Sista mars

Nu är det ju sista mars och jag har sagt det förr och jag säger det igen, faaan va fort det går. Känns som att man inte hinner med ett jäkla skit, för de går så jävla fort. Har egentligen en massa att göra men det finns så mycket som toppar priolistan så man hinner inte med det riktigt.
Iallafall så vad är aktuellt? Jag träffade mina underbara tjejer igår (onsdag) vi fikade lite och tog igen lite snack eftersom Helene har varit i Thai i 2 veckor, kan  ju tala om att det inte toppar min resemålslista, det var ju bara horor överallt och jag gillar inte horor riktigt...

Just nu håller vi på att laga middag och matlåda till imorgon det blir lax, skagenröra och kokt ägg. Kommer nog smaka underbart!

Det var allt...


27 Mars

Söndag... Började dagen med att städa lite gran; toaletten nere, dammsög undervåningen och vädrade ut. Sen hann jag inte så mycket mer för jag blev upplockad av Susanne för vi skulle till Hofors och fira Mathias mamma som fyllt år. Kom hem rätt så tidigt därifrån och tänkte att vi skulle fortsätta städa jag o Mathias, MEN han skulle ju såklart se hockeyn så jag fick småstäda själv och inte ville man göra mycket ljud ifrån sig och störa honom i matchen. Känner också att när vi är ledig sååååå sällan ihop vore det roligt att göra något tillsammans också! Därför har jag nämnt att vi kanske ska umgås mer nästa helg då han är ledig. Dock kommer jag inte säga ett knyst mer.

Sjukt rastlös är jag också, jag har målat naglarna...

Mååste hitta på något att göra!


Torsdag 24 Mars

Dagen innan helg, heeeelt jävla sinnes vad det går fort! Imorgon är det löning och vi hoppas på att det blir rush i butiken :)
Idag när vi kom hem från jobbet så gjorde vi iordning Fajitas :) Smakde bra och matlåda fick vi också :) Undrar hur mycket pengar man släger ut i månaden på utemat, luncher och sånt. Nu när man har gått ner i lön så förbannat så lär man ju vara bättre på att hålla i pengarna, det är fan inte mycket kvar efter huslån, räkningar och försäkringarna är betalda. Därför tänker jag dagligen på något som skulle kunna dra in mer privat inkomst i plånboken! Ska gå igenom källaren och garderober om det finns något att lägga ut på tradera eller blocket.

Ja detta får räcka för idag!


Onsdag 23 Mars

I dag har jag jobbat som varje vardag :) Sitter nu hemma hos mamma och tänkte springa på löpbandet :) Lär ju laddda till Vårruset 2011 :) Sträckan ligger ju på 5 km så både jag och Angelica tänkte springa 5 km nu och sen målet blir ju Vårruset :) Hoppas att bättra tiden då :) Min plan är att springa 1 gång i veckan de 4-5 första veckorna och sedan börja med 2 gånger :) Mitt mål är ju att få en bättre tid än den jag får idag, helt jävla otränad :) Sen förhoppningsvis är man lite bättre tränad då :) Det går av stapeln den 18 maj

Jobbar hela veckan nu fram till lördag som vanligt, det enda som är planerat är att vi ska gå ut och äta på Church Street :) Babak våran vän har fyllt år och vi tänkte bjuda med han på Church :)

Mathias började med trappen ner till källaren igår, gjorde mallar till golvmattan som ska läggas i trappstegen :) Bad han även fixa min och Angelicas cyklar så vi kan börja cykla till och från jobbet :) Det är ju helt bart på vägarna men dock lite grus, men de gäller väl att inte komma för fort i svängarna :) Och eftersom det är helt bart så kan man ju även springa ute snart :) Underbart att springa ute, hatar att springa inomhus på band för man ser ju inget nytt utan bara samma vägg eller vad det nu är man tittar på medans man springer :)

Nu är det min tur att springa :) Önska mig lycka till!


