Hoho i stugan...

Fy fan varför har jag bloggen kvar egentligen för? Skriver aldrig... Det är som det är.

Jag kan tala om att i December månad kommer jag finnas tillgänglig på Bokia dygnena runt. Det är full fart och gissa om jag ska andas ut på julafton :) Men jag gillar att jobba mycket, bara man får vara ledig en dag i veckan... För att vad skulle jag göra om jag inte hade ett jobb? Bli galen förmodligen. Jag känner iallafall att jag skulle vilja ha en paus från handeln. Vet inte ens om det är det jag vill jobba med, att äga en butik skulle inte vara helt fel heller :)

Ja mer då? Jag har börjat träna :) Och det ger härliga resultat :) Orkar mer på dagarna, är piggare och gladare, har 1000 % mer energi och känner mig som en väldigt positiv tjej igen :)

Vad är ett liv egentligen? Vad går livet ut på? Vad är livets mening? Alla har ju uppenbart olika uppfattningar men är det så att man ser ner på människor som lever sitt liv annorlunda än vad man själv har för värderingar? Det kanske inte är meningen att se ner på andra människor, men man kan kanske göra det undermedvetet?

Nu ska jag avrunda!!

Lördag

Oj vad tiden har sprungit i väg utan att en annan har tryckt in en rad här :) Passar på nu :)

Vad har hänt sen sist?

Jo vi var i väg på en kryssning till Tallin :) Allt jag tänker på med Tallin och Estland är droger och massa tvingade horor som mååste sälja sig för att överleva, något annat kommer jag inte på fakitiskt. Vi hade mycket trevligt och åt god mat :)

Sen fyllde jag 20 år :) Det firades med god smörgåstårta med familjerna och sen blev det en liten utgång på Hjärtat med ett gäng :) Hade mycket roligt och tackar alla som fick min dag att bli perfekt :)

Jaa och huset då? Jaa det går sakta måste jag erkänna. Mycket sakta, men i morgon kommer Mathias bror och ska hjälpa med elen som ska dras om i köket. Helt jävla otroligt att det är en elektriker som bott där innan, elen var ju fan sen stenåldern. Elen, tapeter, taklister ska fixas i morgon sen är de bara golvet kvar :) Och det ska fixas innan jul HOPPAS jag.

Sen trappen blev ju ett jävvla skämt måste jag säga. Allt är bortslipat och helt rent av lim och färg, men nu har vi kommit på att vi ska fixa trappen som det sista efter att ha målat panelen och väggarna. Haha, Det blir helvit panel och marinblåa väggar :) Och helvitt tak :) Lite sådär havigt :) Sen blir de lite havdetaljer :) Och oj oj oj så bra de blir när de blir klart :)

Vi har köpt en ny sänggavel också :) Köpte den på en annons som låg ute i GD, den kommer från ellos.se och är endast en gavel då, men lite inbyggda hyllor, vi har ju bestämt svarta möbler i sovrummet så den är i svart högglans, Heeeelt underbar. Här kommer en bild..




Ja men det får nog räcka till denna gång...


RSS 2.0