Tisdag

Nu har hela dagen gått och nu på eftermiddagen har mamma och min moster hjälpt mig att baka till i morgon :) Vaniljbullar, chokladbollar och kladdiga chokladsockerkaka. Supergott kan jag nog ana att det blir :) Tårtorna ska jag göra i morgon så slipper marängen bli så mjuk.
I dag när jag vattnade mina blommor så skulle jag vattna dom i storfönstret och vem är ute och går på fönsterbläcket? JO det var Blixten. Min ena katt alltså. Fan då har han hoppat från balkongen. Jag fick värsta paniken och fick ta ner blommorna från blombrädan och öppna fönstret och ta in han. Fan va arg jag blev på han. Sen kommer Nicklas också snackar jag med han en stund sen tror på fan att han hoppar över till bläcket igen? Då plockade Nicklas ner han och gav över han. Faan kattjäkel. Nu ligger båda avdankade i soffan :)

Snart kommer Mathias hemma han har jobbar eftermiddag. Första jobbdagen för han för att han har varit sjuk dom senaste 5 dagarna. I morgon ska jag möta Sandra på stan vid 4 tiden, får köpa en present till han då. Ville köpa något roligt och speciellt men ekonomin tillät inte det. Så det får bli något litet, men jag betalade faktiskt biljetterna till Joe Labero så det kan ju vara en lite del :)

Kikar på en film på 3an som faktiskt är bra :) har sett den förut men det var länge sen så jag kan se den igen :)




Tisdag

Guud va fint det är i vårat vardagsrum :) Fick upp hyllorna tillslut, Mathias skulle försöka innan han åkte men han gav upp strax efter jag fick utbrott och kastade i väg den där jävla skruvmejseln. Men jag lungade ner mig och fick upp dom till slut. Så nu är det väl så gott som klart. Men jag märkte att jag har glömt måla ena sidan. Haha. Men jag fixar det lite senare :)
Jaja så kommer mamma hit senare och vi ska baka bullar, chokladbollar och sen ska jag göra tårtorna i morgon. Dom kommer bli skitgoda tror jag :) Åka och handla senare till baket :) Fast det mesta har jag väl hemma. Bara att köpa lite marängbottnar och massa godis som ska krossas. Lite grädde och grejjer

Tisdag

En ny dag och jag ska göra klart i vardagsrummet tänkte jag! Mathias ska till jobbet snart och då är det väl bara hugga i då. Har lite migränkänningar idag. Tråkigt men vad ska man göra. Ta lite tabletter kanske det går över. Ska fråga mamma om vi ska baka bullar idag. Till Mathias födelsedag i morgon. Och i morgon ska jag göra en marängtårta.

Måndag

Ljög lite tidigare när jag sa att vardagsrummet var klart. Det är massa att städa och sen är det 2 hyllor till som ska upp på väggen ovanför den nya byrån :) Det blir snyggt det. Ska borra upp dom i morgon tänkte jag! Hade hoppats på att Mathias hade gjort i det i dag men icke. SÅ det får jag göra i morgon för nu måste det här bli klart alltså :) Trött på att det ska se ut som skit.

Var ner och tränade och det gick så jävla bra, men det märks ju att man inte har tränat på länge plus att man har ju lagt på sig minst i hekto, HAHA. Men det är skönt som fan att tagga till och känna adrenalinet pumpa. Det är riktigt härligt. Jag och Angelica har ett mål. Stålfjärden 09. :) Haha! Det ska bli roligt faktiskt :) Köra lite oldschool igen. Sist vi tävlade i hop var i Hudiksvall för 3 årsen. Så det ska bli kul.

Inväntar Helene och vi ska ut och gå en sväng :) Hon slutade 20 så hon är väl här runt 21 tiden :)

Måndag

Blev ringd och väckt i morse av chefen. Blev jobb från 9-17 på möbler. Är skitsugen på en väktarutbildning jag. Läsa vidare på det

Nu är allt klart...

