Tisdag

Sista juni är de idag och de är ju  helt sjukt bara de. Hade ju snackat lite om att åka ner till Västerås i helgen, men då har ju karln bokat in annat, en kryssning och de har bara varit lite kallprat, inet direkt planerat men de skulle ju ha vart roligt att åka ner och kika lite :)
Iallafall blir de utgång för oss :) Jag, Hellehelle och Sändypändy ska in till Gävle första krogbesöket på evigheter känns de som. Men de ska bli riktigt roligt och jag om någon är sjukt taggad.

Ska handla lite i morgon inför lördag :) Lite strumpbyxor och sånt därnt praktiskt :)




 


Måndag

Ojvad tiden har sprungit iväg, helt sjukt. Har inte gjort något speciellt. Inget speciellt att skriva om heller...

Tjiingtjing

Ny blogg?

Tröttnat lite smått på min gamla blogg så jag vill göra en ny. Försöker lite själv och så här blev de. Inte så bra. Men jag ska anlita mitt privata proffs Miss Winberg.  Nu tjatar Mathias om datorn. De får se ut så här medans.


Tjiiing


Söndag

I dag drog vi till Ockelbo igen :) Med pappa :) Han ville ha en plånbok så han fick köra :) Vi ville inte köra varken jag eller Mathias. Köpte en sån här grej med små pinnar som man drar upp och ner i huvudet. Sååå jävla skönt och avslappnande. :)

Nu har jag precis duschat efter en timme i Hedåsen, lite trött i kroppen, inge färg fick jag heller, låg där i en timme kanske sen kom de massa moln. :( Ingen peppis idag iallafall :( Men de kommer väl :) Nåsta helg skulle de också bli kanonväder :) Hoppas på de då :) Även att jag har fått blåsor på fötterna av att stranden var så jääävla het :( På högerfoten har jag 4 blåsor. Sån jävla smärta. Härligt att jobba 8 timmar i morgon med foten full av blåsor.

Älskar nör håret är nytvättat och inte har hunnit torka riktigt än :) Underbart.

Maten står i ungen så de blir matlåda i morgon :)

Lördag & Söndag

I går drog vi till Ockelbo vid 17 tiden och åkte hem till Babaks föräldrar, var ett jäkla gäng som grillade och drack massa gott. Gick ner till marknaden vid 23 tiden och åkte karuseller :D Så jävla roligt, bland annat sen sån man sitter i också åker man runt och runt sen skjutsar dom på en så man snurrar samtidigt som man åker runt. Sååå jävla roligt :D Skrattade så jag fick ont i magen :D

Åkte hem ganska tidigt ändå, fick snålåka med Linda och Mange :) Skönt de slapp jag ringa och väcka pappsen :)

Och i dag vill jag lägga mig i solen och bli den där pepparkakan som jag har snackat om tidigare, men de är ju ingen som kan för alla är bräääända. Mathias ser ut som ett stopplyse i anstiktet stackarn. Ska gå och smörja in han med aftersun.

Sen vill jag ha pizza :D

Fredag

Åh jag känner mig helt slut, det varma vädret och långa dagar på jobbet tar ju kål på en, och jag som skulle vart ledig i morgon ska jobba. Magdalena som egentligen skulle ha jobbat har fått en ballongfot och ser ut som en haltis när hon går. Så då fick en annan rycka in, är ju bara fram till klockan 14 men de får gå. Hade ju helst viljat ligga i solen och bli brun som en pepparkaka, men de får bli en annan dag. Invänta semestern, eller kanske till och med Tunisien. Vem vet?

Ja nej nu får vi se vad kvällen kommer att bjuda på!

