Long time no see!

Ja men faan va tiden går fort, hela jävla sinnes. Sist jag uppdaterade hade vi varit till Åland och nu  var det 2-3 veckor sedan och vad har hänt sen dess? Jo helgen efter var vi till Stockholm där vi bland annat var ut på krogen, Grönan och lite shopping! Hade jävligt trevligt och det var sista helgen på semestern från Bokia. Men nu har vi jobbat i någon vecka och man har kommit in i det igen, det som är svårast med semestern är ju att komma tillbaka och in i rutinen igen.

Nu är det söndag igen och här sitter vi och försöker njuta av den lediga dagen men samtidigt har man sådan ångest över att det är jobbdag imorgon igen. Har inga större plans för dagen och nu ser jag att det regnar :( Tråkigt, man önskar ju att det kan vara sol så man får sola lite när man har tid. Man ser alla på stan och alla kunder som kommer in i butiken är helt solbruna och fräscha medans en annan står bakom disken och lyser för man är så blek! Kanske blir en sväng till solariet ikväll.

Nu är Mathias semesterveckor slut också, han går på natten ikväll och går av i morgonbitti och har ytterligare 4 dagars ledigt, han har ett härligt skiftschema han! Vi snackade lite igår och vi dösnackade lite om framtiden och framtidsplaner, vi får se hur det blir :) Säger ingenting ännu! Det är karamellen ska vi suga på ett  tag :)

Thats all!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0