Mitten på september

Dagarna går så fort att jag glömmer bort min lilla blogg här. Jag har väl egentligen ingenting speciellt att skriva om... Skriver oftast hur jag fördriver mina dagar och mina framtidsplaner liksom och det är ju för min egna skull jag skriver sen kanske de en någon liten själ som läser :)
Köket är klaaaaart :) Eller ja nya kaklet är på plats och nya diskmaskinen och fläkten ska dit, det lilla sista som att foga ska också göras innan de nya grejerna åker på plats. Och dom är jäkla luckorna ska ju få sig en omgång dom med :) Kommer bli så fint när ALLT är klart, kommer bli underbart kök :)

Mina favoritdamer har åkt på semester till Alanya, samma ställe vi var på studentresa vi tre. Vi hade de såååå underbart härligt och jag önskade verkligen jag kunde följa med även idag men det gick ju inte. Varken tids- eller pengarmässigt. Jättetråkigt för jag behöver och är värd en semester!

Och kosten hur går det? Jo det går bra kan jag tala om. LCHF är the shit och det funkar verkligen trivs otroligt bra med det!!

Ja men jag tror detta får räcka for now!


Onsdag!

Vad ska jag skriva? Vad ska jag hitta på för kul? Rusten av köket är snart klart, det blir kaklat på söndag och sen är det bara diskmaskin och fläkt som ska bytas och det längtar vi till :) När köket är klart blir de källarens tur att få sig en makeover först på listan står tvättstugan, där ska golvet klinkras och antingen målas eller upp med väv som ska målas, vi tyckte att det skulle bli så stelt med kakel för det är sån stor tvättstuga men vi har otroligt mycket hängyta för att torka alla kläder på :) Byta dörren in till tvättis ska också göras :)

oj vad sent det blev...

god natt


Torsdag

Idag var dagen då det var sista skjutningen uppe på banan och jag sköt 109 :) Hemskt nöjd faktiskt :) Nu är det uppehåll fram till i vår, kan knappt bärga mig. Är helt återställd nu från sjukan och det ska bli hemskt skönt att komma igång med träningen på måndag! :)
Har precis kommit ut från duschen efter ha färgat håret, samma färg bara den där sablanss utväxten.

Drar till Borlänge imorgon vid lunch och vi har Mathias som ska stå i butiken från kl 16.00 om han kommer ihåg det vill säga han brukar vara duktig på att glömma bort saker.

Känner att det här inlägget var både hit och dit och bakofram så detta får räcka!


7 september

Det är onsdag och jag har uppdaterat varje den denna vecka :) I dag har vi haft extraöppet fram till klockan 20.00 :) Alltid roligt med lite saker som händer på stan :) Och det ger ju alltid bra resultat :) Och de flesta butiker har öppet vilket är roligt och alla har bra erbjudanden för att försöka locka ner så många som möjligt på stan :) Vi ringde ner mamma och moster och medans de hade all kontroll så gick jag och Angie på stan en sväng och in på Crispin där de hade 100:- rabatt på alla skor om man handlade för över 500 tror jag det var både jag och A passade på och köpte oss ett par varsinna skor men olika dock :) Mina var ett par låga kängor med lite klack och dragkedja :) Kommer användas flitigt!

Mötley Crue den 14 december i London! Who is with me?

Tisdagskväll :)

Fullt upp varje dag denna vecka, idag var det morgonmöte med gallerian för att disskutera angående stora träffen som är om någon helg som jag heeelt glömde bort, men som tur kommer det ett infoblad om vad som sas och bestämdes :) Man har ju sjukt mycket i huvudet och allt fastnar inte. Imorgonbitti vid öppning skulle vi egentligen få besök av en säljare som heter Andreas och säljer Galago Wear men han kom idag istället så då slipper jag fundera på det tills imorgon. Imorgonkväll har gallerian shoppingkväll vilket innebär öppet till klockan 20 :) Det brukar bli bra drag på dessa och vi har full styrka i butiken :) Vi har stora förhoppningar :) Och torsdag är jag fortfarande osäker på om vi har något spännande förutom skjutningen på kvällen :) Och sen på fredag drar vi till Borlänge för att träffa Niclas från Rut m.fl för ytterligare vårinköp på tjejsidan.

Jag och Mathias har haft långa disskutioner kring om vi behöver två bilar (nu har vi tre), jag anser att vi bara behöver en, eftersom jag jobbar på stan och dit kan jag ta mig antingen med cykel, buss eller om jag får skjuts ner av mamma. Medans Mathias tycker att vi behöver två för att jag ska känna mig fri när han jobbar. Men förstå vad extra kostnader det innebär. Att äga två bilar med försäkringar, bensin och lån (bara ena är lånad till) det är fan dyrt. Därför när vi nu går in i sparläge har jag äntligen fått honom på min sida. Den lilla volvon ska ju bort och våran fina Saab ska också väck. Fast både jag och M är sjukt nöjd med Saab och vi kommer fortsätta köra Saab när det blir bilbyte nästa gång. Bilen som vi kommer behålla är den röda Skodan, den går sjukt bra bara att jag kör den så sällan att jag och kopplingen inte riktigt är överrens ännu, men det kommer plus att så fort man pillar på gasen så varvar den så sjukt, låter som en kärring som kör ibland.

