Skottdagen

I dag är det sista februari och eftersom det är skottår så är det 29 februari, händer ju bara var fjärde år så det är ju lite roligt.
I dag bestämde vi oss för att möblera om i butiken igen, vi kände att det var ett bättre flöde i butiken som det var från början med kassan längst in i butiken och så ska vi ta tillbaka allt nu, dock med lite justeringar :) Så det känns roligt med lite förnyelse nu när de börjar bli vår :) Jätteroligt!

Jag har börjat träna på gymmet igen, men jag kör på morgonen istället för efter jobbet, och det känns så jävla skönt! Om jag ska träna efter jobbet å hinner jag gå hela dagen och komma på anledningar till att inte träna och det blir så sent, först slutar man 18 och ska man hinna med ett shysst pass så är man inte hemma försen 19.30 typ. Istället kör jag kondition på morgonen innan jobbet, sen tänkte jag addera några styrkepass på helgerna. Trivs mycket bättre att träna på helgerna istället för i veckorna! Jag vet att många vill vila på helgerna men det är då man kan ta tid på sig och verkligen köra 2 timmar utan att det blir sent, man har liksom hela dagar på sig att träna!

Någon kost har jag inte ändrat på, äter som vanligt. Fast jag tycker att LCHF är underbart och verkligen funkar så är det liksom ingen kost som jag känner att jag vill leva med riktigt, för så fort man "fuskar" med lite kolhydrater så får man magknip, huvudvärk. Jag tänkte försöka med undvika de största kolhydratsbovarna och sikta mer på proteinrik kost för det är ju de som gör en mätt.

Just det, eftersom det är sista dagen denna månad så gör vi månadsavslut och åter har vi ökat. Vi ökade rejält i januari och nu ökade vi lite gran :) Hellre liten ökning än minus :)

ja det var lite text så detta får räcka!


20 februari

I julas gav jag Mathias en Stockholmweekend med platser till Robert Gustavsons jubileumsgrej och Angelica gav Andreas samma sak och på fredag åker vi mot huvudstaden för lite mys och skoj :) Vi hade ju bara bokat en natt i Stockholm och vi sa allihopa att vi kunde tänka oss göra något annat på lördagen också, så nu har vi bokat en 24h kryssning tom söndagen! Hela helgen kommer bli kanon tror jag :)

Det kommer bli så jäkla skönt att komma iväg en sväng, känner att det har varit så jäkla mycket i huvudet på sistonde, visst jag jobbar inte så jävla mycket men det är inte bara att jobba som egen företagare, det är bokföring, kampanjer som ska planeras, leveranser, skicka varor, göra beställning och en jävla massa annat som man liksom inte räknar med. Så som sagt ska de bli riktigt härligt att komma bort!

Nya hemsidan är på g också för Not nakd våran shyssta kusin Andreas som fixar, killen är värsta datanörden och kan typ allt, bra att ha en sån ibland å. kolla in den inom kort så ska den vara igång! www.notnakd.se

det var allt!

Lördag 18 Februari

Mmmmmm. 18 februari är det idag och det är lördag, min lediga lördag! Har planer på att tvätta någon maskin med tvätt och sen tänkte jag iallafall åka ner till butiken och rensa upp lite. Har massa grejer där som ska hem hit så jag tänkte städa lite gran :) Också måste jag skylta klart i fönstren för vi har haft Handel Trainee elever som har skyltat åt oss och nu har dom avslutat den kursen å då får vi göra det själva. Det är ju också roligt tycker jag men det har varit skoj att ha haft andra ögon att skylta med om man säger så, dom är så sjukt kreativa dessa ungdomar (fy fan va gammal jag låter)

Igår hade vi Helene å Erik här på mat och det var mycket trevligt! :) Man lär göra flera sådana grejer tycker jag!

Nästa helg åker vi(jag, mathias, angelica, andreas) till Stockholm för att gå på Robert Gustavssons revygrej och det ska bli jätteroligt, dock åker vi hem på lördag men vi pratade om de att när vi ändå är i Stockholm så kan vi väl göra nå mer, så vi funderar på att ta en 24h kryssning medans vi är i Stockholm :) Vi får se hur vi gör!

Ja nu ska jag slänga i en maskin med tvätt...


Drömma får man göra


Februari

Ja det är ju som sagt nytt och och det kommer förmodligen gå så sjukt snabbt som 2011, känns som att de kommer hända mycket roligt även under detta år!
Man har några saker man ångra under 2010 men nu är de bara bita i det sura äpplet och göra de bästa av saken! Det blir vad man gör det till har jag hört.... Ja men nu till något helt annat, nästa tisdag alltså den 14 februari är det dags för alla hjärtans dag och våran 8 åtta årsdag :) Vi brukar alltid hitta på nånting så nu ska vi på hockey och innan de ska vi äta på church :) Inget speciellt men det är ändå något man gör tillsammans och det är det som är viktigast tycker jag :) Sen om vissa väljer att åka världen över eller myser hemma i soffan är ju deras val, jag lovar att hade jag haft ekonomin till att åka vart som helst med min käresta så hade jag gjort det med, men uppskattat den tid man hade hemma i soffan med den man älskar mest!

Imorgon torsdag så fyller våran lilla Elvis 3 år :) Stort grattis till han!
 



RSS 2.0