25/6

Kanske lite mer att skriva om nu :P Soltorka i mitt huvud tidigare idag :) Det är strålande väder och en annan jobbar dagarna ut och dagarna in. Skulle helst vilja ligga och steka i det fina solskenet :) Men jag  har ju  hela sommarn på mig :) Och skulle de skita sig så har jag tunisien på mig att skaffa mig en bränna :P
Nu på eftermiddagen har jag städat en massa, i går kväll sa Mathias: I morgon går jag upp med dig för jag tänkte städa lite innan jag drar till Gävle och skaffar passet :)
Åh skönt tänkte jag. Kommer hem och de ser likadant ut innan jag åkte hemifrån i morse. Då blev jag ledsen, jag som hade hoppats på att komma hem till ett fint nystädat hem. men jag tog saken i egna händer och gjorde de fint :) Gjorde tilochmed lite extra som att rensa i mina lådor och en massa sånt :)

Nu sitter jag här med nytvättat hår och är måttligt trött. Jag känner mig iallafall fräsch i huvudet :)

Nu har Mathias kommit hem och inte sagt ett knyst om hur fint jag har gjort de. De är uppskattning de.

Men skeneet bedrar. Han tog en titt på dammsugaren och sa, Åh har du städat, vad fint du har gjort älsking. Han märkte inte att de var städat han såg bara dammsugaren :P HAHA. Men jag älskar honom ändå min Pärla!

Torsdag

I dag är de torsdag och man kan ju undra vart den här veckan har tagit vägen, i morgon är de fredag, funderar på en bio. men vi har inte riktigt besämt oss än.
Har inget att få ur mig tycker jag så jag kanske uppdaterar lite senare.

Tisdag 23/6

Ska snart bege mig till jobbet för att jobba ett pass :) I dag har jag ingenting inplanerat i min kalender förutom att jag ska försöka få med mig Mathias på en liten promenad efter att jag har slutat. I de fina vädret :)
I går såg jag en älg :D Första gången i mitt vuxna liv som jag har sett en älg. Jag som har tjatat om älgar i flera veckor nu också i går strax efter Forsbacka på väg hem från Gävle så är de en älg som går och travar efter stängslet, men på insidan förstås :) Den var jättesöt, men det var ingen älg med horn, utan de måste ha vart en tjejälg eller en älgbebis :)

Nu ska jag hoppa på cykeln och veva mig ner till Bokhandeln :)

HEJ DÅ

Uppdat.

Nyss hemkommen från jobbet och de var skönt att komma hem :) Ska göra matlåda och sen kanske de blir den där promenaden som jag snackade om tidigare :)  Ta en tripp förbi huset :D Spana in lite :) Hihi :)

Måndag

I dag har jag jobbat till 18, sen drog vi till City Gross vid 19 tiden och handlade en helt vagn full. 5 fullproppade kassar för 900:- riktigt glad blev jag trodde vi skulle hamna på 1100 kanske :) Så de var roligt. Kom hem och började betala räkningar. Också sparde jag undan 3000:- Även att jag betalde ynka 430:- på resan som var kvar :) Så nu är hela betald :) De enda vi behöver göra nu är att åka :) Riktigt sugen på att drai väg nu.

Klockan har dragit i väg jävligt hastigt nu på kvällningen. Ska nog göra mig klar för kojan.

Taaataaaaa

Uppe med tuppen...

... idag känns de som, vaknade vid 9 tiden och gick upp på en gång. Hade inte ro att ligga och dra mig :) Nu sitter jag här :) Jag tror jag ska ta med mig Mathias på en liten promenix i solen :) Det ser helt underbart ute men jag har inte vart ut så jag har inte kännt hur varmt de är ute. Men hoppas hoppas att man kan ha sommarskor och en kofta bara :) Jag har varit en riktig koftmänniska. jag har kofta till allt och jag älskar de. Jag hade säkert 10 styckna olika, men nu vips så hänger de 5 i garderoben. Vart har alla tagit vägen. Angelica har väl 3 hemma hos sig och en har jag supit bort. HAHAHA. Ja nej men dom kan ju inte bara försvinna. Ska nog ta ett försök att åka hem till henne och ta med mig alla hem. Hon ska ju jämt låna för de är så kyligt på kvällarna.. Men aldrig kommer dom tillbaka till rätt adress heller. :P

