Sista april!!!!!!

Är det i dag och det blir hyffsat lugnt men det blir grill med några vänner i kväll :) treeeeevligt. :)

Heeeeeemma

Och jag ska snart ta mig ett baaad :) Det har vart en dryg dag och man har ju gjort både det ena och det tredje.. Man börjar komma in i det nu och det är riktigt kul faktiskt :) Faaan vad skitig jag är då. Heeelt slut...
Kanske det blir en bil till nästa månad? :)

CoopBygg

Är kvar här till 9 :)

Skriver när jag kommer hem!

blir så arg

sitter hemma hos mamma för att lägga upp bilder på bilddagboken men mammas jävla internet är cp så allt skiter sig hela tiden!
åååh jag är så arg så jag kan börja grina...........

gaah

Lååååång natt

det har varit en lång natt.

började kolla på benknäckargänget med mathias i går kväll, den började 21 på trean. Hann kolla i kanske 30 mnuter sen låg man där.
mathias väckte mig när filmen var slut och jag fattade inte vart jag va nånstans! hahahahaaha.

bostade tänderna och la mig i sängen. hann blunda sen var det klart! Denna helgen har ju tagit hårt på en :D det märkte man i går. helt slut var jag i går :)
i dag är jag piggare. vaknade vid 12 tiden läste min tidning och åt lite frukost. har hunnit plocka lite gran också! :)
Jobb i morgon :) najs! nu ska jag vänta in mathias sen ska vi åka och kolla på en byråliknande sak till hallen!

Klassresa

Tänkte skriva om helgen.

Allt började hemma hos mig i torsdags vid lunch! Alla tjejerna var samlade och käkade lite hemmagjord pizza och drack nån grogg :) Började bege oss ner mot Resecentrum vid 2 tiden för bussen till båten skulle gå 15.10. Vart lite härligt full och hade skitkul. Lugnade ner oss på bussen och det blev en hyffsat lugn kväll på båten i torsdags, jag och SandraA köpte en cola och Pringles och la oss i hytten :)

Fredagsmorgon var kommen och det var dags för våran första dag i Åbo. Tog en lokalbuss till hotellet och fick förvara väskorna tills incheckningen. Käkade lite frukost på hotellet. Tog nån affär och käkade lite sen var det dags för hotellet :) Var in på finska systembolaget som heler Alko :) Är man 18 får man handl allt under 22 % men det var sjuuukt dyrt. Köpte en vinflaska och en cider :) Sen köpte jag sprite och spädde ut vinet med.Hatar vin.. Men vad att göra????

Förkepan hade vi på mitt och SandraA's hotellrum :) Riktigt trevligt :) Var dags att gå ut och vi gick till Åbo Diskotek :) Hade så sjuuuuuuuuuuukt roligt att det finns inte. Kände inte en jäkel, skulle aldrig träffa dom igen så det var bara ösa järnet. Lillasyster var där så det kostade extra att gå in. 120:- och garderob 20:- så det var lite dyrt. Men värt det. Dom var på övervåningen och spelade. Medans vi stod på nedervåningen helt själva på dansgolvet och hade så jävla roligt.

Drog hemmåt vid 2 tiden och somnade inte förren 3 halv 4 men man tog sig upp klockan 10 dagen efter. Lördagen var kommen och vi käkade frukost. Mums. Sen vart det några timmar i solen med SandraH medans de andra shoppade. Vi hade inte orken. :) Lördagskväll var det dags att åka hem :) niiiice. Kom ombord på båten vid 20 tiden sen var det bara fixa i ordning sig för sista natten med gänget :) Köpte en flaska vin som faktiskt visade sig var sjukt gott :) Köpte den utan att behöva visa nå legitimation för det är ju 20 åldersgräns på vägen hem. Men det tror jag dom skiter i faktiskt. Ju mer dom säljer så :D

Klockan blev 23-00 ungefär och vi begav oss till diskot.. hahaha disko.
Dansade och hade skiiitkul. Vart bra på gång men inte var det trökigt :D Kom i säng vid 4 halv 5 tiden och Klockan ringde på kvart i 6 ungefär.

