Snart advent

Sjukt va fort det går, jobbar hela veckan även på söndag plus nästa vecka inklusive lördag. Så det dröjer innan jag är ledig igen. Men denna vecka hoppas jag att det blir full fart i butiken i och med vårat ett års jubileum och löningsfredag, ber till gudarna att det släpper nu :) Det har varit en riktigt mardrömshöst iår, plus att vi försökte öka inköpen för att satsa lite så är det så tokigt varmt ute ända in i mitten på november. Det har varit några tuffa månader men nu är det julhandeln som börjar ta fart och det ser vi fram emot! Hemskt mycket, vi kan ju se månad för månad att vi sakta men säkert ökar varje månad jäntemot tidigare ägarens siffror.

Nu efter detta året kan vi äntligen börja jämföra med våra egna siffror med samma lokal och samma "utgifter" och det kommer kännas skönt att gära en budget och veta vad man ska se efter och satsa på riktiga ökningar!

Jag håller på att kolla på lite roliga accesoarer att beställa hem, coola örhängen, rockia armband & ringar :) Hittat en fin återförsäljare. Har vi tur kommer det hem lite sånt roligt innan jul :)

Våran hemsida har äntligen börjat blivit uppdaterad av våran kära kusin Andreas sen ska han få lära oss hur vi enkelt uppdaterar själva :) Hoppas att våran facebooksida ökar i gillatryck :) Så att fler och fler gillar sidan och fler ser våra aktuella erbjudanden :)

Enough is enough


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0