Jag funderar på att sätta ett tandsmycke på tanden igen :) Det ramlade bort sist och jag hade en ful metallplatta på tanden. men jag vill ha en diamant på :) Men då blir de en tand in. Hade på tanden brevid framtanden, men nu blir de nog en tand in :) På hörntanden :) Minst påfrestning där, när man äter och så. :) Och de kostar inte många kronor. 300:- tror jag att jag gav sist :)

Nej nu vill jag tatuera mig igen :) Men de blir nog till efter sommarn, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag dra ut på de till nästa höst :P Haha..

nej nu ska jag nog försöka väcka karln och sen ska vi promenra i de fina vädret :)

Trött som tusan...

... kan jag tala om att jag är idag. Men ändå ska man sitta uppe till kvart i ett för att kolla klart på Rocky filmerna... Bara för att man är ledig måste man inte stanna uppe halva nätterna. Och man kan ju inte kasta ut folket heller, men man tycker att det borde ringa en liten klocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ingen ide att gå och sova för de kommer aldrig att gå, jag är en sån människa som måste ha helt knäpp tyst. Annars ligger jag och stör mig på vartenda litet ljud. Och med fyra människor i en soffa precis utanför sovrummet gör inte allt enklare heller.

Ja nej man kanske ska göra ett försök att sova för det här går inte... Kommer ju vara soptrött på jobbet om jag inte ska få kunna sova på nätterna....

Om de kunde ringa en klocka någon gång dååååååååå!!!!!!!!! Trött jag blir..


HEJ


Nu passar de va...

... vaaa? Ja nu passar de att komma fram va!!!
Vi har vart upp till Högbo och ätit glass :) Ska nog köpa något att äta lite senare. Kanske Monroes :) Med Angie och Babi :)
Så jävla skönt at vara ledig i dag plus i morgon :) Sen blir de hårdkörning :) Men de gillar jag för veckorna går snabbare och snabbare :) Och de vet ni alla vad innebär :D

20 Juni - Midsommardagen

Dagen efter den efterlängtade midsommaraftonen. Det var en jätterolig fest, mycket folk och härlig stämning. Det blev lite bråk, men det blir det ju alltid. Så det var lite tråkigt.
Har inte en aning när vi kom hem, men de blev tandborstning sen kojan på en gång. Lite pangknack men det går väl över :) Tror de kan vara vätsebrist. Kanske ska hälla i sig lite :)

Jag har ingenting att skriva mer:)

Allt är fixat

.. nu är allt fixat till i kväll, drickat står på kylning, taxinarna är beställda, musiken pumpar, och humöret är på topp. Bra taggad det enda som saknar är Mr. Sunshine. Dom där kransarna tror jag att vi hoppar idag :P Kankse närsta midsommar :) Då kanske de är fest hos oss :P Haha :) Vem vet :)
Ska över till mamma och äta klockan 18, sen ca 19.30 kommer taxin och hämtar upp ett gäng och tar oss till Årsunda :)

I dag har Helene färgat mitt hår :) Nu slipper de se slitet och fett ut, även fast jag precis har duschat. Så blir de ju med svart hos och ljus utväxt. Det ser ut som skit helt enkelt, men nu slipper jag göra de på några veckor :)

Skulle ha fått min lön idag, sa chefen. Tror ni jag har den på kontot? NEJ. Jävligt trött på det här nu. Det är tredje månaden på raken vi inte får lönen som det har blivit sagt. Ska skälla på han på måndag. Så här får de inte  vara.

Torsdag

Ja i dag skulle vi till Gävle, klockan 9, men tiden blev ändrad så vi ska dit till 10 istället :) Sen ska vi in till Valbo och jag ska kika på vitvaror och pris :) Sen ska jag snacka lite med mina gamla kollegor :) Saknar dom kan jag tala om :) Väldigt mycket.
Snackas om att dra kosan till Hofors idag :) Hälsa på family nr 2 :) Men vi får se hur planerna styrs upp :) Lagomt taggad till midsommar iallafall :) Såå jävla taggad :) Jag och Hellehelle har planer att göra midsommarkransar :) Det får vi se hur går, jag har inte en aning om hur man gör :) Men kanske :)

Ja nej kana kunde ju ha sovit en timme extra idag, men icke..


