Tisdag 2 november

Idag slutade jag kl 14 och efter de har jag och Mathias varit och köpt tapeter till trappen ner till källaren som det har suttit gipsskivor i en månad snart :) Haha de går sakta men säkert frammåt med våran rust. Mathias är ledig fram till fredag nu så då ska han tapetsera imorgon hade önskat jag kunna vara med och hjälpt till men vi är inte lediga tillsammans förren hmm nästa lördag och vi vill få upp de så fort som möjligt. Sen håller jag på att kolla på nya vägglampor ner dit, skulle vilja ha väggspottar som lyser både upp och ner, tror de skulle bli helt perfekt, bra lyse liksom! :)

På jobbet är de i full gång med lite omflyttningar och ombygnationer, kul med lite förändring, 3 gången vi bygger om det här året, dock den sista tror jag för nu när alla julsaker och julleveranser kommer så är de fullt upp med annat men jag älskar när de händer något och de finns saker att göra då trivs jag, när man kommer till jobbet och vet vad som ska göras :) Lite it alot!

Ja fan snart är de jul och det är heeeelt sjukt vad detta år har gått fort, verkligen. Och vi har stått still ganska länge med våran rust tyvärr, i 9 månader har vi tagit de lugnt på den fronten, men till månadsskiftet i nov/dec ska vi få köket klart men kakel och bänkskivor iaf :) Och rören som ska dras om vid blandaren. Bara köket blir klart snart så är jag nöjd :)

Sen efter årskiftet ska vi försöka ta tag i tvättstugan som ska klinkras :) Och lite mer klädförvaring där nere. Som de ser ut nu på väggarna är det grå betong bara, vet dock inte än om vi ska kakla eller sätta upp någon slags väv. Det som är bra med väv är att det tätar lite bättre mot kyla än vad kakel gör. Och de känns inte lika kalt och sterilt än som med kakel, vi får se vad de blir för alternativ helt enkelt. Tror de lutar mer åt väv för den kan man måla om när som helst om man tröttnar :) Kaket sitter ju där de sitter :) Haha.

Nu ska jag byta om till träningskläder, hämta upp Angelica när hon slutar och den blir de ett gympapass :) Ser fram emot de :)




RSS 2.0