Januari 31

Sista januari  är det i dag. I går var Mathias in till Gävle och bytte bil med en kille :) Nu har han en volvo kombi :) Sm faktiskt gåt bättre än hans förra bil...
I dag ska jag träna också! Ser fram emot tävlingen i helgen!!! Det ska bli skitskoj! Snart ska jag börja gå till skolan!

Januari 30

I morse när jag vaknade hade jag så ont i magen så jag stannade hemma från skolan! Men nu börjar det bli bättre :)

Januari 29

Tisdag är det i dag! :) Skulle vilja ringa in till Coop och höra om dom har några kassatider åt mig eftersom jag inte får något annat.. Åh va drygt det är när dom redan har fullt med folk. Skulle behöva pengarna just för det är så mycket grejer nu med skolan och studenten och allt sånt!
Tävling i helgen!! :)

uppdat,

undra vad man ska hitta på i dag då.. inga planer iallafal. kanske man ska ta sig en liten promenix.. Ska börja kika på lite soffor kanske.. å lite möbler :)

uppdat,

då har hela dagen gått, jag å mamma var till moster marita och färgade håret på mamma sen så gick vi hem till papi och kikade på nya soffan han har köpt. å sen när vi kom hem så har jag å mamma bytt sängkläder i min säng, nu är det fint å fräscht!! :) Tänkte lägga mig å läsa lite i körkortsboken nu innan jag hoppar till kojs!

jag älskar dig så otroligt!

Januari 28

Ny vecka i dag :) Härligt. Ihelgen är det dags för Stålfjärden, ska bli kul å tävla igen :) Verkligen! Får se hur det går, hoppas bra iallafall!
Nu ska jag bege mig till skolan!

uppdat,

har haft lite religion nu, det är faktiskt kul. ska snart ha info layout b det är också roligt ibland... i kväll blir det träning :) ska försöka hinna spela lite dubbel med denise :) vi ska möta johanna å matilda :) kul :) det märkt hur mycke folk det är som har slutat, tävlingen blir mindre å mindre för varje år som går. brukar ha jättemånga anmälda men nu var det inte många. Men bara det går i hop så...

januari 27

tiden bara går å går :) Helgen har beståt av utgång i fredags med förfest här, i går var jag, helle, sandra och emma på bio, I am legend med Will Smith sen åkte vi hem till helle och bara tog det lugnt och kvällen slutade med att emma skjutsade hem sandra också följde jag med som sällskap.
Innan jag gick å la mig läste jag lite i körkortsboken! ska göra lite faser i morgon när jag kommer hem från skolan :) vore ju skönt att göra uppskrivningen och hoppas på det bästa att man klarar den! sen så är det baradet roligaste kvar :)

ska snart åka å handla jag å mamma, ska köra lite också, backa runt hörn å grejer. passa på när det är ljust! kanske starta lite i backe och bara köra lite :) tänkte dra mig ner till lenas och boka nånkörning och kanske en uppskrivning!

januari 26

dagen efter :) mår fakiskt bra idag, hade sjukt kul i går :) men mindre roligt var det när man fick ett halv ölglas över sig på dansgolvet. drygt men vara bara skita i det och dansa vidare. Kom hem runt halv 3 och tog mig en dusch! fan va skönt det va å vakna fräsch i morse :)
skulle egentligen till mathias i dag med han har blivit magsjuk å då stannar jag hellre hemme och drar till gävle i kväll på bio med sandra, helle å emma :) det är mer trevligt.

nu tänkte jag städa rummet och göra fint sen ska jag sminka mig lite. kanske sova en liten stund. vaknade hyffsat tidigit i morse :S

Januari 25

Dags för stockholm idag och det ska bli kanonskoj :)
Utgång i kväll också, kan inte bli bättre :) Löning och allt! :) Trevligt!

januari 24

Och grattis till min kusin andreas som fyller 18 idag :)

Dags för stockholm i morgon, vet ej vad mn kan ha på sig, men det blir väl en klänning och ett par leggings..

i love you

januari 23

I dag är det onsdag sitter i skolan nu och har sammhällskunskap, slutar den om ca 10 minuter. Sen är det dags för svenska. Drygt. Hatar den lektionen.

I dag blir det träning och sen vet jag inte vad det blir... Ser fram emot fredag!

