Måndag

Ny vecka och jag jobbar bara fram till onsdagslut :) Sen är jag långledig :) Sköönt :)

Ja nej jag vet inte vad jag ska skriva.....

Onsdag

Ja inte mycket uppdaterande här inte :P Har varit på utbildning tisdag och onsdag som nu är klar :) Jobba tors, fre sen leeedig i 2 dagar :) Då ska de bli lite fest också ska vi storhandla lite på söndag tänkte vi.

Jag har gjort naglarna också :) Superfint blev det, lite ovant är det men de känns ganska bra ändå. ovant att knappa på tangenterna :P hehe...

I kväll blir de quiz för första gången på ett år kanske :P Haha... De ska bli kul :) Sen ska jag sova hos Angelica :) Slipper jag åka hem och ta mig till jobbet i morgon, då kan vi till och med gå till jobbet tillsammans :P haha...

Detta får räcka för denna gång :)

Onsdag

Jaaa det hinner gå massa dagar innan jag skriver. Orkar inte :P
Har varit på säljutbildning tis & ons och det har varit riktigt lärorikt och intressant. Fullmatad i huvudet med massa säljteknik och kunskaper som jag längtar till att prova i morgon på jobbet. Angelica ska vara med mig på jobbet i morgon och på fredag :) Hon var med mig på utbildningen som jag kanske inte har nämnt :P Men det var riktigt roligt, hon kommer nog få börja jobba lite extra hos oss nu :) Sjukskrivningar hit och dit så de känns tryggt att man kan ringa någon om de behövs lite extra, men hon kommer nog få jobba lite i jul också ;P Hoppas iallafall.

En annan sak som är säker är att jag ska boka en synkoll, detta går inte längre. Ser grumligt om dagarna och de slutar med att jag får en förbaskad huvudvärk. Jag anstänger mig väl för mycket. Detta måste sluta men jag vill inte bli en brillorm :( Äh men det finns säkert ett par snygga brillor som passar mig utmärkt men jag är helst utan! :P

Detta får räcka!!!

Lördag

jaha då var de lördag igen då och dagen har sprungit förbi. Men har hunnit med ganska mycket faktiskt :) Vart ner och valt ut ett armband till min 20-årsdag också har vi kikat på en present åt våran käre vän Denise som fyller 18 den 22 oktober :) Köpte omtagskrokar att sätta på väggen i sovrummet :) Nu är gardinerna fixade iallafall :) Köpte också guldputs och putsade upp mina guldringar och halsbandet samt armbandet :)

Hade ett jäkla sug att gå ut och svänga lite i dag men det var jag tydligen ensam om, brudarna i Gävle skulle ta en kväll på Interpoolis men jag kände inte för att dra in till Gäävle så jag blev kvar hemma i soffan och svor tillsammans med soffan om hur jääävla dåligt Sverige spelade mot Danmark, eller dom spelade bättre men det är målen som sagt som avgör och Danmark fick ju in ett jäävla pissmål och då åker man ju på stryk om man inte ser till att putta in en eller två boll(ar) i mål.

Önskade att man kunde säga; And we are still kicking ass.

En sak till; tror ni jag har slipat något på trappen? Svar: Nej! Istället har jag hunnit tvätta all jävla tvätt, städat lite på kontoret. Kom också på det att slippappret är slut, så de skulle ändå inte gått. Jaja nu ska jag fortsätta lyssna på min musik och fortsätta svära över skitmatchen!

Jaa men det var ju en sak till. Läser för närvarande en riktigt rolig och sjuk bok just nu; The dirt av Niel Strauss, handlar för er som inte vet om det om Mötley Crüe och deras framgång. Den är heeeelt sjuk men riktigt jävla bra! Läs den, och efter det kan ni läsa den bok om Nikki Sixx The heroin diaries, den är ännu sjukare men grym!


Det var allt...

Fredag lunch

Sitter hemma hos Angie och Babi, ska snart gå i väg till jobbet igen, i dag blir de kalas för mamma och jag vill gärna gå hem tidigare idag :)
Ledig i helgen och då blir de till att slipa klart trappjävlen så man får se gjort någon gång, sen ska jag tvätta upp lite kläder. Skulle ha bytt sängkläder i morse men jag sov över. Glömde sätta tillbaka larmet på telefon så jag vaknade 9.10

Nej nu ska jag dra mig


Torsdag

I dag hade jag min klipptid och oooooh så nöjd jag är :) Tunnat ut det rejält och klippte av håret en bra bit, klippte upp det och fixade till luggen :)
Otroligt nöjd är jag :)

Jaa nu sitter jag hemma hos mor min som fyller år men kalset är inte förren i morgon :)

Ja hej hej

Måndagskväll

Dagen gick hyffsat fort idag, åkte hemmåt och maten stod på bordet :) Duktig karl jag har :) Fick för oss att dra in till Ikea och köpa bokhyllor :) Fick med oss två styckna hem och lite små saker som jämt hamnar i dom där gula påsarna :) Oh billigt tänker man också hamnar slutsumman på över tusingen. Vi köpte lampor till vardagsrumsfönstrerna men när vi kom hem såg jag att vi har köpt heeelt fel. Istället för lampfötterna har vi köpte hängade lampor i samma serie. Måttligt irreterad, men det är som det är. Får ta en till sväng för att byta ut skiten. DRYGT.

Nu ska jag hoppa i kojan, i morgon får jag sova ut iallafall :) Thank you :)

Måndag

Ja oj oj vad tiden går fort, känner mig lite snorig i näsan och lite tjock i halsen. Jag orkar inte bli sjuk nu, vill inte för den delen heller.
Helgen har sprungit i väg och jag har inte hunnit med ett enda dugg känner jag. Lördag var de kalas direkt efter jobbet och i söndags var de kalas direkt på morgonen. Sen började vi äntligen med trappen :) Oj vilken skillnad de blir :) Under tiden Mathias slipade trappen drog jag och syster in till Valbo och köpte en garderob till hallen som vi kan ha städprylar i :) Den syns inte heller :) För den står bakom vardagsrumsdörren :) Fick till och med i hop den i går :) Sen drog vi och käkade :) Efter de låg vi alla proppis i soffan och kollade på idolrepriser :)

Ja det var min helg, nu har jag varit uppe sen kvart i 8 för en morgonpromenad :)

Ska borsta tänderna och sen blir de....... ja ni vet nog mycket väl vad det ska stå, så det så.

Lördag

Jaha lördag var det igen, känns som att det är lördag var tredje dag eller något liknande, spännande. Iallafall har karln hunnit fyllt 22 år, och idag har vi haft kalas här hemma, i morogn blir de mer kalas för då kommer hans sida :) Mycket tårta och och godsaker blir de ju :)

Något nytt? Ja kanske det, på torsdag ska jag till frissan. Äntligen!? Haha. Har tjatat om de ett tag nu och nu sker de i verkligheten. Sista veckoslutet i oktober ska vi på kryssning :) Till Tallin, med Mathias bror, äldre systser samt hennes två vänner :) Kan nog bli otroligt trevligt :)

Nej man kanske ska kliva ner till gästerna


RSS 2.0