Studentkryssningen

Jaaa då var den avklarad.

Söndag: Jobbade 9-13 och gjorde inte så mycket. Åkte hem och var hemma runt kvart över 1. Duschade lite och klädde på mig, packade ner det sista! Gick över till mamma också hämtade vi Helle och Sandra i Björksätra och begav oss ner till Resecentrum.

Klockan var runt 14.30 när vi fick gå på. Var i Stockholm vid 17 tiden och fick vänta över 2 timmar på att båten skulle åka i väg. ingen av oss var särskillt taggade men efter en skön jävla dusch och lite musik så var det taggat och klart. Började festa runt 20.30 kanske och hade hunnit äta lite under den tiden också!

Festade heeela kvällen och natten. Gick till frukostbuffeen klockan 5. Vid 6.30 gick vi och la oss. Sov fram till 11 nån gång och gick upp och åt sen gick vi till hytten och fortsatte sova en stund. Gick upp och handlade lite i taxfreen. Var i Stockholm vid 18 tiden och bussen begav sig till Sandviken vid 18.45 snåret.

Nu sitter jag hemma och är riktigt nöjd med en astrevlig kryssning. Sjuukt sliten och ska nu ta mig ett hett bad sen blir det invänta Mathias sen ska vi ta en tur i våran nya bil :)

Sammanfattning: Kunde inte bli roligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0