... med vardagsrummet :) Och det känns bra! :) Joe Labero var helt underbar i går. Helt förtrollande :) Man blev helt jävla paff men det är ju det som är så roligt. Hemskt glad att vi åkte och såg han för det var kanon :) Nu är det bara att återgå till vardagen då. I morgon ska jag ner och lämna in en jobbsökan. Har inte blivit av att jag har gjort det men i morgon ska jag ta mig i kragen :) :)
Har pratats om fasta igen, och jag vet inte om jag är så på. För så mycket fest och sånt som det är just nu så vet jag inte om det är värt det riktigt. Men jag får se hur det blir. Det vore ju kanon att göra det nu för nu jobbar man ju ingenting och det är ju bra tillfälle men jag vet inte om det är så pass bra tilfälle i mitt liv just nu om man säger så. :)
I morgon är det träning iallafall och det ska bli skoj:) Men något som verkligen vore riktigt skoj vore att sitta på ett plan till soligare breddgrader just nu. Ge mig en utlandsresa nu. Men helst i går.

Som sagt. Ska väl kanske krypa ner i sängen nu snart kanske. Är ganska trött. Har haft fullt upp hela dagen. Märkte till min förvåning att mina pengar bara har tagit slut. Borta helt borta. Vore ganska skönt att veta vart dom har tagit vägen. Har lite ångest faktiskt att jag är så slarvig. Också kanske man är för snäll också jag vet inte. Men jag måste skärpa mig med mina pengar iallafall. Kanske inte blir så mycket mer kul den här månaden! Lär hålla i dom starkt. Vet inte ens om jag klarar mig. Man kanske måste be mamma och pappa om ett bidrag. Haha. Fast det är inte så roligt egentligen. Mer sorgligt att man måste be mamma och pappa om pengar. Men det är väl därför man har dom, för att få hjälp när man behöver och för att dom är dom bästa man kan få tag på..

Men iallafall. Skärpning på mig!

Min första nyktra helg på lääääänge!

Och det känns skönt! I går var det jobb fram till 21 sen var det bara hem och plocka i kartongerna :) Häärligt det. Och upp i morse för att fortsätta. Nu är möblerna i hopskruvade och tvbänken håller på att torka. Skulle egentligen måla ett till lager men det får bli i morgon. Har kommit en bra bit på väg nu faktiskt och det känns så jävla skönt att trivas :) Ska börja göra oss klara nu för att bege oss till Gävle och Joe Labero. Ska bli så roligt men Mathias är sjuk men det får gå ändå.


Jobb

I dag är det dags för jobb. Känner då inte alls för det för jag har värsta migränen. Skitdrygt. Men det är väl bara pallra sig dit och köra 9 timmar på möbler. Wellwell.
I dag ska vardagsrummet bli klart!!!!! Jag tänkte ta hem banankartonger och lägga ner lite saker i förrådet. Ganska mycket saker. :)
Skönt när bokhyllorna blir klar då är det bara ta in dom och få det klart :) iiiiiiih. Vill ha det klart nu och det är NU.
Hoppas att allt är klart när jag kommer hem så det är bara att fortsätta :) Mathias ska köra en sväng till med rollern på hyllorna :) Kommer upp bilder på bilddagboken sen!

Nu ska jag sminka mig sen blir det off till worket

Göra om bloggen!!!!!

Jag tänkte dona lite i bloggen och tryckte i något helt fel också helt plötsligt hade jag den där fula designen. Ser ut som skit. Ska be Helene. Vill bara ha den jävligt enkel. Svart med mitt namn i skrivstil :) Enkelt och fint

Ooooh. Vårat vardagsrum kommer bli sååååå fint. byrån har vi fått i hop och bokhyllorna ska målas igen, i morgon kommer allt bli klart hoppas jag. Sen är jag nöjd iallafall :) Allt ser sjukt mycket fräschare ut med vitt i stället för svartbrun. Mathias har blivit sjuk han har feber. Känns som det håller på att komma ikapp mig IGEN också. Men jag vet varför. Helgerna består av alkohol, krogbesök och 5 timmar sömn per natt och sen är kosten inte så jävla perfekt heller :) Haha. Men man kan säga så här. Jag har haft hemskt roligt dessa helger med mina Keepers. Kanske måste börja leva sundare iallafall med alkoholen. Alldeles för mycket nu det senaste året. och det börjar komma i kapp.

