig bättre så jag jobbade i lördags (dumt) åkte hem efter jobbet klockan 15 och däckade i soffan, Mathias kom hem vid 9 snåret från jobbet och vi började kika på en film när jag somnade sittandes i soffan, kände då att det var dags att lägga sig på riktigt, så vart de och jag har varit hemma måndag och tisdag denna vecka. Dock blir de jobbet imorgon, känns väl så där...

Slutspel är det också, Brynäs förlorade igår :( men det är 6 matcher kvar och det är en bit kvar. Blir att se matchen i soffan imorgon och på fredag ska jag till gävle för skåda matchen på cheers med mina keepers!

Just det, jag fick tillbaka på skatten också :) Sjukt skönt har ju massa grejer man vill göra med pengarna räcker inte till allt inte. Appropå det så har jag inte tagit någon semester iår, för att tjäna lite extra pengar :) Tänkte dock försöka ta ledigt en torsdag och fredag också se till att ha lördagen ledig. För då kan man ju göra nå roligt då. För vi får ju hela semesterlönen i juni och sen får man ansvara själv för att ha lön när man har semester liksom :)

Jag tror att jag nöjer mig med denna lilla text idag :)

11 mars

Man hinner inte med dagarna och veckorna som bara rusar förbi en, idag är det söndag och det är lika med ledig men tront på fan då att jag vaknar klockan åtta sharp. Man tror man drömmer. Tog tillfället i akt och slängde i en maskin med tvätt, har jag tur har jag allting klart före tolv och det är ju lyx, samtidigt som man har gått upp tidigt så har man tvättfan klar också :)
Igår skulle Mathias mamma ha kommit hem till oss för att kolla på melodifestivalen med oss men Mathias var så dålig från i fredags då han var ut med jobbet så vi skulle ta det en annan gång, så vi hade mys bara han och jag istället så dert var mysigt också. Höll på att bli medtjatad på en utgång och jag var såååå sugen men vi ska på 60-årskalas nästa helg plus att Babbe fyller 29 så det är party hela helgen då. Lika bra att jag höll mig igår känner jag idag! Tänka sig att lika dålig på den enda dagen man är ledig uscha

Funderar om jag ska städa lite mellan maskinerna, dammsuga lite, när man har TRE katter så blir de fort dammigt och små minikatter virvlar omkring på golvena. ÄCKLIGT jag vet men jag skulle aldrig byta ut dom mot något, sen när missarna våra försvinner ska vi inte skaffa några nya, möjligtvis en hund om några år då jag lever som hemmafru efter ha vunnit drömvinsten på lotto.

Och en sak till det här med hemmafru, "jag skulle aldrig klara av att vara hemmafru" bullshit. Det skulle väl hem som helst klara av, förstå vad man skulle få dagarna att gå och vilken fint hem man alltid skulle ha, jag kan göra listan typ hur lång som helst. Plus att den dagen man skulle få barn så skulle man ju ändå låta den gå på dagis, dock kanske inte varje dag eller hela dagar. OCH skulle jag haft den möjligheten så skulle jag vara hemma och kanske jobba frivilligt på katthem eller dyligt för det är något jag verkligen skulle vilja lägga ner tid på, även nu men det känns som att mina dagar är spräckfyllda nu som det är.

Ja det vart huller om buller och massa skit...

hej!

Mars

i dag är de 5 mars och måndag, första dagen på veckan! I morse blev det ingen träning, var för trött helt enkelt! men imorgon tänkte jag dra mig till gymmet för lite kondition :)

Jag har tänkt på det där med yrken och det är så otroligt många yrken jag vill hålla på med, jag kan absolut tänka mig att när jag blir äldre som 35-40 utbilda mig till ämneslärare på gymnasiet, det jag tyckte om med mina lärare på handel var att alla hade jobbat med grejerna de undervisade, och det äe exakt det jag vill sen! Men innan de kan jag tänka mig att jobba i butik men dock som något högre än bara butiksbiträde, jag ksn tänka mig att vara butikschef och ha hand om budget, scheman och så sådant ansvar. kan tänka mig att jobba med skyltning/exponering och marknadsföring i alla dess former.

jaa nej men jag orkar inte skriva nå mer om de här nu... kanske sen :)


RSS 2.0