En erfarenhet rikare

jaa idag har man kört fast i snön också hahahaha, skulle åka i från sandra och de bara sprutade snö från framdäcken, mindre roligt så sandras papi fick komma och hjälpa oss. hahaha, men nu vet jag de också :P hahahahaha
i morgon blir de badminton för hela slanten :) Mathias gick vidare i mixeden också är de massa bra matcher som jag vill se i morgon :) En hatdubbel :P Hahahahaha de ska bli riktigt kul att se :) nej nu sitter jag och kollar på med med sändy och maaaathias

MC-kort

Har sagt skitlänge att jag är sugen på att ta mc kort :) Riktigt roligt vore de :) Men man måste vara 20 för att få övningsköra med tung motorcykel med obegränsad effekt och de är väl de man vill ha, ska de va så ska de va :) dom har ju gjort om reglerna att man måste köra upp under en 2 månaders period om man klarat uppskrivningen, men klarar man inteeuppskrivningen så får man göra uppkörningen ändå och klarar man den så måste man klara uppskrivningen inom en 2 månadersperiod. Trodde även att de inkluderade MC kort och tyckte det var skit, men jag har suttit och letat och de står klart och tydligt att ett giltgt godkänt kunksapsprov gäller i ett år :) Sweeeet :) Vänta in 20 årsdagen sen är de bara börja plugga :) Men vem ska man köra med då? Hmmm jag har då ingen motorcykel, men funderar starkt på att köpa en :) Även om jag inte har något mckort, någon måste man ju köra med :) Haha annars kan de bli dyrt hos körskolan, och jag lovar de vill jag inte :P

förresten så ligger vi och kollar på Wildhogs nu :P HAHAHAHAHA


Ja nog fan är man less allt

.. men de då fan inte få förstöra allt, i dag hände de som jag har längtat efter i 2 år kanske. ser fram emot de som tusan och jag är riktigt glad och förväntansfull så de står mig över öronen :)
På söndag drar jag kosan till Toooorsåker för att åka griller med Sääändy och de ska bli så sjuuuuuuuuuuuukt kul har inte åkt på 10 år så man får väl se till att druttar på arselet :P för då blir man ju bra på arselet :P Haha!
Har jobbat hela dagen och de hat gått fort, kom vid vid halv sju tiden kanske och nu har jag gjort naglarna fina :) Vill egentligen ha fina akrylnaglar som Sändy har gjort men 1. det är för dyrt för plånboken just nu 2. jag simmar så de känns lite onödigt tycker jag och 3. nagellack med fin fransk manikyr är också fint :P Haha budget variant :) Tänk att få ha fina naglar jämt! Man känner sig så mycket finare :)
Nu ska jag hem till mami :)

Trött på det här...

... Åhhhh jag är så less och trött på det här så jag vill bara gå och lägga mig, de tar på krafterna att aldrig veta hur de kommer bli och de är inte bara på mig som de tar på utan de är på allt.. Alla mina dagar går ut på att ständigt vara orolig om hur de kommer bli sen. Utan helgerna på Coop och endast jobba tisdag samt fredag på Bokia så blir inkomsten riktigt låg och de är rent utsagt skit. Leva som en jävla råtta och måste fan vända på varenda krona gör vardagen till skit. Längtat till April då man kommer få jobba heltid, då kanske man kommer känna ro i kroppen och mitt jävla blodtryck sjunker. Onsdag nästa vecka ska jag på läkarbesök IGEN och göra en läkarkontroll ta massa prover och allt sånt skiiiit. Nu är de faaaan inte mycket som  man har att hurra för heller.

Hoppas ni har det bättre än vad jag har de för som sagt det är skit!


HEJDÅ


Tisdag

I dag har jag jobbat, på lunchen var jag till sjukan och fixade det där med blodtrycksmätaren, slutade 18 och då var det dags för simning :) Simmade en timme med mami sen åkte vi och handlade lite :) I morgon tänkte jag göra en laxsallad :) Ska nog ta fram laxen i kväll slipper man tina den i morgon :) I morgon är de dags för lite badmintonträning, första gången på 2-3 månader tror jag :P Haha...
NUU vill jag köpa lägenhet, nuuuuuu vill jag ha papper på mitt jobb, nuuuu vill jag ha sommar, nuuuuuu vill jag ha min bil. De är fan mycket man vill men faan inte mycket man får heller...