6.30 finsk tid skulle vi gå i land! Hade en halvtimme på oss :D Men drog på sig mysisar också var jag klar.

En sammanfattning:

En av de bästa helgerna och hade så jävla kul. Och har aldrig varit så sliten i heeela mitt liv. Men det bjuder jag på för jag skulle göra om samma sak igen :)

Migrän...

... vaknade jag med i morse. Drygt. Har precis sorterat tvätten åt Mathias så det blir enkelt för honom senare. Jaja så.
I dag blir det 12-19 trodde det var 21 men icke :) Skönt de då :) 2 timmr tidigare än jag trodde :)
I morgon bär det av. Ska bli riktigt skoj :)

hemma från en tuff dag

fy fan vilken dag det har vart,
14 jäävla timmar och allt jag skrev nyss försvann så jag orkar inte.

På jobbet

Har vart här sen klockan 7 i morse. KÄNNS INTE BRA.
Dom behövde folk och nej säger man ju inte. Men kul med 14 timmars arbetsdag!
Vad tror du?

Jahaja

Sitter hemma och kikar på outsiders. Tänkte slå på första säsongen av Las Vegas :) Det är ju så bra :) Men det får inte bli för sent för en annan ska upp kl 6 i morgon. Börjar jobbet kl 7 :S Inte allt för kul men det är bara pallra sig dit :) Slutar då 16 så det är najs.
Kul att Mathias åkte till jobbet redan klockan 16 idag och sen börjar jag 7 i morgon och mathias kommer hem runt sju. Sen slutar jag 16 och klockan 16 åker Mathias till jobbet igen. Sen kommer han hem klockan 7 på onsdagmorgon och han sover ju länge på dagarna när han har nätterna. Sen jobbar jag kl 12 till 21 och sen på torsdag åker jag till Åbo och är inte hemma förren på söndag och på måndag börjar Mathias jobba. Så nu är det inte mycket.

Men iallafall så har jag tränat idag och det var inte skitroligt gick så där. Var inte alls taggad för att spela. Men i morgon efter jobbet kanske man ska ta sig en promenad eller kanske ta sig en joggintur... :)

Ska snart bada lite också

Måndag

I dag har jag och Mathias vart ute och gått en sväng.
Har precis gjort mat och så. I kväll blire träning och det ska bli najs.:)

På torsdag bär det av :D


Vad att säga?

Jaha.. Förkepan var trevlig. Kanske blev för full men det ordnade upp sig. Kom inte ut iallafall för att vissa drygade mer än andra.
Fy för er

Bytte stav i tungan.

alldeles nyss :) Köpte en stav i Gävle. Köpte en guld med en rosa diamant och den är assöt :) Jättefin. Kulorna var lite stora men det ska kännas :) Och den här staven trodde jag skulle vara mindre men den är fan lika lång... Kanske 1 mm mindre. :S Men nöjd är jag iallafall :)
Har precis duschat och tänkte snart fixa iordning maken :)
Jaja. Nä nu lägga grunden :)


Hemma från Gävle

Och jag hittade ingenting som jag ska ha i kväll. Men jag köpte ett fint ribbat linne med knappar :) Också en cardigan. Sen köpte jag en ny foundation och rouge. :) Ska plocka lite nu tills folket kommer :)


Gävle

I dag ska jag till Gävle. Jag har letat och letat efter något att ha i kväll men icke. SÅ jag gör ett sista försäk i Gävle. :) Ska nog köpa en ny tungstav också :) VIll ha en med diamanter på :)
Ska gå över till mami och sen åker vi :)

SM-GULD

YES :) Så sjukt skönt :) Fy fan vilken match säger jag bara! Ojojoj.. Det var en ganska bra match och jag lär säga att det bortdömda målet var faktiskt mål. Menmen.

