piss

ja fy fan

Working 10-18...

... its a way to make a living. Hemma till slut och de var bra skönt, handlade efter jobbet, jordgubbar bland annat :P MUUUUUMS och sommar. Betalde alla räkningar i morse och fy då... Ska till Valbo i morgon efter jobbet då jag slutar kl 14 :)
I kväll är det hockey igen :) Sverige - USA :) Hoppas då det går bätttre än sist mott Lettland,
Ja jag ska väl avrunda.

Hej

Peeeeeengar peeeeeengar

Åh jag blir då galen på alla dessa jävla pengar. Ja det kan man påååstå. Nu får skattepengarna och semesterersättningen komma så det blir någon jävla ordning.
Har varit i Hofors på eftermiddagen hos Nathalie och Jamie :) Kom hem nyligen och nu ska jag tvätta av sminket sen borsta tänderna och seeeeen sääääääääääääääng!!!

hej och hå hur ska detta gå!

Lämnat en intresseanmälan :)

På en lägenhet på stan, en hyres :) I Malaysiahuset :) Helt underbart vore det att flytta in i centrum :D 600:- dyrare blir det i månaden, men det är en 3:a så det är heelt klart värt det :) Jävla potential den lägenheten iallafall :) Nära till jobbet, nära till stan så det känns mycket skönt att komma bort i från Norrsätra :) Trött att bo här, synd att vi måste lämna balkongen kvar :) Haha

Nu ska vi åka och käka :)

Hej

Grill, trevligt sällskap och alkohol...

... det var just det, alkohol. Skulle egentligen igen ha druckit något i går, men det blev iallafall 2 groggar :) Och det var ju det också, glasen vi hade var ganska stora så man skulle kunna räkna 4-5 groggar :)
Kom i säng vid halv 2 tiden och vaknade vid 10 i morse :)
Och grattis till mormor som fyller år idag :) Hur mycket vet jag då inte :)

Jaa men jag orkar inte skrive nå mer..

Flitigt uppdaterande :)

Hittade som sagt på Åboskivan förra veckan eller vad det var så nu går den varm här hemma, drog på den och duschade en sväng, nu har jag målat tånaglarna :) Rööööda :) Ska låta det torka genom att sitta här i 10 min :) Ska göra mig klar sen :) Kanske gå över till mor min efter att ha gjort mig klar :) Vet dock inte graderna ute, vi har då ingen termometer :( Men jag kan nog fråga mamma sen :)
Det är så sjuuuukt nice med sooool, man blir lycklig i själen, i heeeela kroppen. I loooove it! Ska nog ta en sväng in på rusta och köpa det där balkongnätet, så man kan ha missarna ute på balkongen i sommar när man jobbar eller dylikt för det är ju synd om dom när dom ska ligga inne när dom så gärna vill vara ute, missetatterna. så då kan man ju dra till jobbet utan att gå och vara orolig att dom ska trilla ut :)

Shit vad jag är hungrig, fattar inte då jag smällde i mig så mycket i natt :D HAHAHA. Ska iallafall ta mig en ostmacka, eller kanske leverpastej :) Vart sjukt sugen på Oboy men kom på att den är sluuut :( Åh.

Vill ha nya sängkläder, jag vill ha satäng. Var in på Hemtex i Sandviken då de bara hade 3 olika mönster på dubbeltäckepåslakan. :( Får kika vidare helt enkelt, men satäng ska jag ha iallafall, lite dyrare men det är klart värt det. OJA. Fick känna skillnaden i går och det är helt sickt, får ge 200 mer kanske men man ska ju sova i det så då ska de vara underbart! Vill göra om heeeela sovrummet, men det känns så onödigt att lägga ner pengar på en hyres, det är det inte värt kan jag tala om, får ju ite igen kosingen sen. Tråkigt är det men jag har en bild på hur jag vill ha det. Helt underbart snyggt stilrent men ändå den mysiga känslan med varma färger. GAH :) Ge mig 5.000 så kan jag göra det :D


Jävla tattare förresten!


25 april

I dag är det lördag och jag är leeeedig :) Himlen är blåååååååååå och jag är leeeeedig :D Solen lyser och jag är leeeeeeeedig :D Weeee.