Ska iallafall kolla på en bil imorgon som jag är skitsugen på att köpa. :) Lön får jag från Bokia i morgon också :) men helst av allt skulle jag vilja vinna 100 miljader så jag slapp gå och leva som en råtta

Katthemmet

I dag följde jag med Angelica till Katthemmet i Gävle och guuud vilka gobitar till missar :) Älskar dom redan och jag saknar dom, var där i 4 timmar och man har bandat till dom redan, speciellt Leo :) Underbaring.. Busade med han som tusan, sen fgick vi ut i karantän i en halvtimme kanske och där satt Lill-Sara, en liten kattflicka på ett halvår och hon var såååå mysig. Medans vi var där kom polisen med 2 katter som hade blivit övergivna i en lägenhet på Bomhus, hade inte fått mat eller vatten på 1 vecka. Fyy fan hur kan man göra så???? Jag fattar inte. Dom fick vi inte släppa ut så vi satt vid buren och klappade dom gav dom vatten och mat. Vilka härliga, jag kom på namnet på ena Maggie :) Som skulle döpas efter den heeeta manliga polisen som var med och lämnade missarna :) Ska följa mer någon mer dag och hälsa på mina nya vänner :)

Nu sitter jag i soffan och ska göra mig klar för sängen. Har en jävla dyngsmätare för blodtrycket på armen som tar blodtrycket var tjugonde minut. Nu efte 23 kommer den ta 1 gång i timmen :( Hoppas jag kommer få sova iallfall i morgon är de jobb 10-18 :) På lunchen ska jag till HC igen och ta bort den :) Klockan 13 :)

Nu ska jag borsta tänderna :) Hej kojan :)


Sleeeeeeep tiiiiiiiight

Sjukhuset

ska jag till i dag klockan 13, väntar på att dom ska ringa upp så jag kan bekräfta de för jag har tappat bort lappen, men vet att de var idag klockan 13 men vet inte vart om de var i gävle eller om de är uppe på hälsocentralen :)
Undrar om de blir lite simning i dag vid 18 snåret. De gillar vi :)

Och ja de var uppe på hälsocentralen fick jag bekräftat nu så nu slipper jag sitta och undra över de :) Nu tror jag att jag ska äta lite frukost och sen ska jag ringa mami för att fråga om hon vill simma :)

A drop in the ocean

Oj oj vilken dag de har varit, tog en promenad ner på stan för att sola med Sandra, Angelica och Matilda, efter de drog jag och Sandy för att äta :) En kycklingsallad på Monroes blev de :P I dag igen men i dag var jag aningen nyttigare :) Sen kom papi och hämtade oss för att Sandra hade fått såna skavsår av skorna :( Men sen var vi hemma och Sändys väm Therese kom och hämtade henne hur snäll är inte de då?

Nu på kvällen tog jag jag mig ett långt bad :) hårinpackning och hela kittet körde jag på, peelade och rakade benen :)

Nu längtar jag till korten kommer och då ska jag pyssla lite i mina fotoalbum och i min scrapbook :)

Nytt ätit frukost

med Sändy :) I går hade vi en trevlig kväll; jag, helle, angelica, jenna, helles syster sandra och emma mötte upp sandraH på Monroes och käkade lite mat, sen åkt vi hem till mig snackade lite vid köksbordet innan vi kollade på bilder sen Helene och Angelica hade vart i turkiet till sina karlar, sen snackade vi lite mer och alla drog vid 1 tiden förutom sändy som sleepade på soffan, i dag är de då söndag och har absolut inga planer.
iallfall köpte jag en present till mathias i går, bara för att han är världens bäääästa!

