Torsdag

Torsdag är det idag och det är inget planerat i kalendern, vill bara ta de lugnt idag, göra ingenting speciellt. I morgon skulle jag vilja åka till Älgparken i Ockelbo :) Se lite älgar :)
Åh min telefon dog tidigt i går men jag har inte brytt mig att ladda den. HAha det är ju semester :D Ja nej kanske man ska trycka in den i uttaget. Ja får se hur de blir med det.

Heeeej

Onsdag

Åh vad dagarna går fort :( I måndags var vi hem till Mathias papi som fyllde år, drack någon longdrink men inte allt för mycket. Salongsberusad kallar jag det :P Mathias däremot. Ojojoj. Säger ingenting jag så har jag ingenting sagt.
I går åkte vi till Rättvik och kikade på lite bilar. synd att hela Sverige var där, vi tröttnade ur och drog till Falun för en stora mosmenyn :P Kom hem till lyan klockan 1.35 och katterna har aldrig varit gladare :P Direkten i sängen och i dag blir de till att åka Gästrikland runt för att kika på möbler med Angie och Babi. Men hon svarar inte på cellen så dom sover väl förmodar jag!!

Ja nej nu ska jag nog få upp karln och äta lite frukost :)

Tjiiing

Söndag!

Och nu skulle jag ha skrivit, åhhh jag hatar söndgar mest av allt blablabla.. Mren det gör jag inte nu för att jag är leeeeeedig :) Tanken på att jag får sova huuur länge jag vill i morgon, eller förrsten jag ska ju till kiropraktorn :) Men det är det ju värt, och förrsten ska man inte sova bort sina semesterdagar :) Man ska njuta.

Kom hem kvart över tio till Resecentrum, där stod Tobey och väntade. vi var 5 syckna som skulle in i en liten Audi A4 och alla är långa plus några kilo över gränsen, allt slutade med att jag låg som ett mongo i baksätet över alla andra, och det roligaste var att när jag skulle ut så gjorde alla illa sig utom jag! HAHAHA :)

Iallafall kom vi hem och jag bums i säng med boken män som hatar kvinnor, har kommit ungefär halvvägs men det är underbart bra, jag visste att jag skulle ge den en till chans!

Och appropå ingenting, Rosella är den sämsta båt jag någonsin har åkt på!!! Nej tacka vet jag Eckerölinjen..

HAha oj nu blev de visst lite stor stil här..

Då ska jag avrunda!


Fredag = Semester

Yes nu har jag semester, en heeeel vecka obetald semester :) Och det ska bli hur underbart som helst, drog till Valbo efter att ha slutat kl 2 i dag :) Hittade inte så mycket som jag hade hoppats på heller. Glömde såklart att köpa hårdfärg så man ser ju ut som skit i skallen :( Men det får göras under söndagen eller måndagen :)
På måndag kl 11 ska jag till Kiropraktorn  :) Äntligen får jag fason på ryggjäveln, så ont om nätterna att jag inte kan ligga riktigt :( Men skönt ska de bli :)
Nu blir de till att grilla lite hos mami :) Sen i morgon dags för en dagskryssning med ett jäkla gäng :) Trevligt ska de bli iallafall .)


Tjiiiiiiing!

Tisdag

I dag flirtade jag med Henrik om att få gå hem klockan 16, så han var så snäll och ställde upp. Snäll han :) Sitter hemma nu och ska snart göra lite mat och matlåda :) Stekt potatis med korv & bacon och stekt ägg. Det ska bli riktigt gott tror jag :) Och rikligt med ketchup :) Mums filibabababababa :)

Angie och Babi verkar ha de underbart i Turkland, och jag jävligt sotis kan jag tala om, inte för att jag misunnar dom de, men jag önskar att jag fick vara med :) Hihi :) Men det är våran tur snart :) Tur är väl det med lite solsken :) Om jag har fattat de rätt kommer de inte bli någon mer sommar i  Sverigelandet. :( Och eftersom jag är en sann soldyrkare blir jag lite ledsen över detta och som jag har sagt tidigare ska jag försöka se de positiva i det mesta men det kan jag icke göra i denna situation.

I dag ska jag åka till Erica i Hofors, det ska bli trevligt för de var evigheter man såg till henne :) Kankse man ska slå till på en kebab då :)

Appropå kebab, jag skrev till Angelica i går om att hon inte fick glömma att prova kebaben för i Turkiet är det heeeelt underbar. Jag berättade för Josefin om att den var jättegod och både hon och jag blev skiiiitsugen på kebab, inte så konstigt kanske när vi stod och frestade varandra med olika tillbehör och liknande. Haaha, jag kommer hem på eftermiddagen efter en hård arbetsdag och fortfarande skitsugen på kebab, också hittar jag en påse på köksbordet och öppnar påsen, var ligger där då? En tom jävla kebabkartong. Haha då har Mathias ätit kebab till lunch den lille bävern. Haha allt slutade med att jag var lite småsur över att jag inte hade fått kebab. Men jag tror jag ska göra slag i saken idag och köpa mig en kebab med bröd :)

Det var allt

Måndagskväll!

