Måndag

Ja de är Mikapika mitt i rusten. Eller mitt och mitt i men kontoret håller på att bli klart iallafall och de är bara lite finputsningar som är kvar. Hatar att när man tar bort maskeringstejpen följer färgen med, det är så drygt men Mathias fixar just nu med att måla i de som släppte. :) Sen får de torka över natta och sen i morgon är de bara att börja möblera :) Kommer nog bli kanon tror jag :) Trodde vi skulle hinna med både sovrummet och kontoret men jag fick inte gå hem tidigt så då blev de heldag och vi hann bara med kontoret, får se om vi hinner med sovrummet i morgon, det är easy up tapet och då går de ju lite snabbare än med vanliga skittapeter :P

Vill ha sovrummet klart NU för jag vet hur jävla underbart fint de kommer bli. Vill få allt de där klart sen börja inreda världens mysigaste sovrum :) Ska också bygga vår egen sänggavel också, men de är hemskt enkel variant med ack så läcker :)

Den här dagen har rusat förbi och jag kommer knappt i håg vad jag åt till lunch. :P

I natt är sista natten vi sover här sen i morgon natt vid 02 tiden ungefär drar vi till Arlanda och till soooolen :) Har kikat vädret och de ser ganska lovande ut. I morgon måste solskydd, aftersun och alcogel inhandlas :) Så vi inte kommer se ut som kräftor eller att vi får galna grissjukan eller va fan det heter.

Nu ropar karln. Vi hörs

Måndag!

I dag är de måndag vecka 36 :) Och det är veckan vi åker till Tunisien :) Underbart ska de bli :) Förhoppningsvis går jag hem klockan 14 idag om ingen annan vill gå hem och de tycker jag också ska bli underbart. Då hinner vi nog klart både kontoret och sovrummet idag :) Hoppas hoppas :)

I går smet katterna upp på vinden medans Mathias höll på med nå kablar där uppe och sen var de ett uppdrag att få ut dom därifrån.

I går spacklade jag som sagt kontoret och sovrummet. Gissa vem som har fått en jävla blåsa på pekfingret då? JO JAG och de gör ont.

Nu ska jag borsta tänderna sen åker jag i väg till jobbet..

Vi hörs

Söndag

Oh i dag har vi fått massa skoj gjorda. Drog i väg till Rusta och köpte spackel, lite färg till kontoret och tapeter till sovrummet. Spacklade både rummena och nu är de klart, i morgon blir de till att måla och tapetsera :) Skönt att få de klart innan vi drar utomlans på onsdag.

Nu har vi käkat lite kinamat och ska dra på en film :) Jag vill gärna vara ledig nu och hålla på här hemma men de blir jobbet i morgon, sen får vi börja med målningen och de efter att jag kommit hem. Jag vill också vara med och fixa. Jag har ju inte gjort något alls känns de som, eftersom jag har jobbat...

Ja nej nu blir de en rulle och tvmys :)


Lördag

I dag är det lördag och jag är leeeedig :) Feels good. Och jag har fått massa bra saker gjort. Vart in till Gävle och Valbo med syrran och fixat lite nya saker :) Nu är jag hemma och Mathias pappa, bror och yngsta syster är här.

Drog in till Valbo och Expert i går efter att jag slutat jobbet och beställde ny kyl och frys :) Jäävligt snygga :) Får hem dom efter vi kommit hem från Tunisien. :) I kväll blir de grillning här :) Lite kött, potatissallad och en god sallad med fetaost och rödlök :)

Ska dra och handla allt till i kväll sen blir de alkohol tror jag nog :)

Nej nu får de räcka har massa att göra!

Torsdag

Torsdag, min lediga eftermiddag blev det ingenting av, i stället gick Josefine hem vid 15 för att ta igen sig och orka med fredagen och lördagen. Klockan var ca halv sju innan jag kom hem och efter det drog jag och hämtade mina filmer och mina väggtexter som kommit med posten.

Nu har jag varit hemma i en och en halvtimme, jag har försökt plocka bort så mycket om det går, men jag har ingen energi kvar att ge känns de som, men lite har jag fått gjort. Nu behövs de bara någon stark som kan bära ner de tunga lådorna i källaren, men det får Mathias göra när han kommer hem, han håller på att hjälpa Angelica och Babak med flytten. Alla flyttar nu :P

Gardinerna sitter på plats iallafall och de saknas två stänger men det får vara så länge. Allt känns så mycket mysigare med lite gardiner. Längtar till allt är klart och vi kan börja rusta för de är sjukt tråkigt att bo i ett orustat hus med grejer överallt. Men det är det som är grejen med allt, att få det till sitt eget.