I morgon ska jag jobba 12-21 på möbler. Sa tidigare att jag inte ville jobba där något mer men jag kan inte säga nej plus att det känns bättre. Jag vet inte.

Valbo och Ikea

Ska in till Ikea i dag och köpa på oss lite nytt :) Härligt det. Ska åka nu snart

Tränat och utgång

Har tränat idag och snart ska vi ner på Kharma :) Quiz :) Jag och Keeperna har ett lag  Haha :)

Jaja men i morgon är det fullspäckad dag. Ska fixa möblerna och sen ska jag fixa papprerna.

Arbetslös men orkar inte göra något...

Jag har massvis jag skulle behöva göra men jag orkar inte. Jag skulle behöva tvätta fönstrerna. Dom är sjukt skitiga men det orkar jag inte. Iallafall inte än på dagen. Lägga in bilder från 2 veckor sedan men det har inte heller blivit av. Ojoj. Men nu ska jag ta tag i det där. För det första ska jag gå ner på Beckers färghandeln och köpa spray färg och jävligt fint sandpapper och börja sandpappra av möblerna så vi kan börja spraya dom kanske i dag eller i morgon :)

Undrar när vi ska köpa den där byrån. Mathias får ju lön i morgon så :D Haha. Jag kanske tycker att vi ska ta bort barbordet ändå. För jag kan ju sitta i köket och skriva :) Haha. Min favvoplats nu för tiden :) Just det jag ska lacka köksbordet också! Det ska jag göra nu!

Skriver säkert mer sen! Jag ska träna i kväll okså :)

Jävligt hurtig

har jag vart idag, och riktigt onyttig dag. Haha. Var till Valbo med Angie och käkade på Ikea Kottletrad med massa bea och pommes sen tog vi en kladdkaksbit med grädde. Sen handlade jag massa nytt till vårat kök. Är såå nöjd med köket nu så jag vill vara där hela tiden. Nu är det bara vardagsrummet kvar innan jag kommer bli nöjd med hela lägenheten. Vi ska spraya om våra LACK möbler från Ikea. Läste på olika forum att det var den bästa lösningen. Så trött på det svartbruna för dammar man på morgonen så syns dammet på kvällen samma dag. Så tråkigt för jag tycker det är så snyggt. Vi ska spraya dom vita så blir det ljusare i rummet också. Sen ska vi ta bort den stora hyllan och köpa en 6 lådors byrå i MALM serien från Ikea och ha dvdfilmerna i och lite mer förvaring för pärmar och böcker. Sen ska vi ta bort barbordet tycker Mathias men det får vi bli två om. Skulle vilja ha det så för att ha nån plats att ha datorn och man kan sitta och skriva någonstans.

Just det var ute och en bra bit med Helene också. Var förbi Angelica och hämtade vaxoljan till bordet. Då bjöd hon på hallon/blåbärs paj.

Nu ska jag duscha lite sen blir det sängen. Har lite sömn att ta igen. Haha

Valbo

Jag och sirran ska till Valbo idag, vi ska åka snart :) Ska dra på mig lite smink så ska vi dra sen tror jag :) Inget intyg idag heller men jag hoppas få det i morgon!!!

Ett skönt slut på denna helg...

... kan jag tala om att jag har haft, fyllde badkaret med vaaaaaarmt vaaaarmt vatten och la mig ner körde i lite hårinpackning samtidigt som jag peelade ansiktet och bara njöt. Varit en slitsam söndag/måndag. Nu känner jag mig nästan som en ny människa och allt känns kanon. Ska ner på stan i morgon och visa arbetsförmedlingen mitt arbetsgivarintyg om det har kommit samtidigt ska jag lämna in en jobbansökan på en butik. Innan det ska jag skriva ut ansökninspapperen som jag ska lämna in. Vore ju ett plus :) Haha.

Sammanfatta helgen med ett ord: Skitkul, och det bästa är att jag får dela det med mina keepers :)

En erfarenhet rikare...

