Gaaaah

Skrev en hel del alldeles nyss men allt forsvann! Orkar da fan ýnte skrýva om allt..

Sa jag talar om att vý lever. Tro det eller ej... :D men vý har ganska mycket sar efter alla slag och fall vý har gjort hahahahaha.
blýr lugnt ý kvall men det ar specýal nýght. sa vý far se hur lugnt det blýr pa en skala :)

kanska ska bestalla ett akvarýum :) En skýtstor skal med sprýt! :) jaja

ater týll mýn alsklýng! solen vantar!!!!

Turkiet

i dag far vi :D iiiiih.

vaknade för ca en timme sen. har gjort oss klar och allt. ska bara åka ner och hämta angie och patrik sen far vi. dom ska skjutsa ner oss. :)

gårdagen var riktigt trevlig faktiskt :) hade sjukt skoj :D men kanske kommer nån uppdatering i turkey men annars så kommer det på söndag :) taackar :D

Då drar man...

... i väg till jobbet snart... 11-20 idag. Sen blir Studentfest och utgång påå Kharma! :)

Har packat ner allt som jag ska ha med mig. Men allt som smink och sånt blir i morgon innan vi åker!
Det här trodde jag aldrig :)

Hej

Tidig uppstigning

blev det för mig dag, lärade skjutsa ner Mathias till rese för tåget till Stockholm skulle gå 8.30. Han ska till Bosön på en ledarutbildning :) kulkul.
nu ses vi inte förren på söndag när jag kommer hem :S Men jag kommer nog att klara mig :) Lika han!
Börjar inte förren 11 idag och man är uppe med tuppen, men det är skönt för jag har städat lite och plockat undan så det är fint när Mathias kommer hem på söndag :) Hoppas han tänker lika när jag kommer hem :) Tveksam :D

Ska snart äta lite frukost tänkte jag :) Sen blir det utgång i kväll med alla brudar utom Emma, synd men det blir ju fler gånger :)

Nä nu börjar det kurra i maggie :)

Paaaacka

Har precis hämtat upp en väska från garaget som jag ska börja packa i :) Tänkte packa i kväll för jobbar till 20 i morgon sen blire utgång i morgonkväll :) senså är det dags att flyga :) Lär åka 12 härifrån så är vi framme i Stockholm vid 14 sen får man nog gå på 15.15 för planet går 15.45 :) Är framme i Antalya vid 20.40 turkisk tid sen är det 2h på en buss till alanya :)
Nu ska jag plocka lite sen ska jag börja paaacka för på lördag åker viii :D

Kommer sakna min käraste också!

en dag i valbo

var till skolan idag och skulle ha klassråd och det är väl bra att 6 st kom....

sen vart det lite info layout och sen drog jag och sandra till valbo och kikade lite. köpte ett par röda ballerina, ett par röda örhängen, diareetabletter till turkiet hahahahaha också köpte jag nailpolishremover :)

najs..

På lördag drar vi bruudar!!!

Vilken tur man har då!!!!

Satt och hade min sista rast på jobbet idag när en trevlig dam från Apollo ringer till mig och säger:

Hejsan Mikaela, Du och dina vänner ska ut och resa med oss på lördag till Turkiet. Jag har ett erbjudande till er och om ni endast betalar 200:-/var så kommer ni få ett 4* lägenhetshotell i Alanya istället för Ospecifierat.

Självklart tänkte jag men kunde inte fråga utan att ha samtalat med mina vänner. Jag tackade henne för samtalet och sa att jag skulle ringa upp den trevliga damen om några minuter. Får tag på Helle och får klartecken av henne medans Sandra är okontaktbar. Men jag och Helle tar beslutet om att vi ska ta detta fina erbjudande och jag ringer upp Apollodamen och berättar för henne att vi tar detta.

Det känns kanon att vi vet vart vi ska bo hotellet heter något med Okan Tower och ligger i Alanya :) Så det blir Alanya i stället för Antalya men det gör absolut ingenting bara jag blir brun och har en kanonvecka med mina brudar!