En till god nyhet är att vi kommer börja bli ledig varannan lördag, våran underbara moster Marita ska börja jobba varje lördag åt oss när hon "går hem" från sitt säsongsjobb i oktober på så sätt blir vi lediga lördag OCH söndag vilket kommer bli rena rama lyxen för både mig och Angie.

Vi funderar på att ha en tjejkväll i butiken vid löning i November andledningen till detta är ju för att det är sååå många tjejer som inte ens vet att vi har kläder för tjejer och nu när vi verkligen har satsat och köpt hem DUBBELT så mycket tjej än vad Ulla gjorde så vill vi verkligen visa att vi har tjejkläder och när vi har så otroligt bra märken så som Rut mfl vilken är ett skitbra märke pga deras otroligt billiga kläder, snygga och verkligen prisvärda dock är det lite minus vilket är de stora packena de ligger på 12, 24 eller 48 pack beroende på vad det är men det är skitsvårt att få alla såld till ordinarie pris och att storlekarna är så dumt sorterade, 2 xs, 4 s, 6 m, 2 l och 1 xl ibland ingen xl. det är dumt, de stora storlekarna går först och kvar sitter man med xs och s.

Detta blev hemskt långt så det får räcka!


Måndagskväll!

Man måste älska måndagarna alltså. NOT! Kan vara den drygaste dagen på hela veckan. Jobbigt att kliva upp på morgonen och massa jobbiga saker. Men dagen är över och det är jag glad för den har gått himla fort, jag kom hem och middagen var igång, köttfärslimpa med en jättegod röra till. Vi har börjat äta enligt LCHF igen och Mathias är är med på noterna :) Det var han inte förut när jag åt enlig det så det känns skönt att vi kan stötta varandra :) För jag tror verkligen på den kosten, helt och hållet för allt känns så logiskt för mig. Och idag körde gruppassen igång igen (på jernvallen) sjukt bra och rolig träning men jag är fortfarande förkyld och kände att det var lite för tidigt för att börja träna så jag väntar några dagar till men kortet har vi löst ut iallafall :)

Mathias jobbade extraskift i helgen, två eftermiddagar fast han var ledig och hans ordinarie pass började idag med förmiddag plus att han har tagit åt sig två extranätter ons & tors plus att innan de på samma dag jobbar han eftermiddag. Så han han jobbar mycket nu och som pricken över i:et kommer han ha FEM nätter på raken. De gillas inte. Anledningen till alla extraskift är för att vi ska byta tak på huset nästa sommar så vi (läs han) känner att vi ska spara så mycket som möjligt nu. Vilket är hemskt svårt för mig eftersom jag bara har en halvtidslön och kan inte jobba mer än vad jag gör.

Just det vi har en bil att sälja också, en liten jävla volvo 460 tror jag det är. Mathias köpte den av Andreas som skulle skrota den och det skrek i Mathias bilhjärta så han köpte den för en billig peng och har lagat upp den och ska nu sälja den. Sjukt billig bil att äga och köra med tror han ska ha 10 papp för den!

Nu ska jag kolla på Svenska Hollywood Fruar, man kan inte inte älska Maria Montazami! Och den där Gunilla, vem är hon och hur kan hon ha såååååå dryg röst! Men man älskar ju att störa sig på folk!

Ja thats all!


3 september

Ny månad är det, september alla redan och man undrar ju vart fan tiden tar vägen alltså. Whats new? Jo våran inneboende och min syster samt bästa vän Angelica har lämnat oss, hon har skaffat egen lya och därför flyttat ut ur vårat hem. Det känns underbart på ett sätt och det är ju att äntligen efter drygt ett år har jag och min sambo nr 1 fått tillbaka vårat gemensamma liv det var på tiden om man säger så. Samtidigt tycker jag det är lite tråkigt för de dagar Mathias har eftermiddag och natt så har jag inte henne här längre. Jag har ingen att säga god natt till när jag går och lägger mig. Men det är faktiskt 2011 och vill jag säga god natt så kan jag ringa henne men å andra sidan så är jag vuxen så det kanske inte behövs :)

Just det vi har börjat skjuta pistol :) Bara skjutit 2 gånger ovch bara en gång kvar på nybörjargångerna men det drar igång i vår igen :) Det är sjukt kul och vi kommer nog fortsätta med det!

Ja de blir en kortis idag!


RSS 2.0