Taattaaa

Onsdag

I dag är de onsdagen och dagen jag har längtat efter i några dagaer och dagen är här. Helt sjuk ju hur fort de har gått :) Men de känns skönt. I morgon ska vi som sagt till Gävle och upptäcka staden i det nyare ljuset :P HAHA. Hellehelle är på väg hit och vi ska ha en liten sleep over :P Tänkte att vi ska kolla på Irene Huss :) Lånade hem 2 filmer av mamma :) Riktigt bra filmerna ju :)

Och i dag fick vi riktigt mycket gjort på jobbet :) Satte upp en ny Filofaxhylla med glashyllor och spottar :) Så jäkla snyggt blev det :) Hann inte riktigt klart i dag, och eftersom en annan är ledig i morgon så blir de nästa vecka :)

Ja nej nu ska jag nog kika runt lite :)

Tjohej

Tisdag

Vart tog måndagen vägen??????? Iallafall var vi på bio i går och den var huuuur bra som helst. Grymt rolig film :) Och det var ju slutet som gjorde allt enligt mig iallafall :)
Det är redan tisdag och de innebär bara idag och i morgon som MikanPikan jobbar :) Sen är damen ledig fram till måndag vecka 26 :) Skrev först vecka 25 men sen insåg jag att vi är inne i vecka 25 NU.... Skönt att tiden går fort iallafall då får vi flytta in i huset fortare och dra till Tunisien fortare :) Och de gillar vi :)

På fredag ska jag införskaffa mig ett gymkort. Hör och häpna allihop. Ett gymkort. På Fitness i Sandviken, ligger 100 meter från jobbet och dit ska jag trava dit 3 gånger i veckan efter jobbet. Lite fåglar har viskat i mitt öra att det är som mest folk vid 18 snåret, men det får jag väl ta helt enkelt, tänker inte pallra mig dit på morgonen för det var en riktigt snuskig dusch där, som jag inte vill sätta tårna i ens. Får man väl forsvamp för resten av livet och de gillar vi inte. Har dock aldrig haft fotsvamp men jag känner helst att det är inget jag vill prova på heller för den delen.

På torsdag ska jag och Hellehelle till Gävle tidigt på morgonen, vi ska utforska staden tänkte vi :) Kanske solen lyser ner på oss. Ett sånt där härligt ljus ni vet :) Helle vet vilket ljus jag pratar om iallafall.

Kanske man ska borsta gaddarna och se till att man ser ut som folk idag :) Slipper kunderna vända i dörren..

Ja men jag skriver nog mer när jag kommer hem från tha wöööörk


Baksmällan

I dag ska jag och karln gå på bio :) Baksmällan ska vi se :) Hellehelle hade sett den i går och den var tydligen helt outstanding :P Ska bli otroligt intressant att se den :) Älskar den sortens filmer :) Innan de ska vi till Citygross och spana :)
Nu är de bara tisdag och onsdag kvar tills jag blir lååååångledig och de gillar jag :)


Och de bästa av allt var ju att det var Mathias som kom med det förslaget :) Och jag blir så glad att han kommer med sånna otroligt mysiga idér :) Det är min älskling de. Passade på att rita en liten bild också :)


Lite gjort :)

