Jaaaha min lediga dag

Jaa som sagt ledig i dag! Har spenderat den med Anige. Jobb i morgkn 8-17 :) Fick ett mail i från Skandinaviska Institutet om information. Den 17 juli ska jag på intervju i Gävle. :)

Känns som att..

.. det enda jag skriver om nu för tiden är jobb eller om jag är ledig. Verkar inte finnas så mycket annat i mitt liv just nu. Lite tragiskt men.
Måndag är det idag och det verkar som att det blir en heldag med Angie :)

Hade ett prat med Mathias i går om allt möjligt mellan himmel och jord. Om allt går som planerat blir jag borta ett tag. Förhoppningsvis med Helene annars åker jag själv och det är inte bara ett halvår jag blir borta. Utan ett år. Men ingenting som är bestämt än. Ska dra i lite trådar så får vi se hur det blir. :)

Ockelbo

I går var vi in till Ockelbo och festade lite. Var hem till Babak som bor där, festade hemma hos han senare drog vi ner till öltälten men innan det åkte vi karuseller :) Hade sjuukt kul i går, Mathias fick skjutsa mig till jobbet i morse. En annan var föööör bakfull för att köra en bil. Men det gick jubra det också!

Kom hem från jobbet allddles för ett tag sen! Ska snart över till mamma och duscha! Hatar att duscha i badkaret när vi inte har något draperi. Snart kommer missarna hem till oss!!! Guud vad jag längtar.

Jag har fått panik igen över mitt liv och min framtid. Jag fattar inte.

NU ska jag ta en promenad med Denise så ska hon få höra mina panikartade bekymmer

Snålt

med uppdateringar! Men ska till Ockelbo i kväll och festa lite :)

Jobb i morgon :) Jobb nu! Slutar om 2 h. Klockan är alltså 3 nu

Leeedig dag

I dag har jag vart i Ockelbo med Angie, Patty och hans vän Johan. Det var trevligt hittade ingenting speciellt. Angie köpte en huvudmassagesak som är jättehärligt. Nu på kvällen har vi lagat Fajitas och ätit jordgubbar, glass, grädde och choklassås :) Denise och Jenny är här också!

I morgon är det jobb som gäller för mig. 8-17 i morgon och 10-17 på söndag så det är ganska korta dagar ändå och dubbelt betalt heeela söndagen och lördag efter 12 så det blir kanon det. Håller på att kika på smekmånaden på trean!!!

Nu ska jag fortsätta!

Kvar på jobbet

Klockan är nu sju och klockan åtta får jag gå och byta om sen är det Gävle som blir med Helene och Sandra!!!

TACK

Jobb och Valbo

Jobbade i dag mellan 8-16 så det var skönt :) Sedan kom Helene och Keepern till Valbo och vi gick runt där ett tag, köpte ett par skor och två klänningar :) Härligt det!
I morgon blir det afterwork i gävle :) Haha! Nej men jag, Sandra och Helene ska till Berggrenska och ta oss en lirare sen blir det chill och sånt :) På fredag blir det Ockelbo med sister och Patty sen får jag se vad det blir. Ryktades om fest på lördag och jag är inte emot.

Nu ska jag bada och raka benen :) Sjuuk rethosta har jag också! Sen blir det en nattmacka :)

Tröööök

dag påå jobbet idag kan jag säga... fyyy. skulle egentligen ha vart själv från kl 18 eftersom en kvinna var sjuk men då stannade chefen till 20 i stället så då var jag ensam den sista timmen som vanligt. Men på slutet så var det inte bara en vitvara som skulle säljas utan kanske 5 st och ensam utan truckkort. BRA JOBBAT KG. Men men

I morgon är det också jobb skulle vara ledig egentligen men han behövde folk eftersom ena damen är sjuk på bygget så ställer man ju upp och täcker en dag 8-16 ganska kort men det är bara sköönt. Sen jobb tors och ledig fred sen jobb lör och sön. Men det är bara sweet med helgerna för det ger ju stålarna

wellwell

jobb i dag 12-21 lite drygt för man är alldeles säkert ensam den sista timmen på byggen asdrygt. tatueringen läker så fint så. kliar så jag tror jag ska dö. men det är ju bara bra det. snart kommer mami som ska skjutsa in mig till jobbet :)
fan vad jag hatar 21 kvällar nu för tiden! USCH. Finns inga kunder den sista timmen alltså! då är det bara stå där. jaja..


