19 Februari

Dagarna och veckorna går så fort att det är helt galet, idag är det lördag och jag har slutat för dagen och helgen! Dock håller jag på med lite jobb, jag håller på att lägga upp bilder på alla höstkläder som kommer komma in från och med Augusti 2011, lite blandade märken, DC, Humör, Rütme, Skank, Sold och Rut mfl. Mer kommer dock senare för vi har inte fått alla kataloger och sånt än :)

Tar ju sån jävla tid att ladda upp alla kort!

Ska försöka uppdatera våran sida på Facebook lite mer nu! (Gilla den förresten!)

Ikväll har jag inte en aning vad som händer, Mathias ska se hockey och eftersom vi bara har en tv som det går å kolla på så ska jag försöka styra något annat, massa jobb kanske :)

Det blev ett kort inlägg idag!


Söndag

Söndag söndag söndag!

Sista dagen på denna vecka, de går för långt mellan söndagarna tycker jag! I helgen har jag jobbat på Bokia, varit på Jernvallen och kikat badminton, fifan vad det rycker i badmintonnervern!! Har övertalat Angelica att sticka ner efter jobbet imorgon och lira lite, eller övertala behövde jag inte för jag hann knappt fråga innan hon sa ja! :) Tror de rycker lite i hennes nerver också! Och jag kunde inte bli mer chockad över hur dålig klass det är på dagens badmintonspelare!!!!!!! Vart är tekniken, vart är jävlarinammat, vart är kämparglöden? Nej annat var de på min tid!

I söndags, alltså för en vecka sedan åkte vi ner till Örebro för att köpa in lite kläder till våran lilla butik! Sen i helgen på lördagmorgon sticker vi till Stockholm på inköpsmässa :) Vi har bokat in massa möten med olika leverantörer :) Ska bli kanon att få köpa in kläder :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen sen ska jag lägga mig och läsa lite :) Läser just nu på Spelet av Neil Strauss! Shysst bok!


RSS 2.0