... efter denna helg iallafall :) Haha. Fredags började med mys med keepers, vi kikade 21 och åt tacos :) Lördagen jobbade jag också var vi ut på Lobby och kollade på EMD. Varför ska dom ha så hög volym. Man får ju ont i huvudet och blir helt trött i huvudet. Vi ringde mamma vid kvart i 2 och var hemma vid tio över 2. Gick och la oss och vaknade riiktigt sliten, keepersna åkte till worket och jag låg hemma sjukt bakis och gick hem till mamma och duschade, jag tycker att man inte blir riktigt ren när man duschar sittandes i badkaret. Iallafall så fixade vi och donade i köket så nu har vi riktigt fint och jag är sjuukt nöjd, ska köpa en ny fin kökslampa bara :)


Söndagen riktigt sliten var vi hem till papi som fyller år idag grattis till han. Smällde i oss tårta och någon kaka. Klockan blev sex och vi skulle få åka med någon till Årsunda. Hade inte en aning om vilken han eller hon var men det gick bra. hamnade på en mc fest och hade en helt galen kväll. Sov i en stuga på standbaden somnade vid 6 tiden och blev väckt klocan 11. Ringde återigen min mamma och hon hämtade oss i årsunda. på väg hem så ser vi en Berguv sitta på väggrenen och bara sitter där vi vände och satt och kollade på den. skiitisöt var den ju. men vi ringde polisen och djurskyddsföreningen. sen åkte vi. Angelica skulle bli uppringd av dom sen. vi tror att den var skadad.

och jääääävla a-kassan. orkar inte förklara allt men iallafall har jag ordnat upp det var ner på arbetsförmedlingen och allt blev ordnat. skönt inte har jag fått mitt arbetsgivarintyg heller men jag ringde idag och jag får det i morgon sa damen i telefonen. Men det kan komma på onsdag också. sen ska jag ner och visa upp det på ams sen ska jag skicka in det till a-kassan. så blir allt klart hoppas jag!!!!!!


detta blev ett lååång inlägg. men hoppas ni har haft en lika bra helg som mig


Riktig huvudvärk

Fy fan vilken huvudvärk jag har haft idag. Ooooh. Inte nådigt. Kom hem 2.20 i natt kanske. Kikade inte så mycket på emd men lite gran iallafall fick något bra kort som jag lägger upp på bilddagboken sen :)
I kväll blir det fest på vischan :) hahahah

Riktig huvudvärk

Fy fan vilken huvudvärk jag har haft idag. Ooooh. Inte nådigt. Kom hem 2.20 i natt kanske. Kikade inte så mycket på emd men lite gran iallafall fick något bra kort som jag lägger upp på bilddagboken sen :)
I kväll blir det fest på vischan :) hahahah

Klar sitter jag här...

... och bara väntar på att åka ner till sirran och börja på förkepan :) Well well nu ska jag fixa det sista!

EMD ska vi på i kväll som hela andra Sandviken  :)

Work work

Ja idag är det jobb som gäller. Sen blir det utgång. Ja men som sagt innan det är det ju jobb som gäller. Ska vara  på möbler :) Alltid roligt tycker jag faktiskt :) Jaja nu ska jag göra det sista innan det är dags att dra

Hemma från jobbet

och maten står klar på bordet nu ärdet bara sändy som saknas :) hon kommer väl snart :) I morgon är det feeeest :) sjukt taggad. ska ner till angie på förkepa sen är det EMD på lobby som gäller :) Lär handla mitt dricka också! ELler det ska någon annan få göra :)

vi ska se lilla jönson ligan

En ny dag med jobb

i dag är det kassa dag vilket suger riktigt hårt. fyyy. Man blir helt slut i huvudet efter en dag i kassan. tur att jag ska ha en mysig filmkväll med mina keepers i kväll :) laga lite god mat och kika fiiillm. :)
Ska dra mig mot jobbet snart ska bara hämta en grej på coop extra först! och det skajag göra nu!

hörs då

Yeah McCoy!