I dag ska mamma följa med ner på stan och vi ska kika lite påå kappis :) Ja vi hade kul i går faktiskt och de känns bra idag :) Blev 5 öl kanske, jag fattar inte vad det är med mig och öl...

En ledig lördag...

... för en gångs skull, jobbat två på raken och nu ledig en, jobbar två på raken ledig en, fast efter den lediga om 3 veckor vet jag inte hur det blir, då borde vi vara inne i sommaren iallafall :D Ja i kväll hade jag lust att gå och för att käka någonstans ta en öl, sitta och snacka kanske med en trubadur eller liknande, Angelica hade lust att sitta hemma och göra hemmagjorda langos :) det gjorde vi och det var väl mysigt i 3 timmar för sen var iallafall mikan ganska trött på att helg på helg sitta hemma och trycka i sig godis och kolla tv eller film. SÅ SJUKT JÄVLA TRÖTT SÅ DET ÄR SJUUUUUUK.T Fick med mig sirran och senare mötte vi upp tobias och matilda vid steel town för att ta en öl, sitta och snacka med en trubbis så det var jävligt trevligt. bara en sån liten grej, att göra något annat för en gångs skull var guld värt... Helt klart, drog till donken vid 1 tiden och smällde i oss 2 cheese, en liten pommes med cheedar cheesedip och en mellan cola, babi kom och hämtade upp oss, skjutsade hem mig. Nu sitter jag här, har givit missarna lite nattsnack :P och själv såg jag kinderchoklad i kylen samt en 2 l coca :D Hällde upp ett glas och tröck i mig 2 st kinderchoklad :) Haha nöjd är jag iallafall :)

Känner fortfrande detta. WHAT IF....

Gah bliiiir helt galen, jag kan inte tänka what if, för jag vet att jag får sjuuuukt ångest för vad som kunde ha varit och jag mår bara dåligt. fokusera på nutiden och framtiden. MEEEEEN WHAT IF!


Nöter både ut mig själv och dig som läser. Har lust att slå ut mina aggritioner, men jag har inget att slå på. Har ingenting som kan få min hjärna att tänka på annat. Så hela min kväll kommer jag tänka! TÄNK OM



HEJHEJ




Helt tomt!

Heeeelt jävla tomt är det i mitt huvud, eller egenltigen rätt så proppat för tankarna rusar runt i mitt huvud så jag har inte en aning om vad jag tänker på, så man kan ju säga att det är tomt.
Fö 2 veckor sedan var jag rätt så nöjd med tillvaron, både jag och Mathias har ett jobb och vi klarar oss bra tillsammans, nu är jag inte så nöjd längre, eller jo klart jag är nöjd med att ha ett jobb, absolut, men jag vet att det finns så mycket mer.
 
Jag vill inte bo här jag vill inte leva här! Jag vill bo och leva i värmen, långt härifrån. Jag har alltid hatat vintern, kanske inte när jag var liten, men nu i äldre dagar :P Haha, jag verkligen hatar snö, kyla, regn och rusk. UUUUSCH! Att då få bo i ett varmare land vore rena rama drömmen för mig. Men nu är det inte så enkelt. För det första så borde man inte vara inne i ett förhållande vid tillfället man drar, och eftersom jag har världens bästa pojkvän som jag aldrig vill vara utan så blir det lite knivigt och för det andra måste man våga. Jag skulle aldrig tvivla, aldrig.


Jag kan trösta mig med att medans jag går miste om ett härligt liv på en annan kontinent så lever jag nu med en helt underbar pojkvän som jag skulle göra allt för. Men skulle han vilja följa med mig så skulle det vara ännu underbarare :P

Frågan är ju bara vad jag vill göra i framtiden,  vad jag vill jobba med och så. Men man måste låta allt ha sin tid, förr eller senare kommer jag på vad jag vill göra, det jag vet är att jag vill jobba för mig själv inte för någon annan, samtidigt vill jag jobba med människor, det ska hända saker. Jag vill ha saker att göra hela tiden. Men samtidigt ha ledig tid ibland så man hinner göra saker. Tjäna bra med pengar...

Eller va fan, få in några rätt  på lotto så är framtiden säkrad..


Tääääänka sig att..