Ingen utgång blev det i kväll för min del, kände absolut ingen lust eller någon energi. Plus att de gick inte för mig att vara ledig i morgon så då försvann all tid till att jobba. Som jag hellre hade haft här i huset och komma iordning.

Hela helgen, plus måndag & tisdag har vi tills vi drar till Tunisien och tills dess ska vai ha kommit iordning sen börjar de roliga :)

Nej jag ska fortsätta sen i kväll blir de nog en film :) Kanske en utav de jag skickade efter kanske :)

Torsdag

Ja och detta är mitt första inlägg från huset :P Har inte kommit i ordning direkt än, men vi har ju hela helgen på oss, jag ska snart dra i väg till jobbet och Mathias ska fixa med lite eldragningar.
Efter jobbet ska jag hämta ut lite filmer som jag har beställt och en till väggtext :P

I kväll blir de nog en liten utgång :) I Gävle med mina favoritbrudar och de ska bli riktigt roligt.

Katterna tog de bättre än väntat med flytten :) I går var dom lite avvaktande med dom sov med oss hela natten och nu leker dom som tusan. Dom har lite svårt med trappan upp till övervåningen, haha men dom vänjer sig nog, upp går de bra men dom vet inte riktigt hur dom ska göra neråt :P

Hoppas på att kunna gå hem tidigare idag, eftersom vi har en sjukling på jobbet kan de bli lite svårt men får se hur de blir.

I morgon är de banken klockan tio och sen är huset officiellt vårt :)

Jag lovar de kommer komma massa bilder men på bilddagboken!

Ja men vi kör ett till...

Började städa och plocka lite i stöcket, gillar inte när de är oordning. Iallafall mitt i städningen hittade jag på mina anteckningar från spåtanten och jag tänkte nu är de väl dags för en liten uppdatering :P

Först fick vi alcogel att smörja in händerna med och sen fick jag dela in leken tre gånger med vänster hand. Efter de började hon lägga upp som en stjärna med korten och sen börjar hon "spåningen" hon börjar med att berätta att hon ser ett barn, en pojke och hon trodde att detta var mitt barn och sa att jag kommer nog bli gravid med just en pojk innan året är slut. Chockad blev jag och sade lite snyggt att vi har mycket småbarn i släkten och vänner som har barn kan detta inte vara de barn du ser frågade jag, men icke detta var mitt (vårat) barn.

Hon berättar för mig att jag har varit väligt trött på senaste men att detta har börjat släppa nu, Sen berättar hon om Mathias och frågar hur länge vi har varit NYförlovad, hon berättar att vi håller på att kolla på nytt boende och att detta ligger ganska centralt. Mathiass tycker att vi kastar bort pengar på skit när vi går och spår oss. Mathias är världens goaste kille, men han är lite trög och lat, men när han väl jobbar så är han jätteduktig på att jobba, jag kan lita på honom till hundra procent. Han är en glad skit men han borde bli bättre på att bädda sängen.

Sen fortsätter hon om mamma och pappa, där säger hon att pappa borde kolla synen och att han har ont i lederna. Sen säger hon, lider du av yrsel? Nej säger jag. För att jag ser någon som är yrslig. MAMMA! Hon har varit yrslig ganska länge och berättar att det är något med nacken.

Vart ska ni åka? säger tanten. Ja till tunisien sa jag. Åh va mysigt, vilka är de som ska åka. Bara jag och han säger jag. Bara och bara, ni kommer ju igång som ett helt kompani när ni väl börjar. Ni kommer ha det så underbart och såååå kul. säger hon.

Ni som känner mig och Mathias bra vet att inte vill gifta sig, men det kommer vi göra tydligen för han vill bara hålla mig på halster. :P Ni anar inte hur lycklig jag blev när hon sa de :D

Sen började hon prata om mitt arbete och att jag skulle passa utmärkt som mäklare, men de skrev jag om tidigare vet jag. Jag kommer iallafall få vara kvar på Bokia efter mitt vikariat går ut i December sa spåtanten. :)

Mathias är en otroligt matglad kille han, han gillar såser, ost och korv. Men jag borde äta saktare för jag blir så orolig i magen. Sen frågar hon om Mathias funderar på att starta eget företag, men det var ingenting jag visste något om. Okej säger hon men han skulle passa utmärkt som egen företagare och han är en otroligt energisk kille.