Det är det bästa som finns. Serien Las Vegas är det bästa som någonsin har gjorts. Man får tiden att drömma sig bort till Kasionas stat och bara önska att man levde varje dag som en fest! Och det bästa med serien är ju Mr. Danny "head of security" McCoy, Ooooooh. Säger det! Det är nog det läckraste som någonsin har gått i ett par skor.
Det som är så synd när programmet är slut är när man inser att det aldrig kommer bli han och jag och man aldrig kommer få ha drömjobbet som Mary Connell har. Hon får planera bröllop och fixa servicen för Whalesen. Fifan. Fifan!

Tyvärr så alla säsonger slut som jag har hemma så jag måste helt enkelt lämna tillbaka dom till Angie.

Göra något av mitt liv????

Jag vill göra något av mitt liv. Jag vill varken jobba eller bo i detta land. Jag vill härifrån omedelbart, det enda bra med Sverige det är väl gratis sjukvård och gratis tandläkare till 20 också sommrarna. Visst det är det enda jag gillar med detta land och jag får inte glömma: man kan dricka vattnet direkt ur kran. Sen kan jag skita i resten, och säger man så här så finns det ett speciellt land jag hellre skulle vilja bo i som har sommar året runt i vissa stater. Där vill jag bo. Där vill jag jobba. Där skulle jag vilja plugga. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra men inte i detta land. Önskade jag kunde ta mig härifrån. Jag vill och kan men frågan är ju om jag verkligen kan åka i från allt här hemma.

Jag hade mina planer att åka västerut men dom gick i kras. Jag har tänkt en massa på att verkligen åka i väg och vara borta. Jag vill ha bevis på att det finns bättre än det här. Men jag vet att det finns bättre än det här. Mina tankar är så jävla splittrade för kan man inte få ett jobb här så vet jag inte om man kan på ett jobb i staterna heller. Önskar jag hade någon som sa åt mig att så här ska du göra så här blir du lycklig Mikaela. Följ vartenda råd jag ger dig så kommer du bli nöjd.

Nu ska jag låta min hjärna ruttna i alla tankar jag tänker. Hej då

Badmintonträning och Idol

I dag har jag vart på badmintonträning och spelat med Sandra :) Roligt att se hur hon kämpar så jävla mycket :) Men Idol är ju ett jävla skämt. Kan folk inse att dom är kass. Jag lär säga att jag inte är särskillt duktig men jag skulle aldrig ställa upp. Haha vilket skämt. Vad är det för solk med då?
Hahahahahha. Meeeen gud. Man skäääms så mycket när man kollar.

I morgon är det jobb 11-19  på möbler som gäller. Blandade känslor

Inget speciellt planerat

förutom att Sändy kommer hit efter jobbet och sen ska vi ner och spela lite badminton. Ska försöka få tag på Helene också :) Höra om hon är sugen på lite spel :) Men till dess ska jag försöka städa reda på alla saker som ligger här och där. Riktigt tråkigt. Fick precis svar av helle. hon jobbade till kvart över 8 så det blir bara jag och sändy. Det blir ju fler dagar :)

Jaja nu ska jag ta tag i skiten som ligger här.

Låtit det sjunka in...

... lite faktiskt men det känns fortfarande förjävliga tråkigt. Som jag har ställt upp och stannat kvar längre fast jag inte ens har kunnat eller velat. När man vill ha något tillbaka så är det inte mycket. Snarare ingenting. Han sa det att det finns ju vakanta tider att få. Självklart tog jag dom 2 stycken på möbler. Lustigt faktiskt. Men nu i efterhand skulle jag ha tackat nej. Vill inte ens jobba där om det inte är något som stannar kvar. Jag vill ha en fast inkomst per månad. Jag vill ha 4 veckors semester på sommrarna och jag vill ha helgerna lediga. Mycket man vill ha men så lite man kan få.

Jaja känner mig fortfarande skituttrökad och besviken. Men det finns inte ens något att göra åt så det är bara ta det som en kvinna och inse. Så är det. Tyvärr.

Är jag helt oduglig?

det är en bra fråga det?! Min chef ringde mig precis och berättade då för mig att jag inte hade fått tjänsten på möbler. Kan man inte ens få en tjänst på ett jobb man redan jobbar extra på så borde man vara helt oduglig. Känns ju skönt att veta varför man inte får ett jobb man söker.