Lördag

Yes i kväll blir de mat på monroes, niiiice :) Snackade med Sandra nyss och de verkar bli utgång på lördag nästa lördag :) Riiktigt jävla sugen på partaj i dag men de finns ingen som vill tror jag, eller jag har inte ens frågat men de känns bra med en till vit helg :)
I dag gick Blixten breved ett ljus och de börjde ryka i honom för jag stod vid honom och de luktar bränt hår i heeeela lägenheten :( Stackars gubben då men han gjorde inte illa sig tur var väl de :) han busar på som vanligt :) ¨

Sjukt sugen på cooooola, de är livets dryck tametusan :)

Faaaaan va jag vill ut och festa lite :)

Jobbat

I dag har jobbat tio till tre :) Härlig dag :) Lite segt med kunder men har fått massa gjort i stället :) Har städat nu på eftermiddagen i går hade vi ett berg av disk och jag hatar de så jag sa till Mathias, diskar du i morgon så städar jag hela lägenheten :P Har skurat toan och städat allmänt i sovrum och vardagsrummet :) Men de gick på drygt en timme så de gick fort ändå :) Nu ska jag se vilka bilder som jag ska framkalla mer och vilka som ska raderas helt och hållet :P

Framkallat bilder

Nu på kvällen har jag framkallat massa bilder :) 100 gratis bilder på två ställen så de blev 200 bilder :) härligt. Med mina nya fotoalbum så är de helt okej :) Nu ska jag rensa lite i bilderna och de finns massa dubbletter och de är heeelt onödigt.
Jobbet börjar 10 i morgon till 15 då är de kanske dags att sova snart, yeeees. men först ska jag rensa :P

Säger bara Laila

Guuuud va Laila är bra, jag och helene sitter hemma i soffan och bara blir häpna över hur duktig hon är, helt sjukt. Allt ser så naturligt ut när hon dansar, säger bara Laila!!!!! för dom som inte fattar så är de lets dance vi kollar på :)

Lets dance...

... blir de i kväll med Hellepelle, hon kommer hit snart och då ska vi åka och handla lite smågötta till de då :) Mys :) I dag har jag köpt lite fotoalbum vi hade bra pris i butiken så de blev 3 st 2-pack fotoalbum för 150 eller ja egentligen 300:- men med våran personalrabatt fick jag 'ännu bättre pris :) Nu har jag alltså 6 fotoalbum att fylla de går 300 i varje album så de blir några bilder, sen köpte jag också en scraapbook som jag ska fylla med roliga bilder och texter :) De blir ju så fint när man anstränger sig lite :) Nu ska jag bara framkalla lite bilder :) tänkte framkalla från alla resor jag har varit på och bara i turkiet blev de 400-500 bilder om inte mer som ska in :)

Men man kan säkert rensa lite i den mappen också :P Sen har vi massa bilder från Bulgarien när vi var ett gäng på 11 pers som drog i väg så de kan man säkert fylla några sidor med i ett album :) Också bilder sen USA men de har jag lite framkallat men Angelica har en hel skiva också :) Sen har jag massa bilder från studentevents :P Massa skoj och massa minnen :) Kanske bäst att framkalla bilderna utifall datorn skulle krascha, fy vad knäckt jag skulle bli,

fredag

sitter här en fredagsmorgon och är hyffsat pigg, ska ner och jobba från tio till sex idag :) treeevligt :) mamma ska skjutsa ner mig, först ska jag nog gå in på maxi och köpa en matlåda :) vet inte riktigt vad jag är sugen på :)
I morgon ska vi måla om i helenes rum hemma hos henne :) de ska bli myyycket kul och jag tycker de är skitroligt :) Kanske de blir lite skridskor till på söndag? ;P ja vem vet :)

Nej nu ska jag fixa de sista sen bär de i väg till jobet

Simma är häääärligt

Nu är man hemkommen från badhuset, simmade 1 timme med mami :) väldigt skönt, känner mig helt ledlös i kroppen, musklerna har somnat och man har ingen kraft, därför håller jag på att koka ägg :) Ska hacka lite skinka också.
3 hårdkokta ägg, 7 minuter brukar jag ha
5 skivor hackade rökt skinkskivor
En klick majonäs :) Huuur gott som helst och till de ska jag dricka en smoothie :)