Måndag 21 Mars

Ny vecka eftersom det är måndag :) Vad har jag gjort i helgen? Fredag, hemmakväll med Angelica vi kikade en rulle och tog det piano :) Lördagen var det en planerad utgång men det blev ändrade planer och jag hade en hemmakväll i min ensamhet, jag fick välja vilken film jag vela och gjorde exakt vad jag kände för :) Underbart att ha lite tid för mig själv, självklart älskar jag att umgås och träffa folk men den där lilla tiden för mig själv är sååå viktig :) Söndag, bandyfinalen i all ära, tokbra och spännande match. Soffan full med skrikande tjejer :) Vann dom var det utgång som gällde, men jag kom liksom inte igång och jag hade annat i tankarna så jag vinkade av brudarna vid 23.30 sen gick jag och la mig :) Så fort vi vaknade på söndagsmorgonen så tog jag och Angie en promenad på ca 1 timme :) Gick hem till mamma och hon gjorde frukost <3 :) Åkte hem till oss igen och lagade mat och sen var det som sagt bandyfinal :) 

Ja det är fortfarande måndag och min dag i dag har varit morgonpromenad, Not nakd 10-14, Bokia 14-18 och nu har vi precis ätit smörgåstårta å kikar lite tv :) Big Brother kl 22 sen blir de kojan :) Det väntas morgonpromenad i morgonbitti å :) Om jag kommer upp vill säga, i morse gick de ju bra :)  

Kikade hur mycket jag skulle få tillbaka på skatten :) Viiiiilken överraskning!! Nu blir de en gaddning till :) Sen kanske de blir till att fylla läpparna :) Sjukt sugen på det med faktiskt!

Jaja nu ska jag lägga upp lite bilder på Not nakds sida på Facebook :) GILLA DEN!


ParisNewYorkLondonRioL.A osv...

Alltså det finns så många olika resmål i världen som jag vill besöka att jag vet inte vart jag ska börja. Alltså tänkte jag göra en liten lista här på alla resmål och varför.

Paris - Jo för att jag vill se Eiffeltornet, och se Frankrikes huvudstad :)

Rio de janerio - Brasilien är ju ett sånt där litet glömt resemål, man hör ju alltid folk säga att dom ska till Mallis eller Kreta, ja sånt där vanligt turistställe. Men det är sällan man hör folk säga "Drar till Rio en vecka". Jag vill uppleva Brasiliens hjärta plus att jag vill se Jesusstatyn som är gjord utav svensk betong(?) Tror också det är ett solsäkert resemål :)
 
New York - Behöver jag ens skriva en bra anledning? Haha.. New York kommer alltid vara NY. Ett måste är att besöka Louis Viuttons butik (som betalar en kvarts miljard om året i hyra) Ground zero är ju också på prio listan. Och Central Park, Time Square behöver jag fortsätta :P

Dublin - Irlands natur kan vara den vackraste i hela världen? Och varför inte försöka åka detta år då vi har våran barndomskompis Saman som bor där just nu! Passa på :) någon som sa att man ska uppleva St. Patricks day och den dagen har precis varit. Men det kommer ju fler sådana dagar :) Fast jag inte är ett big fan av whiskey är det ett måste när man är i Irland :)

London - Ligger 1½ timme bort, det tar kortare tid att åka till London än vad det gör att åka till Arlanda för fan :P Haha, Lite avis på L-M som ska dit i April :) Absolut ska man ju besöka Madame Tussadus museumet :) London eye och Europas dyraste shoppinggata New Bond Street.

Los Angeles - Hela Cali är ju ett måste, men L.A är ju prio ett :) Kodak theatre, Sunset blvd, klimatet och trycket i staden.

Venedig - En stad på vatten! Sjukt romantiskt och vackert!