Denise och Angelica har vart här i kväll :) Jag och Angelica gjorde hemagjorda hamburgare och tog oss en cider :) Gu va gott det var.
Fest i morgon och det ska bli skitskoj, Synd att SandraA inte kunde komma och hoppas du känner dig bättre snart gumman! :)
Ska kanske till Gävle i morgon innan partyt :) Har fortfarnade inte en aning om vad jag ska ha på i morgon men det löser sig säkert.
Nu ska jag sova så man är pigg till i morgon :)


SMGULD

En dag av mycket

... har hunnit med ganska mycket idag. Nu på kvällningen var jag ute och gick med denise. vart en bra jävla bit alltså :) Härligt :)
Ledig i morgon och då ska vi städa lite mera :)

en bra dag

min dag började för tidigt :) med att sola med sandra h :) det var skönt :) sen vart det lite skola sen åkte jag å sandraH till valbo :) senare kom angelica och hade inte något kort eller pengar med sig så en annan fick ju betala allt som hon köpte :) men det gick det å :) hon köpte ett par pumps men bestämde sig för att inte ha dom så jag tog dom istället :) ska lämna tillbaka 2 t-shirtar som jag köpte på gina och ett linne på hm trvides inge bra i dom.
men gjorde av med ca 900 idag :) så det är ju hyffsat iallafall :))

ska snart börja städa :) kan behövas eftersom det är inflyttningsfest på lördag :)

Hockey

spelas det just nu. På hemmaplan för hv :) Ser ganska ljust ut faktiskt :) Såg ganska mörkt ut ett tag men det tog dom igen och nu leder dom med 5-3 :) Känns skönt :)
Träning har jag vart på i dag också :) Gick så där i början men spelade en mixed på slutet med Martin mot Peter och Angelica. Det gick skiiitbra för en gångs skull :) Vi vann och hann bara spela ett set men det kändes bra! Hoppas det känns lika bra i morgon :)

I morgon bitti ska jag ner och sola med Sandra H :) Hääärligt. Har precis laddat Ipoden också :) Den var helt död nyss. Men jag skulle vilja ha lite nytt och fräsch i den :) Jag har inte hunnit ladda hem Itunes än heller. MenMen.

Börjat bli sjukt taggad till kryssningen nästa vecka med klassen ;) Ser vekligen fram emot det. Ska ´ner i Garaget i morgon och börja leta en lämplig väska :) En och annan grej ska väl ner. Måste köpa något nytt snart. Känner att jag vill ha nå nytt till nästa vecka då det bär av :)

Och våren är här :) Hade min vita med ljusgula blommor tunika idag :) Och det var så härligt :) Våren! TACK. Hade även ballisar :) Det var inte i går man hade det :)

April 16

En dag som alla andra.

Ska åka och träna senare :) Det ska bli kul. Hoppas bara att jag för en gångs skull kan ha en bra träning. Var ett tag sen!
Ska få mig lite nudlar :)

En vanlig dag

Har det vart i dag, åkte in till Valbo med Anton en sväng, köpte en byrå :) Sen åkte vi förbi Ica och köpte lite saker sen åkte vi hem till mig och gjorde mat.
Sen åkte jag och Mathias till Hofors och tränade :) Ska snart lägga mig. Tidig dag i morgon. Börjar 9.30 :)

Hv71 - Linköping final 4

Kollar jag på just nu :) 3:e perioder börjar nu snart. HV har ledningen med 3-1 :) Och det känns väl alltid bra.
Hoppas dom håller det.
Lutar åt en promnad efter hockeyn men det regnar jsut nu så, slutar det regna blir det i morgon i stället :)
Träningen gick sådär. Har inte tränat på 1½ vecka så det kändes lite tafatt :) Kände en liten skillnad att spela faktiskt. :)
Ser fram emot klassresan om 1½ vecka :) Det ska bli sjukt kul. Längtar asmycket :) Vi kommer ha så sjukt kul hoppas jag :) Festa lite och umgås :) Riktigt kul kommer vi ha :) Bara hoppas på det bästa med vädret :)

