Onsdag

Ännu en dag har sprungit i väg, har jobbat till 18 fast att en annan skulle fått sluta kl 14. Är de sjukdomar så är det, men less bli jag på det...
Följde med Angelica hem efter jobbet, käkade thaimat och kikade tv, bakade lite :) Sen kände jag att det var dags att dra mig hemmåt :) Kom hem till hungriga missar :) Slängde i en maskin tvätt, och sen hade jag inget mer att göra. Så då satte jag upp utbelysningen på ledstången upp till ytterdörren :) Oh så mysigt det ser ut :) Nu sitter jag och kikar min favoritfilm of all times Mamma Mia. :)

I morgon efter jobbet drar jag på direkten till Hofors för nya nails :) Tar bort tipparna på alla utom två naglar :) Så nu blir de mina riktiga naglar med gele på :) Förstärkning :)

Snart kommer min prins hem :)


Torsdag

Sitter hemma hos Angie och Babi och har precis ätit :) Ingen utav dom är hemma för syster jobbar på Bokia idag :) Och den andra är och tvättar i Norrsätra.

I dag ska vi börja måla hallen nere :) Marinblått och vit panel :) Oh det kommer bli så fint. Mamma och mostermarita ska åka hem till mig vid 15 och börja. sen får jag sätta fart i kväll när jag kommer hem klocka sex :) Hinns nog med hela hallen nere idag sen blir de till att forstta uppåt :) Väggarna i trappen och hallen uppe ska också målas:) Vi målas så länge de finns färg :) Köpte 2 st 3 liters burkar hoppas de räcker för det är ju bara halva väggen som ska målat eftersom det är panel :)

Men förekort ska tas så jag får ringa karln och be han göra det innan de blir för sent :)

Nu ska jag Kliva in i en annan värld :) Någon som vet vad det är? :) Hihi!

RSS 2.0