Som sagt vi har tvättat lite kläder nu på kvällningen, sen fick jag nog och tog på mig skorna och travade ut på en powerwalk, Mathias var inte sen med att hänga på :) Så vi var ute i 40 minuter ungefär. Och när vi kanske hade gått i 10 minuter var jag helt andfådd. Jag tänkte men va fan är det här, sen efter 20  minuter kom jag in i det och det gick på skitbra. Tills sista uppförsbacken där jag fick för mig att vi skulle tävla upp. Haha då blev jag lite trött. Haha.
Saknar det här med att röra på mig. Saknar det skitmycket, speciellt badmintonen. Men det går inte att träna så ofta som jag gjorde förut, kunde jag göra det skulle de inte finnas något att snacka om. Men som sagt det är skitsvårt när man jobbar till 18 varje dag. Men nu i höst ska jag försöka göra något åt det att man kanske kan träna EN gång iallafall, att kunna gå en halvtimme tidigare någon dag gör nog ingenting. Ska se vad jag kan göra. :)

Har precis duschat och fått upp kläderna i lägenheten, vänta på att håret ska törka och invänta Mr John Blund! Då ses vi i morgon!

Hejhejhejhejhejhej :)

Måndag!

Måndag måndag måndag :) Dagen har bara flugit iväg, hoppas resten av veckan kunde göra det också :) Kom hem ooch maten stod på bordet, min underbara karl :) Tvättis i kväll, 19-22 :) Drygt efter en dags arbete kan jag tala om. Men de lär göras.
Har inte mycket på hjärtat..

Tjing


Deppig?

Tänker bara massa negativa tankar... Tills jag kommer på mig själv att så här kan man inte gå och tänka då blir man ju depremerad. Jag ser ofta det negativa i allt, jag kan inte tänka positivt av mig själv utan jag eller någon säger åt mig att sluta.

Då kan man ju undra varför jag gör det? Varför jag alltid ser de dåliga i allt? Varför jag aldrig kan se de från den ljusa sidan?
Man ska aldrig nöja sig har jag hört, men måste ju fan uppskatta saker och ting!!

Skärpning på mig. Annars kommer de sluta med massa uppåtpiller och sömntabletter, och helst är jag hellre glad av naturen!

Som sagt skärpning på mig!!!

Men jag måste bara klaga på en liten grej, varför spöregnar det när det är min ENDA lediga dag på veckan? Och därför nu ska jag komma på något bra med att det regnar! Jag kan fortsätta läsa i någon utav dom 5 böckerna jag har påbörjat.

Ja det ska jag göra! Det ska bli skönt :)

Lördag

Jobbat idag fram till 14, sen vart de hemmåt och åt med Mathias, mamma och moster Marita. Känner mig så jävla rastlös, Det är den enda dagen på veckorna jag är ledig dagen efter och vad jag då? Sitter hemma och skriver blogg.. Så jävla uttråkad så de finns inte. Känner att jag är så irreterad på att jag inte gör något, smågrinig och jävligt lättirreterad just nu så jag känner tårarna innanför ögonlocken.

Just nu är Angie och Babi på väg till Turkiet :) Härligt för dom kan jag tala om, värmen är underbar där just nu! Lovley :)

Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting.

Inte ens ett hejdå tänker jag bjuda på.

Fredag

Jobbet = 8 timmar
Hemmet = 4 timmar

Känns i kroppen att jag spenderar all min vakna tid på jobbet, inte all min vakna tid, men som ni ser så är de 4 timmar mer på jobbet än hemma, med tanke på att jag lägger mig ganska tidigt för att klara av en 8 timmars arbetsdag. Nu är de endast en vecka kvar på jobbet innan de är dags för min obetalda semestervecka. De känns också skit, att man inte kommer få ett öre den veckan :( Men jag måste annars dör jag!