... hellehelle är i turkey nu! Åh va häääääärligt, hoppas hon komme få 12 underbara dagar med sin karl :) I dag har dagen varit seg som vanligt, som sagt det märks på tiderna att det blir mindre folk som är ute och handlar :( Vilket gör våra dagar lååånga. Kom hem vid 1.8.20 och gjorde matlåda på en gång :) Annars skulle jag aldrig ha gjort de :P Gick över till mostermarita och fikade lite :) Hela släkten var där :P Haha, inte alla men 2 kusiner, 1 moster, 1 syster och 1 mamma :)

I morgon blir det 10-18 som vanligt och mot kvällningen blir det nog mat med Babi och Angie :) Karln åker till örebro över helgen så det blir tråkigt, med tanke på att det är den enda lediga lördagen på 2 helgen och nu efter den här helgen blir det 2 till, så det blir lite tråkigt. Men så är det.

Inväntar förresten han nu, han har eftermiddag, i morgon är han ledig och jag åker tio, sen när jag kommer hem är han borta :( Tråååååååkigt!!



Blir så less och matt...

.. på alla uppsägningar och varsel, så trött på det så det finns inte. Det går ut över allt och alla, hur många har blivit varslade på Sandvik? På bara Sandvik har otroligt många fått gå och alla varsel drabbar all handel överallt, för att inte tala om priserna som finns överallt, tänk dig att du har blivit uppsagd! Kul? Absolut inte, tror du att du vill ta dig ner på stan för en shoppingrunda? NEJ! Alla affärer går otroligt dåligt och vem vet kanske det drabbar även oss nere i butikerna i Sandvikens Centrum!

Mathias vet inte säkert om han kommer få behålla jobbet på Ovako, alla elektriker var ju säkra i de tidigare varseltiderna men får de inte in några ordrar under sommarn blir det stoooorvarsel på Ovako och då blir det nog så att karln min får kliva hem! Och det är ingenting jag skuttar i taket för heller. Fy fan!

P.g.a dessa pengar och jobben vi kanske inte har. har gjort att allt vi har på g läggs på is. Men som sagt kanske bara bra att allt ligger på hyllan ett tag för jag har inte en jääävla aning om vad framtiden spårar för mig. Jag vill plugga, jag vill utbilda mig, jag vill dra härifrån och jag vill bara ta reda på framtiden innan det blir nå jäkla massa lån och amorteringar. Som vi märker vet jag inte ett dugg om framtiden, jo jag vet två saker jag vill vara med Mathias och jag vill inte gå hela livet att jobba på stan!

Nu inväntar jag karln som har slutat sitt skift på Ovako, får vara glad den tid han får vara kvar helt enkelt :)

Hej hej hej hej då då då då

22 april

Åååhhh sitter och tittar på Semestersvenskar och det brinner i magen på mig, jag får så ont i magen av att veta att det där kan vara jag och det skulle vart jag, det svider och bränner. För det där är jag, heeelt och hållet. det är exakt det där jag vill göra... exakt!!!!!
I morgon åker HelleHelle till Turkey och jag skulle döda för att få hänka, komma bort en sväng och leva lite i värmen, ooh :) Wonderfull!!
Ja det där var allt för mig, orkar inte skriva mer.

Jag har iallafall den bästa pvn i hela världen!!

Deklarerat?

Jag blev så osäker om jag hade deklarerat så jag lärade kolla en gång extra, men hellre en gång för mycket än en gång för lite tycker jag då :) Slutar med att man inte får några pengar :) men nu är det iallafall ordnat :)
Har gjort lite mat här på eftermiddagen så vi har matlåda båda två i 2 dagar :D Haha :) Kan ju  frysa in också :) Längtar till lunchen i morgon för det är så gott :D Haha.
Angie och Babi ska komma lite senare för att grilla lite :) Mamma har lagat mina jeans som sprack på jobbet för kanske 1 månad sen :) Snabb att ta tag i saker jag :D Haha, hon hade även 2 par lite kortare jeans som hon inte kunda ha som jag fick :) Dom var lite stora i benen men dom var suuupersköna :D Kan man ha på jobbet i sommar och våren :) Ett par vita och ett par röda :) Rött kanske inte är min färg direkt men det känns inte så viktigt när man jobbar :P

Ja nej nu ska jag mysa med Elvis, Blixten och Fritz :)