Sandra skrev nyss också att hon tyckte att det lät kanon :) Så det känns skitbra :) Nu ska jag fixa lite med resan sen ska jag hem till mamma och skriva ut en ny biljett och hämta lite saker :)

Tackar för mig så länge så skriver jag mer sen.

Man Utd - Chelsea idag

Kväll

Och jag ska snart go to bed. Börjar bli sjukt trött och i morgon blir det ingen sovmorgon heller. Klockan 8 stämplar man in och blir kvar på bygget hela dagen känns bra faktiskt! :) Jobbar på fredag också. Sen så stämplar man ut och blir borta en vecka :)

Har känt länge nu att jag skulle vilja komma bort ett tag. :) Känns sjukt härligt :)

Nä nu blire borsta tänderna sen sängdags

Fan vilken lättnad

Skulle ju leta efter mitt pass tidigare idag och kunde faan inte hitta det, letade och letade så jävla  mycket. men icke.

gick hem till mamma och letade förgäves, men tillslut så bara kom det till mig. Det ligger i min pärm som står i bokhyllan och tänkte att jag hade tänkt: jag lägger det i en platsficka här så det inte kommer bort.
haha..
gick omedelbart hem och kikade i pärmen! Där låg det. Så nu är det lugna gatan och det blir en tripp till Antalya på lördag! 15.45 går planet från Arlanda :) Sweet och tackar..

Åker med mina kära vänner Helene och Sandra :) Tror och hoppas på att vi kommer få en fin semester :)
Hörde också av Helene att våran klassis Denise och henes sister ska också till Turkiet på lördag! Vilket sammanträffande. Vi valde mellan Mallorca och Turkiet och för att få den sol vi vill ha så tyckte vi att Turkiet var ett säkert kort.

Nu ska jag gå ner till garaget och leta på en resväska och börja packa :) Sen ska jag ta mig en dusch sen blire sängen och jobb i morgon 8-19, byggen till 17 sen kassa 2 timmar på livs i byggkassan :) Var ett tag sen man hade kassa :)

Turkiet

Turkiet - Antalya drar vi på lördag :) Fan va häääärligt.. :D Jag Helle och SandraH
Säger då det jag! :) Nu äre bara packa och tagga till så kör vi :D


Maj 20

I dag är det tisdag och det är skoldag :) Har gjort klart allt i Infon nu och har gjort lite Historia i morse med SandraA. Fick 2 uppgifter klart. Nästa tisdag är det också historia men då hoppas jag att jag ligger och solar så då kommer jag inte kunna gå på den.

Sen efter det här skiten ska vi gå hem till mig och boka resa! :D Weeeeeeeee :D


Tack för mig!

Färgar håret, sjuk, utomlands och tvättstuga

I dag har jag jobbat 7-17 och det var den drygaste dag i mitt liv.

Sitter med färg i huvudet och har precis klippt mig. Ska boka utomlandsresa i morgon :D Och jag har tvättstuda från 19. men det får dröja och det får mathias ta den första halvan eller hela timmen

Håller på att bli sjuk också! FY FAN..

Om en vecka från och med nu liggen en annan på playan och steker sig

Känns bra...

... att man kanske drar utomlans om en vecka :) Sug på den ni

Hockey

Idag har jag jobbat och nu är det bronsmatchen mellan sverige - finland :)

pratas om utomlans på söndag med damerna :D och det skulle inte vara helt fel när man kikar ut genom fönstret och det spösnöar. PISS... jävla skitväder. därför skulle man ha legat på playan nu med en kokosnöt :D naaaajs.

jobbar imorgon 9-18 :) 100%..  208:-/h det är inte illa :)

har vart och handlat pss lite snask

Jobb

jobb jobb och åter jobb..

hela veckan och hela helgen :) men det är sweet :)
har haft så sjuukt kul på jobbet idag så det finns inte.. har fått mig otroligt många asgarv! hahahaha.. skitkul.

nu kommer mathias med pizza snart så jag kanske ska ta och ordna lite plates och bestik :)

höörs

Maj 15

Jahaja.

