Februari 29 - Skottdagen

I dag ska jag inte göra något speciellt. Ska iallafall ut och köra en sväng. Sen blir det nog att hitta på något med Fia.

uppdat.

sitter nu i Hofors med Mathias :) Kulkul :) ska snart äta lite och i morgon blir det utgång :) på Lobby, får se om det är bra :) På söndag ska jag å pappa till Ikea och köpa lite grejer till han :) Får se om det kanske blir något till mig också! :) MIn overall har kommit så den ska jag hämta på måndag :) Kul.
På måndag börjar skolan också men det känns som att jag tar ledigt måndag och tisdag för att komma i ordning lite i lägenheten :) Packa upp och så. Skruva i hop lite möbler :) Men vi blir ju sofflösa i 2-3 veckor men det går det också. Åh jag vill ha uppkörningen nu så slipper man gå å oroa sig för att man inte kommer klara det men. Jag skulle bli så besviken om jag inte fick körtkortet då. Men man ska inte förvänta sig för mycket då blir man bara alldeles för besviken om det sket sig men man kan ju göra om. Men huuur kul är det då?

JAG ÄLSKAR DIG.

Februari 28

Torsdag är det i dag. Och det ska bli en sväng till Valbo sen blir det hockey. Ska nog ner på stan en sväng först för att kika på lite prylar till kommande lägenhet. ar in till Gävle i går och handlade lite blommor på plantagen :)

uppdat.

har vart ner en sväng på stan och köpt ett vinställ i smide det var ganska enkelt men fint, köpte en elvisp med bunke :) en philips :) den var bra storlek och kanon. Ska packa upp och kolla. Mathias köpte ett par Pumaskor :)
Ska in till Valbo och kika på en vårjacka och ett par skor jag också! Man har ju en kokhet peakjacka som väger 3 kilo och är så jävla varm! Får se om jag hittar något. Har ju en sen förra året men den är mest om man ska ut å gå eller nått. Ingen fräsching direkt. Men får se om man hittar något vill säga. Ett par jeans skulle sitta fint också men som det ser ut med ekonomin nu så tror jag inte att jeans är något som jag köper idag! :)

Febaruari 27

Var in till Valbo i går och köpte 2 hyllor, en bokhylla, handdukar, målarfärg, tapeter, matta, kökslampa, 2 fina frostade lampor :) Det var nog allt. Snart ska vi till Gävle med mamma och kika på Plantagen om dom har nå fina blommor att ha i vardagsrummsfönstret. Också ska vi köpa hockeybiljetter till i morgon! :) Brynäs - Skelefteå.
Ska snart äta frukost men sandvikenhus är här och byter kran åt oss för den står och rinner och droppar hela tiden vilket jag kan bli galen på. nu ska vi få en kran med enhandsfattning. Kul att få det när man ska flytta härifrån om 5-6 dagar liksom. Hahaha.
Ska också gå ner på färgtema och kolla på tapeter där till våran sovrum.  Vi vill helst ha enfärgad utan att den ska vara spräklig och sånt. Vill ju helt ha en ganska mörk tapet.
Mathias såg en fin i går i Hofors. En chokladbrun tapet men den kostade 300:-/rullen så det var lite dyrt tyckte vi eftersom vi ska ha 4 rullar. Men vi får se på färgtema dom är billigare plus att mamma känner en kille som kan få ut momsfritt så då blir det någon krona billigare om vi snackar med han!

Nu börjar det närma sig :)

Åh kan dom bli klar nån gång. jag börjar bli mycket hungrig.  Just det jag fick min väntade film i dag :)

uppdat.

Uppkörningen är bokad och det tänker jag inte tala om :) Sug på den ni :) Kan säga att den är i mars iallafall! :) Så nu ska jag ligga i som aldrig förr och få ett körkort i mars! Men jag tänker inte säääga :)

Februari 26

Ska snart åka och häma ett paket som har kommit på posten :) Undrar när klänningen kommer :)
Mamma ringde nyss och berättade att hon fick lägenheten som hon stod i kö på :) Kommer bli konstigt att inte kunna vara här nå mer. Jag har alltid tyckt om våran stora lägenhet :) Nu blir det en liten jäkla lägenhet istället för dom. Men jag och Mathias kommer nog få det bra i våran tvåa :)
Ska in till Valbo idag och köpa möblerna som vi har tänkt oss. Yes. Skulle behöva kolla på tapeter också som vi ska ha i sovrummet. Blir nog ganska svårt att hitta fina tapeter dit för jag vill bara ha en enfärgad och det finns ju ingenstans!