Frukost och en standag med mina tjejer

I dag vaknade jag ganska tidigt, klockan var vid 10 tiden och jag klev upp och ser 2 människohögar ligga i min soffa :P Vi käkade frukost tillsammans och sen bestämde vi oss för att dra ner på stan och kika lite :) Vi gick in i lite olika affärer men miss granström köpte nada, men miss hillberg köpte skor, ansiktssaker, tog hål i örat inuti örat eftersom hennes blev så infekterat :P jag gjorde inget hål för jag vågade inte :P vi åt på jensas :) kebabrulle :) mums, sen gick vi också in på bibliotket och lånade turiska böcker och ett datorprogram för att lära sig turkiska, men de är inte till mig de är till helene :)

ja de har vart en riktigt trevlig dag med mina två tjejer :)

klockan 18 ska jag ner med min mami och simma igen :) ser fram emot de enormt mycket :)

Onsdag onsdag

yes i dag är de onsdag och mathias har påbörjat sin jobbvecka igen, och jag ska snart åka in till valbo för att hämta min ring som har varit på lagning :) Har kännt mig skitnaken utan den... sen ska vi upp till prix för att hämta mitt paket som har kommit :P Massa tubtoppar och tubklänningar :) MMMm sooooooommar :) Bara de sitter och passar bra :) Men de hoppas jag :)
Iallafall så kanske de blir simning idag? De var menat att vi skulle simma i går men mammas katt måddde inge bra så de blev inget, jag hade massa skoj med helle pelle och jennapenna i stället :) Men i dag blir de nog de simtag i bassängen :) Yesyes...

I kväll är de också quiznight :) Say yeah :) Hoppas man inte känner sig allför trött efter simningen :P Tror iallafall jag tar biler ner så alkoholen står ostörd :P

Vi har fått in nya boken LCHF kokboken av bland annar dr dahlqvist och jag hittade en smoothie som jag testade gör här på morgonen :) Kanske hur god somhelst och enklast i världen

1 dl turkisk yogurt vaniljsmak
1 dl grädde
1 dl kolsyrat vatten
1 dl valfri frusna bär

Och mixa i en blender eller med stavmixer tills alla bär har krossats, om man vill kan man ha ner någon isbit också men de stod jag över..


Ni kommer inte ångra er om ni provar, det där receptet räcker till ett stort glas och är perfekt som en bra start på dagen :)


Tisdag

I dag har jag jobbat :) 9-18 på Bokia och vi hade trevligt :) I september blir de Bokia utbildning och de ser jag fram emot gaalet mycket, men först ska de bli sommar och i september blir de TUNISIEN :) Bara så ni vet kommer jag tjata om de tills dagen vi åker :)
Slutade jobbet och Helene och Jenna kom hem till mig, vi drog ner på Monroes och käkade lite hamburgare och åkte hem, sitter i mitt kök nu med varsin dator :) Eller Jenna och Helle vid en och jag vid den andre :) Vi har pratat med Helles pv Ibrahim på msn och kollat på varandra i camen :) Haha...
Jag har träningsvärk i min rygg och mina armar sen jag och Denise simmade i går men de är skönt att känna kroppen värka efter lite träning :) Haha...

I morgon är jag ledig och de innebär en tripp till Valbo för att hämta ut min Bismarck ring som är på lagning, får tillbaka den i morgon :) Sweet :)

Nej nu annat

Måndag måndag och måndag

Nu är de bara 236 dagar kvar innan vi åker :) Tänka sig att man ska besöka Afrika :P Haha :) Ska ner till badhuset och simma med Denise vid halv 2, Sen kanske de blir lite badminton i kväll :) Vi får se :) Var till Ungdomsmottagningen i morse vid 9 och fick ut ett årsrecept på mina nya p-piller :) Kanon de :) Slipper man de i ett år till :) I morgon är de dags för jobb börjar kl 9 :) Och de är en timme innan vi öppnar. vi ska prata om schema :) Niiice de :)

Appropå simma :) Skönt att komma igång med de, äääntligen :) Ska bli så härligt att sträcka på sig i bassängen :)

Ja nej kanske man ska få i sig något litet att äta så man orkar med något

Iiiiih :)

Nu har vi boka resan till Tunisien :) Den andra september drar vi :) Och de känns bra kan jag tala om :) De kommer bli såå underbart :) Nu ska jag göra något att äta :)

Tungpiercing!?