Nu mot kvällningen har jag suttit hemma hos Nicklas och spelat lite Guitar Hero med några. Det var kul :)Svårt till en början men när man kom in i det var det kul :)
Sen åkte jag och Denise och åt :) Men då har Mathias mitt kort i sin plånbok, drygt. S denise fick betala. hahahah,..

ska snart sova tänkte jag! 8-17 i morgon :) Fin dag! :)

vattenmelon

sitter jag och mumsar på nu.

Var in på Gina efter jobbet och köpte 3 klänningar :) suuuperfina! var in på expert och hämtade ut min studentskylt :) nu är allt klar innan studenten :)

ska över till nicklas en sväng nu :) men först ska jag äta upp melonen :)

Studenten!

Ja fy fan nu äre inte långt kvar.

Terra min klänning alldeles nyss :) Åhhh vilken känsla. Jag vet nu vilka skor jag ska ha. Tror att jag tar mina skor som jag hade när jag gick ut 9an. Dom har jag aldrig använt sen den gången så det vore ju skoj att ha dom igen. Plus att då slipper jag köpa nya. det är ju alltid bra det :)

Ska snart gå och lägga mig. Ska till skolan i morgon innan det är dags för jobbet. Går nog dit till 8 redan för det är lite uppgifter på infolayouten som jag heelt har glömt bort.. Gör dom också en uppg på samhäll som jag ha kvar men det gör jag i morgon.

kanske ska göra lite historia också! såååååå drygt...

Maj 14

Jahaja.

Har vart in en sväng till Valbo i dag och kikat lite. Hittade 3 klänningar på Gina som jag ska gå in och köpa i morgon :) Lön då :) Hittade 2 par skor också men jag vet inte vilka jag ska ha än. Ett par helvita ballerina skor. Eller ett par med en liten klack också några diamanter. Ska kika mer i morgon!
Fick en sån jävla fin lön alltså! Shiiiit :)

Var ner och kikade på balen också! Alla var så fina så!!!

Håller på med det sista på samhällskunskapen nu. Åh vilket skit.... Ska vara inne i morgon! Men det hinner jag! Ska kika lite hockey också! Tjeckien möter Sverige i kvarten! Hejjahejjaheeeeja!!

Nu åter till samhällen!


Hemma

hemma från jobbet är jag och det är snart dags att kanske sova en stund.

Fick besök och nu blir det wii :)

På jobbet

är jag nu och jag ska vara kvar här en timme till, vill säga till 21...

trevlig kväll

Uppdaterar en gång till

haha..

det där kan man kalla drag :) fy fan.... viiiiiilken bil!

Orolig!!!!!!

När vi var på kryssningen så fick jag jätteont i tungan och såg att jag hade ett sår precis vid staven, så jag tog ur staven och tänkte att jag sätter i den när jag kommer hem.

Kommer hem och ska sätta i den!!! Tror du det går? NEJ. Så fort kan det fan inte gå trodde väl jag då...
Jag blev så arg jag ledsen så jag började grina! Men jag gav mig inte. Så tillslut fick jag igenom den! Och det gjorde ganska ont!!!!!!!! Känns som att man har tagit hål i tungan igen! Ska suga på någon isbit och hoppas på att det inte gör lika ont i morgon!

Snart kommer Mathias och då blir det en tripp i SKODAN

Studentkryssningen

Jaaa då var den avklarad.

Söndag: Jobbade 9-13 och gjorde inte så mycket. Åkte hem och var hemma runt kvart över 1. Duschade lite och klädde på mig, packade ner det sista! Gick över till mamma också hämtade vi Helle och Sandra i Björksätra och begav oss ner till Resecentrum.

Klockan var runt 14.30 när vi fick gå på. Var i Stockholm vid 17 tiden och fick vänta över 2 timmar på att båten skulle åka i väg. ingen av oss var särskillt taggade men efter en skön jävla dusch och lite musik så var det taggat och klart. Började festa runt 20.30 kanske och hade hunnit äta lite under den tiden också!