4-1 :)


Kom överrens med Sandra att vi skulle hitta på något i morgon men jag då, hade helt glömt bort att det är den här veckan Anton är hemma och vi har sagt jättelänge att vi skulle hitta på något i morgon. Och jag får inte tag i Sandra heller. Hoppas bara hon kommer in på msn snart. :) Vi får ta det en annan dag. Så får det bli.

Ska snart bada lite :) Härligt det. :)

JUst det. Fick tag i Coop i sommar blir det Coop Bygg för mig :) Där kan ni träffa mig under hela sommaren mellan 9-21 varje dag :) Jag berättar när jag är ledig :)

Värsta mardrömmen

hade jag i natt. Drömde att det var studenten och jag hade på mig en mörkgrön blommig klänning, skitful. Också skulle vi till Högbo för att äta middag, alla studenter. Också glömde jag min mössa hemma i Sandviken. Så mamma fick äka och lämna den. Men när hon kom var alla borta och sen var dagen slut. Vilken skitstudent det hade vart.
Hahahaha. Men tur att det inte var sant.
Nu ska vi gå och köpa en glass tror jag :) VÅRkänsla!

April 14

Har ringt till butiker om sommarjobb men det var ingen som svarade så jag får prova senare eller så åker jag ner dit :)
I kväll ska jag träna för första gången på en vecka :) Det ska bli härligt. :) Ska snart äta lite frukost och sen ska jag nog väcka sömntutan :)

Gud va hemskt.

läser på aftonbladet att Engla är död. Fan va arg man blir på människor som honom... vilket jävla äckel.
för a´tt inte tala om hennes föräldrar och släktningar. Gud....

April 13

I dag har jag och Mathias vart ute och gått. Vart en rejäl bit :) Skönt att röra på sig :)
Träning i morgon och det ska bli kul :)

Ska snart åka och handla lite gran!=)

Slutet av denna dag

Håller på att titta på Las Vegas. :) Efter det blir det film, the devil wears Prada :)

Klockan är bara 13.35

och jag har hunnit med mycket idag, jag har diskat, plockat upp tvätten och varit ute och gått också har jag ätit lunch! Mathias mamma kommer mot eftermiddagen också:) Kul det.
Jag kan inte sluta tänka på bion i går, sjukt bra,
Nä nu ska jag nog duscha lite :)

Tjugoett...

...har jag och angelica sett på bio ikväll och den var helt underbart bra! Sjuukt bra film och att den var sann gjorde den ännu bättre :)
Handlade óm en kille som inte hade råd att studera medicin på Harvard så han gick med en grupp som räknade kort i Black Jack och tjänade storkovan, helt sjukt bra alltså. Se den!!!

Hv71 vann idag :) Borta mot Linköping. NU har dom två hemmamatcher på rad och snälla låt dom vinna dom :)Skulle vara sjukt najs..

Blir så förbannad på en sak. Åkte hem från Gävle efter bion och förbi kör en polis, vi ligger på kanske 52. Polisen kör förbi vilket innebär att hon körde fortare än hastighetsbegränsningarna. Vilket är olagligt, eftersom det är emot våran svenska lag att köra för fort och lagens mannar överskrider detta. Varför får dom och inte vi? Tycker det är riktigt irreterande att om vi skulle ligga lite för fort åker vi på smaksiga böter. När vi kom ut på 90 vägen så ökar polisen till hundra för vi höll polisens fart. Damen i polisbilen körde 10 km för fort vilket skulle innebära en böteslapp på över 2000:- om en icke-polis skulle bli stoppad. Är detta rätt. . När vi kom till 110 så ökade hon ännu mera. Detta går mig på nerverna.

