Morgonpromenad!

I morgonbitti kommer klockan stå på 07.50 då ska jag kliva upp och möta Jenny klockan 8.00 för då är det dags för en morgonpromenad :) Hurta lite :) Det var alldeles för längesen sen jag motionerade för att ha motion i syfte. Nu när de är fint väder och varmt och ljus om morgonarna så tänkte jag köra måndag, onsdag och fredag :) Till att börja med sen kanske jag ökar, det får vi se men iallafall så är det invigning i morgon :D Jag ser fram emot de sjukt mycket och det ska bli intressant att se hur trött jag är :) Haha :)


Ja det var nog allt, nu ska jag fixa det sista innan det är dags för kojan!




Nu får de bli September...

.. och därmed basta... Jag vill flytta in i drömkåken nu så det så... Den 28 Augusti blir de till att skriva papper och dylikt på huset :) Sen har vi helgen på oss där, att förflytta allt dit, och under den veckan har vi ju så gott som rensat hur hela lägenheten och packat ner allt. Sen på lördagen är det dags att börja i vårat hus :) Och vi får ju inte glömma att vi ska flyttstäda lägenheten också. Fy :( Mindre roligt, men det kan inte gå på mer än 2-3 timmar och då har man ju även förberett under veckan med alla skåp och sånt, med tanke på att dom är ju tomma när vi har packat ner allt i flyttlådor :)

Åh vad jag ser fram emot detta nu!!!! Fixa iordning med allt, nu ska jag börja kolla på lite nya vitvaror :) Eller svartvaror vitvaror :) HIHI

Söndag och morsdag

Jaa ´jaa söndag :) Dessa tråkiga söndagar. Blir nog att lägga sig ute en sväng i sooooolen :) I går delade jag och Helene på en husets och satt på balkongen fram till 12 tiden, det var lite med folk här, mendom drog ner på stan och vi började plocka reda lite :) tack helene :) sen fick vi för oss att vi var hungriga och travade ner till Donken :) Drog ett QP meal för det var det enda som var klart. Deet var så jäävla mycket folk.

Kom hem och somnade i soffan :) Sov fan hela natten :) Min soffa är braa jävla skön den :)
Kanske man ska slå en pling till Jennyfis så kan vi lägga oss på gräsmattan ett tag :D

10-16

idag blir det jobb en timme längre än vanligt på lördagar, för att det är sandvikendagarna :) I dag ska jag och Josefine jobba ihop för första gången på en lördag :)
I morgon är det mors dag och det ryktas om Furuvik på förmiddagen, men jag har inte snackat med mina kompanjoner än, men det ska nog gå att ordna :)

sen kan man ju undra va faaaan det är för fel på folk? Vad har dom egentligen innanför pannan?

Tidig kväller...

.. för M.Granström. det blir tidigti morgonbitti då vi ska träffa mäklaren och säljarna :) Otroligt spännande :) Blir iallafall jobb i morgon för jag har inte råd att vara sjuk. Får stå ut dom där timmarna i morgon. Så enkelt är det bara...

puss och hej nu ska mika sova

Ja som sagt

I morse var vi och kollade på vårat hus igen :D Åh i love it :) Planritningen är såååå jag så de finns inte :) Kusin Therese undrade vart det låg och det ligger på Agavägen 11 :) Inte radhusen utan mer ner mot Årsundavägen :) Eller det ligger efter Årsundavägen :) Och Agavägen :) Ett stort rött hus :) Ligger ute på hemnet.se

Vi har ju lite rust som vi har planerat för vem flyttar till ett hus utan att rusta, allt kan ju inte vara i samma smak :P Också är det lite praktiska saker då :) Som kakla och klinka i badrummen, speciellt det i källarvåningen för där hade våtrumsmattan låstnat lite så det blir prio ett :) Sen ska vi göra om i köket :) Skåpluckorna blir vita :) Det finns en firma som man kan lämna in dom till nere vid industriområdet :) Sen ska golvet läggas om till klickgolv som ser ut som klinker, svart grafit blir det :) Bänkskivorna blir i mörkgrått eller svart med ny/nya ho/hoar. Och tapeterna självklart ska bytas ut vi (LÄS JAG ;P) har bestämt redan och det blir ett par vita med skimmriga medaljonger och till det ska vi ha en skiiitsnygg panel (inte sån där träpanel som går lodrät ner till golvet) utan det är som en plan panel med fyrkanter på. Det är svårt att förklara men vi har inte riktigt bestämt oss för den än :) Även ska vi göra öppningen större in till vardagsrummet. Helst hade jag vela tagit bort väggen där spisen och diskhon är :) Öppna upp hela fan och göra en sån jävla fin köksö som jag har i mitt huvud :D

