Onsdag

Som vanligt var de ett tag sedan jag uppdaterade här, slutade tidigare i dag som varje onsdag eftermiddag :) Åkte hem till mormor med en varsin semla från Marangoni och tryckte i oss :) Kanske bästa semlan i stan!!! :) Kom hem vid fem tiden och började plocka och städa lite :) Lagade mat :) Så såg min dag ut.

I morgon är de dags att jobba igen :) Ledig på lördag :) Nästa vecka börjar bokrean så de kommer bli riktigt kul :) Börjar kl 06.00 och slutar 17.30, tack för den mördartiden liksom :) Men pengarna kommer väldans lägligt :) Men den här löningen ska vi köpa kakel, ny ho och blandare :) Bänkskivorna köpte vi sist :) Men när allt det andra blir inhandlat så kan vi få köket klart på riktigt :) De kommer kännas mycket mycket bra :)

Måste ta tag i min stora garderob också, den som ligger "bakom" sovrummet ni vet? Min lilla walk-in :) Måste upp nya hyllor, hängpinnar(?) och bättre belysning samt en stooooor helkroppsspegel :) Det som krävs är väl bara en liten ritning :) Sen kan man ju bara börja handla :) Och sätta karln i arbete :D Haha, nej men det ska jag göra själv tänkte jag! Jag är ju faktiskt jävligt händig :) Behöver jag hjälp med något är det ju bara fråga så man vet tills nästa gång :) Tänkte sätta upp snygga spottar i taket också :) Eftersom det är snedtak där så räcker det om man sänker det 10 cm så får man plats med pottorna som måste sitta runt om spottarna :) Kanske elen får karln göra :) Vill ju inte kortsluta hela huset också eftersom han är elektriker så känns det som ett givet val :)

Min träning? Hm dom två sista veckorna har det varit jävligt slappt faktiskt. Nu blir de skärpning på mig, känner att jag måste ha lite disiplin på mig själv. När jag väl är där så är det bara att köra. Mer kondition är iallafall givet :) Kände att jag fick bra mycket bättre kondition när jag börja springa. Men dom säger ju att har man varit tränad en gång så är det lättare att komma i form än vad det är för en helt otränad kropp. Och det kan jag hålla med om :)

vet ni nu ska jag dra till gymmet!

RSS 2.0