I dag har vi fått lite gjort :) Åkte upp till Öb och kollade lite, köpte bland annat en liten linte zinkhink som jag har ha brevid min andra stora zinkhink :) Med penser i :) Också köpte vi flyttkartonger :) Sen åkte vi till Dollarstore och Rusta :) Där köpte vi lite shampo och balsam :) Muggarna på Dollar :) Och lite smått och gott :)
När vi kom hem så packade vi ner all porslin i 2 av flyttkartongerna vi köpte :) Så nu är de nerpackat :) Och nerställt i källaren :)
Och den här helgen har vart en riktigt städhelg känns de som :) I fredags tvättade vi och jag städade i köket :) Sånt där grundligt :) I går så stoppade vi ner alla trådar som hade gått upp i soffan in i soffan igen :) Nu ser den ut som ny :) De gillar vi mycket :) Och i går så städade jag i linneskåpet, vek allt fint och la allt i ordning, sen kände jag att det var dags att rensa i min tros och strumplåda :) Haha. Det var hemskt mycket däri som inte skulle vara där :) Haha. Men nu ligger allt i ordning :) Och det känns så jäkla skönt :) Bara resten av byrålådorna kvar :) Haha där ligger också allt huller om buller. Men det får bli under veckan :) Men de kanske blir under kvällen också :D Hatar oordning det är de värsta jag vet och jag får nästan panik när det ligger i oordning. Och det bästa jag vet är att tänka på vårat hus :) Hur vi ska ha det och jag vet ju exakt vilka tapeter vi ha ska :)

Söndag

Helgen har gått och det är bara söndagen kvar... Som sagt så hatar jag söndagar, usch usch usch. Regnar gör de och jag blir så trött på regn... Det är ju juni!!! Kom igen nu!
I går blev det ganska sent, vi kollade på lite Beckfilmer :) Hoppas på fint den här veckan, blir till att jobba måndag, tisdag och onsdag sen är jag lååångledig :) Så otroligt skönt, bara vara hemma och chilla, sen blir de midsommar och det ska bli sååååå roligt, så jäkla taggad har ju inte festat på flera veckor nu och jag ser fram emot det så sjukt mycket. Bara vädret kan rycka upp sig lite...

Lördag

I dag har jag jobbat, till klockan 14 :) Sen åkte vi till Valbo, tänkte gå in på Plattmetropolen och kolla lite men dom stängde klockan 15 och vi kom dit tio över :P Men vi gick in på Coop och kollade på kyl och frys :) Vi ha ju sett vilka vi vill ha och nu såg vi dom på riktigt då som stod uppställda i butiken. När det blir mer aktuellt så blir de nog dom två :) Separat kyl och frys :) I läcker svart modell, och dom var lite mer matta istället för det här högblanka och det tycker vi bara är bra för det blir så lätt fula fingeravtryck på högblankt. Det blir nog till att vi köper dom hos Coop :) Special price for me my friend :)
Haha.
I kväll blir de sommarkrysset :) Rooooligt


Så skööönt att flytta härifrån...

.. så de finns inte. Fy fan va de ska bli skönt att slippa pisslukt i källartrappen, bajslukt nere i tvättstugan, och i trappen. Känna rädslan att de kan komma uteliggare i trapphuset och vara lite smårädd när man ska ner och tvätta. Nej fy fan va skönt de ska bli att slippa det här jävla området.
Ja det  var väl de jag ville ha sagt innan jag ska hoppa i kojan :)

Nu blir de att tvätta av facet, borsta gaddarna och hoppa till sängs.

Just de, min telefon är helt knäpp. Samtal och sms som inte kommer fram, får ni inge svar så är jag inte otrevlig utan de är min mobil som är lite däng. Ska ringa Tele2 på måndag.

Natti natti.

I morgon blir de sommarkrysset :P

Mikaela is calling

Jaha hur var det här då. Åkte direkt till Marita efter jobbet, hon fyller ju nämnligen år idag :) Roligt roligt :) Tårta :) MUUUMS. I morgon blir de full fart med sen på lördag blir de halv fart NU BLEV DE KURSIV IGEN. JAG FATTAR INTE VAD JAG GÖR FÖR FEEEEEL?
Iallafall så... Nu minns jag inte vad jag ska skriva heller :(
Nästa vecka blir de kortis :) Nämnligen ledig torsdag och fredag, lördag och söndag :) Kanske blir de lite party :) Det var för länge sen nu :)

Ja nu ska jag hoppa i badet :)

Köpte skiiiitfina lyktor på Hemtex idag :) En megastor och en mellan stor :) Niiice var det iallafall :) Dom kommer bli kanon i huset sen :)

Mathias var ner och köpte nytt porslin idag :) På Dollarstore :) Tokfina och tokbilliga så det är perfekt för oss :) Det blev 12 av varje, ska ner och köpa muggar i samma serie någon dag här framöver :)

Just de badet var de ja :)

Hejhej


Så jävla trött...