Oh shit vad jag pladdrar. Men jag kan inte sluta för när jag har börjat prata om inredning finns det inge stopp :P Ni som känner mig väl vet hur jag är :D

Sen tar man ju sånt där annat allt eftersom :) Men vi kanske är klara till januari -2010 Med just sånt där tapeter och liknande. Sen blir ju ett hus aldrig klart för det är ju ständigt underhåll, men jag kan knappt bärga mig :)

Vaknade iallafall i morse och tänkte skita i husvisningen och jobbet för jag hade sådan magvärk, kramper i magen och blev helt yrslig, men jag tänkte va fan till 2 står man ut. Slutade med att man fick gå hem klockan 17 för, resterande arbetskollegor sjuknade till också. Måste vara något skit som går speciellt när Josefin kände samma magont och illamående som jag hade. Skittråkigt, speciellt när de inte finns folk att ringa in och man känner att man måååste vara kvar. Skittråkigt helk enkelt men Henkebenke kom halv/kvart i fem så jag fick åka hem då. Ligger i soffan heeelt död känner jag mig. Kramperna kommer och går. Ibland känner jag mig hyffsat pigg och sen smäller det till och jag kan knappt andas för det hugger..

Nog pratat om det..

hejhej

Huset är vårt huset är vårt!!!!

Kan ni tänka er att huset är vårt :D Ja fy fan va skönt det känns ni kan inte förstå, eller jo för er som har fått ett hus :) I morgon ska vi åka och kolla på det igen :) För i går när vi väl hade fått klart att det skulle bli vårt fick jag ångest och började undra om jag ville ha det :D Haha. Men det är tydligen normalt har jag fått höra :D Inte för att jag var säker på att jag ville ha det men det var bara att jag ville se det igen :) Mathias blev tokig på mig :) Vi ringde mäklaren och bokade en tid i morgonbitti klockan 09.00 :D Före jobbet och allt, sen på fredag skriver vi papperna :) Och vi kommer flytta in i slutet på augusti :) Det är en bit dit men det är vi glad för. Nu hinner vi spara massa pengar och sen när vi flyttar in har vi massa roliga pengar att spendera på tapeter och sånt därnt som man helst inte vill betala för :D HAHA.
Vi kommer alltså flytta in i slutet på augusti sen drar vi till Tunisien i början på september och vi har redan bokat in hus- och kattvakt :) Gissa! Angie och Babi :) Dom har ju tjatat om ett rum dom ska få. Haha. Så då får dom väl fixa det då :D

Ja det var mina nyheter :) Helt underbara nyheter om jag får säga det själv :D

Eller förrsten huset är ju inte vårt förren vi har skrivit papperna :) Men vi får hoppas att säljaren håller sitt ord då :) Annars!


Ingen fantasi på rubriker

Jag har inte en aning om vad jag ska skriva i rubriken :) Ja iallafall så var vi till banken i morse och vi fick lönelöfte upp till 1.400.000:- Känns skönt att nu är det bara sätta igång med budandet. La ett bud på 1.000.000:- i morse samtidigt som i var där då :) Jobbade til klockan 18 som vanligt och fick skjuts hem till mami av Angie och Babi :) Åt mat hemma hos mamma och sen gick vi hem till Marita :) Nu sitter jag här och har precis lagt matlåda åt både mig och Mathias :) Väntar på att han ska komma hem :) Jag är lycklig :) In i norden lycklig och otroligt kär i min karl :) I dag på banken så kallade dom oss för familj :) Jag blir så glad när jag tänker på framtiden vi har framför oss :) Det känns så underbart att jag får dela det med mannen i mitt liv :)

Tänk att man kan pricka så rätt från första början.

Scotts :D

I går var de ju som sagt scotts :) Och vilken rolig kväll vi hade, lite tjaffs med bussförbindelser men de ordnade sig till slut :) Blev bra rund under fötterna och begav oss till Logen där dom spelade. Vi dansade massa danser jag och Mathias :) Det va roligt men svårt i början då jag och Mathias har olika taktkänslor, hmm. jag har iallafall bäst :D HAHA.

Det blev paus och jag fick denna bild :D Lycklig är jag iallafall :)







Taggad?