Festade heeela kvällen och natten. Gick till frukostbuffeen klockan 5. Vid 6.30 gick vi och la oss. Sov fram till 11 nån gång och gick upp och åt sen gick vi till hytten och fortsatte sova en stund. Gick upp och handlade lite i taxfreen. Var i Stockholm vid 18 tiden och bussen begav sig till Sandviken vid 18.45 snåret.

Nu sitter jag hemma och är riktigt nöjd med en astrevlig kryssning. Sjuukt sliten och ska nu ta mig ett hett bad sen blir det invänta Mathias sen ska vi ta en tur i våran nya bil :)

Sammanfattning: Kunde inte bli roligare.

Maj 11

Ska snart dra mig till jobbet :) Skönt att en annan trevar hemmåt kl 13 idag :) haha...

Har packat ner det mesta bara sminket och allt som ska ner när jag har gjort mig klar efter jobbet :) Jahaja...

I morgon får vi nya bilen :) En Skoda Octavia RS 1,8T

Maj 10

Dagen är slut och det har hunnits med ganska mycket.

Jobbade först till 18 sen var det raka vägen till Andreas för att äta lite cake :) Sen åkte jag, Mathias, Jonas och hans tjej till Gävle och kollade på bilar sen skjutsade vi hem dom till Hofors och hämtade blomkransar :)
Nu sitter jag här och håller på å packar till i morgon för då bär det av :) Ska vet inte vad jag ska ha på mig så jag slänger ner det och det :) Blir skitbra det.

Kanske blir aningen stressad i morgon en annan slutar 13 och ska ta sig hem och göra sig klar till 14.30 då går bussen från Rese..

Ska nog lägga mig tänkte jag!

Coop bygg

Åter till det fina arbetet :) 11-18 är mina tider idag! :) Var till Gävle i går med Sandra, Helle, Jenna och Sofia och hade ganska trevligt. Satte oss på Berggrenska ett tag innan det blev dags för bussen hem 23.30 sen kom mathias och hämntade mig, sandra och helle vid rese och skjutsade hem dom och sen var det dags för sängen! :) Ska åka i väg till jobbet snart och det ska bli kul :) Längtar till på torsdag :) Då kommer lönen :) taaaaaackar!!!


Day off

Ledig i dag och det känns mera bra och att solen lyser som fan är önnu bättre :)
pratas om Gävle i eftermiddag med damerna. Och det tackar man ju inte nej till :) Ganska najs :)

Jobbjobb

I dag är det 12-21 :) Najs.

Mamma kommer snart och ska köra in mig och Mathias ska hämta mig i kväll :) Vi ska kka på utemöbler på Coop :) DOm var fiina :)

Ledig i morgon sen blir det jobb lördag och söndag! fast på söndag har jag 9-13 sen blire studentkryssningen :) och det ska bli kuuul

Fiskat

I dag har jag och Mathias vart och fiskat :) Fick alla sex som man fick ta upp :) Jag fick 5 och Mathias fick 1 :) Vi glömde håven hemma men det fick gå ändå :) Jag drog upp dom och Mathias tog upp dom ur vattnet och dödade dom bland annat :)
Tänkte åka och sola nu på kvällningen men det var såån lång kö så det var inte värt det så jag och Angie åkte hem till Patrik och kikade på Grey's sen tänkte jag på refrängen och åkte hem. Tänkte kika över Samhällskunskapen lite nu så man inte bli ute i sista sekunden!

Tack för mig i kväll nu ska jag göra Samhällskunskapen!

