Söndag

Ja det är söndag eftermiddag/kväll och vi har kommit hem från våran tripp till Åland, vi drog tidigt på lördagmorgon tror klockan var 6.15 när vi begav oss mot Grisslehamn. Det var någon som sa tll oss att de tog omkring 2½ timme dit och vi var ganska osäker på att hitta så vi tog det säkra före det osäkra och åkte tidigare. Till våran stora förvåning så var vi där på en pisskvart och fick vänta i över 45 minuter innan vi fick åka på båten :) Men det gjorde inte så mycket, en klassisk räkmacka och cider på båten blev det.

Klockan var väl runt 11 när vi kom iland på Eckerö, istället för att ta den gamla vanliga campingen på Käringsund så åkte vi till en annan camping i Mariehamn, ca 35 minuters bilfärd åkte vi innan vi av ren tur hittade fram dit :) Fick upp tältfan runt 13 tiden och öppnade första semestercidern som smakade underbart förresten :) Solade en stund och öppnade fler och fler cider. Vid nio tiden gick vi in till stan som tog en halvtimme istället för 10 minuter :) Åt på Texas Longhorn kanongott var det och sen hade vi en klockren utekväll på något ställe jag inte minns vad hette men det var en sjukt stor byggnad som hade Casino, Nattklubb och flera lounger med pool på ena. Helt underbart ställe med härliga möbler och fina lampor. Nattklubben var helt sjukt läcker! Dit ska jag gå igen :)

Mariehamn känns numera som det givna valet när man åker över till Åland, sjukt fin hamn, underbara uteställen och ett nattliv som får Sandviken att verka som en efterfest 04.00.

Det var väl lite om Åland!


Semester...

... är ju hur skönt som helst under sommaren, just nu har jag och Angelica semester från Bokia men vi måste ju ändå jobba i våran butik. Känns både bra och dåligt, just för att jag skulle gärna vilja vara helt ledig och ladda batterierna och njuta av solen och sommaren. Men det är ju ändå mitt egna ställe och jag älskar att vara där och försöka göra allt till det bättre för målet är ju att kunna sluta helt på Bokia och bara fokusera på våran alldeles egna klädbutik.

Ja som sagt semester är det ju och vi har ett jobb mindre att tänka på, vi har fixat ersättare på lördag för oss och Linda-Marie fick ledigt från the bookstore, så på lördagmorgon styr vi kosan mot Åland och ska tälta en natt, vi åker hem med senaste båten från Åland på söndag och vi alla hoppas på en trevlig liten tripp :) Men det kan inte gå fel, vi har alltid skitkul ihop och jag tror vi kommer ha det i helgen också. Vi har ett tält med 3 "sovrum" så vi har ett varsit rum :) Och det är ju toppen med tanke på att det är ju 2 singlar med :P Haha nej skämt åsido :)

Ja vad mer kan jag skriva om, har jag skrivit om att vi ska till Stockholm nästa helg? Isåfall gör jag det nu och det är jag, Angelica, L-M och Jenny som drar mot huvudstaden en helg, det hela började med att jag och Angelica skulle skjutsa ner Mathias, hans syster och hennes kompis till Arlanda för dom ska flyga upp till stugan dom har i Finland, och vi fick för oss att vi skulle ta en weekend där som sista helgen på semestern. Vi fick med oss 2 brudar till och vi bokade ett jättefint hotell mitt i stan. Minns inte vad det heter och orkar inte ta reda på de heller :P

Så nästa fredag blir det Angelica och Jenny som skjutsar ner dom till Arlanda samtidigt som jag och L-M jobbar båda till klockan 14.00 sen tar vi tåget från Gävle till Stockholm C där vi blir upphämtade av de andra två, eftersom 3 kliver av vid Arlanda och åker båt hem veckan därpå så finns det ju plats i bilen på vägen hem för oss :)

Så nog hinner man med något på semestern iaf, men min största plan var att gå på Getaway i Gävle men det kom annat imellan och det var inget band jag blev helt överlycklig av att se så det fick fan vara. Ber till rockgudarna att Mötley Crue kommer till Gävle nästa år, men det känns som att jag endast kommer få drömma det tyvärr. Men OM så minns ni vart ni läste de först ;P

De fan va långt de blev, detta får räcka!


Första fucking juli

Sist jag skulle uippdatera försökte jag från min iPhone men det gick inte så jag skriver nu istället :) Vad har hänt? Hur ser de närmsta veckorna ut?
Jo så här; det har blivit ny årstid nämnligen min favorit SOMMAR. Dock har jag inte fått tagit del av de underbara soldagarna utan jag har jobbat dagarna ut och dagarna in. Eftersom jag jobbar dubbelt så finns det fan ingen tid till annat än jobb och lite hemmagrejer! MEN imorgon lördag är sista dagen på Bokia innan både jag och Angelica går på två veckors semester från Bokia och det innebär att vi får vara lediga mycket mer från Not nakd då vi oftast står ensamma i butiken!

Det har varit midsommar och vi hade skiva hos oss, köpte ett partytält på 40 kvm bjöd in både kända och okända ansikten men jag hade skittrevligt och roligt. Dock var det någon mutter brutta som jag hade lust att slå ner men det är en annan historia.

Vad mer, semestern börjar på måndag och det blir lata dagar framför oss förutom näst nästa helg då vi brudar drar till Stockholm. Skjutsar ner Mathias till Arlanda då så vi passade på att ta en weekend i fina Stockholm. Vi har Grönan, krogkväll, bio på Heron City och shopping inbokad. Så det kommer bli toppen toppen. Det blir jag, Angelica, Jenny och Linda.

Ja vad fan mer är nytt? I helgen blir det Ockelbomarknaden och det har ju blivit tradition, så vi drar till Järbo imorgon eftermiddag och därifrån kl 18 till Ockelbo för en förskiva, sen blir det karuseller och Öltält.

Ja det får fan räcka..


RSS 2.0