Det var de sista hon sa men när jag har berättat för Mathias vad hon sa om företaget sa han: Nej skämtar du med mig, fy fan va äckligt. Jag tänkte på att starta eget idag!

Ja nu fick ni veta det mina 10 läsare :D


Måndag igen

Jaa kanske är lite postivare i detta inlägg :P
Har vart och handlat lite så man kan äta frukost iallafall, och sen ringde vi killen med huset och vi skulle få tillgång till det i morgon eftermiddag. Mathias glömde fråga något sist dom sågs så han ringde nu och frågade och samtidigt hoppades på att han skulle säga något om huset och det gjorde han ju :P Haha. I morgon eftermiddags som sagt blir de dags :) Drygt att behöva jobba till 18, men det är bara hem och byta om sen är de flyttdags.

Fattar ni hur länge jag har väntat eller? Närmare 3 månader och de har varit dom 3 längsta i mitt liv. I morgon kommer de bli den lyckligaste dagen i mitt liv. Eller ja hittills iallafall :)

Och jag har gjort upp en plan om hur de ska gå till :P Haha. Alla som känner sig manad kan slå mig en signal om ni vill hjälpa till :D

I morgon 8.30 ska vi till banken och snacka lite lån och så :) Igen, komma överrens om en lånekalkyl som vi ska ha. Sist gjorde vi på en med Mathias banklån och de ska vi inte ha med har vi besämt nu, topplånet blir alldeles för högt för att vi ska tjäna något på det. Men iallafall så ska vi fixa det i morgon. Sen blir de 10-18 och vill jag inte.

Ja nej kanske man ska packa lite skit i lådor

Måndag

Jag är inte på bra humör just nu, inte det minsta! Jag orkar inte berätta varför men jag kan säga att jag är trött på att gå och vänta på att flytta, sen att man har en pojkvän som inte vet hur mycket jag hatar att vänta är ju en annan historia. Och det gör inte denna historia bättre heller.

Jag orkar inte heller bo i en lägenhet fylld med kartonger och lådor. Trötta jävla skitkartonger.

I kylskåpet har vi inte mjölk, eller ost. Och jag vill inte åka och handla heller för jag vill inte fylla kylen med massa varor när jag ska flytta dom dagen efter.

Nej massa negativt tänkande och jag orkar inte fylla era ögon med massa mer för jag lovar jag kan göra inlägget låååångt


hej på er.

och det där tjing tjing som står under varje inlägg är ju sånt där som står efter varje, men efter det kan ni låtsas som att det inte står där, för jag menar det inte

Måndag

Jaa måndag, första dagen på veckan är alltid drygast! Sovit som en stock hela natten och vaknade till och med före klockan. Helst skulle jag vilja vara ledig denna vecka och bara ägna mig åt flytten. Förmodligen blir de av idag, som de lät på honom. Och vi kan ju hoppas de iallafall. Kanske inte får flytta förren senare i veckan.

Men jag ska snart börja dra mig neråt stan. Undrar om det är någon som ska gå hem tidigare idag :) För annars vill jag :D

Ja nej nu ska jag göra klart!

Söndag

Söndagsmorgon, jag vaknade och tänkte, shit klockan måste vara runt 12 tiden, men icke 10-15 stod klockan på :) Traskade upp och slängde i oss frukost, nu ska vi fortsätta med packningen.
Hade världens mardröm i natt också, kortfattat så var vi i tunisien sen blev de en terrorattack och tog tillfånga mig och Mathias, sen stal dom mina ringar och sen smet vi.

Hemsk dröm var det iallafall.

nej nu ska jag fortsätta med att packa!

Lördag igen

Nu har dagen gått lite längre in mot kvällen, jag tänkte att jag skulle skriva om när vi var hos spåtanten men jag kan inte hitta anteckningarna som skrevs när jag blev spådd. Vi gjorde nämnligen så att vi antecknade det hon sa åt varandra så var det lättare att komma i håg :) Men nu kan jag inte hitta papperna :( Tråkigt nog :(

Ja vi kom fram till att vi skulle se Män som hatar kvinnor, jag och Helene men sen kom Angie och Babi, som absolut inte ville se den filmen, så nu sitter vi denna ovisshet och kollar på en film som går på 3an: Gröna Milen. Riktigt tråkig och deprimerande film.

