näst sista december

Jaha vad har hänt sen senaste då,.

inte mycket, jul har det varit, sjuk har jag hunnit och blivit och nytt år om en dag!

under 2008 är det mycket som komma skall:

4 år med min underbaring
ett sånt där körkort
studenten weee :)
mathias ska flytta hit och jag dit! ;)
och en hemlis! :)

julafton

lite före i tiden!

men det är iallafall julafton! :)

15 december

Ska snart ner till Jernvallen för att käka lite mat, klubben firar 70 år :) det är kul, var där tidigare och spelade en seriematch mot gamla serielaget, jag vet inte vilka det var som vann faktiskt, men jag och denise vann damdubbeln iallafall! Så jag tror vi vann, hoppas det iallafall!
Utgång i Sandviken i kväll!

12 december igen :)

dagen har gått fort. jag har vart ner och tränat gick otroligt jäkla bra! allt klaffade liksom. clearen satt hur bra som helst. fotarbetet stämde också kanon med spelet. kanon helt enkelt. känns som att allt börjar falla på plats nu!

vill ha det där körkortet i flingorna tack!

12 december

Dagarna bara går och går. I går var vi i Valbo hos Ilona våran lärare och gjorde tacos och sånt :) Det var trevligt. Vi började snacka om studenten och allt sånt. Och man blev ju ritkigt taggad till de. Längtar som fan nu! Det ska bli så jävla härligt kan knappt förklara. All förberedelse och sånt ska bli så jäkla kul. Få välja klänning och skor å allt spännande =) ser fram emot det så jäkla mycket!!!!

I dag ska jag ner och träna lite badminton på Jernvallen :) Och i morgon är det dags för körning i gen :) Det ska bli kul :) Vill ha det där sablans körkortet NU!

6 december

Nu har dagen nästan gått. Körde med körskolan i morse, det gick bra. Jag har vart i skolan. fick inte så mycket gjort men ändå :) Sen har jag städat på rummet och så :) Sen var jag och mamma ute och körde en stund :) Det är alltid kul :) Ska håll i nu tänkte jag mig :)

Tungan läker som det ska och det blir bara bättre och bättre :) I morgon är det dags för praktik igen :) Var ett tag sen jag var där nu men jag har ju varit sjuk och så :) Menmen! Jobb i helgen, härligt med pengar som jag får i Januari :) dom tänkte jag lägga undan å ha till bättre saker :)

Snart är studenten här också. tacktack :) Åh va härligt det kommer att bli!

Tack för mig

5 december

Dagen har gått så fort så man inte hunnit med känns det som :) Jag har hunnit vara i skolan och göra klart inför nationella prover i svenska :) vi ska ha muntliga, känns inte skitkul men det får gå :) har tränat lite badminton, snorade jättemycket fortfarande förkyld. drygt. I morgon är det dags för första lektionen på Lenas :) det ska bli intressant :)

har duschat nu, ska snart göra mig klar för sängkamaren :)

1 december

I dag är det december :) kommer snart släktingar hit som ska fika lit


RSS 2.0