11 Maj

Onsdagskväll är det och jag sitter vid dator eller läser Snabba Cash (igen) Mathias kollar på hockey! Måste en en gång tillägga att vi ska INTE sälja huset vi ska INTE flytta och vi ska INTE flytta ifrån varandra! Tydligen fler än bara jag som läser min blogg det är några som undrat över detta men vi är ingenting annat än tillsammans :) och funderar på att vara det ett tag till iaf ;)

Den stora snackisen just nu är ju Stellas dop som är på lördag! :) Vad ska man ha på sig, vad ska man ha för skor, vad kommer det bli för väder, vad ska vi köpa i doppresent, vad ska Mathias ha på sig. Frågorna är ganska många men de flesta är besvarade. Jag ska låna Angies one shoulder klänning från BYoung, ett par svarta pumps från Scorette (som jag skulle ha klackat om men ej hunnit), vädret skulle bli dåligt men man hoppas ju alltid på de bästa, doppresenten är klar och heeeelt perfekt tror inte det är många som har tänkt detta, längtar tills att vi får ge den och dom öppnar den, jag håller på att övertala Mathias att ha sina beigea chinos (som han ska låta min mamma eller hans mamma sy upp) och sin otroligt fina jeansskjorta från !Solid, vi får se om han ger med sig eller om han ska vara skittråkig och klä sig själv hahahah! Nej då, han får ju klä sig själv men jag bli ju glad när jag får bestämma :)

Vad mer? Träningen går bra faktiskt kör mest förbränning och konditon :) Kör minst en halvmil på Crosstrainern varje gymtillfälle! :) Sjukt bra träning och svettig blir jag :)

Detta får räcka!


Maj!

Ja det var någon dag sedan jag uppdaterade. vad har hänt på senaste? Jo det gar varit sista april och det vet vi alla att man firar med lite fest :) Sagt och gjort så drog vi ihop en skönt gäng hem till oss och grillade, försökte spela kubb, och drack alkohol i massor kändes de som. Gick dock och la mig ganska tidigt 1.30 tror jag klockan stod på. När jag kelv upp på söndagsmorgonen vill jag kasta mig framför tågspåret, FYFAN hur de såg ut här. Men med Angelica och Mathias hjälp var det gjort på 3 pisskvartar och då hade jag torkat golvet två gånger också! Sjukt skönt med diskmaskin iaf :) Tomma flaskor ÖVERALLT så det blev några kassar med flaskor brukar och massa skräp.

Ja vad var det med jag ville ta upp? Eeh? Jo vi har ju börjat gymma igen (på tiden jag vet) men det går skitbra men igår när jag och L-M körde på Crosstrainern (körde en mil) så stod jag framför en fläkt som blåste rakt i mitt ansikte så jag har lite halsont idag tyvärr...

Nu blir de käk!




RSS 2.0