En sak som spåtanten sa var att hon såg i sina kort att jag skulle passa som Fasighetsmäklare, och det har jag tänkt på ett antal gånger. Kikade på hig.se och dom har ju ett fastighetsmäklarprogram på tre år. Det kanske inte är så aktuellt just nu. Men Henrik på jobbet sa att jag borde gå på öppet hus när nu det är. Och då kan man fråga hur ofta dom går i skolan och så vidare, för det KANSKE skulle funka att jobba extra medans man går i skolan. Och Henrik går också på högskolan och han går 3-4 dagar i veckan. Sen kan man ju jobba de andra dagarna plus att man kan jobba efter skolan också. Men som sagt det är nog inte aktuellt just nu, men man kan ju kolla hur de kommer se ut.

En sak till är att jag måste läsa Matte B och C för att kunna söka till programmet, och det kan man absolut göra på distans, och det kan jag göra medans jag jobbar på Bokia. Alla andra kurser har jag som behövs :) Jag ska kolla upp när öppet hus är, kan tänka mig att det är kanske mars/april? Och sen ska jag åka dit och fråga lite frågor och så :)

Eftersom mitt vikariat går ut i December, men jag får med stor sannolikhet stanna kvar. Men OM jag får gå så har jag alltid en plan. Det känns inte akutellt att jag kommer få gå. Men det finns alltid ett men!

Nu ska jag avrunda, hoppas ni läste!

Lördag

Hej hej hej hej hej!

I dag på jobbet fick jag ett sms av karln att husägaren ringde och berättade att han snart var klar med städningen och att Mathias skulle komma dit och kika ppå bergvärmepumpen och mäta lite och sånt. Förmodligen får jag flytta till mitt.. oj förlåt vårat hus på måndag, kanske i morgon kväll. Senast måndag annars hoppar jag i taket. Håller på att packa ner hela lägenheten i lådor. Helt sjukt va saker man samlar på sig alltså, helt sjukt. Men får packa i dag och i morgon så borde vi kunna vara klara i morgonkväll och om allt går enligt mina planer så ringer han i morgonbitti och säger att vi får börja flytta in i morgon :) Men allt går som dom vanliga planerna så är de inflytt senast på fredag. Och då blir jag galen!

Ja nej nu blir de till att packa ner lite skit..


Fredag

Tänka sig idag är det fredag, hänger inte med för fem öre. I går sa jag till Mathias, hoppas han hör av sig med huset innan fredag så kanske vi får flytta in EN vecka tidiare iallafall, och han sa: Men lilla gumman det är fakiskt fredag i morgon. Fick helt för mig att det var tisdag, kanske onsdag. Haha det var lite roligt, då kan man ju fundera vart denna vecka tagit vägen. Ja men jag hoppas iallafall att han hör av sig inann fredag :D HAHA.

I går blev det film, män som hatar kvinnor och då slapp jag läsa ut boken :P Haha, men det är ett måste för boken är 100000 gånger bättre än filmen, det är skiiiitmycket som inte alls stämmer med boken, och alla bilder jag hade fått i mitt huvud var ju mycket bättre i mitt huvud än på tvn. Äh men filmen var bra iallafall och nu slipper jag ligga i sängen och hispa upp mig i boken. Haha...

Ja vad mer kan jag berätta, i morgon är min sista lördag av 3 på raken, och de känns bra. Sen kommer jag vara ledig två på raken för att först är de huset nästa lördag och nästa ändå ligger jag och solar i Tunisien.

Och just det jag ska skriva allt om spåtanten men just nu hinner jag inte för jag ska dra mig till jobbet om ca en kvart och innan de ska jag borsta gaddarna och massa sånt där praktiskt.

Jag kanske vågar lova att jag gör de efter jobbet!!

Torsdag

Fy vad dåligt jag har uppdaterat nu på senaste, men har man inte orken så har man inte. Slutade tidigt idag och de känns mycket bra, undrar bara vart Mathias håller hus, han var inte hemma när jag kom hem, men han är väl ute och ränner förmodar jag :)
I dag får vi se var som händer, funderade på att åka till Hofors, men jag har inte pratat med Mathias än om han har några planer.

Åh vill ha lön nu!!!!! Nunununununununuuuuu!!

Just de jag ska skriva om spåtanten och vad hon sa, men det orkar jag inte nu :P Haha

Tisdag

Jahaja då var det tisdag, har inte mycket att berätta faktiskt.