I går på quizen så tappade jag kulan och svalde den, så jag fick panik för sist jag inte hade i staven på 2-3 timmar fick jag pressa igenom den och de kändes kan jag säga, men turen hade jag med mig så jag gick hem till Tobias som bor 50 meter från Kharma hans flickvän Matilda har också hål i tungan och hon hade massa stavar och kulor :P, kom dit lite halvfull och skulle fixa de. hmm de gick som de gick så Matilda fick hjälpa mig :P Haha.
Nu är allt i sin ordning men jag funderar på att ta ur den, och låta de läka igen, för man får då en jävligt ful och äcklig tunga efter man har haft hål i den. Usch. Jag får tänka över de ett tag och inse fördelar och nackdelar helt enkelt. Finns inte så mycket fördelar faktist, men massa nackdelar. Tänderna åker på mycket stryk när man slår i och i bland biter på den.

Nu på kvällningen har min kärlek vart och köpt mat :) Mmmmmm satt fint i kistan, har mått som en påse skit hela dagen. Men hade bra skoj i går :) Vissa behöver ingen badring när dom är små, hahahahahaha..

Mår som man förtjänar

Fy fan hur man mår idag, heeeelt sjukt. Får se om man åker ner och tränar i kväll men vi får se, de kommer lite oldtimers i kväll har jag hört så de kan bli riktigt trevligt :) Vi vann quizen i går iallafall, sen fick jag skjuts hem i går och de var väl en riktigt tur de :)

Bra på arselet en...

... onsdagskväll :) Ligger hemma i sängen och har haft en skiiiiiiiiibra kväöll :) vi vann kan nu tönla er :)  Vi var sp jäövka osäkra på vissa frågor men vi kammade hem vinsten med 8 poäng :P yeeeees :) Magnisificot .= Somman säger i itakien....

Nej nu ska jag nog sova. mathias är hemma om 3-4 timmmar och då ska jag krama han och säga hej

Januari13

I dag är de den 13 januari och jag har jobbat hela dagen lång :) Sweet sweet :) Pappa kom och hämta mig och sen var de över till mamma och åt lite pasta med kyckling och philadelphiaostsås :) Mycket gott :) Nu sitter jag hemma skrivre blogg :) Har gjort en kladdkaka också men den blev lite föööör kladdig :( Men Sandra kommer hit i morgon och hon gillar de kladdig ;P Hahaha!
I morgon blir de en shoppingdag :) jag älskar att shoppa och jag älskar att shoppa billigt, som jag ofta säger :P HAhahahaha.
I morgon är de den 14 och i morgon är dagen jag och min sockersöta pojkvän Mathias har varit tillsammans 4 år och 11 månader, så nästa månad smäller de då är de 5 årsdagen som gäller. Weee :)

Nej nu får Mathias komma hem för jag saknar han lite gran så här på kvällningen :P

ändrade planer

jaha badhusets simbassäng var stängd. hade tydligen vart något strömavbrott.. så jag åkte och handlade med mami, sen gick jag över dit och käkade baugette med kyckling och potatissallad med lite rödlök. mumma!!!!
sitter hemma och väntar på min älskling :) han bör vara hemma om ca en timme. i morgon blir de jobb :)

kollar på lipstick jungle :) verkar hur bra som helst :) ett nytt favo kanske :P och fan så missade man det här trollkarlsprogrammet i går. tuuuuusan också!
och vem vet kanske de blir en bil till veckan :P en peggy 205

Januari12

Måndagen den 12 januari är de idag och jag har precis fått i mig lite soppa och lite sallad :) Man kan man väl säga att i dag är dagen på det nya livet. Mamma har fixat papperna till simkortet och vi ska ner och knäppa kort idag till själva kortet :) Sen ska vi dra några vändor i bassängen :)
Jag har kört lite yoga i dag också på wii fit, har sprungit och gjort lite muskelövningar och jag lär säga att fy va de känns i kroppen när man har kört ett tag, hade träningsvärk i går efter att ha kört i förrgår :)

Jag har en plan också :) Som jag ska prata med Sändy om :)

Och jag lär säga att lite besviken blev man väl!