... så de finns inte. När klockan ringde blev jag så jävla matt. Kändes som att jag precis lagt mig. Men nu har jag vart uppe ett tag och börjar bli lite piggare :) Tar bilen till jobbet veckan ut tror jag för jag tänker inte cykla i regnet så här halvkrasslig.
Jaja, nä man ska väl göra de sista innan man drar :)

Vaccination

Vi drar ju som sagt till Tunisien i september och vi vill ju vaccinera oss till de :) Har mailat en dam som gör de i Gävle och förmodligen så gör vi det där, billigt var de också :) Eller överkomligt kanske man kan säga :)
Kikat fotboll och handlat har vi gjort :) Svergie vann ganska överlägset :D Härligt .
Hatar när man råkar trycka något också vips så blir de kursiv. åååh.

Ja nej kanske man ska göra lite frukost! Till i morgon alltså:)

En arbetsdag avklarad...

... gick förvånansvärt bra att jobba idag :) Lite rinnig i näsan men de gick bra iallafall :) Fick med mig två påsar böcker hem :) Har nu 4 stycken fullproppade påsar står och skräpar. Har ju ingen plats :( Men snart så :) I huuset :) Ska jag bygga en otroligt fint bokhylla :P Eller de kanske inte blir jag, De kanske blir Mathias :) Har hittat en hörnkombination, men jag vill nästan bygga en själv för då blir de ju mer måttanpassat till våra väggar och tak :) Jaja.
Har gjort en deal med Angie, när dom bor där veckan vi är i Tunisien ska vi köpa en hink med lackfärg också får dom måla allt vi säger åt dom att måla :D Haha. Lite tak där och där :) Och lite golvlister :) Skönt att komma hem och ha de klart :) Hihi :)
Nu är de Sverige - Malta och de ska jag nu ägna min tid åt :)

Hajhaj

Skattepengarna trillade in på kontot idag :)

Men dom försvinner lika snabbt igen, ska betala resten av resan :) Skönt att ha de klart :) Men de funkade inte nyss så provar lite senare. Iallfall ska jag försöka vinna en auktion på tradera. Väggdekor som är text och det står så vackert Live simple, laugh often, love deeply. De kommer bli otroligt fint i huset sen :) Så den ska jag hålla koll på.
Undrar vart vi ska ha den men jag tror de blir över sängen :) Vårat sovrum kommer bli uuuuuunderbart :) Vårat hus kommer bli underbart :) Åh jag är så lycklig, kan nog tro att ni som läser är trött på att höra snacket om hus, lycka och kärlek. Men jag kan säga det om och om igen :)

Kikar på tv nu, men de blir kojan snart. Ska nog göra lite frukost sen tänkte jag duscha av mig lite, duscha av mig sjukan :P Haha. Luktar sjuk :P

Ja nej nu ska jag nog göra de där äggen till frukosten :)

Här har ni min Peggy :)



Mathias har tagit den till jobbet och ska vaxa upp den under natten, han hade nyligen lagt på ett kristallvax som ska ligga påå under hela natten :) Kommer alltså skimmra som diamanter i morgon :) Ska nog ta den till jobbet :) Haha :)
Den är helt perfekt de enda som jag saknar är den där styrservon :(

Mycket piggare

Gjorde helt rätt i att stanna hemma i dag med kan jag tala om, hade dock ingen feber i morse men som Magdalena sa att man blir inte friskare av att jobba. Ha myst hela dagen fram till nu med Mathias och vi har kollat på film och ätit glass :) Tyvärr så åkte han nyss till Hofors, han skulle tvätta lillen sen skulle han på styrelsemöte och efter de skulle han jobba att :( Innebär en natt själv igen.
Iallafall blir de jobb för mig i morgon :) Känner mig redo för de :) Mycket piggare i dag men jag tror ändå inte att jag hade orkat med att jobba, men nu blir de full fart igen :)
Vädret är otroligt fint, man blir ju så mcket gladare i kroppen och i huvudet när solen lyser :) Det är mys!