Rom - Här finns de så sjukt mycket att se, Fontana di trevi, spanska trappan, Vatikanstaten, Sixtinska kapellet, Colosseum ja jag kan fortsätta och skriva bara ett inlägg om Rom men detta får räcka :)

Hawaii - Att besöka Pearl Harbor och se alla skepp som finns kvar efter attacken av Japanerna är väl det enda som skulle dra en dit, plus solen, stranden och havet :)

                                  

Jaa alltså det är ju en liten del av alla resmål jag vill besöka :)


19 mars

Lördag, fan helg hela tiden :) Har jobbat på Bokia idag fram till klockan 15.00, blev hemskjutsad av Angie som skulle hem till mamma och tvätta. Medans jag ska göra mig redo för en kväll med Sandra och Jöns, vi får se vart kvällen tar oss. Jag får inte glömma att rensa upp i Spotifylistan :)

Hmmm, jag har jämt sån jävla torka när de kommer till att blogga, nu när jag ska börja uppdatera oftare så blir de ju mindre att skriva om. :)

Min favoritlåt just nu: Swingfly feat. Christoffer Hiding - Me and my drum

LOVE IT


16 mars

Onsdagen har sprungit iväg idag, jag hade förmiddagen på Not Nakd och sen hade jag eftermiddan fram till stängning på Bokia där jag hade massa att göra plus att ha kassan emellanåt. Fast jag har sagt till min chef att nu när jag har gått ner på halvtid och endast jobbar 4 timmar om dagen så kommer jag inte hinna med allt som jag har gjort förut, det ska beställas pennor, fyllas på ur lådor, pappersbeställning, upplockning och inleveranser av kort jaa listan kan bli längre och för att kunna göra jobbet 100% och göra det fullt ut så måste mitt ansvar kortas ner, dock inte ännu. Jag hinner ju inte med att städa i alla hyllor och vrår nu när allt arbete lät göras när jag är där.

Som sagt så gillar jag när det är fullt upp och att jag vet vad som ska göras men det är fööör mycket!

Just nu sitter jag i soffan och halvkollar på hockey, jag har två karlar breve som skriker halsarna av sig, tydligen skiiiitspännande mellan Brynäs och Färjestad.

Imorgon åker vi till Borlänge och kollar på inköp inför hösten :)

Det blev ett kort inlägg ikväll :)


Tisdag 15 mars

Dagarna bara går och går, hinner knappt med det man vill göra. Det är skiiiitsegt i butiken men det är ju denna mellanperiod när det är för kallt ute med jättefint väder som folk inte vill köpa kläder. Fortfarande rea på höstgrejer och vi kör mars ut sen blir de arkiverat :) Upp med nya bord och nya vår/sommar kläder :) Eftersom det är så otroligt lugnt ska vi försöka kicka igång det med lite erbjudande, bland annat har vi 100:- rabatt på Blendjeans, det har gått iväg några stycken hoppas alla försvinner snart :P Eftersom vi inte längre ska köra med märket Blend. Sen ska vi köra på "Veckans Erbjudande" fram till maj, jag gjorde ett schema fram till v.20 tror jag det var. Nytt plagg varje vecka som prissänks :) Ett plagg på dam och ett på herr :)

På torsdag drar vi till Borlänge för att kika på Rut m.fl. Höstkollektion2, dock ska vi åka din med plånboken stängs och plocka ut dom riktiga gobitarna!

Nog pratat om jobb :) Förhoppningsvis är semestern inbokad också v.27 & 28 blir det tillsammans med Angelica, dock inget klart besked från bossen men hoppas hoppas! Vi har lite sommarplans; Jag, Angelica och Jenny tänkte åka och fjällvandra några dagar, lätt packning och bara mysa med frisk luft och lite motion :) Samt tänkte vi Videoblogga under tiden, dock vet jag inte hur jag ska göra med batteri i telefon eftersom den drar ganska rejält om man ska dona med kamera, plus att den dagliga användningen med musik, facebook och massa annat skoj :)

Några andra semesterplans har jag inte, de är svårt att planera då det inte finns så mycket tid över när man har eget och inte liksom råd att ha någon sommarjobbare. Men hoppas det ger lön för all möda (kan man säga så) man lägger ner.