JAAAAAA :)

Fruktansvärt pepp till i kväll :) Jag ska få se mina idoler :D HAHA...

Sitter med hårfärg i håret nu, eller toning rättare sagt, har ju börjat tona i stället för att slita på det med att färga varje månad :) Så den ska ur om en kvart ungefär :)
Ledig lördag är det också :) Idag är de Josefine och Henkebenke som jobbar, funderar på att åka ner och säga hej, men jag vet inte om jag skulle ner på stan något idag... Tänker inte åka ner bara för att säga hej :P

Kan också säga att jag tänker aldrig lämna en tom påse framme längre. i går hade jag lagt någon tom liten påse på köksbordet, sen åkte vi och handlade. Kommer hem själv för att Mathias skulle hem till mamma en sväng. När jag kommer in i lägenheten så kommer Fritz emot mig med påsen över huvudet, jag trodde han bara hade stoppat in huvudet, men han går rakt in i dörrkarmen, då tänkte jag bara, meeen gomissen då. När jag ska ta av påsen så skriker han ett sånt där hjärtskärande mjau. Då har han fastnat med tassen som ligger längs med kroppen till bakbenen. Åh jag fick panik. Tänkte om han ska streta emot kommer ju han bryta tassen och hela frambenet. Men jag började klappa han och prata med han så han blev lugn. Också fick jag av påsen. Då bara la han sig ner, och jag började känna på tassen och så men han bara låg där och pustade ut. Sen tog jag upp han och han började gooosa in huvudet i min hals.

Efteråt fick jag världens ångest, tänk om vi hade åkt iväg långt. Då hade han nog inte levt nu. Fick riktigt ont i magen. Usch. Skulle fan aldrig förlåta mig själv om han hade varit död när vi kommit hem, i påsen som jag lämnade framme.

Men nu lever han och jag är så glad för det :)

Kanske dags att skölja ut håret :)


Hejhej


Ledig lördag ledig lördag

Woohoooo :) Kom hem för en timme sedan ungefär och maten stod färdig på bordet :) Min underbara prins :) I morgon vet jag inte hur de blir ärligt talat. Mathias har fm, så han vet ej om han ska komma hem eller inte, eller om jag ska åka till Hofors tills han slutar, inte en aning. Vet inte om vi kommer få skjuts hem, då måste ju Mathias komma hem med bilen :) Också åker vi tillsammans till Tors. Men den stora frågan är hur vi kommer från Tors, till Hofors eller hem till Sandviken. Huuur ska de bli? Undrar om Angie kan köra, isåfall åker vi med henne till Tors :) Hon skulle jobba på söndag så hon blir nykter.

Nu börjar de bli pirrigt inför måndag :) Hoppas och håller alla tummar för att vi ska få låååån :) Då köper vi huuuuuuuus :D Kan nu tänka er :) Ett hus, och inte vilket som helst, utan vårat dröööööömhuuuuuus :) Som jag pratade om förut :) Eller ja det beror ju  på om det finns några giriga jävlar som bjuder för högt så vi inte kan bjuda högre. Då blir Mickispickis suuur :) Jevlar...

Ja nej inte vet jag heller...

Hejhej

Järbo

Var vi till i går och ska få våra bildäck omlagda :) Sweet :) For free :) Kom hem vid tolv tiden och lade oss på en gång. Var och kollde på ett hus i går :) Och bokade en tid på banken, måndag 9.30, inte Swedbank utan Länsförsäkringar. Eftersom vi ska byta bank då då :) Ska även försöka få ett lånelöfte :) Då budar vi på huset vi kollade på i går :) Underbart fint :) Men först ska vi få det där lånelöftet. Och allt säger att vi kommer få ett men vi ska inte ropa hej än, man vet aldrig hur det kommer gå, men snälla håll tummarna för oss :)

Men om ni känner mig rätt vet jag redan hur vi ska ha det i sovrummet och hur den där väggen ska bort, också att badrummet ska rustas till de kaklet, och dom klinkerplattorna, jag vet ju också hur vi ska bygga ut altanen, riva bort den fula asfalten och dit med vitgrus istället. Också vet jag att vi ska måla om skåpluckorna i köket vita, byta golv till det där svarta klickgolvet som ser ut som klinker, bänkskivorna ska bort och dit med nya snygga svarta,

Ja nej men vi var bara där en timme och kollade på huset. Typiskt mig, när jag har en tanke i mitt huvud så går det 1 timme så har jag framtiden planerad. Vet dock inte om det är positivt eller negativt. Går väl åt både hållen, Bra är det ju för att man har mål och att man vet vad man vill. Dåligt är det ju för att blir det inte som man vill så blir tooookledsen i stället. Men bara jag vet att det kan gå åt andra hållet så ordnar det sig, det kommer ju fler hus men inte lika bra som det hääääär.