Jag har ätit frukost

bestående av fil och flingor med en halv skivad banan i :) Gud va gott det var.
Nu blir det ett nytt liv här framöver :) Mätte måtten i morse och jag blev helt chokad när jag såg hur mycket jag hade förlorat.. Sjukt ju. Men glad och stolt är jag!
I kväll blir det nog bio i Gävle med syster!

Lite allt möjligt

i dag har jag gjort lite allt möjligt. vart i skolan och gjort klart infon tror jag nu. ska fråga läraren om det är nå mer.
Också har jag skickat in en ansökan till maxi också :) vart och handlat lite till i morgon, får då får jag äta lite :) till frukost ska jag iallafall äta fil och flingor. gu va mumsigt. :) ser fram emot det. Sen till lunch kanske man ska äta hårdmacka med ost. och kanske ett glas mjölk. :) härligt det.
:) på söndag tror jag att jag ska beställa en sallad från Viking :) MMMMMMMMM
Ska nog på bio i morgon :)) Jag och Angelica :) Verkar som det. Ska se 21 :) Den verkar bra :)

jag älskar dig

April 10

Och det är sista dagen på min faste vecka :) Tror jag. Kanske gör en till dag i morgon men det visar sig.
Är hyffsat pigg faktiskt tills jag såg all förbannad snö. uusch.. Varför.
Ska gå till skolan snart, har en lektion :) Sen slutar jag :) Naaaaajs. Då ska jag hem och invänta tvätttiden som jag har mellan 19-22 Kul att man lär gå ner själv då för Mathias har ju natt. Hatar att vara där själv. Tror jag ska be mamma följa med och göra mig sällis.
Skjutsade ner Angelica i går och fan va halt det var. Uschusch.
Blev lite trött nu faktist...

Nytt med håret

Angelica har precis satt i lite hår och färgat håret på mig. Härligt :)
I kväll blire film :) Naaaajs. Ska nog hyra en :)

Städat lite

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, tog tag i disken och sorterade tvätten. Skulle vilja dammsuga också men Mathias sover fortfarande så det vore lite dumt.
Jag är helt slut men jag orkar inte bara sitta och hänga. Vill ha något att göra. Så sjukt sugen på nått att äta men en annnan lär ju låta bli. Men på fredag tror jag att jag ska äta lite :) Då har jag fastat i 4 dagar. Eller så äte rjag nått på lördag så har jag fastat i 5 dagar. Jag vet inte.
Känns inte bra att kolla på matlagningsprogram just nu men det är roligt.. :)

Fastedag 3

Plommonjuicen tog slut i går så jag får dricka en annan juice som är god faktiskt. Så det känns så skönt. För det är verkligen något jag hatar den där plommojuicen. USCH.
I dag ska jag inte göra speciellt mycket, skolan från 9.30-10.45 sen är jag ledig. Kanske man ska hem och diska sen ska jag sortera tvätt. Ska nämnligen tvätta i morgon. Jag har inte mycket rent nu, så i dag blire mysisar i skolan. Fast det är sååå härligt.

Jag ska snart svänga över till mamma och kolla om det är nån post. Nu kom det post här iallafall :)


Du är min bästa vän och mitt livs kärlek.

slutet på dag 2

jag är helt tom och slut i kroppen . jag är riktigt hungrig just nu... det känns inte bra.. men det är bara stå ut.. sover själv i kväll. tråkigt. men det är bara stå ut där också.
har en jätteäcklig smak i munnen, så där som det blir när man är jättehungrig...
åhhhhh.

varför.

var ute och gick en sväng, inte långt men det var iallafall en liten bit. ska snart borsta tänderna och kanske försöka sova så kanske man är piggare i morgon....