Ledig :)

I dag har jag varit ledig och gud va underbart det har vat. Har varit till Valbo med Helene och Mathias, köpte ett par skor :) brunpuder och var in på coop för att fylla kylen och frysen :)
sitter hemma nu och varierar mellan att spela guitarhero och kolla på oc :)
i morgon är det dags för jobb igen mend et är bara pallra sig dit :)

underbemannat

så det sjunger om det. sliter ju i en hela tiden folk... tänk om det kunde ha vart 2 till anställad här. säger då det jag

Då var det dags...

... att fara till jobbet alladeles straxt. Ska få i mig en macka och lite mascara så är jag redo :) Hatar att jobba när vädret ser lovande ut. Nej nu blir det ändring!!!!


En bra ledig dag..

... har det vart idag :) Har vart hem till mamma och duschat sen var vi och handlade mat, senare åkte vi upp till Högbo och fikade jag, helene, mathias, andreas och emelie det var trevligt :) Just nu är det fotboll Holland - Ryssland :) Tidigare spelade vi lite GuitarHero :)

I dag när vi stog på Ica Björksätra så när vi kom ut så hade nån kört på våran bakspegel så det saknades en bit som vi senare hittade och den var helt böjd bakåt men Jonas skulle fixa det sa han så tur att vi hittade biten

Var sugen på fest ett tag men det gick över . hade faktiskt riiiiktigt trevligt i går fast jag var nykter :) Måste ta hand om mig själv nu faktiskt. Så man blir frisk och att hälsan kommer i balans, festar ju så sjukt mycket så det är fan man måste ta det lugnt med alkoholen ett tag nu :) Jobbet börjar på allvar på tisdag sen är det harwork heeela sommarn!




Midsommar

var det i går och jag, Helene och hennes syster Sandra åkte till Torsåker för att överraska Sandra :) Det var kul :) Satt hos hennes bror ett bra tag innan vi åkte ner till centrum haha och släppte av lite folk och sånt. Sen åkte vi vidare till Hofors för att hämta upp Mathias sen åkte vi till Tobias och sen hem för att kika på OC :) Kollade på 2 avsnitt sen var det dags för att slockna, Sjuuukt trött. Karln klev innan för dörren halv 5 i morse hahahaha!

Hade en riktigt trevlig kväll fast jag var nykter :P

I dag blir det en kebabrulle med Helene :)

At work

Känns inte bra att jobba idag! Försov mig en timme. gah! 2 h och 50 minuter kvar!

Jahapp!

Tror febern har gått ner :) Tur det säger då jag! :) SKönt att inte sitta och svettas ena sekunden och svettas andra sekunden! Verkligen! Håller på att kika på OC från första början! Gaaaanska bra lär jag säga :) Har precis tvättat håret :) Härligt med nytvättat :) I morgon är det jobb får se hur jag känner mig i morgon, men 100 % så går man väl dit med 48 graders feber hahaha! Nej men har jag lite feber så går jag nog det, lite folk kommer det nog att vara och bara 7 timmar arbetsdag så det ska nog gå bra!!! Också är det ju ändå midsommarafton i morgon så folket kommer nog vara hemma och skita i att handla :)

Stänger 15 och då slutar jag, alltid skönt att sluta så tidigt. Men börjar kl 8 redan! Och det kan jag tala om att det är absolut inge roligt. USCHUSCH. Men det är väl bara pallra sig upp antar jag! :S Uppstigning klocka 7 drar halv 8 ca.

JUst det fick ju schemat också i förrgår :) TACK äntligen säger jag! Fy fan va sent tycker jag för jag börjar sommarjobbet på tisdag nästa vecka så det är lite dåligt men vad är det man säger bättre sent än aldrig. :P JObbar typ varannan helg :) Var ledig ganska mycket om man jämnför med förra året då var det ju varje helg och ledig en dag i veckan, men det gav ju peningar. Fast jag skulle ändå vilja ha mer helger för jag menar det är ju då stålarna rullar hahahahaha. Nä men det tycker jag att så är det ju :P

Har druckit Whiskey idag, drack kanske 4 klunkar sen var det nära att få upp skiten igen, dom säger ju att whiskey gör en friskare men det vill jag se. Började blöda näsblod på eftermiddagen och blödde så jääävla mycket, helt sjukt.

