Påskdagarna är snart över!

Hej min kära blogg och den som läser!
Idag är det annandag påsk och vi är ju som sagt lediga på röda dagar och det känns amazing :) Att vara hemma och ledig på en måndag är ju hur skönt som helst! Lite långledigt har man ju fått och det är väldans skönt att kunna göra och tänka på annat än jobb hela tiden! I dag har jag inga större plans förutom den dagliga promenaden och att ligga och steka på altanen exakt hela dagen! Man lär passa på medans solen är framme och man är ledig! Väntar bara på Angie som fortfarande sover!

Alla som känner mig vet att jag alltid kollar på olika hem och hus för att få inspiration till mitt eget och igår hittade jag ett hus som jag vill ha, ligger i Barrsätra och är sjukt orustat men för en ganska billig penning. Både jag och Mathias blev intresserade av detta hus så vi kanske ska boka en visning. Nu säger jag inte att vi ska sälja det hus vi bor i och flytta! Vi vill bara kolla :) Det var dock lite mindre än vårat befintliga hus! Några kvm, men allt handlar inte om hur stort eller litet det är, det handlar om huuur man gör det! :)

Ja vad var det mer jag ville skriva om? Ville jag skriva om något mer?

Tror inte det så detta får vara!


Glad Påsk!

Ja det är påsktider i vårat land och det firar vi med massa ägg och godis, men varför? Är det inte en religös högtid? Är jag religös? Nej! Men det är ju tradition och jag gnäller verkligen inte för vi är ju lediga lite mer :) Tackar Tackar liksom! :)

I dag är det långfredagen och vi är lediga :) Det har vi firat genom att åka en sväng till Valbo och sätta sprätt på lite pengar, det blev bland annat en mysig lampa till hallen, några leksaker till missarna, en lövkorg, ett par klassiska mysiga vita tygskor, en söt liten klänning från h&m, ja det var väl det! Sjukt fint väder ute och karln tvättar bilen med Andreas. Jag undrar vad jag ska göra, funderar på att städa lite gran men det är ju så fint väder ute så de känns taskigt mot solen att skita i den. Haha! Kanske ska kratta lite och inviga lövkorgen :P

Hmm... Vi jobbar imorgon påskafton, känns ganska onödigt för jag tror inte de kommer vara en kotte på stan alla kommer vara hemma och koka ägg å frossa i chokladkaniner :) Jag är på the bookstore imorgon, där har man ju lite saker å göra iaf :)

Ja detta får räcka för idag!

Glad påsk och trevlig helg!


13 April

Onsdag, lillördag för vissa och för mig innebär det bara en vanlig vardagskväll! Jag har precis kommit in från en löprunda, det blev en kortis på 2.57 km men det tog bra eftersom jag har sån sjukt dålig kondis. Men jag tänkte köra den sträckan varannandag vilket blir idag, fredag och söndag, tisdag, torsdag också vidare. Det är så sjukt skönt att komma in helt svettig och äcklig, ta en dusch och sen slappa framför tvn :)
Därför nu ska jag ta en dusch :) Sen blir det en film som Angelica tyckte vi skulle se, de är och köper tilltugg dock bad jag om morötter till dippen :)

Kort inlägg idag, som sagt nu blir de duschen!


11 April

I dag är det första dagen på veckan, men den är redan slut. Dock måste jag ta och skriva om min söndag som jag hade fullt upp hela dagen. Alltid på söndagar vaknar jag ju tidigt, fick till slut upp min käre fästman. Gjorde något ärende och sedan åkte vi hem till Andreas å Emelie som har lilla Stella nu för tiden, myste massa med henne såklart man vill ju ha med henne hem :)