I dag ska jag kolla film med Hellehelle, vi ska se turkiska filmer :)

Hejhopp

Gick hem tidigt :)

I dg fick jag gå hem klockan 14 :) Åkte till Gävle, käkade på Max, åkte och hämtade Babis bil, åkte förbi Plantagen och köpte penseer :) Satte dom alldeles nyss. En mindre roligt nyhet är att vi måste byta drivknuten på bilen, jag fattar ju absolut ingenting så det där får MattisPattis fixa :)
Nu sitter jag här med en kvart kvar av arbetsdagen och jag har hunnit med massa skoj idag :)

Ja nej nu ska jag avrunda!

Göra fint på balkongen :)

Tänkte jag göra men dom har ju inga penseer någonstans :( Ska väl ta en tripp till Bernö :) Men tar de en annan dag :) Skulle helst vilja ha en stor altan och en enrom trädgård att göra fint i istället för balkongen, Haha men det är bara jag :)

GRATTIS BIXTEN OCH FRITZ PÅ ERAN 1-ÅRSDAG :)

Tröttis

Sjukt trött är jag, vet inte om det är brist på sömn kanske, eller om det är något annat som spökar. Sov hela natten iallafall så det var jubra :)
Inväntar bara att dra till jobbet, glömde matlåda i går så de fick jag göra i morse :) Men de gick ju bra de å :) Nu längtar jag ihjäl mig till lördag för dååå dååååå är det feeeest och jag har inte festat på många dagar, det är det som är så bra med att hålla upp ett tag, när de väl blir dags för ferre är man taggad till tuuuuuuusen!! Trodde jag jobbade lördagen men de gjorde jag inte :) Tur för mig :) Nu kan man chilla och sova tills man vaknar på lördag!

Men det är måndagen, tisdag, onsdag, torsdag och fredagen kvar innan!!! Fy fan va depp jag blev nu då..


hejhej

The Balkan Girls

Otroligt bra låt, en riiiiiiktigt bra låt!!!! Favoriten iallafall :) Mmm yes :)

Var in till Valbo i dag :) Köpte två linnen/tunikor :) I like :)


Shiiiiiiit,

skittrött är jag idag, kom inte i säng förren kanske 1? Låg vaken till 4-5 för de kliiiiiade så förbannat, kunde då ej sova. Därför måste jag till Valbo idag för att köpa lite medicin :) Kanske man kan sova i natt :) Kliar så mycket att jag blir helt torr också kliar de för att jag är torr och jag har inget att smörja in mig med heller, för jag vill inte ha parfymerat för de sviiiiiider så förbannat. Appropå att de svider så råkade lillfjärten till katt riva upp två stora rivmärken på min handled rakt över tatueringen :P Haha. Skulle ha parfym på mig i går och hade det på ena handleden, tänker mig inte för jag trycker i hop handlederna med varandra... Mmmm härligt.

I går vart de Eurovision här hemma med huset fullt, jag, Mati, Angie, Babi, Helly, Angie2, Sändy och Emmy :P Och om ni kollade på Danmarks bidrag så kunde det inte vara mer likt Scotts :) Iallafall sångarna :) Men jag tyckte iallfall att Norges som vann var huuur bra som helst :) Annorlunda och klingig :) Och han var väl för söt också. Meeeen Rumänien var väl suuuuperkanon :) En riktigt partyhit i sommar :) Iallafall för mig!!!! Med lite remix i den så kommer den gå het på krogarna :)

Jag ska iallfall ringa mäklaren idag, ska testa om de går, :P Annars ringer jag på måndag!

Jag ska döda den jävlen som skruvade i hop den här bilen..

... dom där jävla fransmännen ska då fan kompilcera allt dom kan. Faaaaaaaan.

Fick gå hem tidigare idag :) Mm i like :) Kom hem och ser att Mathias håller på med Peggyn, åker upp och kollar vad han donar med och så ser jag att han håller på att byta säten :) Eftersom vi har en reservdelsbil så byter vi ut allt som är fräschare i den andre och just sätena var braaa mycket finare. Det gick väl kanske inte som han hoppats på... Han svor lite gran och ser kom det där utbrottet som gjorde att jag gick upp och satte mig här. Gjorde ju absolut ingen nytta där nere tyckte jag.

