Måndag

Ja det är måndag och det är redan 26 april, säger då det jag. Tiden går så fort att man hinner ju fan inte med alltså. Men ju fortare de går desto fortare kommer sommarn :) Massa skoj som händer i sommar :) Men nu är första dagen på veckan jag har jobbat 10-18 efter det åkte jag och solade med Angelica på nya solariet. Tog en 12 minutare i ståsolariet :) Hur skönt som helst. Man får sån sjukt fin och jämn färg i det solariet. Visst är det sjukt skönt att ligga och sola men man får mycket finare färg i stå! :) Så var det nog med det.

Kom hem och skulle ta en skön kvällspromenad men hann byta om och skulle ta på mig skorna så upptäcker jag till min förvåning att min andra sko är heeeelt borta. Så jag fick stanna hemma. Undrar ju vart fan den kan ha tagit vägen...

Eftersom jag stannade hemma så betalade jag lite räkningar och lite skulder :) Nu är man skuldfri också :) Härligt det :) Också skickade jag in deklerationen :) Väntas på återbetalning :)

Vi har sålt min lilla peggy :( Min pärla är borta nu. Fick 10.000:- för henne och för dom pengarna köpte vi utemöbler till altanen :) Vi köpte de på IcaMaxi :) Och vi köpte 2 bord med 8 stolar :) Men kassörskan tog betalt för 2 bord och 4 stolar. Snabb som fan var man ut till bilen :) Sparade 1000:- och då så gick jag in igen å köpte två badenbaden :) Haha :) Man får ju inte vara dum heller :) Sen så överraskade mamma och pappa oss med en grill :) En riktigt stor grill :) Eftersom jag har förstått mina vänner rätt så är det hos oss det kommer hängas i sommar :) Så då passar de bra med en stor grill :)

Nu har jag sökt en utbildning också :) det är en butikschefsutbildning på distans i leksand som jag har sökt till. Den är på ett år och eftersom man läser på distans så kan jag fortsätta jobba samtidigt :) Kanon de :) Men först måste dom anta mig :) Men min chef skrev ett jättebra rekomendationsbrev som jag skickade med :) Och det väger nog ganska tungt de :) Håller tummar och tår :)

I morgon måste jag ringa lite telefonsamtal också :) Måste skriva en komihåglapp till mig själv :) Det är några stycken :)

Ja det här får räcka :)


RSS 2.0