jag älskar dig

Efter dag 2

jag är helt tom och slut i kroppen . jag är riktigt hungrig just nu... det känns inte bra.. men det är bara stå ut.. sover själv i kväll. tråkigt. men det är bara stå ut där också.
har en jätteäcklig smak i munnen, så där som det blir när man är jättehungrig...
åhhhhh.

varför.

var ute och gick en sväng, inte långt men det var iallafall en liten bit. ska snart borsta tänderna och kanske försöka sova så kanske man är piggare i morgon....

jag älskar dig

2 dagen

på fasteveckan. Den här jävla plommonjuicen kan dra åt helvete för den smakar så jävla äckligt..... Åhhhhhh.
Det är bara pina i sig skiten och se fram emot buljonen i kväll :) Mums. Tror nog att det blir en promenad i kväll, det blev ingen i går för jag hade migrän typ hela dagen också var det hockey också. Hv förlorade tyvärr men det är 6 matcher kvar. Bara hålla i :)
Skola snart SKa ha lite historia och lite utställning med projektarbetet :) Så är man klar med det sen å :) Naaaajs.
Historias lär vi göra någonting åt idag alltså. Fy fan va drygt det är att ligga efter alltså!!!

Hockey var det som sagt

Sitter här ensam och kikar på hockey. Känns lite trökigt att bli glad över målen helt själv. Men det sånt man får ta. Har precis ätit min middag. :) Grönsaksbuljong. Skiiitgott var det smakade som soppa och man skulle koka 5 dl vatten och blanda med 3 tsk grönsakspulver, och det var så jäkla gott och jag blev så jäkla mätt. Så nu har man något att se fram emot på dagarna. Middagen. Min frukost består av 2 dl plommonjuice med 2 dl vatten och det smakar skit. Kan spy bara jag tänker på det. Och 3 dl hett vatten med nått jävla havrete som också smakar skit.


Min lunch är 1 dl grönsaksmix som luktar svett och skit blandat med 1 dl blandad frukjuice och 2 dl vatten. Smakar sådär. Men det går i. Och middagen är buljongen som är så god.


Jag ska snart bada lite sen invänta mathias som har eftermiddag idag. Slutar halv tio och är hemma runt halv 11 kanske.


Satt i skolan på lunchen idag med klassisarna och jag satt där och drack mitt vatten. Maten i skolan var potatismos, köttbullar och lingonsylt och jag tänkte för mig själv. MEEN GU VA GOTT. Var så jävla sugen på det.

Men saken är den att jag gillar ju inte ens köttbullar, eller lingonsylt. HAha det var lite komiskt.


I morse är jag "åt" min frukost åt Mathias 2 hårdmackor med ost, faaaan va gott var min tanke... PÅ HÅRDMACKOR MED OST.

Det är roligt på hur mycket man uppskattar maten som man egentligen äter varje dag. Och mat man inte ens gillar.


Det ser inte skitljust ut för hv just nu men det är ju bara första finalen utav 7. Men dom har haft lite chanser och det är slutet på andra snart. Så dom har ju en heel period att komma ikapp. Det ska nog gå bra!


Fick min deklaration idag och hur mycket jag ska få tillbaka på skatten! TAAACK....

Shit vad jag blev glad när jag öppnade papperna. Fan va härligt. För dom pengarna vet jag inte vad det blir. Kanske en utomlandsresa??? :)

Sugen å hänka? :P


Iallafall så kanske man ska ta sig ett bad, eller ska man vänta tills hockeyn är slut. Jag vet inte. Skulle vara härligt att ligga och njuta.


Det var nog allt.



TACK


Final 1

Dags för hockeyfinal 1, mellan Linköping - Hv. Det enda som saknas är väl något att stilla hungern med.
Ska snart äta min middag som är grönsaksbuljong :) Haha. fy fan! Det ska nog gå. På lördag får jag börja äta. faaan vad jag längtar dit...

April 7

Min första fastedag och det här är inge roligt. Åt nån jävla plomminjuice i morse som smakade skit. USCH.