På jobbet

Kommer hem runt halv tio i kväll.

i morgon ska vi fiska :) KUL!!!!!!!! JAAA! Jag och älsklingen bara guu va mysigt

Ny vecka och det är måndag

Vad kan man säga om helgen? Riktigt rolig helg kan man säga :) Synd att jag trodde avslutningen var på fel dag bara och att jag missade den men vad gör det.. Joo jävligt mycket. Fan då. Men hade jag inte missat den så hade det nog inte blivit Gävle med Sandra och Helle :) Så allt kommer med något gott :)

I dag ska jag jobba 12-21 :) Alltid roligt... :) Ska bli riktigt kul att få lönen i Juni :) Den ska jag verkligen göra något bra för :)

Maj 4

Och gårdagen var kanon!!!! Hade hur trevligt som helst. Åkte hem med 2.15 bussen till Sandviken och sen gick jag och Sandra från Promenaden hem och dushade en sväng sen la vi oss. Mathias kom hem runt 6-7 tiden och la sig på soffan älsklingen :) haha!
Skulle gå och äta vid 10-11 tiden men tror ni att något hade öppet? NEJ. 12 öppnade allt och då gick Sandras buss, så vi tog en macka på resecentrumkiosken. 30 spän för en jävla macka men det la sig fint i magen fast det smakade inte så mycket.

Nu är det ny vecka och det innebär jobbjobbjobb. Jobbar måndag, tisdag, torsdag, lördag. Och på Onsdag tänkte vi dra i väg och fiska :) En heldag och bara njuta av ledigheten :) Det ska bli trevligt. Sen nästa söndag är det sags för studentkryssningen :) TREEEEVLIGT så det är bara tagga till :) Sen är det bara EN månad till STUDENTEN :)

Jobb och utgång

Ska ut i kväll :) Alltid trevligt :)

Har jobbat sen 8 till 18 :) Alltid kul när lönen kommer :D

Ska ta 23 bussen till Gävle :)

Det finns inte...

... att kliva upp så här tidigt. Jag dör känns det som! När jag kommer hem ska jag powernapa!

En ganska dryg dag på...

... jobbet idag! Vi har varit tre styckna på heeela byggen idag! TRE!!!!
Det är för dåligt. Men det har gått bra! Men det kommer alldeles för mycket blomvagnar med alldeles för lite plats på trädgården! Men i morgon är det en sweet dag! 7-16 Sweet men dryg. Ska tvätta i morgon kväll också :) Få lite rent. Mathias har köpt en stol till vårat barbord som vi ha datorn på :) Skönt det :) Men den kommer nog inte hem förren i morgon.
Mathias har natt vilket inte är skitkul för det innebär att jag får sova själv :( Och det får jag göra i FYRA nätter nu! Buuuuhuuuu. Guuu va trökigt. Men det är sånt man får ta :S Helt enkelt.
Kanske blir bil i juni stället för den lönen kommer vara heeeelt okej kan jag säga :D Hahaha! Tror nog att majlönen inte kommer vara så tokig heller men man kanske ska vänta till juni iallafall!?Vi får se hur majlönen ser ut så utgår jag i från det :)

Jobbar hela helgen också men det ger ju bäst betalt då. Jag vet inte på söndag för då är det avslutning med klubben! Om jag skulle kunna börja tidigt och sluta vid 12 eller om jag ska vara helt ledig. Skulle vara härligt om det gick!!!!! Men skulle helt villa jobba för det är ju sjuuukt bra betalt. Men går det inte att byta så får jag väl jobba då. Ska prata med han i morgon! Vore tråkigt om jag missade avslutningen! Men Angelica vile vara med men inte anmäld så då kan ju hon ta min plats isåfall! Men jag vet inte.

Maj 1

Röd dag i dag och jag ska till jobbet om en halvtimme ungefär :) 100 % i dag och det säger man ju inte nej till :D
Vad kan man säga om gårdagen, var inte så taggad eftersom jag skulle jobba och vädret var inte på topp, det var för kallt. Sen när vi kom in vart det inge drag. Så jag har ju vart med om mer lyckade sista aprils :)
ska snart ta pappas bil och dra mig till jobbet :) Jag ska tanka först! Får se hur det går :) Har aldrig gjort det själv förut :) Men det ska väl inte vara så svårt :D hahaha

RSS 2.0