Januari11

sitter hemma i soffan och ska snart kolla på film :) minns inte vad den heter men den börjar nu på fyran :) yes!
i dag har vi vart till valbo och kikat lite, vi skulle kolla på tallrikar och sånt till våran kommande lägenhet vi ska köpa men vi hittade ingenting intressant. och ja vi ska köpa lägenhet, till hösten blir de kanske en köpis :) vi kikar för fullt just nu men vi har inte riktigt hittat något som har fallti oss i smaken, men iallafall blir de inge köp förren i sommar eller mot hösten.

ja och appropå hösten, så är min älskling så härlig. han hade kollat på resor för han och mig :) till tunisien i september. verkar som vi ska boka på fredag, har en resa med sändy ockå som ska genomföras. vi ska till greeeeekland, men när den resan blir vet man aldrig om jag känner oss rätt :P kanske vi vinner en :P

YESMAN

Ska jag se på bio i kväll, åker in med Angiefilangie :) 21.15 börjar filmen, niiiice :) kanske blir lite poppppppcooooorn och en stor cola till de :) sen den 16 januari är de premiär för bröllopsduellen som jag absolut ska se :) verkar ju huuur bra som helst :)
Mathias är med Juuunas på hockey i dag :) Trelvigt han frågade om jag ville följa men jag avstod och satsade på en bio i stället :)
Faan jag har haft ont i huvudet hela dagen :S till och från vaknade vid 8 tiden och hade väääärsta migränen jag någonsin har haft, tog 2 tabletter och la mig igen. mådde också så jävla illa. men sen gick de över och vaknade pigg sen nu på kvällningen har jag de börjat komma tillbaka. 2 tableter igen då... hmm...
längtar efter min kalla cola. men nu slog de mig. kanske man har fått ett behov efter cola? Hmm därför ska jag dricka fanta idag!

Januari10

I dag är de lördag, i morse var jag och pappsen ner på stan, bytte in wii spel som vi aldrig spelar och tog wii fit i stället, fick lägga 500 imellan, men de var de värt, gud va roligt de är :)
sen var vi in på dressman och köpte 2 koftor och en skjorta åt pappa. ska få i mig något att äta sen när mathias kommer hem och sen blir de full fart :)

Ett hastigt och kort..

inlägg de blev på lunchen men nu är jag hemma igen :) Kändes tungt att kliva upp i morse när jag hade alla planer för fredagen, och typiskt dom de är så blir man utringd på dagen man har planer på, resten av dagarna har jag inte gjort ett skit så :P Haha.

Och jag blir så trött på att man aldrig kan bli tiltalad på ett snällt sätt. Det tär på en, jävligt mycket.

Snälla kan Mars komma nu!!!! Förresten ska jag jobba tisdag och fredag nästa vecka :) 10-18

ändrade planer

bokia ringde i morse och jag fick jobba lite idag 10-18, nu är jag hemma påå lunch!

hej

fajitas

har vart över till la familia och ätit fajitas :) göttans. mamma gav mig frågan om vi ska köpa simkort och börja simma tillsammans. köpt ett för 1 år sen och de slutade i att de inte anvöndes. trivdes inte med de men de var nog för att då tränade badminton också och jag fick känslan av att aldrig vara ledig liksom, men nu tränar jag inte badminton, kanske kommer börja, men jag ska ge simningen ett till försök :) och de var roligt att mamma kom med förslaget, nu ska vi bara få med moster marita :) men annars får vi väl köra utan henne. får se om mamma ska köpa i morgon på saaandvik :) billigare där :) 1900 om man inte tar genom sandvik..

well well cykelställ, i morgon lutar de åt valbo med sis :) kika på lite nytt :)

Januari8

I dag har vi vart ner på Intersport och kollar på vinterkläder, massa täckbyxor och jacor testades, dock fanns de inga byxor i min storlek så de blev ingenting för min del. Ska in till Valbo i morgon verkar de som, ska kika lite mer där på Stadium :) Yesyes...
Mathias syster har vart här en sväng och fikat, blev lite prat och de var trevligt. Väldans sugena att dra på en kryssning :)
Ska nog över till mami och angie för att äta fajitas lite senare :) smarriiiiiiigt :P