Synd bara att det bara är repriser sen i går på tvn och de såg jag i går. Men snart kanske de börjar lite nytt på tvn :)

Jag har också hittat ett riktigt roligt program som går  på femman på förmiddagarna. Det handlar om "dom riktiga" hemmafruarna i Kalifornien. Haha Det är otroligt roligt att se på :D

Ja nej nu sk ajag fortsätta kolla på What about Brian!

Hatar att vara sjuk...

... så jävla mycket. Jag kan inte andas ordentligt, hör ingenting för jag har totalt lock i vänstra örat. Jag tänkte, nej men va fan i morgon kan jag jobba! Vem försöker jag lura egentligen? Nej det kan jag inte i det skick jag är i nu. Jag sover i natt sen i morgonbitti får vi se helt enkelt. Hoppas att jag känner mig pigg nog, blir så otroligt rastlös av att bara gå hemma och vara sjuk. Har sovit ungefär hela dagen, utom när jag åt lite och när jag kollade lite på tv.
Pratade med Magdalena på jobbet och till henne sa jag att jag skulle jobba men jag tror jag drog en lögn för henne. Ska nog dra i väg ett sms och säga att jag inte vet riktigt. Med tanke på att jag fortfarande hade feber, tog den nämnligen alldeles nyss.


Ja nu har jag iallafall gjort matlåda om jag skulle dra i väg till jobbet, nu tänkte jag krypa ner i säng.

Gaaah blir galen på denna förkylning... Och nu när de är så mycket att göra på jobbet också!!!


Det går fort i hockey...

... eller hur då. Ni fick läsa i går om hur jag inte hade fått någon feber och att jag skulle jobba idag. Ja det var i går de. Vaknade nu på morgonen och tog tempen för jag kände mig lite varmare än vanligt. Vad står de på mätaren? JO FAN FEBER. Och den var hög för att vara på morgonen så den kommer stiga under dagen. Då får jag gå och svettas som en idiot och inte kommer kunna jobba. Det är nämnligen farligt för hjärtat att jobba med feber. Vill inte riskera mitt hjärta eller risken att smita mina arbetskollegor.

Jag lär väl ringa till jobbet och skriva mig sjuk. Pittskit...

HEJ DÅ

Så jävla förkyld...

... så de finns inte, vaknade i går morse med ont i halsen, och det blev värre under dagen, sov inte mycket i natt men tillräckligt. Var ännu mer förkyld när jag vaknade. Halsontet är borta men snorar som tusan, och tror ni inte att närsprayen är slut. TYPISKT. Men lite har jag fått ut. Känns som jag har fått bihålsinflamation, men det har jag inte. Det gör inte ont när jag knackar :P Haha. Jag har inte feber heller och de känns underbart, för de skulle innebära att man skulle behöva vart hemma från jobbet. Lite snorig kan jag nog gå till jobbet :P Jobbar hela veckan plus lördag.

Nu får karln komma hem så jag får lägga mig i hans armar och tycka synd om mig :P Haha, allt blir bättre när folk tycker synd om mig. Haha. Synd att de inte kunde vara så :P
Ingen matlåda har jag gjort heller. Men de  får bli när Mathias kommer hem så han kan göra mig sällis :)

Åh ni kan inte förstå hur lycklig jag är :D Jag har aldrig vart kärare och med karln i mitt liv ska vi köpa vårat drömhus!

Leeeeedig :)

Så nu är jag ledig ända till måndagmorgon :) Känns skööönt :) Jävligt sugen på pizza iallafall och jag tror jag ska ta med mig Helene och köpa en pizza :)
Sen kommer min karl vid 22 tiden :) saknar han så otroligt :) Så käääääääär :)

VAXAT ARMHÅLORNA!!!!!!

