Snart december

Hela november har snart gått och första advent var igår! Först och främst jobbade vi(jag o angie) fram till klockan 17 på Bokia där innertaket hade rasat in på ett ställe, kul start på dagen liksom. Mamma och moster var i butiken och slet, det var tydligen bra med folk eftersom det var skyltsöndagen och våran ett årsdag i gallerian. kul kul. Dock går det riktigt segt och hoppas att julhandeln drar igång ordentligt snart!!! När vi slutat kl 17 åkte vi hem till andra mostern Kerstin och hade första adventsmys. Sedan begav vi(jag, mathias, angie & andreas) oss till ica handlade det vi skulle inför tacokväll och dagen avslutade vi med god tacos, sällskapsspel och glögg för karlarna. När klockan begav sig efter midnatt så fick det vara nog. Skjutsade hem Angie och en bra full Andreas och sen åkte jag hem och kröp i kojan med min karl :)

Idag måndag har jag jobbat till klockan 18, kom hem till ett tomt hus eftersom Mathias har em, gjorde iordning min adventsljusstake som jag aldrig brukar göra själv i vanliga fall men kreativ som man är så blev den riktigt bra faktiskt inte lika traditionell som alla andras brukar vara, dock planterade jag också en hyacint på brickan med ljusen och det ska bli spännande och se om Mathias reagerar på denna, han var allergisk förut men jag tänkte dra en shysst vals om att de har kommit en ny sort som allergiker tål :) För han tror han fortfarande är allergisk och så fort han ser en blommande växt så blir de livat! ;)

Ja tänka sig att 2011 snart är slut, detta år har bara rusat iväg och vi har knappt hunnit fundera och disskuterat kring butiken, utvärderat året liksom. Dags för det tycker jag, om det är något vi ska ändra på, nya marknadsföringsvägar och vi ska göra en riktigt budget, vi har bara kört på detta år för det är svårt att göra en budget när vi inte kan jämföra med föregående år. Nu gäller det att öka varje månad :) Det har vi gjort med hennes siffror också, men nu kan vi göra de på riktigt! :)

Vart lite långt det här inlägget men det blir så när man inte skriver så ofta :)

Men detta får räcka :)


Snart advent

Sjukt va fort det går, jobbar hela veckan även på söndag plus nästa vecka inklusive lördag. Så det dröjer innan jag är ledig igen. Men denna vecka hoppas jag att det blir full fart i butiken i och med vårat ett års jubileum och löningsfredag, ber till gudarna att det släpper nu :) Det har varit en riktigt mardrömshöst iår, plus att vi försökte öka inköpen för att satsa lite så är det så tokigt varmt ute ända in i mitten på november. Det har varit några tuffa månader men nu är det julhandeln som börjar ta fart och det ser vi fram emot! Hemskt mycket, vi kan ju se månad för månad att vi sakta men säkert ökar varje månad jäntemot tidigare ägarens siffror.

Nu efter detta året kan vi äntligen börja jämföra med våra egna siffror med samma lokal och samma "utgifter" och det kommer kännas skönt att gära en budget och veta vad man ska se efter och satsa på riktiga ökningar!

Jag håller på att kolla på lite roliga accesoarer att beställa hem, coola örhängen, rockia armband & ringar :) Hittat en fin återförsäljare. Har vi tur kommer det hem lite sånt roligt innan jul :)

Våran hemsida har äntligen börjat blivit uppdaterad av våran kära kusin Andreas sen ska han få lära oss hur vi enkelt uppdaterar själva :) Hoppas att våran facebooksida ökar i gillatryck :) Så att fler och fler gillar sidan och fler ser våra aktuella erbjudanden :)

Enough is enough


Måndagskväll!

Det är fortfarande November... Det är fortfarande för varmt ute... Vi säljer fortfarande inga vinterjackor... Jag blir tokig... Jag är helt desperat...

På tal om något roligare så är de dags för vårat 1-årsjubileum i Gallerian och i min o Angelicas regi. Vi kommer ha superbra erbjudanden som det liksom inte går att missa. Har också lite planer på ombyggnation i butiken, vi vill ta ner väggen in till lagret och göra butiksyta där samt flytta lagret så klart. Plus att vi vill ha inbyggda provrum och öka till 3 iställer för 2. Jag vill detta så gärna och försöker hela tiden komma på något bättre och roliga kampanjer men det är svårt att komma på något bra ibland.

Denna vecka är det fullt upp efter jobbet, imorgon ska vi hem till pappa för en försenad fars dag. På onsdag blir det Twilightbio och på fredag ska vi på hockey.

Nu ska jag kolla på NCIS



November

I dag är ingen vanlig dag för idag är de min födelsedag :) Hurra hurra hurra :) Var ett tag sedan jag uppdaterade jag har haft så mycket annat i tankarna...

Det är iallafall november och allt rullar på som det ska förutom att vintern inte är här ännu, vart är den kan man ju undra. Vi säljer ju inga jackor liksom, det är dom som ska säljas nu! Det är ju dom som gör att man överlever höstens och vintern inkomster. Men det går segt i hela landet nu eftersom det fortfarande är plusgrader. Personligen älskar jag att de fortfarande är höstväder men affärsmässigt gråter jag av förtvivlan... Vi kan ha köpt lite fööör mycket på tjejsidan men man lär sig av sina misstag och vi har hållt i rejält inför vår/sommarsäsongen! Ser verkligen fram emot att få plocka upp alla vårordrar! Alla härliga färger som kommer komma hem, plus att vi har bytt ut lite märken... Tänkte att jag lägger upp lite bilder på alla härliga sommarkläder :)


RSS 2.0