lördag - chaffis

i kväll blir man chafför också, en annan har ju inte råd att gå ut själv så det blev en hemma kväll i dag. Med denise :))
kul med sällis :)

har skjutsat andreas nu till Lobby och sen ska jag hämta Sandra A vid lobby kl 2 sen bär det av till gävle och tur att jag har denise med mig som sällis hem :) sjukt trökigt att åka själv...

men vi har iallafall kikat på en film nu och det var Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö.. den sög : har sett den kanske 2 gågnger tidigare men det fick blir den för denise vela se den...

tackar för mig....

vill ha en sån!!!

COOOOooooooop

Jag har vart på coop sen 9 i morse nu tilll 17..
får se vad det blir i kväll..

Mars 29 - Grattis Sandra

I dag är det lööördag!

Känns som att det finns inte något annat ätt göra idag än att sitta hemma och kika på film eller nått.
Var prat om att gå ut i kväll, var in på internetbanken nu och ser att jag har ca 100 kronor på mitt konto.
HEJDÅ utekväll.
PISS, så jävla trökigt att inte ha några pengar, jag har alltid vart en sån som Allllltid har pengar men nu när man bor själv och inte fick någon lön nu i mars så finns det inte mycket att göra.

Men i april blir det någon mer slant men ska först betala de räkningar jag har vilket är 2 styckna. Får bort dom från världen. Sen blir det till att spara lite för vi ska ju på klassresa i slutet av april. så det går det lite pengar där också men det ska bli kul, myyycket kul.

Det gick bra att sova själv, somnade på eeeen gång. trött som tusan. Vaknade ca 2 minuter före klockan i morse och det är såååå drygt. Men jag snoosade 10 minuter, också ska jag ta mig en macka då ser jag att Mathias har glömt att stänga påsen ordentligt så vissa av mackorna var hårda i kanten. UUUscchh. Men det var bara är skära bort.


Vill ha nu!!!

Mars 28

Har haft en ganska dryg dag på jobbet. USCH. Riktigt drygt har det vart, men i morgon blir det iallafall 2 timmar tidigare än i dag. Slutar 17 i morgon :) Det är naajs..
Lär säga att det var lite skoj att åka till jobbet i morse :) Det känns så overkligt på nå sätt :) Pappas bil är lite ovan för mig men det kommer snart. så van med mammas..
tiden efter jobbet har gått så jävla fort nu.. guuud.
klockan är redan halv 11 och kul att mathias har natthelg. USCH. vill ju inte sova själv... men det är som det är.

har funderingar jag och han :) det vore ju så jäääkla härligt. Vi får fundera ett tag till innan vi bestämmer oss för eftersom båda vill så gärna ha en så det kanske det blir så :) kanske inte om det blir nu men iallafall om ett halvår. högst!!!!!

nu tror säkert alla att det är bebisar jag pratar om det kan ju försäkra om att så är inte fallet. så ni behöver inte tro det :)

kom hem runt 3 i natt, hämtade helle i gävle :) också skujtsade jag hem sandra och hennes väl tim hem till honom :) det var skoj också skjutsade jag hem sandra a på vägen :) vi stannade också i hagaström och tog en korv. hahahahaha. det var gott :)

har vart ner och solat nu på kvällningen blev en lååång en. 24 minuter. det brände på bra och det var sååååå härligt. :) nu tycker jag att sommaren får komma. kanske NUUUUU.
I morgon ska vi ställa om klockan :) så det får man absolut inte glömma :)

Mars 27

Ja vad kan man säga om dagen så långt. Perfekt.
Har vart och handlat med Angelica självklart så körde jag :) haha gu va vilken känsla att sätta sig i bilen, det var riktigt härligt.
Ska hämta Sandra A snart sen blir det lite film kanske :) Kul. Har fått lite räkningar men jag är tvungen att låna en femhundring av Mathias till räkningen, får pengar den sista och räkningen ska vara betald den näst sista. KUK.

Men det går ju bra att fixa det så här också! :)
Jobb 9-19 i morgon :) Naaaajs. Tar bilen själv :) haha det ska bli riktigt kul faktiskt :)
På lördaf börjar Las Vegas igen kl 20.00 på kanal 5. LOVE IT

Fan vad jag känner mig nöjd alltså.. :) Det bästa som kunde hända faktiskt.

KÖRKORT!!!!!!!!!!

Fick jag i dag :) Och det kännns så jävla bra lär jag säga.
Fick följa skyltarna mot Gävle och sen motorväg mot Gävler sen fick svänga av mot Sandviken igen, Sen landsväg mot Högbo men innan det åkte jag in i Västanbyn och sånt. Sen fick jag åka ut på landsvägen igen och vända någonsans sen fick jag åka mot Sandviken igen. In i stan sen vidare mot Barrsätra fick åka runt där lite sen tillbaka till Vägvärket och där sa han: Ja det där var inga problem så du får ett körkort idag!

TACKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kan knappt tro att det är sant. Ska tll Gävle i kväll och hämta Helle :) Kanske nån til jag vet inte men det blir kul :) Men innan det ska jag hämta Sandra A vid prix och träffa henne lite :)


Tack och hej


Mars 27

i dag är det torsdag, och vi ska hem till emma och fika :) det ska bli trevligt. tänkte ju ringa körskolan nu men dom öppnar kontoret kl 10. Synd det..
i morgon är det dags för jobb igen :) kulkul.
:)

i kväll kanske man ska ner å träna :)

efter en lååång arbetsdag

har jag kommit hem och tagit mig ett bad :)

Ska snart sova, ledig i morgon :) sköööööönt... :)

jag orkar inte skriva nå mer.
Ska slå en pling till körskolan i morgon :)

Mars 26

Onsdag idag.
SKa jobba klockan 15 till 20 :) Sen blir det köra lite...
skriver mer i kväll after woooooork :)

En hård dag på jobbet

det har vart en ganska hård dag på jobbet. Löning och allt. Men det gick bra. Ska jobba i morgon också börjar kl 15. Tror jag, men ska ringa in och höra i morgon tänkte jag :) Utifall man har kikat fel, och mina schema papper är helt borta. Vet inte vart dom kan ha tagit vägen heller. Ska leta lite till...
Lilla uppköningen gick kanon i morse. Det var nästan ingenting han hade att rätta till, endast att jag kopplade lite för ofta och att jag skulle accelera hårdare och gå igenom säkerthetskontrollerna lite mer :) Och det ska jag absolut göra :)
Tänkte ta mig ett bad nu sen blir det sängen...

Mars 25

Ja vad kan man skriva en dag som denna. Lite halvsoligt ute också lite snö..
Körskolan kl. 14.00
Sen jobb kl 16-21 :) Money...

skriver mer i kväll eller nått :)

våfflor

har vi ätit nu på kvällningen :)

var ute och gick med denise uppe i högbo men det var så jävla mycket snö så vi sket i det och gick hem till sandviken.. så det var en bit vi gick iallafall :) heela vägen från högbo hem :)
lilla uppkörningen i morgon, det mååååste gå bra!!!!!!!!!!!!! så är riktiga om någon eller några dagar iiiiiiih

Mars 24

Påååsklov gu va härligt det är.. :)
Mathias har förmiddag så han åkte tidigt i morse. Han kommer väl om några timmar :) Medans tänkte jag plocka lite gran :) Hade bingolotto kväll här i går :) Naaajs.. Vann ju 200 spän jag å Mathias så det var roligt.
Ska ut och köra med mami dag. Tänkte gå igenom allt så det går bra på lilla uppkörningen i morgon för jag vill verkligen inte ta fler lektioner för det första så är det så jävla dyrt och för det andra så behöver jag inte fler. Dom pressar en på pengar bara! Jävlarna.
Uppkörningen är ganska snart också. Men det säger jag inte när :) Det får ni sökert läsa om. Fast dom flesta vet :)
Nu är påsken över också :) Sista lovet innan studenten :) Sista lovet i säkert hela mitt liv...

Tack för mig

Bingolotto

Spelade vi här idag :) Både jag och Mathias vann 100 spänn :) kulkul det..
tänkte såhär idag, åååh va drygt med skola men en annnan har ju påsklov ;)
naaajs..

men ska jobba tisdag, onsdag, fredag och lördag! Så det blir pengar i april också :) det tackar man inte nej till :)

SOOOOOOOOON

Mars 23

Söndag....

Har sagt hela veckan att jag inte skulle gå ut och att jag inte var så sugen. Plus att det har jag inte pengarna till heller.
Men som man säger blir det ju aldrig.
Det blev lobby i går. Om jag hade vetat att det skulle nå band dit så hade jag stannat hemma. Det var inge roligt. Men jag träffade lite folk och det var roligt :)
Men nu blir det lugnt ett tag framöver också ser jag fram emot mycket saker :)
Bland annat studenten som är väldigt snart :) Också något speciellt :)

Mars 21 - Långfredagen

I dag är det långfredagen, och jag är ledig :) Det snöar som fan och det är så jävla drygt. Tänkte gå ut och plocka lite påskris köpte fjädrar i går :) Påskpynta lite :)
Mathias jobbar förmiddag ocg sen ska han på hockey i Leksand. Så han kommer lite sent i kväll...

Mars 20

I dag har jag haft en körlektion på motorväg och det gick kanon. På tisdag har jag lilla uppkörningen så då får man se vad man kan och inte kan. Ska ut och träna på allting med mammi.
Jobbet gick bra i går men det var lite drygt att sitta i kassan hela tiden men det är det väl värt när lönen kommer i april :)
Hoppas att någon rolig jobbar idag, så det blir lite guldkant på dagen :)

Skutar 20.30 och då blir det hem och ta  det lugnt, Ledig i morgon och sen jobb på lördag igen :) DUBBELT betalt och det tackar man för.

