Snart är januari slut...

... och jag slutar ju aldrig förvånas om hur sjukt fort de går! Idag har jag jobbat och slutade ganska tidigt så jag kom hem tidigt också, håller på att måla om lite småmöbler vit :) De blir ju sån skillnad på både möbeln och rummet :) Alltid kul med att förnya sig lite!

I butiken rullar det på och just nu har vi jätterea för att försöka bli av med lite höst/vinter kläder :) Vi vill ha plats med vår/sommar istället :) från å med feb så kommer de i stora lass :)

Ja jag orkar inte skriva nå mer....

19 Januari

Ja dagarna går och går! Vaknade imorse och trodde det var måndag, fick världens ångest att det var så lång tid till helg men ganska snabbt insåg jag att det var torsdag och inget annat :) Blev ganska nöjd kan jag tala om! Imorgon börjar vi med en superrea i butiken, vi har massa höst/vinter kläder kvar som vi tänkte försöka bli av med :) För att få plats med alla vår/sommar kläder :) Dock är det en liten mindre leverans än höst/vinter men det är ändå en del :)

Imorgon fredag slutar jag kl 14 och sedan har jag ledig helg :) Underbart!

Detta får räcka!


2012

Ja fy fan va fort det går, snart en vecka in i 2012 och nyåret firades med familjen hemma hos min kusin Andreas & hans sambo Emelie, god mat vart det men tidig kväller för min del! Åkte hem strax efter tolvslaget helt slut och färdig efter mycket jobbandes under jul och mellandagarna. Imorgon fyller mitt älskade kusinbarn Stella 1 år. ETT år liksom, detta året har gått så himla fort, lilltjejen springer på fort som attan och är glad typ hela tiden. Världens underbaraste unge!

Jag är ledig nu i tre dagar och det känns heeeeel magiskt! Har ingenting planerat och vill inte ha något speciellt heller! Vill bara vara och ta det lugnt, återhämta mig psykist! Men Beckis på Gamestop våran mittemotgranne i Gallerian var sugen på en öl så här på trettondagsaftonen så vi får se vad de blir :) Skulle smaka mums iallafall!

Ikväll är de hockey och den ska jag se!

Jaja hej!

RSS 2.0