Saknar mina damer. Speciellt Torsåkersjäntan!!! Min keeper det

Tack och hej för mig


Televisionen

håller vi på att sätta upp på väggen :) Blir nog kanonfint det skulle jag tro :) Sen blir det till att städa lite här :) Men eftersom jag är lite öm så är jag väldigt begränsad till vissa saker. Men jag har iallafall bäddat sängen, sen får Mathias diska eftersom jag inte så gärna vill dra ner händerna i diskvatten just nu :)

Tänkte gå in på internetbanken och fixa lite också! :) Fylla på telefonen och sånt skit. Pengarna bara rinner i väg alltså! :S

Detta inlägg är tillgängnat Helene för att hon är så sjuuukt rastlös så hon får något att läsa! Till dig Helene!

Siiiick

Känns kul att en annan har 38 graders feber och kan knappt prata för jag är så sjukkt hes. Faaan vad jag hatar detta! Finns inte i min värld. Har fan vart sjuk till och från sen Turkiet. Ska kurera mig idag med Ipren! Har fått i mig en i morse iallafall så febern har gått ner lite kanske. Ska dricka flera liter vatten också! Det ska man ju göra när man är sjuk.

Tog av plasten av tatueringen nyss, såg sjuuukt äckligt ut. Hahaha! Har smörjt in den också :) Svider lite när jag böjer på handen men det blir bättre med tiden :)

Känns som att man vill stanna hemma från jobbet i morgon, 100% känns dryyygt men får se hur det är i morgon.

Eftersnack

När Sverige vann mot Grekland så hade jag verkligen hoppet uppe om att Sverige kunde gå långt i detta EM. Matchen mot Spanien så vart jag imponerad utav hur bra Sverige spelade, verkligen. Men i dag har Sverige sjunkigt så otroligt lågt. Dom spelade som att dom inte ville vinna. Sjukt besviken på vårat svenska landslag men det är bara bita i hop och se fram emot VM om två år. Wellwell.

Får ta av plasten i morgon på tatueringen, det ska bli sköönt. Lite varmt under det här skiten. I morgon ska jag sova ut och ta igen mig och verkligen kurera mig för midsummer på friday!!! Får se hur jag mår, Hade feber nyss och sjuuukt förkyld. I morgon blir det Ipren och C-vitamin. Ska sova som fan också!!!!


Tack för mig nu ska jag dränka sorgerna!!!


Ajajajajaj!

Har gjort min tatuering idag och det gjorde jätteont vissa gånger men det var det värt. :) Fotboll nu, står 1-0 till Ryssland. Fanfan, har gjort ett odds och hoppas faan det går in :)

En dag med damerna

Vi har haft en trevlig dag, gjorde mat hemma hos mig sen spelade vi GuitarHero ettt tag sen kom sirran och snackade lite innan vi åkte ner till Donken ca 5 timmar senare .) Tog oss en burgare sen skjutsade jag Sandra till tåget och Angelica hem sen åkte jag och Helene hem till mig och vi spelar GuitarHero :) Snart kommer Mathias och i morgon blir det woooork:) Lär ju få lön i Juli också :) Haha!

Har hängt upp massa blommor som jag fickpå studenten :) Dom börjar nicka lite trökigt för dom är ju såå fina :) PÅ fredag är det midsommar också :) DÅ är det Tors som gäller med brudarna :) Sen midsommardagen är det Hammarby som gäller :)

Min chef

... ringde och väckte mig i morse och berättade att jag jättegärna fick jobba nu i veckan så tis, tors och fred tror jag att jag fick:) för på onsdag ska jag ju tatuera mig så då finns det inte en chans att jag vill jobba :)
fick en tvätttid i dag precis när mathias åkte till jobbet så där fick man så man teg, fanns inte förren om 2 veckor annars. Lite trist. Men jag är snart klar med det :) En maskin kvar också hänger det saker på tork i torkrummen plus att det ligger lite underkläder i torktumlaren i väntan på att torka :)
Sandy är på väg mot Sandviken:) Weeee :D


Guitar Hero

Köpte jag idag :) Och det är skiitkul :) Har startat min egna karriär och det går bara uppåt :) Helene spelar nu :) Ska gå och lägga oss snar :) I morgon kommer min Keeper och då blir det att umgås vi tre :) Naaajs det :)

Nu beeed

Fiint väder

I dga är det fint väder, äntligen :) I går blev det pizza och godis med helene, vi kikade film och hade det mys :) Mathias är på jobbet och i går blev det en sväng till valbo, köpte en kamera också köpte jag Bismarck halsband och armband som jag önskade mig i studentpresent men jag fick presentkort så jag fick köpa det själv men det räckte gott och väl med presentkorten:)

i dag får man se vad som sker..