7Januari

I dag ´är de en månad tills jag fyller 20 :P jippeeey. I dag är andra dagen jag knappt går utanför dörren, rätare sagt jag har inte varit utanför dörren idag, men i går var vi och handlade . Att inte gå ut så får man huvudvärk och de är exakt vad jag har nu, Dumt val, men i morgon ska jag nog gå ut :)
Håller på att kika en film somgår på 3an, verkar då inge bra...

nej nu ska jag göra något annat

03.51

Står klockan på och vi sitter och kikar hockey, JVM finalen mellan Kanada och Sverige och jag sitter och skakar av irritation och ilska. Man brukar oftast skylla på domaren men det här tar fan priset. Fy fan vilken jävla skitdomare, kunde jag skulle jag spöa han. För att inte tala om nr 7 i Kanada, vilket jävla skämt. Han ska sänkas, fy fan. Lite roligt att Kanada kan crosschecka hur fan som helst åka på målvakten 4 gånge utan att någonting händer för att inte tala om svensken minns inte vem de var som fick klubban i munnen och där står linjedomaren och kollar men inte gör ett skiiiit åh vilket jävla arsel.

Sverige tog ut Markström och nu är de avgjort, de svider i hjärtat lär jag säga. Jävligt tråkigt att Kanada får göra huuur fan dom vill, för att inte tala om Kanadas suppotrar buar åt Sveriges spelare och inte skäms för det heller, jävla piss.
Sverige fick ett mål iallafall och de tystnade i hela arenan. Inte många svenska i publiken och de var inte mycket som hördes i tvn.

Hörde också att i varenda match som spelas i Kanada får just Kanada jämt en Amerikansk domare och dom får göra allt dom gör de lättare för dom själva.

Nej nu börjar jag grina och nu ska jag gå och sova, för det här suger. Wikegård sa: Nej man ska inte skylla på domaren!
Ursäkta vad? I detta här fallet ska man faaaaan skylla på honom, hade han vart opartisk i denna match hade Kanada haft 10 gånger mer utvisningar än vad.

Men vi kan säga så här också, Hade sverige utnyttjat sina poverplay lite mer så kanske de hade varit en lite bättre match.

GODNATT

6Januari

Jaa de är faktiskt 6 idag för klockan är över 12 :P Jag och Mathias håller på att ta ner alla julsaker tillsammans och de går sådär, vi hittar inte alla lådar för saker och ting, det saknas en låda med lådor, hmm. Men de känns skönt att lämna julstöket bakom sig efter allt :) Ska väl fortsätta och plocka lite, de är ganska mycket som ska ner, men julgranenn har vi fått ner i sin låda, bara lite ljustakar kvar, bara vi hittar lådan med lådorna :P Ser lite tomt ut i julgranshörnet faktiskt men jag vet inte vad som stod där innan, kanske ingenting? Just nu står de en fin vitmålad stol där med en fin luktärtsblomma på, heelt tomt på väggarna...
Mathias skulle sätta upp en blomampel i vardagsrumsfönstret och kedjorna trasslade och han har ganska bra tålamod, men de sket sig för han kastade skiten i soffan och sa: FAAAAN jag orkar inte, jag orkar inte. Släng skiten. Gick ut i hallen, vände, gick till soffan och satte sig med kedjorna igen. Hahahahaha jag höll på skratta i hjäl mig. Haaan är så härlig min älskling.

Nej nu ska jag fortsätta med julstöket :P Annars blir Mathias tokig igen. :) Haha

Puss

5januari

Jaa dagen har vart bra, ögonbrynen blev lite mörka men hon sa att färgen skulle lägga sig efter man hade tävttat några gånger, och efteråt var jag heeelt röd efter vaxningen :P Haha och svullen men de har lagt sig nu.
Var och handlade lite efteråt och gissa vad vi har ätit dag? Joo tacos igen för Mathias ville de, så man ger ju med sig...
Nu ser jag fram emot att året ska börja på riktigt, februari och mars då har de likson börjat, har massa rolit och bra att se fram emot, som jag sa tidigare detta år kommer nog överträffa de andra.

- 5 år med Mathias <3
- Jobb
- Soooomar
- Utomlands (?)
- Jag fyller 20 och de innebär att jag aldrig kommer kunna vara tonåring igen.