Känns jävligt trökigt och tungt just nu.

FANFANFANFANFANFANFANFANFNAFNA

Var ett tag sen jag skrev...

... i bloggen. Men nu skirver jag iallafall :) I går var de en ganska seg dag.Helene kom hit och vi var ut och gick en ganska lång sväng. Var ner på stan en sväng och var in på Apoteket och köpte brun utan sol :) Aco's. Den är jättebra :) Men först hittade jag den inte, den fanns på sektionen för män? Jaja men iallafall så har jag haft på mig nu :) SKa låta den sjunka in sen ska jag dra på mig lite till :) Känns konsitgt att inte sola solarium det var så självklart förut.

Mathias har förmiddag så han kommer väl om någon timme. Men i morse hade jag en riktigt bra start på dagen. Jag ligger och sover. Helt plötsligt så ringer det på dörren. Aaa visst tänkte jag! Men jag öppnar väl då. Tar täcket runt om mig och öpnnar dörren. Där står det 1 man och en kille som ska mäta fukten i vårat badrum. Åhh jag orkar inte tänkte jag! Helt sliten och nyvaken. Fy fan. Allt sånt ska hända mig. Åååååååh.

Ska försöka pallra mig ner på onsdag och träna lite :) Vore sjukt roligt faktiskt :)


JAG VILL UTOMLANDS OCH DET MED OMEDELBAR VÄRKAN!

Jobb och massa jobb

Blev en kvar timme till eftersom chefen inte tänkt till på schemat. Men synd att man blir tagen för given bara! Hade jättegärna stannat om dom bad mig snällt men tar man mig för givet blir det inte så jävla kul heller.
Frågade en anställd på möbler idag om hur många som hade sökt på möbler. Och svaret var EN. Jo en. Och jag hade sökt. Det betyder ju att jag var den ENDA som sökte. Men har jag fått den? Det var inte klart än!? Kan det bli klarare än så`?  Fan va enkelt. En sökande på En tjänst. You do the math?! Jaja men det var inte klart än iallafall. Och det suger.

Ge mig ett svar nu. Men helst i går.

I kväll blir det mys med tjejerna med trubadur och hela kittet :)

Hatar internet

för att det jämt ska störa med mig. Gah.
I kväll blir det bio med keepersändy. wellwell

Wanted...

... ska jag och Sändybändy se på bio i morgon klocka 21 :) Ska ta bussen till henne innan kan vi mysa lite och käka lite innan kanske :) Snart kommer Mathias hem!

Ständig huvudvärk...

... börjar jag bli riktig trött på. Somnar med huvudvärk, vaknar och har huvudvärk sen går dagen och huvudvärken kommer och går. Så tråkigt. Usch usch.
I morgon blir det bio med KeeperSändy vi ska se Wanted :) Med Angelina Jolie :) In Gefle. Ska ta 18.45 bussen för Sändy slutar 19.10 eller något sånt därnt.

Kan jag bara få ett svar angående vikariatet på möbler. Vill ha det nu. Svaret alltså. Eller ja vikariatet också! Skulle vara så jääävla härligt om jag kunde få det. Jaja ni får väl reda på det när jag får. Bara be till jobbgudarna och tyvärr heter ju dom chefer. Böna och be kommer jag då inte göra. Men jag sa att jag skulle tyvka att det var väldigt roligt till byggchefen och eftersom möbler tillhör bygg så.

Hatar att inte ha ett jobb så jävla drygt. Jaja nu har jag en tvkväll på kanal 5 nu Vänner, 20.00 Roomservice klassiker, 21.00 vem kan slå filip oh fredrik. Sen är det sängdags för min del. Känner mig som en kärring. Men men.

En dag på möbler

Vart på möbler idag, skruvade i hop ett bord och 4 skinnklädda stolar :) Jättefina :) Det har tagit i princip hela dagen. Sen slutade jag 21 och då var det raka vägen hem. Kikar på American Pie. :) Rolig.