ähhh


Torsdag

Min lediga eftermiddag är kommen :) Härligt härligt :) Ska som sagt till spåtanten i dag :) Oh de ska bli spännande att se vad hon säger, om hon säger något om huset eller något sånt :)
Ska snart bege mig till jobbet och öppna upp dörrarna, känner mi väldigt positiv till idag :) Det känns bra :)

Nej nu ska jag gå ner och backa ut skodan ur garaget.


Onsdag

Jobbat till 18 och nu sitter jag hemma, pappa är på väg över med matlådor :) thaaaank you papi :)

skriver mer sen, heeej


Måndag

Första dagen på veckan och jag fick gå hem två :) Skönt de, har varit och fyllt på kylen :P
I går åkte vi till Gävle och käkade på brända bocken, så jävla gott var det, sen blev det en bio :) Linje 123 kapad :) Den var jäkligt bra faktiskt :) Sevärd film :)
Nu börjar de bli dags för att packa ner lite grejer i lådor och slänga massa strunt. Vi ska rensa ur förrådet också innan e blir dags för flytten :)
Åh nuuuuuu vill jag flytta!!!

Söndag

Jag ångrar mig rejält och tar tillbaka allt positivt jag någonsin sagt om Hang Loose. Vi hade inte alls speciellt roligt i går, Ursäkta mig men fy fan va det skiljer på åldrar. I torsdags på Slick var det 18 och det var mycket bättre folk i torsdags är vad det var i går på Hang Loose. De gånger vi har vart där innan har vi haft så jävla roligt  men icke igår.

Ja man lär sig av sina misstag iallafall :) Haha. Men lite roligt hade vi iallafall :) Pytte lite, men vi hade så lite roligt att i tog 1 bussen hem, Mathias hämtade oss vid bussen och sen åkte vi hem, käkade lite sorbetglass och sen gick vi och la oss :)

Och som pricken på iet över denna kväll var att både jag och Helene hade feta skavsår på våra hälar :)

Ja i dag blir de Stockholm tror jag :)

Fredag/Lördag

I går som var det fredag och det var dagen jag var lite halvt bakis men det ordnade upp sig frammåt lunch :) Sen var det sagt att vi skulle åka in på Countryfestivalen i Furuvik, men jag var absolut inge taggad alls, inte för fem öre. Tänkte skita i det men till slut bestämde vi oss för att åka in, jag som chaufför dock för jag hade ingen lust att köra en 3 dagars heller.
Kom ´hem 2.15 i natt ungefär och stupade rakt i säng. Så jäkla trött. Det var inte speciellt roligt heller, massa jäkla äckelmygg också massa vakter överallt som sade åt folk att dom inte fick ha med sig egen sprit in i parken, va fan har man inge bättre för sig.

Det var några utav oss som åkte piratskeppet. Vissa åkte den 4 gånger på raden :P Haha. Har man roligt så har man, dock var det jäävligt roligt att se Angelica i det där skeppet. Varje gång dom åkte neråt hör man. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH. Hahahahah det var sååå jävla roligt.

Dags för tha wörk snart och jag är faktiskt ganska positiv till denna dag :) Det kommmer nog gå fort utav fan också kommer det inte vara en kund där för alla ligger på stranden, men det kan jag tala om att det skulle Mickan också ha gjort om hon inte jobbade och så var det med det.

Sen blir de utgång för oss, Hang Loose var det sagt, och faktiskt om det bara springer 91-92:or där ger väl jag blanka fan i, det spelas alltis bättre musik där och det finns inga trappor man kan rasa och bryta benen i. Tack för det,

Hang Loose - Heartbreak / Slick 2-0

Ja nej just det, det där jobbet jag skulle till

Tack för mig och Heeeej


Torsdag

Jaa vad ska jag berätta för er, kom hem ca 14.10 och en väldigt trött Elvis var otroligt glad att se hans djurplågarmatte :P Men han verka ha glömt bort det och han blir piggare och piggare för varje timme som går, mat har han fått i sig också :) Nu ber vi till gudarna att han ska sluta med sitt dumma beteende och sluta pinka i våran säng.

