Augusti...

... redan, och ju mer tiden går desto med höst blir det ut och våra alldeles egna höstvaror börjar dimpa in i butiken. Det är så roligt att packa upp dom när man inte riktigt minns vad det är man har beställt :) Speciellt dom här kanonvarorna som tar slut på bara en vecka som tillexempel Pippitröjan som det tog precis en vecka innan den var slut och folk frågar fortfarande efter den, den var som en kofta med tre spännen i fram den kommer komma som vanlig stickad tröja också med snören hoppas att den kommer gå lika bra som den med spännena!

Förra veckan på torsdag och fredagen så var vi på inköpsmässa i Stockholm och det var riktigt shyssta grejer vi köpte in. Funderar på att åka på nästa piercingmässa som är i Stockholm för att kolla på lite annat roligt än det vi beställer fråm barbarella.se det är inte superbra marginaler och inte så roliga grejer så vi får se. Plus att Angelica sa att hon var sugen på att gå en piercingkurs för att kunna pierca folk och då kan man ju göra iordning ett rum på lagret enligt reglerna och börja pierca i butiken! Detta är bara öppna ideer och ingenting klart ännu!

Våran inneboende Angelica har äntligen skaffat sig en lägenhet och ska flytta samtidigt som jag och mitt hjärta Mathias får vårat liv tillbaka. Det har varit uthyrt ett tag och vi ska äntligen blir ensamma ägare ;) Underbart!

Ja nu ska vi fortsätta vårat Sex and the city-marathon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0