Har tänkt på det här länge nu. Och jag har bestämt mig för att sluta sola solarium. Alltså det är helt sjukt vad det gör med ens hud. Fördelarna är ju att det är riktigt härligt att ligga där. Man slipper allt kladd med Brun utan sol eller sånna saker. Man kan sola en gång i veckan ca 20 minuter. Men huden föråldras något så enormt. Ser hellre fresch ut när jag är 40 än nu. Faktiskt. Men brun utan sol iallafall :) Det ska jag börja köra med. Fördelarna med det är ju att det inte är skadligt för huden. Man kan bli lite småorange men jag vet en som funkar bra som jag använde förut. Och det är ACO's egna. Så den ska jag ner och köpa i morgon. Synd att det ät sånt kladd med det. Men det är värt det. Hellre fresch nu och sen än bara nu.

En ny dag

En dag till har gått och jag har inte gjort mer än att tvätta lite, gjort lite mat med Angie. Vart och hämtat våra biljetter till Joe Labero. Den 27e ska vi på han i Geeefle. I morgon är det dags för jobb igen. 12-21 på möbler.
Fortfarnde huvudvärk och ont i nacken. Får alltid ont i nacken mot kvällarna. SKitont. Tänkte ta mig en kvällsmacka snart. eller oss kanske jag ska säga. Miss Helene är här. KIkar på Las Vegas :) Ska skjutsa hem henne sen och efter det blir det  ett baaaad. ELler om jag gör det i morgon innan worket.

Jaja... Mitt huvud bankar.

Jobbig situation...

... sitter i soffan och har precis ätit och tallrikarna står kvar på bordet i köket och massa disk. Har fortfarande på mig jobbtröjan med namnskylten på. Bytt om til mjukisar och ser riktigt sliten och trött ut. Sitter och kollar på tv Christine på kanal 5.

Knackknack. Det knackar på våran dörr. Kikar i kikhålet där står en ganska ung kille i 25 årsåldern. Öppnar och han presenterar sig från att vara från bokförlaget Bermarks. Jag prenumerar på deras årsbok AHA. Där stod han. Ser ganska bra ut faktiskt och jag ser ut som en sliten jävla kärring. Plus att mina mysiga kattungar har rivit omkring så mattorna ligger huller om buller. Sängen är obäddad och som sagt maaaassa disk på köksbordet. Plus att mina missar som börjar bli könsmogna vars piss luktar så jävla illa. Kunde inte bli värre tyckte jag. Han hade ett paketerbjudande om några uppslagsverk och man skulle få en kartbok och en 1000 frågor och svar bok. Men tackade nej men var intressrad av kartboken. För jag har ju alltid varit intresserad av geografi. Stackars kille som fick kliva in i en svinstia. Haha men jag tror jag kände det var jobbigare än vad han tyckte. Usch. Nu ska jag alltid ha fint hemma utifall någon sån där kommer. Hahaha. nej fy

YeahYeah

Dagen har spenderats på möbelavdelningen, ska jobba där på onsdag också :) Nu är det bara hoppas hoppas och hoppas!!!!! I helgen ska jag vara på byggen!
Nu ska jag diska lite sen ska jag se Vem kan slå Filip och Fredrik. Sen ska jag se kristallen :)

Orkar inte skriva mer nu

Trååååkigt

var jävligt taggat i går, men en annan fick en jävla huvudvärk så jag åkte hem. riktigt tråkigt lär jag säga. men det var det enda att göra. hade fortfarande ont när jag vaknade. Men det har gått över nu. Håller på att städa lite nu. Mathias ska ha fest i kväll :) Han ska ut. Haha det är första gången sen april an går ut tror jag! :) Haha.
Ska städa klart sen ska jag ta mig ett bad :) Med lite hårinpackning och sånna sköna grejjer :)


Hörs då

Just dance

sitter och taggar upp mig ännu mer för i kväll. Just dance är den bästa låt just nu tycker jag och det ör precis vad vi ska göra i kväll, jag och damerna :) SJukt taggad, jag ska iallafall färga håret nu. Slipper man se ut som en flottkopp.

Haha i går var skönast.

