Julnatta...

... vilket skämt, eller nej det var väl inte roligt med det bara att det dog ut vid halv åtta sen var de tokdött i hela gallerian. Läser ju överallt att julhandeln är död och inte har startat för någon, vad detta beror på har jag inte en aning om. Men jag önskar iallafall mest av allt i julklapp att det blir en jävla rush :)

Vi har en tävling nu i butiken att man kan vinna en DCväska och dessa brukar vara eftertraktade så det hoppas vi att vi får fler likes på sidan på Facebook och fler långsiktiga kunder :)

Torsdag imorgon och efter jobbet ska jag åka och sola :) Men innan vi öppnar ska jag och Rebecka på Game Stop äta frukost tillsammans på Selmas och det ska bli otrolig trevligt. Kul att göra nå annat än att stå i varsin öppning mittemot varandra och snacka :)

Osammanhängande idag och godnatt!


Hej hej hej hej hej hej hej hej!

Jo men hej om jag inte skrev det i rubriken! Det är julveckan och det är full fart på stan och i butiken, skoj. Drygt att jobba dubbelt. Vore guld att bara ha ETT jobb, tänk om man kunde sluta på ett utav dom. Men inkomst lär man ju ha så det är inte så mycket att tänka och fundera på! Det är 3 dagar kvar till julafton och gud va mysigt det kommer bli. Julfrukost hos mamma på lördagsmorgonen sen ska jag ner å jobba 10-13 i butiken och sen är vi lediga fram till tisdag (om mamma & moster kan vara i butiken på måndagen) och det kommer bli underbart!

Förmodligen blir det utgång på julaftonskvällen, grejen med det är ju att alla snorungar är hemma och firar jul med familjen :) Sen på juldagen ska vi till familj nr 2 i Hofors och äta ännu mer julmat och sen blir de nog utgång i Hofors med! :)

Har kommit in i ett Entouragestim igen, har kommit till säsong 4 :) Älskart :) Man blir så glad av att se några avsnitt.

Nu väntar vi in en larmkille som ska komma hit och snacka larm, vi har funderat på att installera larm så vi får se :)


Sommaren!

Snälla sommaren kom tillbaka!!! Låt de blir sommar 2012 snart. Längtar efter allt skoj som ska göras! Känner mig ganska desperat eftersom jag skriver detta i mitten på december och det är en vecka kvar innan jul... Vi har massa bra planer att genomföra. Vi måste ta en till Ålandtripp och denna gång blir de lätt en stuga! Inge jävla tält med insekter också ska man stappla in i en liten sovalkov full och jävlig!! NEJTACK inte en gång till. Sover hellre i en vanlig säng och inte på marken i en luftmadrass som pyser som förra året. Och kanske lite bättre framförhållning nästa sommar än denna, vi kom på några dagar innan att vi skulle åka haha de blev lite haffigt. Men det är inte bara det jag har att se fram emot, det är massa mer, som att vi ska se Mötley Crue.. Hoppas jag iallafall och att inte Mathias har ändrat sig angående det, inte för att jag har lust att vara där alla dagar men dagen Mötley spelar ska jag stå där! Sen efteråt kan man göra annat skoj, kanske åka över till Danmark och kolla hur det ser ut där :) Ja det finns ju massa man kan göra :)

Ja det börjar dra ihop sig för den här dagen också! Lägger mig dock ensam ikväll för Mathias har natt inatt :(

Hej då


2:a advent

Japp 2:a advent och här sitter vi utan snö & kyla, hur ska denna jul bli utan SNÖ? Det blir automatiskt liiite ljusare med snö på backen och den där härliga känslan. Utan någon som helst julkänsla har jag inte köpt en enda julklapp tills idag, insåg att jag kommer inte ha tid att springa i affärer och kolla eftersom jag kommer jobba i affären under hela julhetsen, dock gör det mig ingenting att jobba under jul för det är ju såå härligt! :) Eller hur!?

Ja jag har idag klickat hem tre julklappar, jag har inte så många att köpa till faktiskt eftersom vi i våran familj har infört julklappslotteri och det går ut på precis som det låter, vi lottar ut julklapparna. Alla som vill va med köper något skoj för en hunka som alla kan använda det kan vara en kniv, ljus, duschcreme, skärbrädor, stumpor ja you name it sen får alla dra en lapp som det står ett nummer på och den som får nr 1 får dra först osv, ganska smidigt sen brukar man ju alltid köpa till "familjen" :) som mamma, pappa, Angie och Mathias samt vännerna så klart :) Jag tycker att julen är så mycker mer än bara massa julklappar, det är all mys med dom som står en närmast, god mat, uppesittarkvällen dagen innan med bingolotto, julbaket med det årliga pepparkakshuset :) Som vi förra året limmade ihop :D hahahahahah. I år ska vi få ihop det med kristyr, så jävla paltigt med socker...

Ja vårat första bokslut har äntligen blivit klart och det känns sjukt bra, vi hade en sjukt jäkla bruttovinstökning jämfört med förra årets bokslut. Det är nu vi kan börja räkna och göra allt ordentligt :)

Idag söndag är min lediga dag på 13 dagar och jag har inte gjort ett jävla skit idag förutom att slita ut soffan lite till och ätit choklad. Skulle ha läst i boken jag håller på med (Eldvittnet av Lars Kepler) men jag hade inte nå brillor hemma. Tror mina båda är hos Angelica och just det jag skulle ju ha bokat en ny synundersökning, ska väl göra det efter 1½ år efter man fått sina glasögon? Jaja de ska göras iaf :)

Tror att detta får räcka nu va? Gym o solning med Linda-Binda imorgon efter jobbet så jag ska snart tänka på refrängen och lägga mig :) Tydligen Indiana Jones på tvn som vi ska se klart :)




RSS 2.0