Tjugoett...

...har jag och angelica sett på bio ikväll och den var helt underbart bra! Sjuukt bra film och att den var sann gjorde den ännu bättre :)
Handlade óm en kille som inte hade råd att studera medicin på Harvard så han gick med en grupp som räknade kort i Black Jack och tjänade storkovan, helt sjukt bra alltså. Se den!!!

Hv71 vann idag :) Borta mot Linköping. NU har dom två hemmamatcher på rad och snälla låt dom vinna dom :)Skulle vara sjukt najs..

Blir så förbannad på en sak. Åkte hem från Gävle efter bion och förbi kör en polis, vi ligger på kanske 52. Polisen kör förbi vilket innebär att hon körde fortare än hastighetsbegränsningarna. Vilket är olagligt, eftersom det är emot våran svenska lag att köra för fort och lagens mannar överskrider detta. Varför får dom och inte vi? Tycker det är riktigt irreterande att om vi skulle ligga lite för fort åker vi på smaksiga böter. När vi kom ut på 90 vägen så ökar polisen till hundra för vi höll polisens fart. Damen i polisbilen körde 10 km för fort vilket skulle innebära en böteslapp på över 2000:- om en icke-polis skulle bli stoppad. Är detta rätt. . När vi kom till 110 så ökade hon ännu mera. Detta går mig på nerverna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0