Sverige - Spanien

I dag är det fotboll :) Står 1-1 just nu säger bara Zlatan jag! Min gud det :)
Sitter hemma hos Tobias och kikar är en hel soffa full med fina supportar som hejjar fram Sverige till en seger hoppas jag! Vinner vi så blire utgång kanske :P Aldrig omöjlig :) Jaja nu ska jag fortsätta heja fram mitt lag. Andra halvan börjar nu snart!!

För jag har tagit studeeeeteeeeeeeeeeeeeeen..

... fy fan vad jag är bra! Nu är allt över, finito, klart över. jaa men jag vet inte hur jag ska känna faktiskt????

hade sjuukt trevligt igår :) Nu börjar det hårda livet. YES. Jag ska leva mina drömmar

För jag ska ta studenten...

... fy fan vad jag är bra! Shiiit. I morgon smäller det. Kan faan inte tro det är sant. Trodde inte dagen skulle komma så fort när man stod där i ettan och inte kände en kotte i klassen. Nu är vi så bra vänner att det går inte att förklara! Vissa av dom vill jag ha kvar heeela livet! Det sticker jag inte under stolen med utan det är ju bara att jag går till mig själv att det vill jag ju. Det står jag för! :) KUNG.

I morgon den här tiden ska jag vara så jävla nöjd! Eller jag kommer vara så jävla nöjd. :) Känns jävligt bra att få fira dagen med många av mina närmaste vänner! Antingen hittar ni mig under bordet eller i botten av flaskan! ;P

Ska snart gå och lägga mig så jag är pigg till i möra... Kommer bli en lång fet jävla dag i morgon.

Förberedelser

har vart och plockat björkris till balkongen och satt upp det :) Lite ballonger finns det också ute på balkongen nu :) Mamma och Marita håller på med tårtorna som vi ska ha i morgon, smörgåstårta och jordgubbstårta, muuums!
Har städat massa och sånt till i morgon! :) Hängt fram klääningen och mössan ska jag snart damma av också!

Oooooooh

sjuuuk jävla huvudvärk idag kan jag tala om, gaaah! ska hämta emma om en timme sen ska vi åka och handla grejer till vagnen som vi ska ha för att kunna sätta dit skyltar och bjrökriset, det ska bli kul..
i morgon den här tiden är man på väg till stadsparken för att sjunga en trudilut och sen har en annan tagit studenten :)

gårdagen var sjuukt kul faktiskt :) Träffade en den gamla klassisar sen högstadiet :) alltid trevligt :) på slutet fick jag en sååån sjuk huvudvärk fattar inte. det var inte migrän heller lite trökigt så där, kom hem och tog en stor fet jäväa dusch den var fin som fan  kan jag säga

I kväll blir det tidig kväller om man ska orka heela dagen i morgon! Ska nog ner och sola i kväll också!!!

Förkepan...

... är i gång. Bara brudar och det är; jag, Sandra, Helene, Jenna, Sofie, Denise och EMMA!  :) Det var inte i går hon var med oss och partade lite men det känns bra att hon får vara med lite också! hahaha glömde skriva en till sandra i går :)

Har hittills en skiiiitbra kväll och det kommer bara lite en bättre kväll. Rökt lite pipa och druckit lite vin. Faaaan studente på faan fredag alltså!!! Känns sjukt att det är så jävla nära..Lite panik över allting men det går :) Bara det går bra så är allt faan lugnt.! En sommar på coop bygg i valbo, det är där ni hittar mig om ni inte finner mig någon annan stans!

Det känns skit men vad går det att göra åt saken??????? Inte ett jävla dugg, men det går över. Nu är det bara sikta på en jäligt bra kväll! FAAAAAAAAAAAAN.

HP3 hela livet framför oss tar bara för oss av allt vi vill ha!

Nu är det bara festen kvar...

Studentmiddagen var trevlig men inte så jävla god mat men det var kul att uppleva det. Sen iallafall så började dom ropa upp stipendiater och när dom kommer till HP: Ja då vill jag ha upp Mikaela Granström. Trodde jag skulle dö. Fyyyyyfan!! Usch! Men det var väl roligt att få det :) Men Fan va drygt det var att stå på scen! fyy säger jag!

