20 februari

I julas gav jag Mathias en Stockholmweekend med platser till Robert Gustavsons jubileumsgrej och Angelica gav Andreas samma sak och på fredag åker vi mot huvudstaden för lite mys och skoj :) Vi hade ju bara bokat en natt i Stockholm och vi sa allihopa att vi kunde tänka oss göra något annat på lördagen också, så nu har vi bokat en 24h kryssning tom söndagen! Hela helgen kommer bli kanon tror jag :)

Det kommer bli så jäkla skönt att komma iväg en sväng, känner att det har varit så jäkla mycket i huvudet på sistonde, visst jag jobbar inte så jävla mycket men det är inte bara att jobba som egen företagare, det är bokföring, kampanjer som ska planeras, leveranser, skicka varor, göra beställning och en jävla massa annat som man liksom inte räknar med. Så som sagt ska de bli riktigt härligt att komma bort!

Nya hemsidan är på g också för Not nakd våran shyssta kusin Andreas som fixar, killen är värsta datanörden och kan typ allt, bra att ha en sån ibland å. kolla in den inom kort så ska den vara igång! www.notnakd.se

det var allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0