Januari 22 igen :)

Slutade lite tidigare i skolan :) Tur de annars jag hade fortfrande sutti i skolbänken och sysslat med religion, men det verkar bli en intressant kurs :) Som tur är :) Tyvärr så ska vi byta lärare efter 4 veckor hon som vi har nu är verkligen rolig att lyssna på och hon håller en alltid intresserad av vad hon pratar om, riktigt bra lärare tycker jag! Synd att vi ska byta efter bara 4 veckor, men nu kommer vi ha 7,5 timmar religion i veckan. Drygt men efter 4 veckor när vi byter lärare så kommer det säkert bli mindre, men det vore ju bra om vi hade så mycket, då tar kursen slut mycket fortare än ändra fram till sommaren, vore ju skönt om några kurser slutade lite tidigare än sista dagen :)

I dag blir det en promenix ner till Princess och sola :) Sen i kväll kommer min älskling som har ledig vecka.

Stockholm på fredag med Sandra och Helle, kuuuul :) Sen utgång :)

januari 22

Dags för skola i dag! Börjar 14.05 med religin fram till klockan 17 då slutar vi.. dryggt... ska till skolan vid 12 å käka lite med girlsen! :)
I kväll ska jag sola :) Och på torsdag! :) det är väl bara för härligt!!!

Ihhh längtar!

Januari 21

Är det i dag och planer för helgen är spikade :) KANON
Stockholm med Sandra och Helle  :) Sen utgång på Kharma med dom brudarna och 2 av Helles vänner :)
Hoppas Sandra å Emma blir det också!! Vore ju skoj!

I dag har jag tränat badminton, kört massa av bil och handlat på Coop i Valbo :) Körde dit å hem! Nu ska jag ligga i mer terorin så man blir klar någon gång.. Sen boka den uppskrivnigen och hoppas klara den på första försöket så sen är det dags för uppkörning! :) Weeeee :)

Snart blir min hemlis 2008 sann :) IIiiiiiiih vad kul det ska bli. Har längtat efter detta i flera månader nu!!!!!

januari 20

helgen har varit lugn, pluggat lite körkort.

tyvärr så blir det inga kinaplaner. så jävla synd. Men det får bli en annan gång.
Men då blir det ju en ny telefon i stället :) Sweet. Kanske åker in i morgon och köper den! Börjar inet förren 11.50 tror jag! Kan åka in med angelica och ta 10.40 bussen hem!

Ska snart borsta tänderna och sen blir det kojan!

Januari 19

I kväll blir det handboll, Sverige - Frankrike :) Ska bli kul å se. Mathias börjar klockan 20 riktigt tråkigt men det är sånt man får ta om man jobba skift..

Januari 18

Snöade i morse när vi var å duschade å när vi kom ut så snöade det inge mer. Mathias jobbar natt hela helgen, trööööökigt kan jag lova USch!
I dag ska vi besöka Matias morfar hade vi tänkt, om han inte är ute och ränner. Ofta vi är dit och det är ingen hemma. Han är så gullig! :)

LÅng ledig helg, :) Har inte sett schemat för i år helle,r vore ju bra om man fick det innan måndag så man inte missar en massa på måndag!

Vill ha besked nu!!!!!! Så man kan börja planera mera :)

Halkbana

Vart det i dag, huur kul som helst :) Verkligen. Nu har Mathias åkt å jobbat och jag har gjort lite körkortstester på internet. ska snart borsta tänderna och lägga mig å läsa i boken :)

sjukkt taggad nu till körkortet

Går det som jag vill nu så kommer jag besöka kina i mars! GÄRNA! Skulle inte vara helt fel, som planerna är nu så åker jag helgen före påsklovet och kommer hem veckan efter påsklovet, så då missar man ju bara 1 vecka å någon dag! men får se vad som sker i den veckan då så man inte missar alltför seriösa grejer. Vore ju härligt att ha besökt en del av asien! hoppashoppashoppas!!!!!
blir det kina blir det inte en ny telefon som jag tänkte köpa idag! men vad väljer man. ny telefon eller 2 ½ vecka i kina? HMMMM? haha

over

15 januari

i dag är det löning :) tackar säger jag bara! :)

Sitter i skolan nu och ska snart ha klassråd, vi ska prata om vartr vi ska åka på klassresa :) kul
kryssning till åbo verkar det som iallafall! kulkul!!!


januari 10

dags för stockholm i morgon :)

förhoppningsvis blir det en sväng på stan också! :)

Januari 9

I dag är det onsdag. Sitter i skolan och har svenska. Ska snart ha projektarbete, ska göra klart våran projektrapport och sånt, det ska vara klart i mars men det blir vi tidigare skulle jag tro att det blir :)

Ska skriva klart loggboken också!

7 januari

i morgon är det dags för skola.. tröökigt.. men ju tidigare man börjar desto tidigare slutar man!!
SNART!!!

den 17 är det dags för halkbana :) TACK

RSS 2.0