I tisdags var vi på Transformers två och det var den bästa sf/aftion film jag sett :) Grymt bra och ni som känner mig vet att jag hatar filmer jag inte kan tänka mig in i. Men den var grymt helt enkelt. Och det som är lite roligt är att hon som är hans flickvän heter Mikaela i filmerna :) Visste inte ens att man kunde heta så i USA fast de fick jag ioförsig veta för ett tag sen:) Men man utalar de Mikejla :) Lite roligt tycker jag iallafall :)

I dag har jag beställt lite sängkläder, tyg till gardiner till köket och 2 ljuslyktor från Jotex :) Jag ska sy mina egna gardiner till köket :) Kan  ni tänka er :) Tyget jag har köpt är otroligt fina och kommer passa som handen i handsken i vårat kök :)

Trodde inte heller att denna dag någonsin skulle komma, men det innebär ändå jobb i morgon. Iallafall mindre folk och sisodär 4 timmar kortare arbetsdag :) De gillar vi. De brukar gå fort på lördagarna :)

Ja nej jag ska väl runda av, karln lagar mat så jag ska nog göra han sällis :)


Taaataaa


Tisdag

Jaha då var tisdag över snart också. Snackas om bio men jag kan inte få tag på Mathias. Och nu har vi bokat iallafall, utan Mathias. 5 minuter efter att vi hade bokat så ringer han. Lämpligt.
Transformers blir de iallafall och poppisar :)

Tjiiiig

Måndag

Första dagen på veckan har gått. Och de har inte vart mycket fart på jobbet heller, känns inte som att folk vill handla massa böcker när alla får sparken titt som tätt.
Mathias fick semester i dag också, kul för han, så nu sitter han och dricker öl, på en måndag, men har man semester så har man och jag skulle kunna döda lite för att få det nu! Och de är ju så sjukt tråkigt att de blir obetald semester iår :(

Jaja hej och tjiing

Söndag!

Hatar söndagar mest av allt i hela världen. Just för att de är i princip den dag av alla andra dagar jag är ledig och tror ni jag får sova? NEJ. Jag har så mysiga katter som så gärna vill mysa och buffa på mig mitt i ansiktet!! Och riva samt slicka mig på fötterna! Då vaknar jag och sen kan jag icke somna om. Det är jobbigt då jag är så jävla trött annars.
Nu ska jag börja läsa på Stieg Larssons andra bok i Millenium serien för tredje gången. Ska ge den ett till försök :) Jag kommer bara liksom inte in i den. Men ett till :) Sen ser jag filmen!


Jag vill till Valbo idag, men jag har inte nå pengar att spendera, då kanske pappa har lite pengar över som han inte vill ha. Ska nog slå en pling till han sen! :) HIHI


Fredag!!

Ja men de var som jag trodde, fredag kom ju efter torsdag :) I dag har tiden kutat i väg och jag har inte en aning om vad fan jag har gjort på jobbet. Haha. Kom hem för ca en kvart sen och jag hämtade ut mitt och Mathias paket på Coop extra :) Massa gardiner och 2 par tights till mig :)

Har inte mycket att släppa från mitt hjärta så jag låter de vara.

Tjiiing

Just de.
Idioten: Tjiiiing tjiiiing tjiing, hörde du vilken låt?
Jag: Haha va? Nej?
Idioten: Tjiing tjiiiiiing tjing, du hörde vilket låt de var va?
Jag. Hehehe jaaa (hade inte en jävla aning av vad killen snackade om eller rättare sagt sjöng om)

I bland kan de vara riktigt roligt att jobba i affär, och de senaste halvåret har både det ena och det tredje hänt. Haha de finns bra med original! Haha

Torsdag!

Torsdag torsdag och torsdag! I morgon är de fredag! Nää är de? Jooo men fredag kommer efter torsdag! Och efter den där fredag kommer heeeeelg äntligen helg, men de innebär ju jobb till klocka 14. Sen ledig söndag, jobba 6 dagar och ledig en dag, sen jobba dagar och sen semester! Woho säger jag bara! Då blir de först och främst våran dagskryssning med Viking Line och sen blir de till att njuta av ledigheten! För de är bara en fjuttig vecka! För sen kommer ju det där med flytten och sen kommer Tunisien!

Vart kan man låna en overhead apparat? Kanske någon som har en? Haha! Jag vill iallafall låna en och vart i norden kan man låna en sån?

Torsdag

I går när jag kom hem så var Mathias systrar här på besök och med sig hade de mat från Donken, var bara tacka och ta emot då :) Gott var det men hemskt onödigt. HAHA.
Vad är de för fel på vädret då? Man blir ju så jävla matt på detta skitväder. Soooooolen!!! Hoohooo!!


Kan de vara så att vi har blivit blåst?


Tisdag

Jahaja, dagen har bara sprungit i väg :) Åkte och handlade direkt efter jobbet då Mathias hämtade mig :) Kom hem för ca 30 minuter sen och har diskar och donat.