Får se vart detta leder,

ändringar

pratade med syster och jag berättade det jag hade ätit och då sa hon att jag kunde börja räkna idag som en nedtrappning. Så då börjar jag nog fasta i morgon eller på tisdag. Ser fram emot det.
Jag fick nå salt också som innehåller laxeringssalt. Så jag vill inte ens veta vart jag kommer befinna mig inom den närmsta timmen. Gu va äckligt. Smackade skiit ockå det där jävla saltet. usch..
Nää nu blir det nog film sen sängen bums..

Info om helgen

Åkte ju i går kl 06.30 och var framme i Hudik ca 7.45 så det gick ganska fort vi blev stannade av polisen och det var Denise som körde :) Så dert var lite roligt.
Iallafall så hade både jag och Denise en mixed som första match klockan 8.30. Matchen blev uppropad och inga motståndare kommer så det blev wo. KUL. Har gått upp kl 5 för ingenting. Iallafall så hade vi en dubbel vid 3 tror jag. Den vann vi till slut. Spelade skit då och då. Men tillslut så vann vi så det var bra. Hade en mixed vid 7 den vann vi också jag och anders så vi var vidare till i dag både i mixed och dubbel. Hade mixed klockan 9, pissmatch. missade hela tiden annars hade vi dom. vann första så jäävla lätt. Men sen började man missa och då var det kört.
Hade en dubbel också, den vann vi till slut också. Så sen blev det dags för finalen :) Också en ganska bra match som vilket par som helst kunde ha vunnit. Och tyävrr så var det vi som förlorade. Synd det. Riktigt drygt hade spelat bra heeela matchen sen på slutet av sista setet så missade jag alldeles för mycket så dom drog i från med poängen så sen var det kört. menmen. 150 kronor rikare iallafall :) så det är ju inte fyskam :)

Har vart ner i tvättis och bokat en tid. Asmyckert lorttvätt nu speciellt efter en tävling. uscha...

Jaja men nu ska jag kanske packa upp kläderna och hänga handdukarna på tork.

I morgon börjar nedtrappning sen är det dags för FAAAASTA!

Klockan står på 05.30

Och en annan sitter påklädd och redo att bege sig. Ska packa ner lite sallader i kylväskan och försöka få in lite vett i skallen så kanske denna dag går att ordna upp också. Men det är bara att konstatera att klockan är på tok för tidigt för mig.
Lär bortsa tänderna också. Nä fy fan för sånna här morgonar. Det är inte värt det. Och det är väl typiskt att man kommer sitta i en hall en hel dag. Men det verkade som om att mamma och syrran kanske skulle komma upp och kika också :) Vore trevligt.

I natt kändes det inte som att jag somnade någon gång för jag visste att jag skulle upp snart. så jag har legat och vilat hela natten känns det som. Fast jag har nog sovit :)
Helt sjukt trökigt iallafall. Tänkte gå om en halvtimme så är jag nere vid gamla lilla willys ca kvart över. Undrar också om det är kallt ute. Hmm..

Jaja men hoppas ni får en skönare morgon än min.

Jaha?

Vad ska man hitta på en kväll som denna när man lär kliva upp ca 5 i morgonbitti? Säg mig!
Har iallafall vart och handlat till i morgon lite juice och äpplen. köpte lite pistagenötter å :) Kanske blir en promme nu på kvällen men det visar sig.

känner för att dra på en bra film och rulla i hop i soffan med mitt stoooora täcke, synd att behöva sova själv för mathias har åkt till hudik redan.

En kväll utan att ha något att göra.

