Lördag

Deprimerad? Har läst någonstans att när man är deprimerad så vill man inte göra någonting, man vill inte ens jobba. Sover mycket och har ingen matlust eller så äter man hela tiden. Jag kan känna mig så, men jag ser mig själv inte som en deprimerad person. För hade jag fått välja hade jag varit hemmafru och tagit hand om hemmet, trädgården på sommaren, baka, och rusta & dona hemma.

Jag vill inte jobba 6 av 7 dagar i veckan och känna mig så tvingad att göra saker på min lediga dag så att det blir sådan ångest, jag längtar tills den dagen jag och Angelica kan fokusera allt på butiken och jobba halvtid, endast halvtid utan ett annat jobb på halvtid. Man kan vara ledig så mycket mera. Men denna tid kommer inte komma iår, kanske inte ens nästa år. Vi har inte pratat så mycket om hur lång tid vi ska ge det, men kan vi inte leva på det på 2 år så kanske vi ska börja fundera på hur vi ska göra. Att avveckla är inga problem, bara att det kan ta lite tid. Men det jag vet är att jag alltid kommer vilja vara egen företagare eller chef. Att jobba under någon annan är ju ett alternativ men jag undviker det helst :)

Ja hade jag något mer att ta upp här? Tror inte det så..


Två inlägg på en dag!

Jävlar i min låda två inlägg på en dag, helt sinnes!

Kom och tänka på hur man är beroende av årstider när man har en klädbutik. Som privatperson vill man ha sommar så länge det går, men som butiksägare blir man skitglad när hösten och det kalla kommer för det innebär ju att folk handlar mer och varmare kläder om inte dyrare kläder för det är ju sant att en höstjacka kostar mer än en sommartopp. 
       
Är det en varm höst säljer man varken höstjackor eller stickade koftor(om det inte är en pippikofta) och är det en kall vår så säljer man inte sommartunikor eller blommiga klänningar. Därför hoppar och studsar jag av glädje när jag ser på vädret att det kommer kalla dagar framöver.

Men mitt hjärta gråter över att sommaren är över. Så det är med delat hjärta jag berättar att sommaren är förbi. Men jag är glad över att jag har ett innejobb under vintern och ett jobb överhuvudtaget :)

Detta får räcka!!


Augusti...

... redan, och ju mer tiden går desto med höst blir det ut och våra alldeles egna höstvaror börjar dimpa in i butiken. Det är så roligt att packa upp dom när man inte riktigt minns vad det är man har beställt :) Speciellt dom här kanonvarorna som tar slut på bara en vecka som tillexempel Pippitröjan som det tog precis en vecka innan den var slut och folk frågar fortfarande efter den, den var som en kofta med tre spännen i fram den kommer komma som vanlig stickad tröja också med snören hoppas att den kommer gå lika bra som den med spännena!

Förra veckan på torsdag och fredagen så var vi på inköpsmässa i Stockholm och det var riktigt shyssta grejer vi köpte in. Funderar på att åka på nästa piercingmässa som är i Stockholm för att kolla på lite annat roligt än det vi beställer fråm barbarella.se det är inte superbra marginaler och inte så roliga grejer så vi får se. Plus att Angelica sa att hon var sugen på att gå en piercingkurs för att kunna pierca folk och då kan man ju göra iordning ett rum på lagret enligt reglerna och börja pierca i butiken! Detta är bara öppna ideer och ingenting klart ännu!

Våran inneboende Angelica har äntligen skaffat sig en lägenhet och ska flytta samtidigt som jag och mitt hjärta Mathias får vårat liv tillbaka. Det har varit uthyrt ett tag och vi ska äntligen blir ensamma ägare ;) Underbart!

Ja nu ska vi fortsätta vårat Sex and the city-marathon!


Long time no see!

Ja men faan va tiden går fort, hela jävla sinnes. Sist jag uppdaterade hade vi varit till Åland och nu  var det 2-3 veckor sedan och vad har hänt sen dess? Jo helgen efter var vi till Stockholm där vi bland annat var ut på krogen, Grönan och lite shopping! Hade jävligt trevligt och det var sista helgen på semestern från Bokia. Men nu har vi jobbat i någon vecka och man har kommit in i det igen, det som är svårast med semestern är ju att komma tillbaka och in i rutinen igen.

Nu är det söndag igen och här sitter vi och försöker njuta av den lediga dagen men samtidigt har man sådan ångest över att det är jobbdag imorgon igen. Har inga större plans för dagen och nu ser jag att det regnar :( Tråkigt, man önskar ju att det kan vara sol så man får sola lite när man har tid. Man ser alla på stan och alla kunder som kommer in i butiken är helt solbruna och fräscha medans en annan står bakom disken och lyser för man är så blek! Kanske blir en sväng till solariet ikväll.

Nu är Mathias semesterveckor slut också, han går på natten ikväll och går av i morgonbitti och har ytterligare 4 dagars ledigt, han har ett härligt skiftschema han! Vi snackade lite igår och vi dösnackade lite om framtiden och framtidsplaner, vi får se hur det blir :) Säger ingenting ännu! Det är karamellen ska vi suga på ett  tag :)

Thats all!


RSS 2.0