FIck tider tills nästa vecka också, tisdag, onsdag, fredag och lördag :) Men måste flytta tiden lite på tisdag för att har en körning klockan 14 och det är en dubbel och jag börjar 15 så då måste jag be om att få börja lite senare...

Mars 19

Jag har pratat med körskolan och så där och det verkar ordna upp sig.
Hoppas jag få ha kvar min uppkörningstid!!!! Eftersom den är snart.

Idag ska jag jobba :) 14-21 så det blir lite tider där också och lite pengar :) tacktack!
Mathias ska på hockey så han blir ganska sen i kväll men jag slipper sova själv iallafall :)

Sjääääälv

sitter jag i lägenheten. mathias har natt och det är sååå jävla tråkigt,
Ska sola i morgon innan skolan och det är alltid välkommet :P
ska snacka med körskolan också. lite drygt just nu. körskolan tycker att jag ska ha 6 lektioner till och varken jag eller nån förstår varför när han varje gång säger hur snabbt det går och hur duktig jag är....
ska prata med läraren i morgon... vore tråkigt för jag tänker inte ta fler lektioner, jag har redan haft tolv stycken och då tänker inte dom stå för uppkörningen utan då får jag boka privat.
Hur schysst är det då? När han själv tycker hur duktig jag är. Det tycker inte jag är snällt.

Får se hur det blir för jag kan gå med på 1 dubbellektion till för att köra lite motorväg men det är allt.

Får se vad han säger i morgon!!!!!

Internet

Ääääääntligen har vi fått in internet i lägenheten :) Det känns bra det...
Har varit ute och kört en sväng med mamma och Mathias i dag. Var och handlae lite gran också.
Ska snart göra lite käk sen kommer anderas och det blir film..

Mars 18

Är hemma hos mamma nu, ska hämta mitt smink som jag glömde här senast!

Sen skola

Mars 17

Fortfarande inge internet.
Har vart och träna nu på kvällen och det gick både bra och dåligt.
Soffan är hemma också! Och det blev huuuur bra som helst. Gud va härligt det är att vara hemma.
Ska snart gå hem och ta mig ett bad sen ska jag kika på 100 höjdare :)
I kväll ska jag sova helt själv hemma och det känns så där. Lite ensamt kommer det att vara men det är bara vänja sig.

Mars 16

I dag är det söndag och jag tycker att helgen har gått alldeles för fort.
Var ut i går och hade kul. Var på Lobby träffade någon man kände igen men vi hade roligt.
När jag kommer hem så ser jag Mathias jacka men ingen Mathias. Då visar det sig att han är på efterfest på 6 våningen i samma hus. Haha. Det var lite roligt.
Var ute på en promenad i morse och handlade lite mjölk och juice.

I morgon ska vi hämta soffan. Mathias var alldeles för bakfull för att hämta den i dag. Haha men i morgon så.
Nu är badrummet klart också! Och allt har jag satt upp idag! Badrumsskåpet och alla krokar. Det blev kanon med dom mörkgråa handdukarna med den ljusgråa färgen på väggarna.

Nu  iefterhand blev det bättre än vad jag trodde att det skulle bli! Det såg för mörkt ut i går men nu ser det kanon ut!
Toppentoppen!

Mars 15 igen

Våran soffa har kommit och vi får hämta den i morgon!!! Som vi har längtat.. Guuu va kul det ska bli...
I kväll blir det ferre :) Sjukt taggad!

Mars 15

I dag blir det en sväng till Valbo och sen kanske det blir en tripp på krogen i kväll men jag skulle hemskt gärn vilja se melodifestivalen.
Det visar sig.
Färgade håret svart i går igen. Trivdes inte så bra i det där ljusa men nu trivs jag som fisken i vattnet :)

Hoppas också att det går bra för Saik i dag :) 
 
Mathias och hans pappa håller på att måla badrummet idag! Bättre sent än aldrig :) Men jag tycker att vi skulle valt en ljusare färg... :)

Mars 14

Nu känner jag att jag vill ha internet hemma..
Mathias har eftrmiddag så han kommer ganska sent i kväll.
Är hemma hos mamma nu och ska göra wok :)

Mars 13

Och jag får gå hem till mamma för att skriva i denna blogg. Lite drygt utan internet.
Blir nog att träna i dag
Och Coop ringde i går. :) Tider fick jag!!!