Nu ska jag ta ett varv och kika om det ska städat någonstans i huset innan det är dags för BigBrother :)



MARS!

Jaa det är mars! 13 mars för att vara exakt. Det är söndag, och det är ju den enda dagen jag är ledig på hela veckan, därför är jag sugen på att ta en långpromme och avsluta med en solning :) men angie ligger fortfarande och sover, klocka e ju förtusan tjugo i elva. skärpning liksom. Jag vaknar alltid vid 10 när jag är ledig, kliver man upp halv nio 6 dagar av 7 så blir hjärnan inställd på de liksom, vet dock inte om de är bra eller dåligt, jag hinner ju med en massa om jag går upp tidigt :) idag ska jag ta reda på all rentvätt som blev tvättad under veckan, orkar inte springa ner i källaren varhe morgon för att hämta ett par trosor liksom. haha...

i dag är söndagen som min kära vän Helene och hennes käresta åker till Thai, mina tankar går till dom just nu. 2 veckor i soooolen skulle vara helt jäääävla wonderfull alltså! därför jag vill sola idag :) haha :P

jaaahaaa vad är det mer man brukarr skriva om för att själv minnas nästa år denna tid, träffade mina bästaste tjejer i torsdags för en bio och massa skitsnack :) ses alldeles för sällan och det är ju faktiskt mig det kan skyllas på eftersom jag jobbar 10-18 mån-fre och 10-15 lör så orkar jag  inte göra ett jäääkla skit sen. det blir ju så sent på vardagarna eftersom antingen ska jag ta mig till gävle eller så kommer dom till mig och sen är ju de läggdags för mig om jag ska orka jobba dagen efter. men förhoppningsvis kommer de mer energi nu när solen börjar lysa på oss och dagarna bli ljusare och längre. kan knappt vänta på första dagen vi går från jobbet sätter oss och tar en cider :) jag tycker lobbys uteservering var bra förra året, liiiite liten kanske men det var ändå toooookmysigt tycker jag! för att inte tala om att skiiitroliga utekvällar vi hade förra året, man var ju dålig varje torsdag, lördag och söndag. ibland fler dagar. men det är bara sommar 2-3 månader om året.

what else is new? rusten i vårat hus? eehhmm.... köket är inte klart än.... så sakta går det här... men en sak som är bra är källartrappen börjar ta sig, det eeeeenda som är kvar ju är att lägga mattan på trappstegen. den ligger nere i källaren nu och det är bara att limma dit den eller hur man gör :) Dock känner jag att jag gäääärna vill hjälpa till med detta men det finns ju faaaan aldrig någon tid tillsammans. efter trappen ner till källaren ska köket göras. inte ett enda projekt till. KÖKET SKA BLI KLART punkt och slut.

SEN efter köket blir de källarprojekt; tvättstugan ska klinkras, målas och upp med Elfasystem. bastun ska klinkras, utrymmet utanför bastun ska klinkras, kaklas, ny dusch. Hobbyrummet ska bli en relax, golvvärme, de ska klinkras, kanske kaklas, och det ska in en stor jaquzzi och det ska inredas med fina rottingstolar och bord, här står det just nu en skiiitful vedkassett som vi ska ta bort och ersätta med antingen en fin öppen spis eller en braskasett :) förstår ni på vintern och det är iiiiiskallt ute så sitter man i jaquzzin och kollar in fina elden medans snön yr utanför :) love it. Sen ska alla fönster bytas nere i källaren helst frostade :) alla dörrar ska bytas där nere.

SEN efter allt det där ska vi börja med övervåningen, golven ska bytas i alla rum, sen ska bli valnötsgolv i alla rum. I vårat sovrumm ska vi slå bort väggen till snegarderoben så att sovrummet blir större sen ska vi blå bort garderobsväggen och sätta skjutdörrar med speglar på :) det var väl lite som ska göras.

Nu ska jag börja klä på mig för en promenad!


RSS 2.0