Söndag 13 Juni

Inne på mitten av jäkla juni, kan inte förstå hur jäkla fort det går. Var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har varit sjuk, jobbat häcken av mig känns de som och inte orkat skriva något. De har varit jäkligt mycket festande och utgång senaste veckan/veckorna, säkert därför jag blev sjuk skulle jag tro. Men de är ju så härligt med sommarn och så :)

I går var de 50 årskalas hemma hos mig, dock varken jag eller Mathias som fyllde :) Det var moster Marita som hade festen hos oss :) Gick ut på Lobby i Sandviken med lite tjejer, Sändy bland annat :) Kom hem vid 2 tiden och folket var kvar här, som tur var åkte de vid halvtre och jag började städa. Blev klar med allt och klockan stod på 03.40, tog mig ett glas iskall cola och satte mig på altanen och njöt av tystnaden och den lilla soluppgången som sakta men säkert tog sig uppåt :) Helt plötsligt kommer de en katt upp på altanen och jamar. Såg exakt ut som blixten så jag trodde de var han först. Kanske han hade smitit ut när jag var ut bord och stolar tillbaka till altanen, men de var inte han utan de var en liten tjej som tiggde om min uppmärksamhet. Sa åt henne att gå hem och hon försvann :) Ville inte vara dum mot henne! :)

Vaknade så sent som 12 idag och jag har slappat hela dagen utom när jag klippte gärsmattan, tvättat någon maskin med kläder och nu är diskmaskinen i full gång, ville inte starta den mitt i natten och plus att den inte var helt full.

Mathias har natt i natt och som tur är de hans sista innan 4 dagars ledighet, tycker han är ledig jämt :)

I morgon slutar jag klockan 14 och jag ska kolla på nya springskor äntligen :) dags för nya ju:) Slipper jag bli så trött i vaderna som Jönsson tipsade om :)

Ja nu ska jag kramas med Mathias innan han åker till jobbet!

RSS 2.0