Första dagen med bebben :)

Första dagen med lilleman har gått finimang :) Vaknade vid 10 i morse och efter det har lillen och Fritx busat som bara den, blixten är fortfarande lite avvaktande men dom har busat lite med varandra bara att de slutar med att blixten fräser och går därifrån men det kommer snart ska vi se .:) Är inte ett dugg orolig för att dom ska bråka eller att dom ska göra honom illa :) Så de kommer gå bra det här, var lite orolig att vi skulle behöva lämna bort han till angie och babi :) Men det behöver vi inte :D Wooooo :) Han vart olydig näör de gäller soffaan men jag har fyllt sprutflaskan med vatten, så han har fått lite vatten på sig och de gillar han inte kan jag tala om :D En riktig vilde är det iallafall och de märks mer och mer när han börjar bli hemmastadd :D

i kväll ska vi grilla :) MUMS


Ett videoklipp på missen!

Elvis här är våran nya misse, måste tillägga att vi inte stängde ägget helt och att han låg där i lite mindre än 5 sekunder :) Jag ser sjukt sliten ut och det är så sjukt :D


Välkommen Elvis :)

Håller på att få in ett videoklipp i bloggen som ska visa hur vi överraskade Mathias med en lite misse i påskägget :P Har lite svårt att fatta men en bild bjuder jag på så länge :D Helene kommer snart och ska hjälpa mig :PHan ser mycket större ut än vad han är :P

Jaha hur var det här då?

Ska nog anställa någon som kan blogga åt mig för jag har ingen ork till de längre;P HAHA.. Blev tidig kväller på Bokia i dag för en annan klev hem kl 14 :) Bad även chefen öka min skatt så jag kommer betala 34 % i stället :) Och då kan vi se nästa år den här tiden :) En trevlig överraskning :D SOm ett dolt sparande :D HIHI.
Åh shit jag är helt slut i huvuvet och heeeel trött, ska jobba på lördag åt josefine hade bra gärna varit ledig men det gör mig ingenting att jobba :) Om de är lika mycket folk som i lördags så går de fort :)
Nu ska jag hinka i mig lite vatten och sen ska jag kaske småplocka lite :) Helene är här och hon kan hålla mig sällis under tiden då går de foooooort :)

Aaaa hallå de är Mikkan!

Åh jag känner verkligen inte för att jobba idag, huvudet värker och snoren rinner, känner mig allmänt jävla sjuk, idag är det bara 4 timmar vilket brukar gå ganska fort, om man inte är sjuk. Efter jobbet ska en annan till dollis med Hellehelle, där ska iallafall jag köpa diskmedel och diskhandskar om de finns :) Hatar att diska, naglarna bli dåliga och händerna blir torra :(

ÅÅÅÅÅH guuuuud vad jag längtar till på lördag! Heeeeeelt sickt, Iiiiiiiih :D

Dålig uppdatering

Min helg har inte blivit många knop gjorda :P Haha, med lite jobb på lördagen så har det inte blivit så mycket gjort annat, drog kosan till Hofors, tvättade bilen och åt mat med hans föräldrar, :) MUMS var det :)
Dessa två dagar har gått så jävla fort att jag blir så trött, Varför m¨åste jag bli toksjuk när man får vara ledig :( men iallafall bra att man inte blir sjuk när man ska jobba... tur i oturen!

Vet inte alls vad jag ska skriva heller för det är heeelt tomt i huvuet,

Kan iallafall berätta för er att jag har den absolut bästa pojkvännen i heeela världshistorien!!! Alla våra motgångar har bara gjort oss starkare i alla lägen. Det finns ingenting som kan få mig att sluta älska honom. Han kommer alltid toppa min killista :D

Riktigt bakfull och sjuk på köpet

Åh heeelt sjukt, kom hem vid tolv tiden för det blev slagsmål och jag ville inte vara kvar så vi gick hem :) Skönt att gå :) Vaknade i morse som ett jäääävla vrak och käne för att aldrig kliva upp, men man har ju ansvar så, åkte ner till jobbet och kom dit ca tjugo i :) Satt i solen och myste innan henkebenke kom ca tio i :) tio minuter i den solen var underbart!!! :) Har haft max 15 kunder på hela dagen så vi och elkedjan stängde dörrarna klockan 14, :) Vi har haft oootroligt mycket att göra så vi har krigat lite med gummisnoddar :) haha... Tiden gick fort iallafall och åkte direkt till lokalen där alla var och städade rent, gick ner och satte mig hahaha, rörde inte en feeena :) Haha, Orkade inte, men dom var nästan klar när jag kom dit :) Blev fint iallafall :) Härligt att träffa Peter igen och han hade trevliga vänner med sig upp från Lund :)