Eftersom karln hade eftermiddag åkte vi hem vid ett tiden så han kunde åka till jobbet. Jag åkte hem i min ensamhet eftersom våran inneboende (Angie) var hos mamma. Såg att grannen var ute och poade i trädgården så jag åkte hem till mamma och övertalade henne att komma och hjälpa mig :) Så vi sopade trottoaren, krattade häcken, hämtade massa fina stenar hos grannen, kastade ut snö, fixade med jordgubbsplantorna, fixade med hallonhäcken. Fast jag hade gjort av med massa energi så hade jag inte fått nog. Därför åkte jag med mamma när hon åkte hem, släppte av mig vid Statoil Högbovägen och gick hem, klockan var då 19.00 och kände mig fortfarande inte nöjd. Men jag gav upp och la mig en soffan efter en lååååång varm dusch.  

I veckan kommer det skitshyssta klockor, solglasögon, skärp i coola neonfärger, plus att det kommer ÄNTLIGEN hem skateboards från Sweet!

Detta får räcka för ikväll...


10 April

Söndag...
Söndagarna är ju den enda dagen jag är HELLEDIG, därför gillar jag att ha det planlöst av den enkla anledningen att jag kan göra vad jag vill på söndagar MEN jag vill också ha grejer planerat så jag vet vad jag ska ägna min kära söndag åt så man inte bara ligger hemma i soffan för då blir de sån jäkla ångest att jag vill dö.

I onsdags hade vi shoppingkväll i Sandviken och öppet till 20, det gav ganska bra utdelning tycker jag då vi hade ett bra erbjudande mellan 18-20, och i helgen har det varit vårmarknad i lilla Sandviken vilket har dragit mer folk ner på stan :) Väldigt roligt tycker jag!

I veckan borde vi få leveranser med accessoarer från MasterDis, skitcoola klockor, solglasögon, skösnören, skärp och lite annat smått å gott, allt kommer i neonfärger :) Allt detta ligger uppe på våran Facebook sida, gilla den och du hjälper oss att växa på Facebook :) Det är fortfarande lite klädleveranser som inte har kommit ännu, det som väntas är coola t-shirtar från Amplified med bandtryck på bland annat, Guns n roses, Mötley Crue(givet), Slash osv. Lite sommarklänningar från Rut m.fl som ska komma in, men det är ju liksom inte brådska med dom direkt :)
Vi funderar på att göra om (igen) i butiken, måla lite väggar för nu är det för "fint", vi ville ju ha det här lite ruffa inrycket så vi funderar på gråa väggar och upp med mer spottar och lampor så det ändå är ljust där inne, vi vill ha nya provrum, de vi har nu är så jättestora och skrymande. Vi vill riva den innersta väggen för där bakom har vi 10-15 kvm med butiksyta som just nu används som lager, lager kostar ju som sagt. Jag lämnar detta nu för det är inte riktigt aktuellt just nu!

Thats all.



April april april

Spelat mitt första badmintonpass på några veckor och det gick ju sådär, roligt var det iaf. Dagarna rullar på i rasande fart och det finns massa att göra. Min energi börjar sina men det blir ju ljusare om dagarna ochh jag måste bli bättre på lite morgonpromenader alltså! Ikväll ställer jag klockan :) Tvingar mig upp :)
What else is new?
I lördags gjorde jag min första utgång på evigheter, vi började med en spelkväll hemma hos mig :) Åt gott och spelade roliga spel :) Hade inga plans på utgång utan bara lite vinmys, ändrade planer blev det och vi åkte på en förkepa i Björksätra och sen mot Lobby för lite sväng på de lurviga. Avslutade kvällen vid halv 2 och åkte hem och dök i kojan.

Söndagen spenderades halva dagen liggandes i soffan och när klockan blev kring 15 tiden så åkte jag och Mathias med Helene och Erik till Göransson Arena för lite mässa :) Efter besöket tog vi lite "dagen efter" mat från Aga, guld värt :)

Nu håller vi på att kika på Flightplan som går på tv, sjukt bra film trodde att vi hade den men icke så vi får stå ut med reklamen...


RSS 2.0