Jus de vi var ju på Änglar och Demoner i går, den var faktiskt otroligt bra, då jag endast har läst inte ens halva boken så kände jag då inte igen mig ett dugg, den började inte ens likadant tyckte jag. Men jag ska nog ge den ett försök till :)



Semester ersättningen...

... kommer in i morgon :) Weho :) Ska räkna på det där för det var 4 tusen mindre än vad jag räknat med. hmm. men det får jag räkna lite på...
I kväll ska jag och Mathias på bio, men det verkar vara det enda jag får nöja mig med. Har tjatat i evigheter att vi ska göra något och jag tänkte då att vi skulle kunna ta en fika på George innan bion, för Mathias skulle ju absolut vara hemma innan jag kom hem. Tror ni han var det? nej han kom nu. Klockan 20.00 vilket gör att det bara blir bio. Hellre det är inget, men jag blir bara så jävla trött på skiten... Karlar!

Har gjort naglarna nu på kvällningen, ser bra ut och de känns bra också! :)

Hur ska detta gå?

Läste precis Helenes blogg och jag känner exakt lika dant som hon, skillnaden är väl att jag inte saknar min pv i turkiet.. :P Haha, men mina dagar ser exakt likadana ut varje dag och det är så tråkigt, 10-18 varje dag utom torsdagar då jag slutar kl 14, men inte i morgon eftersom Josefine är i Greeeeeekland,

Vaknar, åker till jobbet, jobbar, slutar, kommer hem, plockar och diskar lite, kollar lite tv och till sist somnar. Tycker ni det verkar vara en spännande vardag? NEEEEJ.
Men som Helene skrev, man får vara glad så länge man har jobb och ett liv överhuvudtaget. Kan trösta mig med att jag har min kille hos mig iallafall :)
Håller på i tvätten nu, de känns mindre roligt, men otroligt roligt när allt är klart :) Då är de nice :) Ska göra matlåda också :) Rivna morötter med köttfärssås :) Mums!

Ja fy fan, kanske man ska skaffa hemhjälp :P

Oh vad dagarna har gått fort...

... dessa två dagar, det är för att man har haft saker att göra båda dagarna, håller på att rensa i penndelen. Shit va bra och snyggt det blir, har hållt på med det nästan hela dagen och tiden bara tickar i väg :) Denna vecka blir det 10-18 alla dagar fär Josefine är i Grekland och göttar sig :) Då blir de tajt att gå hem kl 14, men det gör mig ingenting, det blir bara mer pengar för oss :)
På fredag kommer mina semesterpengar från Coop :) Då ska jag betala våran Tunisienresa!!! Härligt att ha de betalt för sen är de bara att åka!!

I dag blev fler varslade på Sandvik och de drabbade en vän till mig, åh stackarn!!! Skittråkigt, men det är som det är, i morgon ska mamma in och höra om hon får vara kvar, och det hoppas vi verkligen!!!

Efter sommaren blir det dags för Mathias att få se om han får jobbet kvar och det hoppas vi. Tur att det är 3 månaders uppsägningstid, så han får lite tid på sig, sen är de ju a-kassa som skulle gälla. Men nu är det inte efter sommaren än och han kanske inte ens kommer få gå hem! Men man kan ju inte luta tänka på det...

Nu kollar jag på Semifinalen i Eurovision!

9 Maj

Och det är ingen vanlig dag för det är Jamies födelsedag hurra hurra hurra :) Gofjärten fyller 1 idag :) Men vi ska dit i morgon för Mathias utbildning slutar inte förren 8 i kväll.
Ja i dag är det dags för en jobblördag för mig och magdalena :) låt dagen gå snabbt!!!!!!!!
Har nyss får i mig lite frukost och ska väl snart brassa i gång skodan till jobbet, för trött för att cykla!!! Efter jobbet måste man väl svänga in och handla lite, mjölk!!! Kanske lite choklad, evigheter sen!!!!!!


Jaa hörs heeeej heeeej


Ja inte fan blir man förvånad iallafall...

... att det jämt går åt helvete. Ja det kan då inte bli sämre!