Tänk er in i denna situation, ni sitter och bajsar på toaletten, och in under dörren kommer det flera smällare inrullande på toaletten, haha, man kan ju inte kliva upp från toaletten heller, hahahaha. Skulle skrattat i hjäl mig om jag skulle ha sett det hända. HAHAHA...

Nej fy fan hur dåligt jag mådde i morse och på köpet blev jag sjuk, har halsont och skittäppt i näsan :( Trååååkigt hoppas på att bli frisk nu till tisdag då jobbet kallar!!!

Ja nej nu ska jag runda av och i kväll ska jag äta glass, godis och dricka cooooola!

9 April 2009

Veckorna går fort och helgerna 3 gånger så fortare, kan vara för att helgen är kortare ;P Haha, Iallafall så är man ju ledig i morgon och det feels good :) I morgon är det ju suuuuuperfest och jag är så sjuuuuukt taggad kan jag tala om för er!!!! Synd att man jobbar lördagen :( Känns som man blir så låst, antingen går det för långt in i fyllan eller så blir man så reserverad att man inte vågar släppa alkoholen lös :D Haha, tydligen har jag och magadalena samma ilandsproblem:D haha...
I morgon blir de ut och äta med de närmsta på Elvis tror jag, sen till lokalen vid sjutiden sen är de klappat :D Haha... Gaaaaah sjukt taggad.
Skulle ju med ut i dag i Hofors men man kollade in kontot i går och det vart man ju inte skiitglad över så jag lärade hoppa de :(  Var mycket taggad men känns skönt att spara sig med :)

Ja nej snart kommer en speciell vän hit och det ska bli supermysigt ;P


I dag ska jag vara lat...

... och ta bilen till jobbet, vädret ser inte lovande ut och började det regna så kommer jag inte villa åka hem ;P Haha. Åker därför lite senare idag :) Så jag passar på att uppdatera er i mitt skitviktiga liv :D helene blir väl nöjd förmodar jag :)
I morgon är det taaaaaaggat iallafall, och det påminner mig om att jag måste ringa Sändybändy! Men inte nu för nu sover hon nog :) Ringer på thee lunch!

Kollade på Twilight i går med :) 2 kvällar i rad nu och man blir mer och mer såld :D haha!

Ja nej man kanske ska börja röra sig!!

Pussinussen!

En sjuk jävel

Fick som sagt gå hem klockan 14 idag och det var väldigt lägligt för jag fick migrän och kände mig hur febrig som helst, snurrig i huvudet helt enkelt och kände att jag skulle svimma vilken sekund som helst, slutade och åkte direkt till parbadet för att sola, kanske dumt så här i efterhand men jag låg där och njöööt av varje sekund :P Kom hem till Mathias som inte gjorde många knop, lagade lite mat och tog 2 ipren, 1 timme efteråt tog jag migräntabletter, så nu känner jag mig hyffsat pigg, känner mig fortfarande lite tung i huvudet men dricker lite vatten så kanske de blir bättre :)


Funderar på vad tusan man ska lägga i påskägget åt karln, hmm, lite smågrejer eller fullt med gotta :P Det visar sig.


Jag en så sjuuuukt bra nyhet i GD idag Scotts kommer till Valbo :D IIIIIH :P På söndag :D


Jobbig dag

I dag har det vart en ganska jobbig dag, men det har gått fort ändå :) Kommer hem och maten står på bordet :D Uuuunderbart :) Mycket gott var det, sen har vi tvättis nu klockan sju, mathias går ner första svängen så hjälps vi åt sen, men han åker klockan åtta, så då blir man själv :( Hatar att tvätta själv, Jenny skulle komma  vid åtta tiden så skulle jag färga hennes hår så då tvingar jag med henne ner :P Haha..