Får se vad det blir. Ska iallfall åka med mamma och angelica och handla lite till i morgon, det var lite saker vi hade glömt i går. Men ska snart åka. byta om lite först så ordnar det upp sig. :)

April 4

Dags för sista dagen i skolan för denna vecka :) Skönt de, Ska göra klart projektarbetet idag. :) Då är det ut världen. Sen har vi endast sammhälskunskap kvar på schemat för denna termin ääända fram till studden :) Det vill säga 1 timme på onsdagmorgon och 1 timme på torsdagmorgon. ungefär. sen är man ledig resten av vecka. skön helg. fre, lör, sön, mån, tis :) najs det..

idag blir det inget annat än att göra lite pastasallad, packa väskorna och så. men mathias tog med sig mina sängkläder i hans väska, han åker i kväll och jag i morgon bitti :)

nä men nu ör det skola on 30 minuter :)

hörs

Eftersnack

har som sagt vart och handlat ett sväng till på lördag. Sen har jag börjat packa lite smått. Håller på att fixa naglarna nu. väntar på att ena handen ska torka.
hv till final iallafall :) känns härligt :)
Första finalen på måndag mot Linköping.. hoppas verkligen på ett sm guld..
stefan liv spelade så jäkla bra idag. räddade varje skott utom ett då :) det känns bra!

April 3

Dagen hat gått fort som alla andra dagar. Fattar inte. Har vart en sväng i skolan också har jag vart och tränat. Tänkte duscha en sväng sen tänkte jag åka och handla til i helgen. Men tänkte vänta på att Angelica kommer hem från hennes promnenad :) Vill inte åka själv. :)

Nä nu dusch sen handla.

Nu är det hockey å

Timrå - Hv

April 2

I dag är det 70 dagar tillstudenten ;) det känns bra. Stannade hemma från skolan idag, hade en otrolig migrän i morse, sov några timmar och sen var den borta. Sen kom Mathias bror och hälsade på :) Sen vid 14 tiden åkte vi till Valbo och köpte ett nytt soffbord, databord, lampa till hallen och sovrummet, en betjänt som man hänger kläder på också en spegel till hallen. Nu är hallen klar ska bara inhandla en byrå som vi kan ha :)

Den 15 när jag får lön ska vi köpa en byrå till sovrummet så blir det klart. :) en tavla skulle vi ha haft över sängen också, en fin rund tavla har jag sett på Ikea, har sett på den ett tag men jag har inte fått mig själv att köpa den. Men den skulle passa mycket bra!

Skola i morgon och sen kanske jag ska åka in till Gävle vid 12 tiden, möta denise och kanske en tripp på stan. :) Efter det blir det träning i Björksätra :) Tävling i helgen :) Ser fram emot det mycket! :) Ska bli kul.

Tisdag

Har precis kommit ut ur badet :) Det var trevligt :) Tiden går så fort på kvällarna nu för tiden. Har vart i Hofors och tvättat bilen också hämtade vi sommardäcken :) Sprillans nya så det var trevligt. Passade på att träna också :)
Var på stan i dag också, hämtade körkortet :) Det ser inte ens ut som jag :) Haha.. Sen var jag in på massa affärer och kikade på en jacka men hittade ingen förren jag var in på Lindex :) Hittade en fin trenchcoat :) Som jag tänkte köpa förut men då hade jag inte råd också tyckte jag att den var lite dur men tyckte nu att alla jackor jag har kikat på har kostat lite men ni i efterhand är det inte dyrt :)

Ser fram emot tävlingen i helgen :) Det ska verkligen bli kanon skoj. Men tidigare idag så gick det skiiit på träningen. Så får se hur det går i morgon på våran träning.
Skola i morgon sen får jag se vad det blir. Vore trevligt att umgås lite med Mathias, det har blivit verkligen lite på sistonde.

Men iallafall. Verkar inte bli nå..

Jag älskar dig

April 1

I dag är det ingen vanlig dag för det är peppans födelsedag :) hurrahurra:)

Sitter i skolan nu och väntar på att infon ska börja så att vi kan sluta. Mitt körkort har kommit på posten så jag ska åka och hämta det efter skolan. :)

Känner att jag skulle vilja åka och handla lite nya kläder :) Vore naaaajs

RSS 2.0