Sitter hemma och kollar hockey men för närvarande ligger de under med 3-0 Lite synd men det tar dom säkert i kapp :) Har gjort naglarna när jag kom hem men de ser ju förjävliga ut iigen, för att jag diskade och ena nageln gick av GAH. Lite tokig.
10-15 i morgon och det blir andra lördgen på raken men jag klagar inte för det, pengar blir det ju och det är ju inte fy skam.
Jag har väl direkt ingenting att säga bara att bra besviken blir man ju...

It's Mikaela calling

hej hallå i lingonskogen, i dag är det riktigt fint väder och mitt humör är på topp :) ska träffa hellehelle efter jobbet idag eftersom en annan går hem klockan 14 idag :) De de är naaaajs.
Iallfall så åker Mathias tidigare till Hofors i dag för att han ska hjälpa sin mami att tapetersa lite, så vi kommer icke ses förren i morgon bitti då han kommer hem runt sju tiden och jag drar vid halv 10. Guuuud va mycket vi hinner ses. ALDRIG...
Nu på morgonkvisten hade någon utav missarna ner en kruka :( Så jag fick kliva upp och ta redan på det men det var bara 5 minuter innan klockan så det gjorde inte så mycket, sen har jag vattnat alla blommor :)
Klockan böjar närma sig halv och det börjar bli dags för mig att dra :) Men det är 5 minuter kvar :)
I dag ska min bil ner och göra bra i från sig hoppas jag verkligen :)

Jag ska avrunda!

Mathias har åkt...

... och här sitter en annan helt för sig själv och funderar på vart kvällen ska ta vägen, sitter och kollar på Grey's har precis gjort iordning min frukost till i morgon. det lär man göra om man ska göra den där goda äggröran till frukost, för  på morgonar går de då inte, vill sova så lääänge jag kan :P Till de ska jag göra min gooooda smoothie :) vaniljyogurt, frysta jordgubbar och en halv halv banan :) Brukar ha i lite kiwi också :)

I morgon är det dags för peggyn som ska besiktigas :) Mathias fick fart på den i morse :) Han bjöd även på en åktur när jag hade lunch :P Haha, det är tryck i den :) Känns bra att vara bilägare, eller egentligen är det mamma som har blivit tvåbilsägare men det ÄR ju min bil :D Haha, hoppas den går igenom iallafall, man kan ju säga att vi köpte grisen i säcken, men som sagt det verkade vara en väldigt ärlig säljare :) Hoppas hoppas iallafall :) det gör man ju jämt :)

I morgon slutar jag 14 och efter de ska jag träffa Hellehelle för första gången på 1 och en halv vecka ca. Ska bli mysigt att få höra om hennes resa till karln :)

Tänkte att det skulle bli ett långt djupt inlägg men jag har ingenting att säga

Lite trött...

... i benen är jag idag iallafall :) Dagen har gått bra och ganska segt men ändå. Har inte mycket att säga du mitt huvud är helt kört.
Ja nä men jag vet inte..

5 April

Tiden går ju som sagt otroligt fort och i dag kommer Hellehelle hem från Turkey, saknat henne jag, men jag tror inte hon vill komma hem ärligt talat. För vem vill åka i från sin kärlek?
Idag är det en till jobbdag, börjar 9.30 idag, vi ska ha lite frukost och genomgång idag :) Ska snart göra mig klar för avfärd!
Efter jobbet i dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske åker en sväng till Söderfors och hämtar upp bilen som mamma och pappa ska köpa åt mig och Mathias :) En reservdelsbil, en sån som vi har redan, det är lite som ska bytas ut och då blir det perfekt :)
I går gjorde jag om naglarna för dom såg ju helt förjävliga ut, men det blir ju så närman jobbar att de blir slitna, men nu ser de ganska fräscha ut iallafall :)

Jaja men jag ska väl börja göra mig klar så man ser ut som en människa idag också.

Hejhej

Redan majmånad

Slog mig hårt i dag på jobbet att det är maj. Det är 4 maj idag, helt sjukt vad tiden springer iväg, sitter och funderar på mat idag och matlåda till i morgon, hittade ett mumsigt recept med fetaost klädd lax och wokade grönsaker, lät väl mumsigt va? :)
Ska bara hitta orken först :D det var ju det också :P haha...
I morgon är de frukost möte 9.30 och det ska bli trevligt :)
I kväll är det färjan och de ska jag se :)

Peugeot 205 GTI - 89

I dag har vi vart och hämtat en ny kärra :) Jag har ingen bild på precis våran med en sån här är det för er som inte vet hur en sån här beauty ser ut :P



Lite som ska göras men det känns skönt att äntligen ha en liten pärla :)


RSS 2.0