Ja jag känner mig helt slut i benen så jag ska nog lägga mig i soffan en stund :)

PISS

Jag får rus snart, har skrivit sjuuuuuukt lång inlägg och, sen börjar internet krångla. det löser sig så jag kopierar allt jag har skrivit, bara för att, det börjar krångla igen. och då stänger jag allt, loggar in på bloggen och ska klistra in. OCH DÅ GÅR DET INTE!

jag tänker faaan inte skriva om allt, skitsamma!


HEJDÅ

Jävligt dålig...

... uppdatering på senaste. Att jobba tar mycket energi, knappt att man orkar blogga :D Haha. Ringde Jenny i veckan och frågade om vi skulle ha myskväll på lördag idag då :D Och de ville hon :) Har haft en riktigt trevlig dag, cyklade ner på stan och gick på marknaden, köpte 2 remmar :) MUMS! Sen åkte vi hem, köpte pizza i går med Helly och Sändy som jag knappt rörde. Så jag åt den i dag medans J.B köpte en nybakad på Verona :) Åkte hem till min lya och mumsade mat, strax därefter började vi pimpla lite vin :) Köpte en Husets vita och en Jacobs Creek :) Blandade ut med lite fruksoda så de blev lite kolsyra :) Riktig trevligt, drog igång en spellista på youtube och poppade lite musik :) Sen kom Helene förbi en sväng och nog blev man lite smålullig av det där vinet iallafall :P haha Det ska jag inte sticka under stolen med heller så var det bra med den saken :P

Nästa helg är det dags för Peter och Martins 25 respektive 30 års fest! Sjuuuukt taggad och det kommer bli såååå kul hoppas jag!!! I dag har vädret varit riiiktigt dunderbart :P Njutit av varje solstråle som har prickat mig i fejan!! Satt på balkongen till sju - åtta tiden och det var uuunderbart, blev då lite kallt mot kvällningen men det är ändå underbart!!!

Oh shiiit! Satt här och skrev lite blogg och det smäller till höööögt i vardagsrummet, lät först som att det var någon som kastade något hårt och tung i rutan!!!! OOOH, men det var bara missarna som hade råkat vicka ett tomt glas som stod på blombrädan! :) Hjärtat började slå lite häftigt där ett tag!!!!

Ja nej om man ska börja runda av då!

Ledig helg...

... sjukt skönt lär jag tala om. Att jobba 10-18 tar på krafterna speciellt om man håller på att bli sjuk samtidigt. Hämtade ut mitt paket från Jotex och satte upp gardinerna, men fan va kort dom var :( Slutar vid blombrädan. Ska se hur vi ska lösa den historian! Men det är riktigt vårigt och mysigt här nu! Det enda som saknas är att vi inte bor i vårat dreamhouse!

I dag ska jag träffa rumpjenny :P Vi ska gå lite på vårmarknaden och mysa :) Sen i kväll kan jag tala om att det blir någon film antar jag! :) :P

Ja nej nu ska jag åka och köpa kattmat till missarna för det glömde jag i morse när jag var ute och rännde. Blir så trött!!!!!!


Hejhej!!

Heelt slut...

... i kroppen så det är sjukt, är nog en sjuka som håller på att hälsa på en sväng! USCH. Blir så trött på karlar. Hade bestämt med Hellehelle att vi skulle hitta på något efter jobbet eftersom jag slutade så tidigt, sn ringer Mathias och berättar att han har förmiddag i dag, vill jättegärna umgås med honom eftersom han drar upp till Hudik i morgon och jag jobbar ju så vi kommer inte ses förren på söndagkväll... Berättat för Helene och den lilla tjejen är så förstående så vi avbokade, vi ska ju ses imorgon varjefall så :) Kommer hem och börjar med maten, Mathias kommer hem och säger... Gumman jag ska åka till Hofors idag ändå för jag har lovat mamma att hjälpa henne med något...
JAHA. Klart du ska hjälpa din mamma men snälla kom i håg det innan vi bestämmer något och jag struntar i mina vänner för diiiiin skull.

Så i kväll ska jag bara ta det lugnt och börja läsa i boken jag köpte i förrgår :) Om jag kunde drömma :) Heter den alltså! :)

hej heeej hej!

RSS 2.0