Måndag

Och dagarna går och går, idag klokan 14 ska jag ner på stan för en tid på Belissima, ska forma ögonbrynen och färga ögonfransarna o brynen : )
Ja och Mathias ska med sen ska vi ta en tur på stan, har ännu inte köpt något för mina presentkort jag har där nere, ska också in till tandläkaren och få ett sånt här tandläkarabonemang, man betalar typ 50 spän i månaden och skulle man ha nå hål i framtiden så är de gratis :) Pertty good :)
Nej nu ska jag börja göa mig klar så är vi klara sen, bara att jag ska få upp Mathias från sängen :P

Promenad

Vaknade vid 12 tiden i morse och bestämde mig för att ta en promenad, fick med mig mamma och moster marita, var och handlade lite, ska äta tacos i kväll, brukar inte gilla de så mycket men i dag blev jag sugen på de :P
Jaa men i kväll blir de väl lugnt som alla andra kvällar jag har vart sjuk. Sändy ska till Årsunda och jag hade jättegärna viljat följa med med sjuklingen nr 1 kan tyvärr inte och appropå sjuklingar så kommer Mathias hem i morse och är heeelt täppt i näsan. stackarn nu är de hans tur. :( men jag ska vara världens bästa flickvän och ta hand om han som bara jag kan :P

nej nu ska jag kolla på en film som mathias redan kollar på, med orlando bloom, jag kollar gärna :P

Drömmar och "ska göra innan jag dör lista"

Sitter här och funderar medans jag kollar på enligt mig bästa filmen genom tiderna 21, som handlar om hur man räknar kort i Las Vegas och hur man lever 2 liv.
Har suttit och tänkt på vad jag ska göra innan jag dör, jag ska besöka alla kontinenter 2 avklarade, spendera dagar och nätter i Las Vegas, se alla sevärdigheter i Amsterdam, kolla in louvren jaa de är väl en liten del av allt som står på min lista.

och kom att tänka på självförtroende och att tro på sig själv. har man de så utstrålar man så mycket mycket mer än om man är osäker och nervös på sig själv. Fast de ska inte gå till överdrift då blir de att man blir ful igen. lite roligt de där, ligger självk'nslan på en jämn nivå så är man snygg av naturen. tåls att tänkas på!!!

3 Januari

En annan är fortfarande sjuk och de är absolut inte roligt. :( Sjukanmälde mig i morse, klev upp sen tjugo över 12 :) De säger ju att sömn gör en friskare...
Matias har vart gulligt och vart och köpt choklad och glass till mig:) Godhjärtat. Han ska åka till Hofors och kolla på hockey, sen har han natt. tråkigt men de är som de är de... ¨
kanske man ska börja läsa boken som jag köpte för någon dag sen, den ska vara kanon har jag hört...

nåja, sändy fyller 20 i morgon :)

Januari2

Då var det nytt år och nya tag, min nyårsafton sög rätt rejält. Hade feber och förkyld som tusan! Men de ska ju alltid vara något. Jag har inte direkt något nyårslöfte mer försök och förhoppningar. Har iallafall hopp om att 2009 kommer bli ett ganska bra år för min del :P Mina trogna läsare kommer nog få följa mig under det här året med. Har väl 5 styckna :P

Nu ska Mathias snart åka till jobbet och de betydet natthelg för honom och med det så blir jag ensam vaaaarje natt. I morgon ska jag ringa Coop och sjukanmäla mig, gaaanska tråkigt jag skulle behövt pengarna... veeeerkligen för nu blir de inte många kronor i lön framöver. Eftersom Coop låter mig gå så blir de inga helger för mig. och de är ju som drar in slantarna. Men jag får hoppas att Bokia hör av sig för lite timmar :) Håll tummarna för mig!!!

Sitter och kollar på filmen om Muhammed Ali han som boxades. Och fy fan för att boxas, shiiit va spö man får ta. visst skulle de få vara en skön känsla att slå på någon för att ta ut sina aggritioner(?)

Nu ringer Angie och jag ska hem till dom och äta lite potatisgratäng och kyckling :) Smaaaarigt..

Puss hej då


RSS 2.0