Söndag

Ja det är söndag eftermiddag/kväll och vi har kommit hem från våran tripp till Åland, vi drog tidigt på lördagmorgon tror klockan var 6.15 när vi begav oss mot Grisslehamn. Det var någon som sa tll oss att de tog omkring 2½ timme dit och vi var ganska osäker på att hitta så vi tog det säkra före det osäkra och åkte tidigare. Till våran stora förvåning så var vi där på en pisskvart och fick vänta i över 45 minuter innan vi fick åka på båten :) Men det gjorde inte så mycket, en klassisk räkmacka och cider på båten blev det.

Klockan var väl runt 11 när vi kom iland på Eckerö, istället för att ta den gamla vanliga campingen på Käringsund så åkte vi till en annan camping i Mariehamn, ca 35 minuters bilfärd åkte vi innan vi av ren tur hittade fram dit :) Fick upp tältfan runt 13 tiden och öppnade första semestercidern som smakade underbart förresten :) Solade en stund och öppnade fler och fler cider. Vid nio tiden gick vi in till stan som tog en halvtimme istället för 10 minuter :) Åt på Texas Longhorn kanongott var det och sen hade vi en klockren utekväll på något ställe jag inte minns vad hette men det var en sjukt stor byggnad som hade Casino, Nattklubb och flera lounger med pool på ena. Helt underbart ställe med härliga möbler och fina lampor. Nattklubben var helt sjukt läcker! Dit ska jag gå igen :)

Mariehamn känns numera som det givna valet när man åker över till Åland, sjukt fin hamn, underbara uteställen och ett nattliv som får Sandviken att verka som en efterfest 04.00.

Det var väl lite om Åland!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0