Febaruari 25

Dags för körning på körskolan nu 8.15 :) Det ska nog gå bra! Sen efter det ska jag börja rensa lite i byrån och sånt man jag inte kommer behöva!

Tack för mig

uppdat.

jahaja körningen gick alldeles kanon! har en till dubbel på onsdag!! sen ska en dam ringa mig om uppkörning idag! DEN SKA BOKAS!
hittade en jääääättefin klänning till studenten :) en vit tubklänning :) helt perfekt :)
ska prata med mamma :)

uppdat.

har beställt klänning nu :) får se när jag får den! har vart ner och tränat nu på kvällstvisten. :) min vän anton är hemma i sandviken:) fick träffa han lite å :)

Februari 24

Jahaja.

Hyffsat pigg idag. Har vart ute och kört lite stadskörning idag! Det gick bra! Fickparkerade en gång vid köpmangatan och det gick så där :) haha..
i dag kom mathias hit och det blir lite mys senare...

Februari 23

Vi har precis kommit hem från Ålandsdagen det har vart en riktigt shysst dag!! Ska snart äta lite mat och sen ska vi hem till Tobias för lite schlager :)


Februari 22

Redan fredag, är helt ledig i dag så vi får se vad man hittar på :) Vädret är kanonfint! :) Ska klä på mig och göra mig klar för att göra ingenting. Man vaknar ju aldrig om man går runt i pjyamas byxor och tischa! Nä nu lär det hända något!

Snart så!!! :P

Februari 21

Kom precis hem efter en prommis med Sandra och innan det var vi å sola :) En skön start på dagen! I dag blir det lugnt, ska ner å träna vid 17.00 sen blir det bara lugnt :) I morgon är det dags för körning på Lenas :) Det ska bli kul! Och jag vill ha uppkörning NU.

uppdat.

Körskolan ringde för ett tag sen och frågade om jag kunde byta tid och det är väl inga problem för jaghar gjort mitt i dag. Ska ner till halv två så det blir det dubbellektion då klar till tjugo i 3 ungefär då :) det blir det bra! ska prara med han om uppkörning också! Yes yes I will


Februari 20 - Uppskrivning

Och den fruktade uppskrivningen är över och jag klarade den! Har aldrig kännt mig så otroligt stolt :) Jag och Angelica åkte in till Gäve vid halv ett tiden då jag skulle vara där kvart över ett för fotografering :) Tog 3 kort och skrev en fin signatur. :) Sen var det dags för provet och det gick utmärkt. Fick 58 :) Man måste ha 52 så det var ju bra det:) Nä gud vad glad jag är, var ner på körskolan och berättade för dom också bokade in 3 dubbellektioner. Nu på fredag, nästa onsdag och nästa fredag! Sen är det dags att boka uppkörning :) Kommer vara så jävla nervös!

Och lycka till på din uppkörning i morgon!!!!image4


Februari 19

Ringde till coop i går och frågade om hon behövde nå folk men det behövd hon inte. ååh jag blir så irreterad. jag skulle verkligen behöva jobba nu. skull behöva pengarna så jävla mycket.. i dag ska jag ner och sätta in en påse med mynt på banken sen ska jag och angelica ner och kika på tapeter och kanske köpa målarfärg.. :)

men nu blir det badhuset för lite gym! hoppas att det inte är så mycket folk vid denna tid. :)

februari 18 igen

dagen har gått och den har varit bra! i morgon bitti ska jag ner till badhuset för lite gym med skolan :) kul och efter det ska jag och angelica ner till färghandlaren här nere på industrivägen och kika på tapeter. dom hade easy up tapeter för 99:-/rullen som hade kostat från 199-299 kronor rullen så man kan ju kika om man hittar nå snyggt :)

sen efter det har jag sportlov :) sweet :) nu börjar det dra i hop sig för uppskrivningen! ska göra klart alla tester i morgon!