Mars 12

I dag är det onsdag och det är dags för träning i kväll. Mathias har förmiddag och slutar vid 14 men är väl hemma runt 15 han skulle hem å hämta lite saker.
Nu vill jag ha soffan. Omedelbart det är så drygt utan en soffa...
Också vill jag ha internet.

uppdat.

sitter hemma hos mamma nu och har fixat lite. Ska snrt ner och boka tvättid och så. skulle behöva tvätta och på passar fredag kanon!!!
det var allt för denna dag!

Mars 10

Sitter i skolan nu och har lite infolayout. slutar ganska tidigt och då blir det valbo och ska handla en micro och en dammsugare :) drygt att inte ha en dammsugare å få gå å sopa hela tiden. det är drygt.
Åh fan va dåligt med pengar jag har nu. allt bara försvann. får vänta tills nästa studiebidrag och det är så fruktansvärt drygt när jag inte får jobba ett jävla skit också. inte en enda krona får jag den här månaden! men i dag ska jag gå in på coop och charma till mig lite kassatider iallafall. någon helg skulle passa bra. nu ska jag ha löneförhöjning också! :) ett års branchvana nu eftersom jag började jobba i mars förra året :) tackar...

uppdat.

så där ja. nu har vi handlat en micro och en dammsugare :) kanon det, var även in på coop och hörde med tider. vecka 13 när det är påsklov blir det säkert nån dag också i påsk! dom pengarna kommer väldigt lägligt. fan vad jag hatar att inte få några tider. men vi får se hur det blir till sommaren. har sökt på lite affärer här i sandviken och får jag där så blir det inte coop nå mer. då slipper man åka fram och tillbaka. jag har nära hem så det väger över lite. man hoppas att det blir nåt sommarjobb här hemma.

det känns bra

Mars 8

I dag har jag fått upp lite saker i lägenheten, fick över sängen i går :) Sov första natten där i natt :)

I dag blir det fest och sånt :) Det ska bli trevligt :) I morgon ska vi måla badrummet och få fint där. Sen ska vi ordna med allting. :)

Jag älskar dig

Mars 7

I dag är det fredag och min kusin Nicklas blir 28 år idag :) Grattis till honom. Mathias och hans pappa är alldeles snart med sovrummstapeterna :) Gud va fint det blev. Ska snart gå över till oss men ska ta med mig lite täcke och kuddar kanske. Hänga ut på vädring :) Då blir det fräsch :)

Gud va jag har sett fram emot detta! :)

Mars 6

Stockholm idag!

Mars 5

Grattis Jenny på 22 årsdagen :)

I dag ska jag till skolan på första gången på 2 veckor eller nått. :) Har bara Samhällskunskap och sen ska vi fixa projektarbetet :) Ska snart bege mig för vi börjar 9.10 :)
I dag ska vi fixa allt i lägeneheten :) Diska alla glas som Mathias hade med sig i går. Åh va drygt men man kan ju hoppas att han gör det medans jag är i skolan :)

Tack för mig

uppdat. har precis kommit hem från träningen det gick sådär men men. Är ganska klar i lägenheten men vi ska få hem soffan och tapetsera på fredag och då flyttar vi in för då flyttar vi in sängen och allt jag har i sovummet. Det ska bli härligt. Vi ska också måla om i badrummet och köket ska tapetseras om också på fredag. Vi har ordnat med gardiner i dag i vardagsrummet och lite gran i sovrummet men det är bara ta ner när vi ska fixa det på fredag. I morgon ska vi till Stockholm så det blir inge skola för mig.
Jag fick min overall i dag på träningen den satt så bra och var så fin :) Så det var kul. Ska ta mig en dusch och sen ska jag fixa med lite saker i rummet.

Mars 3

I dag är det måndag och det är dagen vi får nyckeln till lägenheten ska åka dit klockan 12 så får jag den då sen är det bara att hugga tag i alla lådor. Fan va tid det kommer ta. Trapp ner, in genom dörr, ut genom dörr och trapp upp. Ska börja måla i dag också! Ska över till Marita och hämta spackel så är det bara att köra sen :) Ska fixa lite rollrar och så också. Sen kanske det blir lite träning sen också! :) Har ju hela dagen i morgon också! Men har nte tränat sen i måndags. Lär fan träna idag!

ud vad jag har längtat till denna dag. Och den är äntligen här :)

Mars 2

Dagen efter och man mår som man förtjänar. Ojoj... men det börjar ordna sig
I morgon kl. 12 hämtar jag nyckeln sen blir det flytta av :)

Mars 1

I dag blir det utgång med fökepa här det ska bli trevligt. Ska snart ner på stan och käka lite med Helle och Sandra :) Sen är det full fart :) Lobby blir det. Tror fan hela Sandviken ska dit, plus att jag pratade med en vän från Hofors som ska dit med ett gäng kompisar. Kommer bli sjukt mycket folk säkert men det är bara skoj, kanske man träffar folk från länge sedan.

På måndag

RSS 2.0