Har inte så mycket på hjärtat faktiskt..

tjingtjing

Måndag

Fick gå hem tidigare idag och de var mycket härligt. Har legat i soffan och sovit till och från, Mathias kom vid fyra då gick vi ner till Beckers och kollade på tapeter :) Nu har vi NOG bestämt tapeter till köket :) Haha ett jäkla val de där.
Sen ringde mamma och frågade om vi behövde tvätta och vi tog tillfället i akt och slängde i 3 maskiner och ny hänger allt på tork i sovrummet. Älskar den doften, nytvättade kläder. :) Luktar underbart!

Nu sitter vi i soffan och kikar Simpsons :)

Tjiing

Söndag

Kom hem vid tre inatt, mamma hämtade upp oss vid resecentrum :) Kom hem och bums i säng.Har nyss vart hem till mamma och duschat. Kom fram till att de blir en dag på Furuvik idag :) Men dock så ska mamma köra :D  En annan är smått bakfull men de var de värt. Så otroligt roligt i går, spelade lite dålig musik men annars var de en riktigt bra kväll!

Och i går har jag aldrig varit så förbannad någon gång i hela mitt liv. Jag drog ju till Valbo direkt efter jobbet och där mötte jag upp Angelica och Babak, Sen när vi kommer tillbaka till bilen så sitter de en hund i en bil, med rutan nervevad 3 cm, vi ringde 112, in till coops kiosk och sprang in på Ikea om att ägaren skulle komma till bilen. när kärringen kom till bilen blev hon måttligt utskälld. haha. Det var stekande sol på parkeringen. och vi sa både det ena och de tredje, bland annat jävla idiotkärring, du är ju för fan dum i huvudet. fy fan för människor som dig. de vi fick till svars, men skör er själva och skit i andra. härlig inställning. önskade jag hade slagit in rutan på bilen, det får man ju nämnligen göra när de sitter en hunh i en bil i en sån värme som de var igår.

nej fy fan jävla kärring, skulle inte tveka att sparka på henne när hon ligger.


Fredag!

De blev en afterwork i dag, drog till Lillpuben och tog en schnitzel:D HAHA Schnischnel?
Drog några cider också och av dom blir man ju lite smålullig:) Sitter vid datorn nu och ska snart slänga mig i sängen :) Kl 10 börjar jag och sen blir de Valbo och sen blir de Gävle :) Undrar om jag ska ta mig hemmåt innan jag drar till Valbo? Hm Annars måsete jag ju ta med mig allt till jobbet och de orkar jag inte tror jag.

Får se vad man ska ha med sig iallafall... Kanske packar allt med sig, men då blir ju cykeln kvar på jobbet om jag ska cykla ner. hmmm. Undrar hur de ska bli jag. Kanske ska gå ner då? Hmm. 

Ska packa allt iallafall, heeej

Torsdag

Ja som sagt torsdag idag, och jag har jobbat ill 18 som vanligt :) Tog ledigt på måndag också :) Förhoppningsvis blir de stranden då, få lite färg :) Nu får de ta och bli lite sol när jag är ledig!! de tycker.

En annan skittråkig grej är att vi har haft en extranykel till lägenheten hemma hos mamma som nu är borta. Härligt. Har letat och letat. Tur är de att vi har iallafall 2 månader på oss att hitta den, annars blir de tråkigt. Önskar de kommer fram innan de blir dags för flytten annars börjar jag grina kan jag säga. Kan inte minnas när de användes sist heller. Är de någon som minns att jag har använt den är ni vänliga att slänga in en kommentar eller ett samtal till mig. Hittelön!! På en grogg eller två :P

Ja nej jag ska fortsätta kika runt lite i lådor och grejer.

Andra jävla juli!!!

Vafan, det är torsdag på veckan och de är helt sjukt. Helt dött på jobbet i denna värmen, då jag tror att 90% av Sandvikens befolkning som är lediga hellre drar till sanden i Hedåsen eller någon annan badstrand. Jag tror inte att dom tänker: Ja nej men en ny bok skulle vi ha haft. Ingen tänker så dagar som dessa. Men jag klagar inte på värmen :) Jag älskar de.

I går kväll drog jag, Helene och hennes jycke Rambo till Hedåsen så han fick svalka sig lite :D De gillade han, men blev ledsen när vi skulle åka hem, stackarn :)

Ser fram emot lördag för då blir de utgång i Gävle, vet dock inte vart neeeee nu blev de kursiv igen.... Vet inte vart vi ska ut i Gävle, blir väl Slick eller Hangloose. Förmodar jag

nej nu blir de en dag på bokhandeln.

Förresten jag tror jag ska skriva en bok :P HAHAHA

RSS 2.0