Snart kommer det brudar sen blir feeeest :D Kharma!!!

I morgon är det dags för klä vagnen sen är det bara feeeesten kvaaaaaaaaaar!

Studentmiddag

I dag klockan 14 är det studentmiddag :) Ska bli kul, sen i kväll blire utgåång :) Sista kvällen innan studenten för sen i morgon är det bara klä vagnen kvar :) Sen på fredag smäller det :)
I går var det Sverige  - Grekland :) Och dom vann med 2-0 :D waaaaaaow :D Fan vilkeb match och vilka mål säger då det jag! ojojoj :)
I kväll är det förkepa hos mig sen är det Kharma som gäller :) det är najs :)

På lördag är det dags för nästa match mot Spanien :) Det vill man ju inte missa :)

Studentveckan....

...  har börjat. Vi har vart till skolan och gjort skyltar sen var vi hem till våran mentor och fikade :) Sen drog jag och Mathias tiill Hofors och sa hej :) Hålller nu på med maten sen blir det fotboll: Italien - Holland!

i morgon fyller min farmor år :) 72 hela år så vi ska hem till henne på förmiddagen sen blir det Tors med Helene :)


tack för mig!!


Trevligt

I dag har jag vart till Gävle och bokat en tid :)  onsdag den 18 juni kl 14.00 har jag tid för en tatuering :)

uppdat,

vart film här i kväll med, Helene, Emma, Jenna, Sofia och Jennas karl Krille vi kikade på Bilar och snackade ltie skit.
alla har dragit nu och jag blir nog kvar vid datorn ett tag skulle jag tro. Är absolut inge trött. Har vänt på dygnet tror jag! Och nu blir det inge jobb tills efter studenten :) naaaajs. fan va sweet bara chilla och njuta av den tid som är kvar.
nu i veckan blir det fullt upp. måndag: ska vi till Galina våran mentor och fika med klassen, på förmiddagen ska vi till skolan först och göra skyltar till våran traktor och studenttåget vi ska gå på fredagen. tisdag: inget planerat med klassen men på förmidagen ska jag, mathias och papi till farmor för hon fyller 72. onsdag: Studentmiddag på Bolaget med alla treor sen på kvällningen blir det nog en utgång :) torsdag: så ska vi hem till karln som ska köra oss på studenten och klä in traktorn med björkris och ballonger och våran skylt som vi ska göra på måndagen: fredag: STUDENTEN 2008 - LYCKA TILL I LIVET.

GAAAAH. Vad ska man göra sen då???????????? Fy fan va piss. Känner bara för att ta en onewayticket till nån stans och bara chilla ett tag innan man kanske firrar ett jobb och bostad och fixa upp ett liv nån annanstans än här. sen när man har blivit nöjd med det livet så kan man överväga att flytta hem. Vilken jävla livserfarenhet alltså!!!!

Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag bli kvar här heeela livet tills man ruttnar liksom. Kommer inte våga ta steget och bara flytta härifrån och lämna allt man har hemma som Mathias och familjen. Får jag inte Mathias med mig så kommer inte jag flytta arselet nån annanstans heller, därför blir jag kvar här. Vilket jag får sååån jävla ångets över. För det vill jag inte. VILL INTE.

tackar för mig så länge och hoppas att man kommer på en utväg med det här!!

Gävle och sen kattungar

I dag ska jag och Mathias till Gävle för att boka tid för tatuering :) naasjs, sen ska vi ringa och höra om vi kan komma och kolla på ett par kattungar som vi ska skaffa :) iiiiiiiiih!
i kväll ryktas det om film :) najs..

Vilken lättnad

... hade ju ig i historia innan jag skickade in de uppgifter jag hade kvar att göra. men hon har inte svarat så jag har ju inte vetat om jag har haft g eller ig, men fick ett mail nyss av henne och hon berättade att jag hade G :) sjuukt skönt. skulle fan inte vilja ha ett ig i betyget. mamma skulle bli så ledsen då :) hahaha.
jobbat i dag från 11-21 dryg dag.
i morgon blir det 9-17 och det är 100% heela dagen nationaldagen i morgon ju. berättade för chefen att jag måste vara ledig heela nästa vecka för det är ju studentveckan! också är man ledig i helgen. sweet :D gävle i morgon:) trevligt som faan alltså!

sjukt mycket fest den senaste tiden alltså, börjar bli sliten i kroppen, och mindre blir det ju inte heller. men man skulle behöva en semester till alltså! skulle inte vara helt fel. känns som att man kan andas ju också iallafall. hade ju sån jävla ångest där ett tag men alltså. det börjar ornda upp sig. andas och ta en dag i taget. lugnt tempo,

katterna är på väg också, i juli får vi dom. om 8 veckor. aaaah. gud vad jag längtar. ska börja köpa kattsaker snart också! som leksaker och kanske en lekställning. En kattlåda och en bajs&pinkspade :) haha. gud vad jag längtar tills jag får hålla om mina älsklingar.