februari 18

ååh.. tog ut lite sovmorgon idag! är så sjuuukt trött i dag! ojoj...tog ett tag innan jag somnade i natt. men nu ska jag ringa till min chef! :) hoppas att få lite tider :)

februari 17

helgen har gått jättefort. i morgon är det dags för skolan igen, men det ska nog gå bra! har mitt sista religionsprov om kristendomen. har pluggat sisodär men det ska nog gå galant.. sen har jag nästan så gått som sportlov :) ska ringa coop i morgon och fråga om hon har några tider åt mig eftersom jag är ledig så länge nu. det börjar närma sig flytten också! ser fram emot det jättemycket. vi börjar komma i ordning med det mesta. bara några smågrejer som ska köpas. det tänkte vi åka och köpa efter mathias har fått lön.
vi hittade köksbord och 4 stolar också och det köpte jag, det känns bra att jag har betalat något också annars skulle det inte kännas som att vi bodde i hop. och så vill jag inte känns det ska ju kännas som att vi bor tillsammans och inte att jag bor hos honom. det skulle bara kännas jobbigt tror jag!

soffan har vi ju beställt också! ååh va fin den var :)
i går så ställde pappa och mathias upp sina bilar här på tallbacksvägen också fickparkerade jag emellan :) så man får lite hum om hur man gör det. och det gick väl så där. lärde mig tillslut hur mycket man ska styra och så. bara göra det med körskolan nu så får han säga vad jag gör för fel och vad jag gör rätt..
Snart dags för uppskrivningen! bara hålla i nu :) så kanske jag har kökortet i mars :)


februari 16

I dag blir det lugnt, tänkte kanske gå ut men har verkligen inte råd med såna rolighter nu.. Massvis som ska köpas!  Ska snart åka ut och köra lite, ska lära mig att fickparkera! det kan ju inte vara sååå svårt! Men man måste ju lära sig. Uppskrivning snart också!! Det måååååste gå bra! Sen är det bara en sak kvar! :)

februari 14

i dag är det min och mathias 4 årsdag! :)) i dag har vi vart till valbo och handlat lite grejer. köksbord och 4 stolar har jag köpt. vi hr beställt en soffa och varit på ikea och spanat in lite hyllor och sånt. vi köpte lite bestick, kastruller, galgar, en lampa och skärbrädor. vi ska ta en till sväng närmare flytten så vi ser vad vi har och inte har :) ska se i alla lådor i garaget också där har man väl en hel del! lite skålar och sånt. men det ska bli kul å flytta :) verkligen!!

Februari 12

Gått å blivit sjuk har jag också. Drygt.
I helgen så vart det utgång på Karma och det var kanon skoj, på lördag åkte vi in till Falun och kollade på badminton :) det var skoj också

Och nu är man sjuk..

Mathias ringe nyss och berättade att han hade fått lägenheten :) Åhhh va kuul :)

Februari 9

Utgång blev det i går :) Det var kul :) Kom hem runt 4 i natt :) Ska åka till Falun nu snart och kolla på badminon! :)

Jag Älskar Dig!

Februari 7

Dags för skola i dag :) Ska börja göra mig klar börjar nämnligen klockan 9 idag! :)
Fan va trött jag är!

Februari 6

I dag kan jag verkligen inte gå till skolan. Färgade håret i går och ser ut som katt skit. verkligen fy fan!
så i dag tänkte jag och angelica fixa till det. åååååh...

Februari 5

Jahaja

I dag är det dags för att gå till skolan och ha första historia lektionen på många många veckor. Ska be och få allt som vi inte har gjort så ska vi göra allt det när som helst!!!

Förresten så bokade jag uppskrivning i går :) Men jag vet inte om jag vill säga när :)


Februari 4

I dag är det skola igen och i helgen har jag spelat badminton och det gick ganska bra faktiskt :) Var kul att tävla igen det var ju iallafall ett tag sen man gjorde det..

februari 1

dagen har gått fort :) kom precis hem från tobbe har kikat film :) ska snart gå å lägga mig så man kommer upp i morgon!

RSS 2.0