Ja och fy fan, Angelica har nyss vaxat mina armhålor och fy fan vad det gjorde ont, Nu känns de lugnande efter jag hade på den där oljeservetten, men det lär bli en till vaxning då allt inte försvann, och det är dumt att vaxa flera gånger samma gång, så vi väntar till fredag kanske tills vi tar bort de sista :)
För undefär 4 veckor sedan vaxade Angelica sina och hon har inte behövt ta bort hår där under den tiden. Det är ju klaaaart värt de.
Ingen deo får jag ha i morgon heller :) Så mina kära arbetskollegor får stå ut om man skulle börja lukta haha, men det tror jag inte :P Haha :P

Så nu är de dags för att hämta de sista i torkrummet nere i tvättis :) Känns skönt att ha de klart för denna gång :)

Ja nej nu lär vi gå ner :)


Tvättdags :P

Ja kommer hem från jobbet och det är dags att tvätta :) Men älsklingsgrabben hade sorterat :) Slapp jag det :) Nu har vi slängt i de 3 första maskinerna :) Går ner om 40-50 minuter för då är alla tre klara :)
Dagen på jobbet har gått bra och fort.
Nu kom Angie och Babi och vi ska laga lite käk :)

I morgon går jag hem 2 och det är jag glad för :)

Blev ingen morgonpromme idag..

.. fy fan när jag vaknade av klockan, heeelt slut i huvudet, Kände bara neej jag tänker då inte ta någon jävla promenad idag. Så jag stängde av och väntade en extra timme till den riktiga klockan. Drog i mig ett glas vitaminer också :P Vill inte bli sjuk nu. Jag orkar inte bli sjuk och jag har inte råd att bli sjuk heller.
Och nu funderar jag  på att ta bort min veckas semester som jag har v.31 men kanske kan vara ledig en torsdag och fredag så blir man ändå ledig lite, för jag har fan inte råd att ta ut någon semester för den är ju obetald. Sen sticker vi ju till Tunisien v.36 så det är bara att stå ut :) Och det är ju också obetald.

Ja iväntar att få sticka till jobbet 10-18 idag sen i morgon är de 10-14 och 15.30 ska vi till banken och ta det där handpenningslånet :)

Ja nä jag ska väl göra de sista innan jobbet.

Tårta :)

I dag har jag ätit en skitgod tårta hemma hos kusin Tobias :) I morgon är de dags för min morgonpromenad igen, men jag tror jag hoppar den i morgon för jag känner mig inte ett dugg pigg, kanske tar en promenad efter jobbet i stället :) Ska nog få med mig Mathias också, men i morgon kl 19-22 är de tvättdags :)
Nu ska jag städa lite :) Plocka reda på lite tvätt och sånt :)

Hajhaj

Jobb, Hofors och Ikea

I dag gick jag hem klockan 15 :) Drog kosan till Hofors och därefter till Ikea med släpvagn :) Köpte hela släpvagnen till hans mamma :) Köpte en kasse full till vårt hem :) Mysigt :)
Åkte tillbaka till Hofors och började bära, var helt slut i armarna efter och svetten rann, nu har jag duschat av mig och det är dags för kojan, trött i kroppen.
I morgon är de dags för jobb igen och efter de ska jag på kalas :) Min kära kusin Tobias blir heeela 24 år gammal!

Hurtat..

.. i morse :) Ringde Jenny ca fem i åtta och började traska vid fem över ungefär :) Kom hem tjugo/kvart i och då blev det duschen :) Nu sitter jag här heela klar, 10 över 9. Vi hade hunnit hämta Jennys solstol :) Haha.
I dag blir de jobb som vanligt mellan 10-18, efter det får vi se vad som händer :) Lyckades få med mig Mathias till frukosten.

Ja nej nu ska jag läsa lite bloggar.

RSS 2.0