Kvar på jobbet

.. en timme till, klockan är nu 20.00 och 21.00 är det jag som stämplar ut :)
fy fan vilken kväll i går. sjukt för mycket att dricka. men det gör väl inget, har vart bakis på jobbet idag men det får gå.

nationaldagen i morgon och i morgon är det EN vecka till studenten. trodde aldrig att denna dag skulle komma för 5 år sen!

tackar...


åhhh

hemma från jobbet

kändes inte riktigt bra i morse när jag vaknade, så jag stannade hemma och jag stannar hellre hemma en dag för nycket än komma dit och måste gå hem igen. drygt.
i dag ska jag inte göra många knop, började tvätta 7 i morse så nu har man det gjort.

fan det känns inte bra det här.

jobbigt

lärade gå hem från jobbet idag, fick skitsvårt att andas och började grina. det var så jävla jobbigt. så chefen sa åt mig att gå hem och vila. känns bättre nu men jahg vet inte om det blir jobb i morgon eller om jag blir hemma. känns jobbigt.
tror att jag fick en panikångestattack för jag har panik för över studenten. vet inte vad jag ska göra med mitt liv.

jag vet att jag har allt tid i världen att tänka
jag vet inte. allt är så jävla jobbigt.. får se vad som sker. Måste ta en dag i taget. Lugna ner mig och bara andas och ta det lugnt. försöka tänka lite.

men det jag vill, kan jag inte. jag kan inte lämna sverige och bara strunta i mitt liv hemma som jag faktiskt skulle vilja. Tänk att dra och bara leva där jag vill leva och jobba med det jag vill jobba med. utan att behöva tänka på allt skit här hemma. nä men jag vet inte.

jag hmnar väl på gatan och lär sälja mig för att klara vardagen. i värsta fall.

Sweet day

i dag har jag vart ledig :) naaajs. har följt med mamma till gävle en sväng, sen kom Sandra och vi gick och klippte oss fast jag vågade inte, märkte vilket långt hår jag hade så jag ville inte. ska be angie klippa lite nån dag här. en färgning blire också innan studden. :)
sen åkte vi och köpte en glass sen vart det dags för min bästis att dra sig hemmåt. saknar henne redan! hahaha. min dam det.

ska snart bada lite och fixa fossingarna dom har blivit gaaanska misshandlade i turkey ska också göra en hårinpackning. staaackars hår under denna vecka. klor, salt och massaaaa sol. så en sköön liten spakväll blire tror jag. fixa naglarna också tänkte jag!

var upp till skolan och kikade på killarna spelade basket. sitter hema nu och ska göra en kroppsfixning. :)

waaow

snaaaaart

så tar vi studenten!!!!! så jävla härligt.. :) har lite kvar på historian men det fixar jag idag tänkte jag!!!

fan va drygt,

mathias slutar vid 14 tiden då vet jag inte vad vi ska hitta på. känner för at lägga mig i solen ett tag!!!

Sitter på balkongen

och steker mig :) Har vart till mormor en sväng och visat mig. :) :)

ska snart åka och handla sen blire Sverige - Ukraina... waaaaaaoww!


Hemma

Önskar att jag kunde säga hem ljuva hem. Men så är det inte i detta fall. Hade mer än gärnat stannat ett par veckor till. Sjukt trökigt att behöa åka.
Mathias är inte hemma, han blev kvar i Hofors tråkigt. så jag undrar om jag ens ska gå och lägga mig.

pissjävla skit. varför skulle man ha så jävla trevligt för, bara drygt att komma hem igen.. Men allra bäst:

Waaaoooow, sexy giiiiirls. Why are you sleeping, its your holiday you should be drunk. Waaoooow..

Kanske blir en tripp tillbaka om en snar framtid vem vet. Men har haft nästan den bästa veckan i mitt liv!

RSS 2.0