Efter jobbet kom Helene till mig och vi la oss på gräsmattan utanför och stekte lite med sololja :) Låg och snackade och vips ska jag med till Gävle för en utgång :) Ska bli riktigt roligt, papi ska hämta mig i Gävle sedan :) Otroligt peppad är jag :) Ska snart duschat och Helene har precis färgat mitt hemska hår, shit hur jag såg ut men nu är den ugly as shit utväxten borta och jag har världens mjukaste hår :)

Helene är i duschen just nu och snart ska jag tvätta ren mig från sololja och smuts, och förrsten fan va smuts sätter sig när man har sololja på sig. Helt sjukt.

Ja nu får de vara, och ber till alkoholgudarna att dom skonar mig från en bakfylla i morgon :)

Torsdag

Åh jag har precis ätit lite frukost, kom hem tjugo över åtta efter att ha lämnat Elvis hos vetrinären, stackarn och vad jag känner mig dum mot han, han jamade som tusan i bilen på vägen dit och sen fick jag hålla i honom när dom gav han den lugnande sprutan. Känner mig som en djurplågare :( Lille vännen min, hoppas och ber till gudarna att han ska bli bra nu :)

Ska göra mig klar för jobbet :) Slutar klockan 14 idag så de ska bli skönt :) Då ska jag hem och säga förlåt till Elvis :) Mathis får hämta han halv 12 :)

Onsdag

Har fått för mig att det har vart torsdag hela dagen, men det är alltså onsdag och inget annat. :) I dag har jag jobbat som vanligt till klockan 18 och sen nu blir de tvättis från kl 19 :)

I morgon ska jag med Elvis till vetrinären och få kulorna borttagna, den lille jäveln har börjat markers revir och gissa vart! I VÅRAN SÄNG, endast i våran säng och jag blir tokig. Vi hade tid på måndag egentligen men då han den lille missentatten pinkade ner min sida av sängen fick jag nog och ringde i morse de första jag gjorde så vi fick komma i morgon redan :) Kl 8 ska han vara där :) Hoppas på bättring nu! Som tur var så hann kisset inte gå ner i madrassen! Utan bara på täcket och påslakanet, lakanet bytte jag ändå :P

Och tur hade vi väl som fick tvättid så tidigt inpå :) Eftersom vi har ett dubbeltäcke annars så hade vi ett ynka litet enkeltäcke att dela på i natt gissa om jag höll på att bli galen, jag som är en sån täckemänniska som gärna ligger på halva och har hela över mig haha, då ska man gå och dela på ett enkeltäcke. Nej usch aldrig mer!

Vi tänkte också att det är ju bara stänga dörren till sovrummet, men sen kom vi på, tänk om han letar sig till soffan, Aldrig i norden vill vi väl det, så hellre då våran säng än soffan, lite enklare attt göra ren sängen!

Ja vi får se hur kastreringen gör honom, sen får vi se om han sköter sig annars........ nej usch vill inte ens tänka på det.

Ja nu är de dags att röra skinkorna ner till tvättis :)

Tjiiint tjiiing

Tisdag

Ja första jobbdagen i går och jag fick gå hem klockan 14 :) Hihi en mjukstart på veckan :) Åkte direkt till Hedåsen där Helene och Thomas låg och stekte. Låg där i ca 2 timmar kanske och liiiiiite liiiite färg fick jag iallafall :) Härligt det.
Mathias hade ju en vecka till på semestern, men han fick nog efter de 3 han hade så han ringde sin boss och frågade om han fick började som i går måndags då. Och de fick han :) Karln har eftermiddag nu så han kommer inte hem förren i kväll vid halv elva ca.
Ska ringa en spåtant nu efter sju också. Ska spå oss igen :) Så jäkla spännande sånt där.

Ska snart laga mig lite mat och lite matlådor.

Jaja vi hörs :) Tjiiiing

Söndag

Njuter av de sista på semestern :) I dag blir de Högbo och bilbingo :) Hoppas på en liten vinst :) Hade jättetrevligt i går, blev dock en tidig kvälller men det skadade inte, sova lite innan det 'är dags för jobbet igen.
På ett sätt ska de bli skönt att börja jobba igen, jobbar dock endast ca 4½ veckor innan det är dags för tunisien, så det kan jag nog så ut :)
Ja ny börjar de bli dags att åka :)

Tjiiing

Lördag

Håller på med en lätt lunch, i kväll blir de till att grilla hemma hos jobbarkollegan HenkeBenke och sedan i kväll får vi se vart vi hamnar :) kanske utgång eller vi kanske blir kvar där hela kvällen, vi får se helt enkelt :)

nu tror jag burgarna är klara för att ätas.

tjiiing

RSS 2.0