Jag: Hon ser ut som den här skådespelerskan.
Sandra: Ja jag vet inte vem det är men jag tycker hon ser lite manhaftig ut jag.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA

Klart med Arbetsförmedlingen

Var ner till ams, var inne där i 2 minuter sen var det klar :) Lite härlit. Sen blev det raka vägen till Angie och Patty. Sen kilade jag och sirran ner på stan och kikade. Handlade en tröja, ögonfransar, shampo, balsam och en ny pincett :) Behövligt. Ser ut som buskar ovranför ögone snart.

Chefen ringde in mig på söndag och måndag. Najs. Möbler på måndag iallafall :) Trevligt :) Hoppas och ber till gudana nu!

SÅ ledsen...

.. i går på jobbet kände jag att jag bet på något hårt. tänkte inte mer på det. Märkte till min förtvivlan när jag skulle se om jga hade något mellan tänderna att min diamant på tanden har lossnat. Buuhuuu. Fan vad ledsen jag är. Måste fixa till det. Undrar om jag ska ringa tandis senare idag. Det är bara metallplattan kvar som är ganska vass. Ser skitfult ut med en svart platta på tanden, jag vill ju ha en sån men det blir en annan tand om jag ska ha dit en ny. Det blir en till tand in.
Nu väntar jag på mamma sen ska jag ner till arbetsförmedlingen och dona med dom. Fy

Mina missar är det bästa som finns i heeela världen!

Gissa vem som börjar bli sjuk.. igen?

Jo men det skulle kunna vara jag det. Känner mig tung i huvudet tjock i näsan. När vi var och handlade igår så köpte jag A,B,C,D och E vitaminer. Måste ta nå rassel med mitt imunförsvar. Blir sjuk för ingenting. I dag ska jag ner på arbetsförmedlingen. Också ska jag ringa löner inne i gävle för att få ett arbetsgivarintyg. Ska ner och kika på staaaden också. Undrar om det är någon som vill göra mig sällskap? Ska ringa till sirran :) Om hon är sugen.

Jaja nu ska jag sätta lite fart..

Ännu en dag avklarad

dagarna går så sjukt fort alltså. Redan september och snart kommer snön. Utång på fredags ryktas det om :) Och försnurran blir väl hos mig :) Naaajs det. Jaja. Dagen har gått hyffsat fort, kom hem och städade undan en massa. Mathias kom hem och vi kikade Idol sen åkte vi och handlade :) I morgon tänkte jag ner och besöka staden lite :) KIka lite höstskor och nån mysig tröja :) Kanske byxor också! :)

Jaja nu ska jag ägna mig åt karln.

Uppringd och uppväckt

Min telefon ringde alldeles för tidigti morse. Klockan stod på halv 10 när min kära chef ringer och frågar om jag kan jobba idag och i morgon. SJÄLVFALLET. Åkte dit till 11 och slutade 18 på byggen, i morgon är det 9-18 på hesgeråd.
vilken dag. åkte till hofors och tränade direkt efter jobbet och kom hem vid 21 tiden. min kära mami gjorde matlådor åt oss på begäran från mig. Stuvade makaroner och falukorv. har aldrig gillat det men man kan ju ha ändrat sig. jag tyckte inte om kålpudding jag heller innan mathias fick en matlåda från mormor och jag smakade, helt okej. så vem vet jag kanske gillar stuvade makkisar :)

i morgon kommer helle hem, eller hon åker från turkey i morgon rättare sagt. Men kommer hem på tors, men då skulle hon till jämtland så...

nu ska jag duscha inna det blir fööör sent

Massa strunt

med att vara arbetslös, men jag får stämpla tydligen. Ska bara skaffa mig ett arbetsguvarintyg så jag kan skicka in till a-kassan med kassakorten, samt ska jag ner till ams och visa mina betyg. varför det ska vara nödvändit vet jag då inte.
kikade på tv i går och något med Joe Labero och tänkte guuud va kul att kolla på han, så jag gick in på ticnet och kikade. då ska han uppträda i gävle den 27 sept. ringde angelica och frågade om dom ville följa med för det skulle vara riktigt roligt att se han trolla :)

jaja nu ska jag dona vidare.

RSS 2.0